Sunday, July 05, 2009

Show biz verbz of da week

Kράτησαν τον Michael Jackson από το νούμερο 1 της Αγγλίας οι Cascada με το Evacuate The Dancefloor, το καινούργιο νούμερο 1 της Μεγάλης Βρετανίας. Συγγνώμη, δεν ξέρω τι λέτε εσείς, δεν είναι (μόνο) ότι έχω πάθει Μαηκολτζακσονήτηδα αλλά, αντικειμενικά τώρα, το Man in The Mirror, (που είναι στο νούμερο 2) είναι 25567898474067467 φορές καλλίτερο τραγούδι. Αντικειμενικά. Να δες κι εσύ κ πες:

άμα σου αρέσει αυτή η παπαριά μην μου το πεις, θα πάθω θλίψη.

Κονταροχτυπήθηκαν οι συμπαθέστατοι πρωταγωνιστές του Ice Age 3, με τα μαλακισμένα ρομπότ των Tranformers 2 για την πρώτη θέση στο USA Box Office αυτήν την βδομάδα. Τελικά συμβήκε το παράδοξο κ οι δύο ταινίες να έχουν τις ίδιες εισπράξεις, 42μιση εκατομμύρια δολλάρια... όμως την πρώτη θέση παίρνει το Ice Age γιατί, αφ ενός παιζόταν σε λιγότερες αίθουσες, άρα είχε καλλίτερο μέσο όρο εισπράξεων ανά αίθουσα, κ αφέ δύο διότι το Transformes είναι ίσως η πιο απίστευτη μαλακία που έχει βγει ποτέ στα σινεμά από καταβολής κόσμου. Ειλικρινά, κάνει το Βασικό Ένστικτο να μοιάζει τουλάχιστον Ταρκόφσκι. ΜΗ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ακόμα κ αν η θεία σου δούλευε υπέυθυνη κυλικείου στα γυρίσματα. Ανούσιο μιλιτάρη πόρν, χωρίς καμία στάλα διασκέδασης, μπλιάξ! Δες εδώ το trailer του Ice Age, κ μην ξεχνάς ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TRANSFORMERS - THE REVENGE OF THE BOREDOM.


Λύσιαξαν τα μήντια με το Θάνατο (επίτηδες έβαλα κεφαλαίο) του Michael Jackson κ έχουν ξεσκιστεί στα άρθρα: "Πως το Thriller άλλαξε την μουσική βιομηχανία", "Πόσα άλμπουμ προετοίμαζε ο μακαρίτης" (2), "Γιατί ο μακαρίτης κ η Jackie O πιαστήκανε μαλλί με μαλλί με αφορμή το βιβλίο-βιογραφία του Μάηκολ", "Πως ο Μάηκολ γνώρισε την Νταϊάνα", "Γιατί η Pepsi κ ο μακαρίτης άλλαξαν τα δεδομένα στην διαφήμιση από διάσημους"... δεν προλαβαίνω να διαβάζω ρε πούστη μου σταδγιάλα. Εντάξει, αυτό δεν είναι καλοκαίρι, είναι το φεστιβάλ ΜαηκολΤζακσονθανάτεια 2009! Εν τω μεταξύ η "κηδεία" του θα γίνει την Τρίτη κ το Λος Άντζελες θα είναι υπό μέτρα ασφαλείας παρόμοια με αυτά που λαμβάνονται όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ επισκέπτεται εχθρική χώρα. Η Τελετή (ναι, καλά το έβαλα το Κεφαλαίο) θα είναι σε παραγωγή του τύπου που είναι παραγωγός στα Grammy! Καλά το έλεγα χτες στο γκομενάκι: Καλή μία ούμπερ διασημότητα, αλλά ακόμα καλλίτερη μία νεκρή ούμπερ διασημότητα. σνιφ

Προσπαθεί για την επιτυχία η Δήμητρα Γαλάνη. Έβγαλε ένα remix album, με τον πιο 80ζ τίτλο όλων των εποχών. Πίξελ. Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι... ΟΧΙ. Από την άλλη... σαν πνεύμα ο τίτλος είναι σε σύμπνοια με το περιεχόμενο του cd. 80ζ.

Έκλεισε οριστικά η συμφωνία! Ο πιο διάσημος ανοιχτός gay του τηλεοπτικού Hollywood, ο Neil Harris θα παρουσιάσει τα επόμενα Emmys, στις 20 Σεπτεμβρίου. Είναι αυτός που κλέβει την παράσταση στο How I met Your Mother, μπηχόλντ:

Αναρωτιέμαι για ποιόν λόγο η ένωση ελληνικών δισκογραφικών εταιριών έχει σταματήσει την δημοσιοποίηση των charts στην Ελλάδα στην 17 βδομάδα του χρόνου (πριν από πάνω από δύο μήνες)... χμφ χμφ χμφ χμφ... όχι ότι θα είχε σημασία να ξέρουμε ποιο άλμπουμ πουλάει 150 αντίτυπα κ έτσι πάει νούμερο 1... απλά... λες να συμβαίνει κάτι; αρονό. Πάντως την τελευταία βδομάδα για την οποία έχουμε στοιχεία οι Depeche Mode ήταν νούμερο 1. με 43 cd πουλημένα. (καλά, καλά, πλάκα κάνω).

Μπορείςνα μαντέψεις τι κοινό έχουν τα παρακάτω τέσσερα γκρούπ καλλιτεχνών;
A - Rolling Stones + Celine Dion + Elton John + Depeche Mode
B - Pet Shop Boys + U2 + Whitney Houston + Britney + Duran Duran + Iron Maiden + Gloria Estefan
Γ - Nirvana + Oasis + REM + Janet Jackson + George Michael + Madonna + Herbert Von Karayan
Δ - Roxette + Barbra Streisand + Kylie + Spice Girls + Pink FLoyd + Queen

Η απάντηση ακριβώς κάτω από το τελευταίο εξώφυλλο του Entertainment Weekly:

Λοιπόν η απάντηση στο quiz με τα ζάμπλουτα δώρα:
Οι καλλιτέχνες του γκρούπ Α έχουν πουλήσει, όλοι μαζί, σε όλη την καριέρα τους 750 μύρρια ηχογραφήσεις.
Οι καλλιτέχνες του γκρούπ Β έχουν πουλήσει, όλοι μαζί, σε όλη την καριέρα τους 750 μύρρια ηχογραφήσεις.
Οι καλλιτέχνες του γκρούπ Γ έχουν πουλήσει, όλοι μαζί, σε όλη την καριέρα τους 750 μύρρια ηχογραφήσεις.
Οι καλλιτέχνες του γκρούπ Δ έχουν πουλήσει, όλοι μαζί, σε όλη την καριέρα τους 750 μύρρια ηχογραφήσεις.
Ο Κύριος στο εξώφυλλο απού πάνου έχει πουλήσει, μόνος του, σε όλη την καριέρα του, 750 εκατομμύρια ηχοφραφήσεις. Και που είσαι ακόμα.

5 comments:

Ιφιμέδεια said...

Το τελευταίο δεδομένο είναι σοκαριστικό αλήθεια!!

Αυτό που λένε οι Άγγλοι Hard evidence!

georgethebeast said...

patrick harris itan ueos sta tonys!!!
tora kai sta emmys.....ante kai ta oskar!!!!

ΓρεγΚ* said...

Βρε πρόβατε μη γίινεσαι κακός με τη Δήμητρα! Οκ, τα ρεμίξ τέκνο ντάμπα ντουμπα συνήθως είναι όντως βαρετά. Οκ, ο τίτλος είιναι λίγο κάπως. Αλλά το 'Δεν είμαι από δω' σε αυτή την εκτέλεση είναι φάκιν γκόρτζιουζ! As στερεότυπα too.

tsok said...

είμαι με george. Doogie Howser έσκισε στα tony's, αν και η τελετή είχε μάπα ήχο. Τουλάχιστον κουτούλησε την κεφάλα του ο bret-πώς-σκατά-τον-λένε-το-τρολ-με-την-μπαντάνα ανεκδιήγητος τραγουδιστής των poison και με αποζημίωσε...
Επίσης, barbra+spice girls στην ίδια αράδα ιεροσυλία ρε φίλε...

Provato said...

Ιφιμέδεια πάρα πολύ hard! No wonder πάθαμε όλοι την ψύχωση με το death του άθρωπα αυτού. Είχε κάτι. xxxxx

georgethebeast καλομελέτα κ έρχεται. αν τα πάει καλά, σίγουρα θα τον χρησιμοποιήσουν κ στα Oscars.

grekory επειδή σε συμπαθώ θα τους δώσω μία ευκαιρία. άντε, κ δύο! :-)

tsok μα αυτό ήταν ο σκοπός μου να ιεροσυλέψω λολ :-))