Sunday, August 09, 2009

Σκίζει το Μεριλάκι, σκίζει!


Το Julie & Julia, μία ταινία της Nora Ephron (αυτή που έχει κάνει το sleepless in Seattle κ διάφορα άλλα) με θέμα μία Νεοϋορκέζα που αποφασίζει μέσα σε μία χρονιά να μαγειρέψει όλες τις συνταγές της αγαπημένης της σεφ (αυτή την οποία παίζει η Meryl) άνοιξε προχτές στην Αμερική κ έσκισε. 20 εκατομμύρια μάζεψε όλο το Σουκού, πάρα πολλά για το είδος της ταινίας που είναι.

Άχου το μωρέ! Αυτή η γυναίκα έχει το άγγιγμα του Μίδα, τέλος. Εν τω μεταξύ, η ταινία είναι η πρώτη mainstream ταινία που βασίζετε σε ιδέα blog, how cool is that!!! γι αυτό, keep writing σεξυ μπλόγκερ!

11 comments:

sikia said...

Έτσι ακριβώς είναι Προβατούκο, όπως τα λες. Βέβαια η ταινία μόνο για τη Μέρυλ βλέπεται, και κρίμα που στον κινηματογράφο δε μπορείς να κάνεις fast forward να πας στο γρήγορο όλες τις σκηνές που δε παίζει.
Επίσης η Julia Child (η σεφ την οποία υποδύεται, η μεγάλη τηλεοπτική σεφ της Αμερικής που έμαθε στους Αμερικάνους ότι το ζέσταμα του κατεψυγμένου στο microwave δεν είναι μαγειρική) πριν πεθάνει είχε εκφραστεί αρνητικά για το μπλογκ της Julie και την ιδέα της να κάνει μια συνταγή της την ημέρα.
Όταν εγώ σου μαγείρευα βέβαια 5 φαγητά την ημέρα, δε το εκτιμούσες....Συγχύστηκα πάλι....

Provato said...

"5 φαγητά την μέρα κ 5 κέρατα την βδομάδα" λέει ο λαός, από τότε που έγινε γνωστό τοις πάσι τι μου έκανες όσο ήμουν τιμή κ καμάρι στο σπιτικό μας ενώ εσύ...

Provato said...

α, ελπίζω να μην παρενόχλησες σεξουαλικά το πέος του κυρίου στο διπλανό κάθισμα επειδή βαριόσουν το έργο, τα έκανες κάτι τέτοια όσο ήμασταν μαζί, κ μάλιστα εμού παρόντος.

ορίστε, είχες δεν είχες με κόρωσες πάλι, άντε να δω τι θα παίξω τώρα για να εκτονωθώ.

the espressionist said...

can't wait !!! :)
hey mpeee ! :)

Hfaistiwnas said...

Την πάω με χίλια!!!!

Anonymous said...

τέλεια η meryl, αλλά η νέα της ταινία μού φαίνεται τρελή πατάτα http://www.youtube.com/watch?v=ohPHbRkc_us

κόκκινο μπαλόνι said...

χμφμμμ...
δεν μ'άρεσε αυτό που λέει η Συκιά (και τα όσα σου σούρει, αλλά αυτά είναι οικογενειακά σας, δεν ανακατεύομαι)...λες να πρέπει να το δω σε δβδ;

sikia said...

αχ κόκινο μπαλόνι μου (μου θύμισες έναν εραστή μου Ινδιάνο που τον έλεγαν κόκινη μαλαπέρδα), εγώ λέω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια ενώ ο ποταπός λέει συκοφαντίες.
Και ναι, την ταινία καλύτερα να τη δεις σε DVD να μπορείς να κάνεις και fast forward γιατί η Meryl είναι στο μισό έργο

mr.f said...

Έχω στιγματιστεί...
Μόλις είδα τον τίτλο
Julie&Julia
αυτό θυμήθηκα:

http://www.youtube.com/watch?v=6ewKGkWngfg

Provato said...

espressionist me neither!!! θέλω σαν τρελός να την δω!!! :-))

Hfaistiwna μόνο με χίλια; με εκατομμύρια! xxxx

anonymous λες; α χοπ νοτ ρε γαμώτο!!!!

Provato said...

πάντως το trailer δεν με χάλασε εντελώς... χμφ χμφ χμφ επίσης παίζει κ αυτή η καταπληκτική από το Big Love Που την λατρεύω.

κόκκινο το πρόβατο κ οι σέξοι βιούερζ του στηρίζουν Μέριλ κ ίτι κάνει... άρα θα πας να την δεις στο σινεμά κ δεν ακούω κουβέντα! χμφ!

sikia είχες δεν είχες πάλι σε έναν απο τους αναρίθμητους εραστές σου, με τους οποίους με κεράτωνες, το έφερες το πράγμα!!!

Mr f! μαλάκα έλεος πήγα να πνιγώ από τα γέλια!!! λολ τι σκηνή!!!!