Wednesday, April 08, 2009

Να γράψω εκατό φορές!


  1. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  2. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  3. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  4. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  5. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  6. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  7. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  8. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  9. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  10. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  11. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  12. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  13. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  14. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  15. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  16. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  17. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  18. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  19. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  20. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  21. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  22. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  23. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  24. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  25. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  26. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  27. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  28. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  29. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  30. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  31. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  32. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  33. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  34. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  35. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  36. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  37. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  38. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  39. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  40. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  41. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  42. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  43. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  44. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  45. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  46. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  47. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  48. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  49. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  50. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  51. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  52. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  53. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  54. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  55. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  56. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  57. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  58. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  59. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  60. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  61. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  62. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  63. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  64. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  65. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  66. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  67. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  68. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  69. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  70. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  71. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  72. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  73. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  74. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  75. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  76. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  77. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  78. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  79. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  80. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  81. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  82. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  83. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  84. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  85. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  86. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  87. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  88. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  89. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  90. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  91. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  92. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  93. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  94. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  95. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  96. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  97. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  98. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  99. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

  100. Να μην ξαναπώ "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογώ με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθώ ότι όντως είναι εκείνη που περιμένω και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου.

18 comments:

Flonsavardu said...

χαχαχαχαχαχαχα. τρελό!!!! ε, καλά δεν έγινε και τίποτα δηλαδή βρε πρόβατε!

Marvin said...

παρεξηγηθηκε ο προισταμενος; Μην τυχον εχει τη μυγα;

Soraya said...

de fantazomai na ekanes copy paste gia tis 100 fores..:P

aKanonisti said...

Με copy paste δεν πιάνει....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Anonymous said...

Χαρά στο πράγμα βρε προβατάκι! Ελπίζω να είσαι καλύτερα από υγεία.
START2

jg said...

giati vre? itan poly cute auto pou eipes. vazw stoixima oti arestike o ksynos

Κοκκινοσκουφίτσα said...

Πρόβατε, μη μας κρατάς άλλο σε αγωνία. Τελικά ήταν εκείνη που περίμενες; :PPPP

Unknown said...

είχα χάσει επεισόδια...γλίτωσες δηλαδή τόσο τσιρλιό και τώρα αυτομαστιγώνεσαι για ένα ξυνό προϊστάμενο λογιστηρίου;;; ζαμέ ρε πρόβατε...!

bunnysuicides said...

λολ μωρέ!

ΗarryTsopanos said...

ΧΑχαχαχαχα ρε μπεουλη μονο εσυ τα σκεφτεσαι αυτα,αντε ολα καλα ε?

"Αισθηματική ηλικία" said...

http://www.youtube.com/watch?v=v4U0M1lUMfY

διαφημιστικά μετα τις 100 φορές για να μάθουμε μετά το spot τι εγινε στη συνέχεια...


(υποψιάζομαι μια ακόμη ιστορία αγάπης?)

Οπως στο Dallas αν το προλάβατε εσεις, γιατι είστε και πολύ νέος εκτός από ακαταμάχητος

Dr_MAD said...

και μετά?

και μετά?

και μετά???

*blink blink

Lina said...

υπογραφή γονεα δεν βλέπω όμως!

George Tsitiridis said...

kalytera na masas para na milas...

eprepe na pou peis to eipa...

me tin kali ennoia glikia moy..

ΦΟΥΛΗ said...

Aφου καθάρισες μόνο με 100 φορές,τιμωρία!!!!!
Και δεν είχαμε ξυλιές με το χάρακα μη μιλάς καθόλου!!!!
Καλό βράδυ.

tsok said...

An katalava kala, eipes "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογούσες με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθείς ότι όντως είναι εκείνη που περιμένεις και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου. Σωστά;
μα "κοπελίτσα"; πού ζεις ρε πρόβατε, στο "δεσποινίς διευθυντής";;

Anonymous said...

Να μην ξαναπείς "έλα κοπελίτσα μου - πέρασε" σε συνάδελφο που μπήκε στο χώρο όπου πληκτρολογείς με σκυμμένο κεφάλι, πριν βεβαιωθείς ότι όντως είναι εκείνη που περιμένεις και όχι ο ξυνός ηλικιωμένος προιστάμενος λογιστηρίου."
Καταλαβες?

Provato said...

πάντως πλάκα πλάκα από τότε ο άθρωπας δεν μου μιλάει όταν με συναντά στους διαδρόμους, και κυρίως στις τουλέτες, λυγμ