Monday, September 07, 2009

Η Ελληνική σύγχρονη κουλτούρα τιμά τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη (!!!) Λευτέρη Παπαδόπουλο


Αποφασίζει, να τώρα μόλις, πριν ούτε 10 λεπτά, η ΝΕΤ να κάνει ζωντανή μετάδοση από το Ολυμπιακό Στάδιο όπου αυτή τη στιγμή γίνεται η μεγάλη συναυλία για τα 50 χρόνια του Λευτέρη Παπαδόπουλου στο τραγούδι...

Κ η δημοσιογράφος Βασιλική Χαϊνά, ή όπως αλλιώς λέγεται, μας μιλάει για όλους τους μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές που μαζεύτηκαν να τιμήσουν τον μεγάλο Έλληνα Συνθέτη (!!!).

Μπα λέω, λάθος έκανε, της ξέφυγε, δεν μπορεί να το είπε αυτό! Το ξέρει ότι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος είναι στιχουργός, το ξέρει, το ξέρει, το ΞΕΡΕΙ, έχει αγχουδάκι η κακομοίρα!!!

Κ μετά αρχίζει να λέει για τις χιλιάδες κόσμου που αψήφησαν την πιθανότητα βροχής για να έρθουν να τιμήσουν τον σπουδαίο... ποιόν λέτε;

Ναι, καλά μάντεψες σέξυ βγιούερ, τον ...συνθέτη. Ξανά μανά!

Μάιστα.

Μάιστα.

Υπάρχει ελληνίδα δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ, προφανώς, η οποία θεωρεί ότι ο Παπαδόπουλος είναι... συνθέτης!

Ή, η οποία όταν είναι On camera αγχώνεται τόσο πολύ ώστε να μην μπορεί να καταλάβει ότι αντί για στιχουργός λέει "συνθέτης".

Κ αυτά στο κανάλι που υποτίθεται ότι είναι το "κουλτουριάρικο" της τηλεόρασής μας.

Μα συνθέτης ο Παπαδόπουλος;

ας το ξεπεράσουμε με την βοήθεια ενός από τα ωραιότερά του τραγούδια... έτσι δεν λένε; ότι το τραγούδι βοηθά να πάνε κάτω τα φαρμάκια;


με την φωνή της Χαρούλας βεβαίως βεβαίως. Που μας θυμίζει την Ελλάδα που ξέρει ότι ο Παπαδόπουλος είναι συνθέτης... ε στιχουργός εννοώ!

11 comments:

Soraya said...

Χριστέ με και Παναγία με...

basik-ly said...

Εύγε και πάλι εύγε. Έτσι ακριβώς είναι και αν η φίλτατη "αισθηματική ηλικία" που με φιλοξενεί δεν ήταν αγκαλιά με τον υπολογιστή, θα έγραφα κι εγώ κάτι σχετικό. Με κάλυψες πλήρως.
Μα καλά ούτε η παρουσιάστρια δεν ήξερε τη διαφορά;

Hfaistiwnas said...

Καλό είναι, όχι και από τα καλύτερά της...

aKanonisti said...

Συνθέτει στίχους....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αλλά εγώ νόμιζα πως ήταν ποδοσφαιριστής...
Χαχαχαχαχαχαχχαχα

Anonymous said...

Otan arthrografei o Papadopoulos einai emetikos !!!

ase pou nomizei oti einai akoma gynaikas !!! YUK !!!

Genika, xronontoulapo !!! SYNTAXH tora !

ΓρεγΚ* said...

Ήμουν εκεί! εδώ όταν η κάμερα έκανε κοντινό στον Γαβαλά, σείστηκε το στάδιο στα γέλια, σε ενα μικρο, τοσο δα λαθακι αγχους θα κολλησουμε βρε αδερ-μπεε; Ωραία ήταν πάντως! Η Χάρουλα μονο..παραπάχυνε.. παραμενει η θεαρα που ηταν, μονο που..βγαινει σε αλλο μεγεθος :)

Φιλιά προβατε!

YO!Reeka's said...

εγώ πάλι τον βρίσκω πολύ γλυκανάλατο τον παπαδόπουλο -ενίοτε κλαψομούνη, αλλά αυτό ήταν και χαρακτηριστικό της γενιάς του :)

AthensFun said...

Giati ti einai....???? :-)
Ok afto den einai to simantiko...to simantiko einai pws mazeftikan OLOI oi megaloi tragoudistes tis Elladas...Sorry alla gia kapoious apo aftous ehw ena Qustion Mark pou leei kai h Kalomoira.

Anonymous said...

Agapito mou provato den ekane to lathos mono i filtati dimosiografos...se polla arthra pou anaferontai sti sinaulia lene oti itan sinthetis...makia!

Provato said...

vivi τώρα πρέπει να βγάλεις το τσεμπέρι για να θρηνήσεις! λοβ

basik νομίζω ότι η παρουσιάστρια ντράπηκε να το επισημάνει το πρόβλημα.... σου λέει άμα της το πω τώρα θα πάθει εγκεφαλικό από τα νεύρα!

ηφαιστιωνάκο, εμένα μου αρέσει πολύ!

ακανόνιστη, όχι ποδοσφαιριστής δεν ήταν, αλλά έκανε καλή τυρόπιτα! :-)

Provato said...

anonymous έτερον εκάτερον το ένα, έτερον εκάτερον το άλλο!!!!! δεν μπορείς να αρνηθείς ότι έχει γράψει τέλεια τραγούδια!!!

grekory γλυκειέ μου, όσα κιλά κ να γίνει η Χαρούλα, θα την αγαπούμε, ναι; :-))

Ρε Yo!reeka εσύ το λες αυτό που σε πιάνει το κόκκινο φανάρι κ κλαίμε όλοι μαζί μετά για ένα μήνα, χιχιχιχιχι (δεν μπορείς να πεις, τουσέ λολ :-P)

athensfun λατρεύουμε καλομοιράκι κ τα ελληνικά που (δεν) μιλά, χεχε

ανώνυμε αχ βαχ, δεν εκπλήσσομαι, τι να πω πια, τι να πω... xxx