Friday, May 01, 2009

Πως μπορείς να δεις 2 απ τους ωραιότερους άνδρες στον κόσμο να παριστάνουν τις αδελφές Μπρόγιερ, πάνω στα σαρκώδη χείλη ενός πυρηνικού αντιδραστήρα!

Αν θες να δεις τον Liev Schreiber, ωραιότερο άνδρα στον κόσμο, χωρίς συζήτηση

μαζί με τον Hugh Jackman, καθ' ομολογίαν πολλών έναν από τους ωραιότερους να κάνουν στο χείλος του φουγάρου ενός πυρηνικού αντιδραστήρα τη φιγούρα "πλάτη με πλάτη" που καθιέρωσαν στο Hollywood οι αδελφές Μπρόγιερ, δεν έχεις παρά να πας να δεις το Wolverine.
Είναι η καλλίτερη σκηνή τόυ έργου, πλας σε γεμίζει με αίσθημα υπερηφάνιας διότι ξέρεις ότι αυτή η φιγούρα είναι εφεύρεση ελληνίδων αδελφών (κανονικών αδελφών, των Μπρόγιερ στην προκειμένη περίπτωση).

Όσο για την ταινία, είναι τσίλικη, έχει πολύ πολύ πολύ καλή επιλογή ηθοποιών, και σαν φάτσες αλλά και πως παίζουν, ωραία περίεργα εφεδάκια που δεν την πνίγουν, και πλοκή που παραδόξως γίνεται πιστευτή. Η σχέση, μάλιστα, του Wolverine με τον αδελφό του, που τον παίζει ο Liev σχεδόν βγαίνει και "συγκινητική" μη σου πω... (ή αυτό ή που έχω εντελώς πια αποκουλαθεί και συγκινούμαι μέχρι και με ταινίες σαν το Wolverine... μη γελάς, είμαι ικανός να έχω φτάσει μέχρι αυτού του σημείου...)

8 comments:

aKanonisti said...

Ε όχι και ωραιότερος αυτός!!!!
Ελεος....

Μπλιαχ είναι...και κρίμα που δεν τον βάλανε να σβήσει την φωτιά στον αντιδραστήρα....


Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

The Girl Next Floor said...

Συμφωνώ με την προλαλήσασα! :-P Μεταξύ μας δε μου αρέσει ούτε ο Χιού. Τίποτα σε Κλάιβ Θε-'Oουεν σας βρίσκεται; :-D

chaos_onion said...

Είναι ανοιχτοί οι κινηματογράφοι την πρωτομαγιά; :S

ΦΟΥΛΗ said...

CLIVE OWEN...........
Το απόλυτο αρσενικό. Όμορφος (ναι, κόβω φλέβα).
Αυτός από πάνω είναι σαν μαϊμού....
άκου ο πιο όμορφος......ουστ..
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ......

chaos_onion said...

Ναι ήταν ανοιχτοί οι κινηματογράφοι την πρωτομαγιά κι έχω να πω ότι NAI στους sexy brothers, NAI στον γυμνό Wolverine, NAI στα ειδικά εφέ (ειδικά του Gambit κορυφή).

Η πλοκή δε με τρέλανε, μου φάνηκε λίγο βιαστικό. Βέβαια αν και comic book fan (και ειδικά X-Men), ο Wolverine ποτέ δεν μου άρεσε. Gimme Iceman any time of the day!

Anonymous said...

Ωρε τα σπαγα και τα δυο σε λεω!

viridianos said...

Μην βγει παραέξω,αλλά έχω κλάψει στο Spiderman2!!(εκτός από τα γέλια)

tsok said...

Εμπνευσμένη από σύντροφο viridianos έχω να πω ότι κλαίω σε ταινίες με αθλητικό περιεχόμενο (κατεστραμμένη ομάδα χόκει/μπάσκετ/τάβλι από τα slums του-ξέρω-γω κερδίζει το κύπελλο αντιμετωπίζοντας την πλούσια υπερομάδα που αποτελείται από ξανθά γαλανομάτικα κωλόπαιδα διδάσκοντας ότι τίποτα δε νικά τη συνεργασία και την πίστη στην ομαδική δουλειά). Ενδεικτικά αναφέρω το cool runnings με τους τζαμαϊκανούς bobsleighers που στο τέλος σηκώνουν το όχημα στους ώμους για να τερματίσουν...
(Άσχετο με το ποστ το κόμεντ, λο σο...)