Sunday, February 15, 2009

Το σύνδρομο Tamta και γιατί αυτή η χώρα τρώει και τα μη παιδιά της


είμαι εχτές στο gay bar με χαρωπή τσουπωτή παρέα.

και συζητάμε για τα καυτά θέματα της εποχής, οικολογία, κρίση, πολιτική κατάσταση στην ελλάδα και τον κόσμο, διαμάχη δαρβινιστών και θεούσων και λοιπά και λοιπά.

και ενώ είμαστε βυθισμένοι στην πχιότητα, σκάει tamta στα ηχεία. Όπου όλοι παύομε να μιλούμε για να σεβαστούμε, ενός λεπτού σιγή, την μεγάλη ποπ ιέρεια.

Αφού συνερχόμαστε από τον σεβασμό και την ταμτοσύνη, φίλος, που φημίζεται για τις πχιοτικές του επιλογές και την θετικότητά του στην ζωή, λέει ατάκα:

"να σας πω κάτι; η Τάμτα είναι καταπληκτική και αν ήταν στο εξωτερικό θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα!!!! διεθνή, ναι διεθνή!!".

εκείνη την στιγμή εμένα με πιάνει παράπονο πικρό.

και με πνίγει το δίκιο.

αποφασίζω να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. και να διορθώσω την αχαριστία των αθρώπων.

"να σου πω" του λέω... "είσαι πολύ άδικος"

"εεεε;"

"είσαι, είσαι... δεν το συζητώ... γιατί μειώνεις την Τάμτα; ε;"

"εγώ;;;;;;;; ΓΙΑΤΙιιιΙΙΙΙΙιιιιι;;; Να πέσει φωτιά να με κάψει!!!"

"να σε ρωτήσω κάτι; η Τάμτα που έχει γεννηθεί;"

"ερμ... ερμ... Γεωργία..."

"ωραία.... Που κάνει καριέρα;"

"τι εννοείς;"

"ΜΗΝ ΥΠΕΦΚΕΥΓΕΙΣ γαμώ την μου!!! που κάνει καριέρα η Τάμτα ρε πούστη μου (κυριολεκτικά)"

"ερμ... ερμ.... στην Ελλάδα..."

"άρα; τι σημαίνει αυτό; σκέψου το λίγο....

ότι η Τάμτα ΗΔH κάνει διεθνή καριέρα!!! Η ΤΑΜΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΗΔΗ!

είναι επιτυχημένη στο εξωτερικό, στην Ελλάδα... έχει γεννηθεί στην Γεωργία... άρα.... Δ.Ι.Ε.Θ.Ν.Η.Σ. Κ.Α.Ρ.Ι.Ε.Ρ.Α."

όλοι σταματήσανε να μιλάμε για να κάνουμε reflect στην σκέψη!

και φυσικά δεν χρειάστηκε να πω πόσα ρησπέκτια εισέπραξα για την παρατηρητικότητά μου.

...επίσης ήθελα να πω ότι μου αξίζουν ρησπέκτια όχι μόνο λόγω της αποκατάστασης της δικαιοσύνης σχετικά με το πρόσωπο της Τάμπτα, αλλά και λόγω της γόνιμης χρήσης της διαλεκτικής μεθόδου του Σωκράτη.

και τέλος, Σάκη και Ιγκουάννα Βίσση φάτε την σκόνη της Τάμτας!

18 comments:

Anonymous said...

kalimera...i skepsi sou exi mia logiki...alla...i tamta exi na vgali toso kero disko exi na emfanisti ke na akousti toso kero pou sxedon exi ksexasti...ara den kani kariera ...ke ne an itan ekso tha ixe isos poli kaliteri poria apo oti tora...tapini mou apopsi...bori na leo ke vlakies

Provato said...

η τάμπτα ετοιμάζει νέα δουλειά στροφή στην καριέρα της.

είναι πιο ώριμη στιχουργικά και μουσικά.

το κλίμα είναι πολύ καλό στο στούντιο και αυτό βγαίνει στο cd.

επίσης στην θεσαλλονίκη ο κόσμος ξέρει να διασκεδάζει.

και τέλος είναι φοβερό με αυτήν την χώρα που όποιος ξεχωρίζει τον αποκεφαλίζουμε.

μην γίνεσαι τέτοιος.

Provato said...

καλημέρα! ξέχασα....

Είδωλο said...

Eλπιζω να μην σε ξαναπετυχω στην Ασκληπιου με μαλι "λαχανο"

Provato said...

Κι εγώωωωωω! χεχε

Νίκος Κιτωνάκης said...

Πού έχει γεννηθεί η Βίσση;

Πού κάμει καριέρα;

Άρα;

Και η Παπαρίζου. Και η Πρωτοψάλτη. Και ο Βέρτης.

Πήξαμε στα ιντερνάσιοναλ σελέμπριτις γαμώτι μου. Ρε αφήστε και τα ημεδαπά να κάμουνε καριέρα.

Hfaistiwnas said...

Δίκιο δίκιο! Έχεις δίκιο...

YO!Reeka's said...

χα χα χα
οικονομικός μετανάστης δεν σημαίνει διεθνής καριέρα
σε λίγο θα πεις ότι κάνει διεθνή καριέρα και η κούνεβα :)

anwrimos said...

πουστη πετρακο! μα καλα! γιατι ολες οι ωραιες γυναικες τα φτιαχνουνε με μαλακες?! η αλλη η ευγενια μανουλιδου τι του βρηκε του δραπετη απο το ΠΙΚΠΑ?! ειναι κ αλλα, ασημα κ διασημα αλλα ας μην επεκτα8ω. για αυτο τα καλυτερα παιδια γινονται gay-δες (καμια διευ8υνση καινουργιου gay club κανεις?!)

anyways, εχω σουπερ-ντουπερ ρε-αλητη στορυ κ 8ελω σε καποιον να το πω! νατο πω, να το φωνα3ω!
Μου ελεγε λοιπον εψες η μανα μου, οτι προχτες που γυρνουσε απο L.A. με το λεωφορειο, ο οδηγος ειχε για παρεα εναν αλλο οδηγο, (πάλιουρας, 55+) ο οποιος ηtαν κλασσικη περιπτωση greek transporter, με βαρια βραχνη φωνη, επιστηθια χαιτη να ξεπροβαλλει απο το 2-πρωτα-κουμπια-ανοιχτο πουκαμισο, με χρυση αλυσιδια να φωναζει βοηθεια μεσα απο αυτο τη τριχωτη 8αλασσα τεστοστερονης κ το μπινελικι ετοιμο κα8ε φορα που τα 'παιρνε (γελαστε τωρα οσο μπορειτε ακομη).

Κ του ελεγε λοιπον του οδηγου οτι τοτε με το μακελειο των παιδιων στα Τεμπη ηταν εκει(ΡΕ ΑΝΑΙΣ8ΗΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΚΕΡΔΟΥΣ! ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ?! ΡΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!) κ οτι το φορτηγο που ειχε τις... γκιλοτινες της ασυνειδησιας, ηταν πισω του κ το αφησε να προσπερασει μερικα λεπτα πριν πραγματοποιη8ει ο νομος του Μurphy (αν κατι μπορει να παει στραβα 8α παει) κ ειδε οτι το φορτιο δεμενο με σαπιους ιμαντες. Κ ειπε οτι ηταν δουλεια της εταιριας να το φροντισει, αλλα πανω απ'ολα οτι ενιω8ε ενοχος, κ συνεχως επαναλαμβανε "δεν επρεπε να τον αφησω να προσπερασει!...".
Ειπε οτι παει συχνα για εξομολογηση κ με αυτα τα "ωραια" που ειδε στον τοπο του δυστυχηματος κοιμαται κ βλεπει εφιαλτες καμια φορα. Ανεφερε ομως κ το εξης περιστατικο εκεινη τη μερα:
Μετα το(ας το πουμε)δυστυχημα,
ηρ8αν αν8ρωποι να καθαρισουν το δρομο. Ηταν κ φανταροι. Κ οπως ηταν αναμενομενο, καποια στιγμη πλακωσαν κ τα ορνεα που τρεφονται με την ανθρωπινη δυστυχια (ενα ειδος αιμοβορων παπαγαλων, νομιζω δημοσιογραφους τους λενε...). Κ ενας απο αυτους τους ντενεκεδες, ενας κατα φαντασιαν δημοσιογραφος, ενα πολυ γνωστο τυπακι που την εχει δει κ larry king k σηκωνει κ τα μανικια, που ειχε πατερα πρώην υφυπουργο εξωτερικών επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ κ εχει σχεση με αυτο που πα8αινεις οταν περνας πολλες ωρες παιζοντας online (ρε γαμωτο! δεν μπορω να πω κατ'ευ8ειαν το ονομα?!). Αυτος λοιπον, που αλλωστε διακρινεται για το μεγαλο νουμερο στο iq του, παει κ πιανει ενα φανταρο την ωρα που κα8αριζε πραματα απο ταινια splatter k εχοντας το υφος του εγκριτου δημοσιογραφου, που τον διακρινει, τον ρωτα με... ευαισ8ησια αν τα παιδια επιναν μεσα στο λεωφορειο, αν ειχε παρατηρησει κατι που να υποδεικνυε την καταναλωση αλκοολ. Αλλα επειδη υπαρχει κ Θεια Δικη (κ μην τολμησεις ποτε να το αμφισβητησεις, οποιος εχει ματια το βλεπει) ερε κ παιρνει αναποδες το παληκαρι κ οπως κραταγε το φτυαρι τον αρχιζει στις στυλιαριες κ ειδε τον Χριστο φανταρο! Τον αρχισε κ στις μπουνιες κ τον ξαπλωσε κατω! 4 ατομα τον πιασανε κ δεν μπορουσαν να τον κανουν καλα! του φωναζε "ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ! ΠΕ8ΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ?!"
Α! Ν'αγιασει το χερι του!

Ετσι που λετε... Κ για να ξεχαστουμε (για λιγο) 8α κλεισω με φραση του greek transporter πολυ αργοτερα στη συζητηση με τον οδηγο: "καλα κανουν κ δερνουν τους αγροτες! εγω που πληρωνω τελη κυκλοφοριας μπορω να κλεινω το δρομο με τη νταλικα! αυτοι δεν πληρωνουν τιποτα με τα τρακτερ! τι δουλεια εχουν τα τρακτερ στο δρομο? στα χωραφια πρεπει να ειναι αυτα!"

ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?!

Ιφιμέδεια said...

ΙγκουΑΝΝΑ Βίσση;;;;;;;;;!!!!!!!!!


ΤΕΛΕΙΟ!!!

Μεγαλοκοπέλα said...

Ψηφίζω Μιχάλη Βιολάρη και Δώρο Γεωργιάδη. Είμαι μιας άλλης εποχής.

Anonymous said...

Πρόβατο είσαι λάθος εν μέρει. Η ίδια η λέξη το λέει ΔΙ/ εθνής καριέρα, άρα σε δυο (ή παραπάνω βέβαια) έθνη. Δε νομίζω ότι έκανε και καριέρα στη χώρα της, δεν το γνωρίζω τουλάχιστον. Και το παλικάρι που έκραξες αυτό ήθελε να εκφράσει με το διεθνής, ότι η Τάμτα θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε περισσότερα από ένα κράτη.Ή να γίνει γνωστή παγκοσμίως.

ΗarryTsopanos said...

Aυτη δεν ειναι που περνει συνεχεια βραβειο πρωτοεμφανιζομενης?

φάβα said...

Λοιπόν, με ειχανε καλεσει σε μια κοπη τη πιτα στο Βοτανικο φετος, και την εναρξη την εκανε η Ταμτα με το σε οποιον αρεσει των Stereo Mike (μαλιστα, χθες το ανεβασα στο μπλογκ μου!!) και ειχα μεινει μαλακας, να την κοιταω! Απλα θεα! Δεν υπηρχε τπτ μετα απο αυτην, τελος. Θεοδωριδου κ Μαζω (κοκκαλο) δεν πιαναν μια μπροστα της...
αυτααα.
χρονια πολλα ειπα? σμουτσ!

Anonymous said...

isos na pareksigithika parapano...isos
auto pou thelo na po agapimene mou provatako ine oti i tamta mou aresi para poli alla ta pragmata edo stin ellada den voithane tous kalous opos ipes alla tous apokefalizoun...den ksero an egina katanoitos
emena pados mou aresi poli i tamta ke makari na pai brosta...ke oli i voria ellada kseri na diaskedazi oxi mono i thesaloniki...elate ke ligo pio pera na dite

dsquared said...

Τον Ταμτακο τι τον ειχε η Ταμτα?

din

Provato said...

pigkouine έχεις δίκιο από μία άποψη, αλλά από την άλλη όλοι αυτοί έχουν μία ελληνικότητα κατά κάποιον τρόπο, ενώ η Τάμτα καμία σχέση με ελλάδα.

Ηφαιστίωνα το ξέρωωωωωω!

γιορίκα γιατί, δεν κατάλαβα, σε τι υπολείπεται η κούνεβα της τάμτας????

ανώριμε ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ πραγματικά λολ

αδεφλούλα φιλιά πολλά! χεχε

Provato said...

μεγαλοκοπέλα οκ, η ψήφος σα προσμετρήθηκε! λολ

ανώνυμε δεν ξέρω, δεν ξέρω, εγώ ξέρω ότι η τάμτα κάνει καριέρα στο εξωτερικό από κει που γεννήθηκε και αυτό μου φτάνει. λολ

χάρη ναι αυτή είναι. και από ότι ξέρω θα το παίρνει μέχρι τα 80, έχει κάνει αποκλειστικό.

φάβα μου μπράβο που υποστηρίζεις την πχιότητα στις ελληνικές σκηνές, χρόνια πολλά γλυκό κορίτσι πολλά μπεεε φιλιά!

γκούκου μην μου στεναχωριέσαι, δεν παρεξήγησα τίποτα, συζήτηση κάνουμε μην μου ανησυχείς. ναι, όντως η βόρεια ελλάδα ξέρει να διακσεδάζει. και η νότια επίσης, και η δυτική και ανατολική όμως. μπεε

ντιν νομίζω γράφανε και οι δύο αστεία για τον Σεφερλή.... ... .... .... .... χεχε