Sunday, May 17, 2009

Μερικές παρατηρήσεις από την χτεσινή Eurovision

Μαλάκα, κάποια στιγμή βαρέθηκα ΤΟΣΟ πολύ που φοβήθηκα ότι έχω αρχίσει και γίνομαι στρέητ, φακ φακ φακ, ευτυχώς μετά είδα κάτι (που θα δεις κι εσύ στο τέλος του πόστ) και ήλθα στα συν-Gay-λά μου.
ευτυχώς που είχαμε τις Μαγγίρες και γελάσαμε λίγο. Η δήλωσή τους, όταν ήδη η Νορβηγίδα ντουλάπα τούνκη είχε περάσει 40 πόντους μπροστά από την δεύτερη, ότι "αυτή θα είναι μια βραδιά γεμάτη αγωνία" νομίζω ότι συγκρίνεται μόνο με την δήλωση της Άντζελας ότι βλέπει από την βίλα της στο Σούνιο τον Ατλαντικό! Μπόκοτα we miss you so deeply!
Ψάχνω επειγόντως έναν γιατρό να μου αφαιρέσει χειρουργικά την μελωδία του Αζερμπαϊτζάν από τον εγκέφαλο, πληρώνω όσο όσο. Επίσης αυτό το κολάν "χρυσό και άσπρο και διάφανο μπικ δεκαετίας 80" που φόραγε το χορευτικό ανσάμπλ αλλά και η αζέρα τραγουδίστρια είναι ρούχο έμβλημα, τέλος! Μόνο και μόνο γι αυτό η φετεινή Γιουροβίζιον είναι θεά!
Έντάξει, το ξέρω ότι δεν θα το πιστέψεις αλλά, στο σπίτι που ήμουν, κάποια στιγμή την ώρα που δεν κοιτάζαμε την τηλεόραση, η Μαλτέζα τραγουδίστρια έβγαλε χέρι από την οθόνη της Τηβής και άρπαξε ένα κομμάτι κοτόπουλο που είχαμε αφήσει πάνω στο τραπέζι. Ανάμεσα στο δεύτερο κουπλέ και το ρεφρέν που είχε κενό. Χέστηκα που δεν με πιστεύεις, αλλά οφείλω να το καταγγείλω. Κάποια στιγμή θα δικαιωθώ ότι λέω αλήθεια.
Τελικά το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της τελετής είναι η βαθμολογία. Τα κουλά αστεία που προσπαθούν να κάνουν οι βορειοευρωπαίοι, που είναι πιο κρύα και από τον χειμώνα τους, τα εκατομμύρια εκατομμύρια εκατομμύρια ασήμια χρυσάφια και πορφύρια στα φορέματα/κοσμήματα των παρουσιαστριών των Βαλκανικών χωρών και βέβαια ο Κωστάλας που δείχνει σαν τον μεγάλο αδελφό της Καρυάτιδας είναι μερικά μόνο από αυτά που αγαπάμε να μισούμε.
Αυτό που κάποιοι απαγοητεύτηκαν που ο Σάκης δεν πήγε καλά, το εννοούν; Ο τύπος δεν βλεπόταν, ήταν μέσα στο άγχος λες και έκανε εγχείρηση ανοιχτού εγκεφάλου που θα του πέθαινε ο ασθενής και το χαμόγελο ήταν "ωδή στην τσιτωμένη ψυχολογία"! Γενικά δεν το διασκέδαζε καθόλου το ότι ήταν στην σκηνή και αυτό καρακατάφαινόταν... Θυμίσου πόσο ειλικρινά χαρούμενες ήταν πάνω στο σανίδι το Καλομοιράκι και η Γιελένα και θα καταλάβεις την διαφορά. Και πάλι καλά που μπήκαμε στην δεκάδα!
Αυτό που μας έδωσαν 12άρια η Βουλγαρία και η Αλβανία και η Κύπρος γιατί μου φάνηκε το πιο εύστοχο και πίκρόχολο σχόλιο πάνω στην πχιότητα του mainstream πολιτισμικού/καλλιτεχνικού μας προϊόντος που έχει γίνει ποτέ φορ έβα εν έβα;
Χάρηκα που η Αγγλία και η Γαλλία δεν καταποντίστηκαν. Επίσης, δεν μου αρέσει που λέω καλή κουβέντα, αλλά από τις τελευταίες Eurovision πιστεύω ότι η χτεσινή ήταν αυτή με τα περισσότερα καλά τραγούδια! Μου άρεσε και αυτό που έγραψε ο πρώην Boyzone πολύ και το Ρουμάνικο (ξέρω, χαζή) και το Γερμανικό... Απλά δεν μας κράτησε το ενδιαφέρον λόγω του ότι πολύ νωρίς φάνηκε ότι η ντουλαπίστρια τούνκη θα κερδίσει.
Ας πει κάποιος στις χαζές που λένε τις βαθμολογίες ότι δεν λέμε "12 Points GOES to..." αλλά "12 Points GO to...". Έλεος ρε πούστη μου, Στρατηγάκη δεν έχουν στις χώρες τους; Πληρώσαν για να το πάρουν το Lower;
Ρε γαμώτο λες, τώρα που ο Σάκης "δεν πήγε καλά" μη χέσω, να αποφασίσει να αποσυρθεί για κάποιο διάστημα; Αχ μακάρι, είναι φοβερό, έχω φρικάρει, τον τελευταίο χρόνο τον βλέπω πιο συχνά και από την αδελφή μου. Ξεκουράσου Σάκης, ξεκουράσου. πληζ δεν αντέχω άλλο.
Η παρουσία του Ρώσικου τραγουδιού ήταν τέλεια. Αρκεί να είχες τη τηβή στο μγιούτ. Ναι, ήταν ιδεάρα να βλέπεις την τραγουδίστρια σε γκρο και από πίσω οθόνες με το πρόσωπό της να γερνά. Αλλά όσον αφορά στο τραγούδι... καλά, τι τους ήρθε και στείλανε αυτό; Ότι, τάχα μου, στέλνουν κάτι με επιρροές παραδοσιακές; Α μωρή, μάθε που είσαι και στείλε το ανάλογο, που μου θες και εξυπνάδες. Βλαχάρα.

Για να συνοψίσω αυτά είναι τα δύο συνθήματα της φετεινής Eurovision:
1 - Σάκης, ο καλλιτέχνης που σε κάνει να καταλάβεις πόσο πολύ ταλέντο έχει η Καλομοίρα.
2- Μαγγίρες, οι αδελφές που αποδεικνύουν ότι ναι η Δάφνη Μπόκοτα είναι αναντικατάστατη.

Τέλος....

το δικό μου 12άρι, και το 24 επίσης, αλλά και το 36άρι πηγαίνει... μα φυσικά στον παρουσιαστή της βραδιάς τον Ιβάν Ουργκάντ. Όσο σκέφτομαι ότι μπορώ να συνενοηθώ μαζί του στην μητρική του γλώσσα, εκτός από το μπόντι λάνγκουατζ παθαίνω the creeps. Ιβάν λετς μπη φριέντς. Γκούντ ουάνζ.



Σέξυ βγιούερ περιμένω αν θες και τις δικές σου παρατηρήσεις. Ειδικά αυτές που συμφωνούν μαζί μου.

Πάντως, κάλα περάσαμε και φέτος. Άντε, και του χρόνου παιδιά! Με Τάμτα! τουλάχιστον θα πάρουμε το 12άρια της Γεωργίας. χεχεχε

44 comments:

Anonymous said...

SYMFWNW GIA TON PAROUSIASTH !

poios noiazetai gia ola ta alla?

Anonymous said...

SYMFWNW GIA TON PAROUSIASTH !

poios noiazetai gia ola ta alla?

Provato said...

ανώνυμε κάτω τα ξεράδια σου μη σε κάνω μπισκότο από το ξύλο

aura voluptas said...

Όταν βρεις εκείνον το χειρουργό που λες, θέλω την κάρτα του . ;-)

Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο . Τα είπες όλα . Και δεν ξαφνιάζομαι για το χαμένο κοτοπουλάκι .

ΦΟΥΛΗ said...

Με το ζόρι κρατάω τα μάτια μου ανοιχτά ,μετα από τόσα χασμουρητά που έχεις βάλει.
Θα με πάρει ο ύπνος όρθια και θα κουτουλήσω και στο λαπι τοπ....
Προβατινο κααααααλος ο παρουσιαστής!!!!!

JustAnotherGoneOff said...

Κάτι ήξερα εγώ που εκείνη την ώρα προτίμησα να την βγάλω με μια "ιδιωτική προβολή" (χαλαρά, μόνο δέκα άτομα είχε στο βίλατζ) στο Σταρ Τρεκ. Ανεπαναληπτίκ, ανεπαναληπτίκ εμπειρίκ. Λονγκ λάιβ εντ πρόσπερ προβατίνε.

Flonsavardu said...

"Ο τύπος δεν βλεπόταν, ήταν μέσα στο άγχος λες και έκανε εγχείρηση ανοιχτού εγκεφάλου"

χαχαχαχαχαχαχα. συμφωνώ απόλυτα! από τη στιγμή που βγήκε και έκανε αυτούς τους σταυρούς στον αέρα μέχρι το τέλος, όπου δεν σταμάτησε να χαμογελάει ούτε ένα δευτερόλεπτο, λες και είχε πάθει εγκεφαλικό, δεν είχα σταματήσει να γελάω. έκλαιγα στην κυριολεξία από τα γέλια.

επίσης συμφωνώ για το ότι ήταν η γιουροβίζιον με τα καλύτερα τραγούδια, όπως επίσης ότι επιτέλους βγήκε το τραγούδι που άξιζε πιο πολύ, όπως επίσης ότι πέρσι έπρεπε να το πάρει η καλομοίρα- άσχετο.

Anonymous said...

Καλύτερος από τον Σάκη ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα! Και το λέω εγώ που δεν ακούω τα τραγούδια του! Όλα τα άλλα είναι φτηνες ζήλιες!!!

Από την προηγούμενη ανάρτηση και με την ομορφια της γηραιάς Βίσση την ψιλιάστηκα ότι είσαι άρρωστο. Τώρα επιβεβαιώθηκα! Όχι και η εμετικια Μπόκοτα αναντικατάστατη! Ας πάει σε κανα ΚΑΠΙ ή γηροκομείο να παρουσιάσει πια!!!!

Anonymous said...

Καλά και η τελευταία παρατήρηση η πιο συγκλονιστική! Και γ...οι και δαρμένοι! Εμ μας κλέβουν, εμ να τους πληρώσουμε κι απο πάνω...!!!!!!

Anonymous said...

Κι άντε μεταξύ μας είμαστε μακάκες και τη στέλνουμε. Θα πάει στη Νορβηγία και θα κλέψουν το μισό στάδιο και το άλλο μισό ξενοδοχείο! Μετά θα αναγκαστούμε να πληρώνουμε αποζημιώσεις σε όλη την Ευρώπη!!!!!!!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Εγώ θέλω το τεκνάκι από το green room!!!

bunnysuicides said...

παρακαλώ ενημέρωσε τον ανώνυμο από πάνω πως μπορεί να αφήνει τα σχόλια του στο φόρουμ του ΝΕ.Ο.Σ. ορίστε δίνω κ λινκ http://www.neos-forum.com/

το κανονικό σχόλιο μετά, τώρα ξέχασα τι ήθελα να γράψω

Anonymous said...

Ego mono tin psifoforia eida, kai dino 12ari stin parousiastria tou Azerbaitzan :P

Dust Road said...

Το μίσος μου προς τις Μαγγίρες τώρα δικαιώνεται.
Ρωσία uber alles.
αμέ.

fevis said...

Προβατούκο κάτω τα χέρια από τον Σάκη γιατί σε βλέπω στον φούρνο με πατάτες... Φιλιά...
υ.γ. Αυτές οι Μαγγίρες πράγματι έχουν καταντήσει γραφικές... Η κατινιά σε όλο της το μεγαλείο...

tina said...

εμένα η Dita Von Teese μου άρεσε, που συνόδευε τον γερμανό. όλα τα υπόλοιπα, έχεις δίκιο, χασμουρητό ατελείωτο.
κίσεζ

Κοκκινοσκουφίτσα said...

Συγνώμη, είπες καλά λόγια για τη συμμετοχή της Ρωσίας; Που βλέπαμε τη Γιουροβίζιον εγώ, η αδελφή μου, ξαδέλφη, ξάδελφος και στη μέση του καναπέ η εφτά μηνών ανηψιά μου και μόλις ξεκίνησε η παρουσίαση, κόντεψε το εφταμηνίτικο να μας μείνει στα χέρια και εμείς να πάμε από εγκεφαλικό; Ποιος τη σκέφτηκε τέτοια παρουσίαση;
Όσο για το Σάκη, φάνηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο πόσο νευρικός ήταν. Αφού όσο τραγουδούσε, μια τεράστια φλέβα πεταγόταν κάθετα στο μέτωπό του. Επίσης, νομίζω ότι χρειαζόταν ένα νούμερο μεγαλύτερο στα ρούχα. Αφού στο τέλος σχίστηκε η μπλούζα του από την τσίτα :PPPP
Οι Μαγγίρα ήταν απαράδεκτες. Βέβαια δεν τρελαίνομαι και για την Μπόκοτα.

Anonymous said...

αχ ρε πρόβατε μουφτιαξες την άθλια και ματζίρικη διάθεση!
Δεν έχω κανέναν λόγο να διαφωνήσω μαζί σου, σπέσιαλ φορ Μαγγίνες. Και ναι τώρα δεν νοιώθω μόνη μου , γιατι κι εγώ τη Μπόκοτα σκεφτόμουν, στη διάρκεια της ψηφοφορίας. Οχι μόνο Κατίνες, αλλα και φτηνιάρες. Θέλω τα λεφτά μου πίσω....
Ο σάκης ειναι μαλάκας που δέχτηκε να ξαναπάει γιουρο βίζιον!
Μια χαρά ειναι και στις διαφημίσεις της οδοντότσιχλας.
dirtyoldwoman

boyblue said...

actually...yawn...

Κακίστρω said...

Δε λες που δεν έφαγε καμία τούμπα όπως τότε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών?

Εγώ πολύ τον φοβόμανε να σε πω την αλήθεια εκεί στα ψηλά που τον ανεβάσανε.

Τουρνέ στα νησιά said...

βρε πρόβατε τι του βρήκες σαν τον Ρος από τα "φιλαράκια" είναι ο τύπος,
ειδικά στη τελευταία φώτο ;-)

guideline said...

εμενα ο Σάκης μου άρεσε.Η φετινή γιουροβιζιον είχε όντως καλά τραγουδια(εσθονια γαλλια αζερπαιτζαν και τησ τουρκιας)
Η Μπόκοτα είναι αναντικατάστατη και θεσμός μαζι με τον Κωστάλα.και η Καλομοίρα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΡΣΙ
καλουλης ο παρουσιαστης αλλα λιγο κρυος

Ερμής said...

Για την Χαντισέ που έφαγε 2 μερίδες κεμπάπ και μισό κιλό σουτζούκ λουκούμ πριν βγεί στην σκηνή δεν λές τίποτα φιλόΤουρκο πρόβατο ε???

dsquared said...

Δεν ειδα την γιοριβίζιον, την βαριεμαι, μονο λιγο απο την βαθμολογια... οι αδελφες Μ. αχιουμορες και βλαχαρες μου ακουστηκαν.
din

Lina said...

δηλαδή μου λες ότι ο μονος λογος που δεν πηγε τοσο καλά ο σάκης ήταν το ότι ήταν αγχωμένος;; =Ρ

απο τα αστεια που λένε οι βορειοι στις βαθμολογίες όμως, ακουσα ενα που αν όντως ειπώθηκε ήταν κορυφή! μόλις λέει βγηκε ο κωσταλας στην οθόνη, οι άγγλοι είπανε ότι "this is one of the oldest things in athens" =ΡΡ

για μενα ο πιο αδικημενος ήταν ο Σαρμπέλ, τον κράξανε υπερβολικά, ενώ πήρε ίδια θέση με την ιγκουΆννα και το Σάκη. καταφορη αδικία!

Anonymous said...

Κούνελε, εγώ ούτε που εγνώριζα την οργάνωση αυτή, ούτε το site της. Eσύ, όμως που τα γνωρίζεις τόσο καλά κάτι θα ξέρεις ως κρυφή ακραία των ακραίων!!! Σεαφήνω μόνο σου σε αυτήν, εγώ δεν έχω καμία τέτοια ανάγκη!

Ρουβίτσα said...

Πρόβατε, ωραία τα περιγράφεις.


Η πλάκα είναι ότι και η δική μου η παρέα καθώς χαζεύαμε Γιουροβίζιον κοιμήθηκε και μάλιστα από τα πρώτα τραγούδια!!!

Ο Σάκης ενώ μου αρέσει πολύ, ήταν κάπως μαγγωμένος και κουμπωμένος, λες και πρώτη φορά έβγαινε σε σκηνή.

Τί έπαθε άραγε;

Η Μποκοτά μου έλειψε και μένα φοβερά, αν και η ίδια είχε κάποτε πει ότι μπορεί η απουσία της να φέρει γούρι! (πρέπει να το είπε προ Έλενας Παπαρίζου)

Οι Μαγγίρες, απλά ουδέτερες, ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Μου άρεσε πολύ πολύ η παρουσία και η ομορφιά της τραγουδίστριας από το Αζερμπαϊτζάν, καθώς και η ομορφιά της κοπέλας από την Εσθονία.


Φωνάρα φοβερή ήταν η Μαλτέζα -κι ας την λες χοντρούλα, δεν παίζει ρόλο-
και η Σουηδέζα που ήταν άνετη λόγω όπερας.

Παρεμπιπτόντως, δεν έλεγαν ότι η Σουηδία θα μετέχει με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ;

Τί συνέβη; Ξέρεις μήπως;

Anonymous said...

http://mariatweety.blogspot.com
VOI8ISTE OSO MPOREITE
ESTO ENA SXOLIO SAS NA FANEI XRISIMO GIA TIN MIKRI GLIKIA KOPELA POU PALEUEI GIA NA NIKISEI TI ZOI TIS PISO OPOS TIS A3IZEI
DIADOSTE TO SAS PARAKALO GIATI ISOS OSOI PIO POLLOI GNORISOUN TO BLOG NA MPOROUN NA EUXI8OUN GIA TIN MIKRI KOPELA ME ENA SXOLIO TOUS I KAI ME KATI PARAPANO
FILIKA GABRIELA

ianos said...

1os imitelikos...kanapes...pizza aggalia...kai ginete sundesi me green room...i pizza kollise sto tabani...akoma bgazo ananades...giati den parousiaze autos tin eurovision???i esto na ton eixane stin skini se ka8e tragoudi na tous kanei ta soubap soubap.....
oso gia ton saki....giati?giati?rotao giati palikaraki mou to ekanes auto???oxi tipota allo exeis kai paidi...8a megalosei den 8a megalosei...8a tin dei tin rimadoemfanisi sou...ti 8a tou peis meta???oti gia ola ftaiei o skino8etis????

Anonymous said...

LINA νομίζω η ιγγουΆΝΝΑ όπως λες ότι είχε βγει 10η και όχι 7η σαν το Σάκη..
εγώ θα ήθελα στη EUROVISION τους ONIRAMA.

ELENI!

veteks said...

kapoies paratirisis:

1. tha ithela na do sti eurovision tou xronou kai tin notia korea...

2. to kartel ton bouzoukovion,pou estisan karteri stin soraya tis ispanias (thea) kai sto azermpaitzan (ton opoion ta tragoudia leei graftikan apo ellines) oi filoi mas oi evropaioi 'nomizoun' oti exoume vrei to mistiko tis epitixias. ????

3. kalitera pou vgike o norvigos giati olo afto to combination mini, pagietas kai spartiaton (ala oukrania)einai aidia. toulaxiston ekeinos den forouse mini.

sCaTterBraiN said...

ok, na symfoniso sta perissotera pou les, den eida tipota gia ukrania pou kai eye-candy eixe kai (nai, ntrepomai, alla) mou arese kai to tragoudi.
Ekei pou tha ta xalasoume einai ston ivan. Konta ta xeria sou, einai dikos mou!

Anonymous said...

1. ANNA ZOUME GIA NA S'AKOUME
2. H ANNA eixe bgei 9i
3. To tragoudi tou Azerbaijan to egrapse o Alex Papakonstantinou, o idios diladi pou egrapse to "STHN PYRA" (Tsoules) pou miseite na LATREYETE !

bunnysuicides said...

μήπως γίνεσαι μπάι? μάλλον δεν ξέρεις ακόμα τι θέλεις, είσαι μπερδεμένος, άχουτοοοοο!

κ 'γω βαρέθηκα *τόσο* πολύ, πρώτη φορά που στην ψηφοφορία αλλά κ πάνω σε κομμάτια έβγαινα στο μπαλκόνι να κάνω παρέα στους καπνιστές.
εμείς αγαπάμε μαγγίρες! κ εκτός από τη μπαρούφα με τη σπασμένη χορδή του νορβηγού, δεν είπαν κάτι χοντρο μωρέ..

το δικό μου δωδεκάρι στην κύπρο που δεν πέρασε κ ήταν τέλειο, στην εσθονή που ήταν η πιο όμορφη του κόσμου κ γαμάτο τραγουδάκι, κ φυσικά στο αγόρι της τουρκίας που έκανε τις τούμπες..! κ αυτό που βγήκε πολύ ωραίο βασικά, μια χαρά!

Anonymous said...

Με καλυψε για μια ακομη φορα το αγαπημενο μου πυκνομαλο αμνοεριφιο.
Απολυτα ομως!
Λιγο ακόμη και περιμενα να δω την Κυπρο να δινει 12 στην Τουρκια και το Ισραηλ στη Γερμανια!
ΕΛΕΟΣ δηλαδη?
Ο Ιβαν ειναι να τον βαλεις απο κατω και να τον γλυφεις μεχρι να παθεις αφυδατωση!
και ειναι το μοναδικος στον οποιο συμφωνησαμε ΟΛΟΙ οτι ειναι
κατακαρακαυλαλατσαρος!

Κοκκινοσκουφίτσα said...

Το "Στην πυρά" δεν το έγραψε η Μυρτώ Κοντοβά;

Dr_MAD said...

Σούπερ τέλειο post προβατίσιους! σούπερ! σούπερ! σούπερ! με κάλυψες 100% - πού πήγανε οι άντρες 100% κτλ κτλ...

*Η Γεωργία σα χώρα θα υπάρχει του χρόνου ή θα έχει εξαφανιστεί από ντου της Ρωσίας??? Επίσης, φέτος δεν έπαιξαν αν το παρατήρησες λόγω Οσσετίας ;-)

Provato said...

aura εννοείται ότι θα στείλω κονέ με τον χειρούργο! τι, σας έφαγε κι εσάς κάτι η Μαλτέζα; ΛΕΓΕ!

φούλη ξύπνα επιτέλους :-)

JAGO Τέλειο το Star Trek ε; φιλιά πολλά :-))

FLo άκου ένα κουλό - όταν ο Sakis βγήκε στην σκηνή δεν έκανε σταυρούς, σχημάτιζε με το χέρι το S του ονόματος του. καλό ε; χεχε

ανώνυμε ναι ζηλεύω... γιατί θα ήθελα κι εγώ να είμαι ο Δάκης των 00ζ, λολ χεχεχε

Provato said...

αμάν ρε ανώνυμε λύσσιαξες τι σου έκανε το ταμτάκι, σάμπως δεν υπάρχει σε όλες τις οικογένειες κάποιος που χρειάζεται βοήθεια;

Παύλε αγαπημένε, μπορούμε τα Σαββατοκύριακα να τους ανταλλάσουμε για ποικιλία μωρό μου εσύ ατέλειωτο!

κούνελε νομίζω το πήρε το λίνκ ο ανώνυμος, λολ

ανώνυμε το καλλίτερο είδες δηλαδή χεχε

Provato said...

dust θα μου πεις τι σε άρεσε στην Ρωσία; ναι ούμπερ άλες, αλλά αυτο το τραγούδι ήταν ίουκόφσκι. ¨-))

φέβης άμα είναι να με μαρινάρουν τα χεράκια σου και να με αλατοπιπερώσουν.... μμμμμμ xxx

τίνα ωραία ήταν όντως xxxx και παντρεμένη με τον περίεργο αυτόν τον πως τον λένε

κοκκινοσκουφίτσα ρε συ είχε ιδέα η παρουσίαση η Ρώσικη αν μη τι άλλο, άστα αυτά τώρα, το μωρό πως είναι σύνηλθε; (ναι η Κοντοβά έχει γράψει την πυρά)

βρωμόγρια αφού το ξέρεις ότι το πρόβατο είναι εγγύηση κεφιού λολ xxxx

Provato said...

kinderpop YES! :-))

Κακίστρω ένα αγχουδάκι κι εγώ το είχα να σου πω την αλήθεια.

τουρνέ στα νησιά, αμα δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αυτόν τον σούπερ γκόμενο από τον Ρος τι να σου πω, θέλεις να μάθεις και την πχιότητα στα παιδιά μας λολ :-))

guideline αχ το καλομοιράκι, το καλομοιράκι μας πέρυσι ήταν το τέλειο φιλιά πολλά!

ερμή μουσούδια αδιάφορη μωρέ μου έκανε αυτή, χέστηκα που μας πέρασε χέστηκα που έτρωγε... μουτς

Provato said...

din κακώς δεν την είδες γιατί τώρα θα γέλαγες μαζί μας χαρωπά χεχεχε

lina γενικά οι Άγγλοι τον δουλεύουν πάρα πολύ τον "θεσμό" είναι λέει μοναδική εμπειρία να δεις την αγγλική μετάδοση ακούς τρελές ατάκες xxxxx και φυσικά το άγχος δεν ήταν το μόνο πρόβλημα του Σάκης

ανώνυμε μην του φωνάζεις του στιφαδούλη, μία πλάκα έκαμε μην μαλώνετε ωρέ

Ρουβίτσα η μαλτέζα και φωνάρα και τέλειο τραγούδι - νομίζω ότι ένα από τα σουηδικά τραγούδια ήταν με ελληνικό στίχο αλλά δεν πέρασε να φτάσει στην γιουροβίζιον. :-))

gabriela ευχαριστώ για το λινκ!

Provato said...

iane ακόμα γελάω με τα σουμπάπ σουμπάπ λολ ρε συ! σωστός!

ελένη χρόνια πολλά για προχτές! νομίζω καλή ιδέα οι Onirama ρε συ! χμ λες; εγώ σκέφτομαι να πάει ο Κωστάλας, τον ξέρουν όλοι και μιλά 100 γλώσσες.

veteks σωστός σε όλα, εκτός από ένα ο Νορβηγός φορούσε μίνι στο πάρτυ μετά λολ ρε συ

mr e. ο Ιβάν παντρευτήκαμε ήδη - όση ώρα εσύ, πολύ σωστά ντρεπόσουν για την γνώμη σου για την Ουκρανία λολ χεχε

ανώνυμε ζω για να σε διαβάζω επισήμως πια, μπεευχαριστώ για το ίνφο.

Provato said...

στιφαδούλη πρόσεχε γιατί θα φας πολύ κρεμμύδι, χεχε, άκου αγαπά ΜΑγγίρες, αχ αααααχ, μου την σπας που είσα θετικός ασταδγιάλα

θεία λατρεμένη ακόμα γελάω με το 12 από το Ισραήλ στην γερμανία αχαχααααχαχαχαααχαχαααχαχαααχαχα (κάτω μωρή την γλώσσα από τον Ιβάν, θα έρθω εκεί και θα σας κάνω όλες τις σακαφιόρες μπισκότα από το ξύλο θα μου φάτε την σχέση)

κοκκινοσκουφίτσα τους στίχους, ναι.

mad μου είπες μπράβο; ε μου κάνει πλάκα ο θεός, χεχεχεχε (αναρωτιέμαι κι εγώ για την μοίρα της Γεωργίας... μπορεί να πάει στην Αμερική, σαν την Καλομοίρα)

ΜΑΛΑΚΕ τι τρελό πανίκι πέφτει στα προβατοπόστς για γιουροβίζιον πολύ πολύ ευχαριστώ τα καταδισκεδάζω και χαίρομαι που αρέσουν και στον άλλο άθρωπα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ :-)) xxxxxx