Saturday, September 12, 2009

diva power (plus καλή στρατηγική δημοσίων σχέσεων)

Τα καταφέραμε παιδιά, η Whitney πήγε στο νούμερο 1 της Αμερικής, το I Look To You πούλησε πάνω από 300 χιλιάδες αντίτυπα μέσα σε μία βδομάδα, πάμε όλοι μαζί τώρα:

ΓΙΟΥ ΓΚΟ ΓΚΕΡΛ!

κ ξανά μανά:

ΓΙΟΥ ΓΚΟ ΓΚΕΡΛ!

εν τω μεταξύ, να περιμένεις ότι το άλμπουμ θα "τραβήξει" περισσότερο. Την Δευτέρα η Whitney θα εμφανιστεί στην πρώτη εκπομπή της Όπραινας για την σεζόν, θα την δουν απ' άκρου σ' άκρου όλες οι Οκλαχωμιότησες κ οι Μινεσότες κ λογικά θα τρέξουν να πάρουν το άλμπουμ.

Η Συνέντευξη (ναι, ναι, καλά γράφω κεφαλαίο) είναι λέει πάρα πολύ αποκαλυπτική, η W μιλάει για όλα, ναρκωτικά, ξύλο, αν φοβάται μην έχασε την φωνή της. Είναι λέει τόσο ζουμερή που θα κρατήσει δύο εκπομπές της Όπραινας.

Ναι, το ομολογώ, τα γκοσιπόνιά μου έχουν χτυπήσει κόκκινο.

για να μην σε ταλαιπωρώ, δες εδώ λίστα με βίντεο, για να αυξηθούν κ εσένα τα δικά σου γκοσιπόνια. Κ σου θυμήζω τι λένε οι επιστήμονες. Η υψηλή νοημοσύνη κ η επιθυμία να μαθαίνεις κοτσομπολιό είναι ανάλογες. Όσο πιο ψιλά έχεις την μία, τόσο πιο ψιλά έχεις κ την άλλη (καρατσεκαρισμένο, το ξέρω σε σοκάρω αλλά ητς τρου).

Καταρχήν το πρώτο βίντεο από το δίσκο της W:

Ωραίο δεν είναι; ναι, είναι.

σίμπλ, νητ κ καθαρό, ότι πρέπει για να παρουσιάσει την Whiteny ώριμη κ κατασταλαγμένη. επιπλέον, επειδή είναι πτώμα από την δουλειά που έχει ρίξει τους τελευταίους μήνες για να προωθήσει το άλμπουμ, μετά από μερικά χρόνια που το μόνο που έκανε να ψάχνει κρακ ντήλερ, με αυτό το βίντεο δεν χρειάστηκε να μάθει χορογραφία κ λοιπά. μπράβο, έξυπνο.

κ εδώ δες το "τρέηλερ" από την συνέντευξη στην Όπραινα:


τέλος, θέλω να καταγγείλω ότι το Public στο Σύνταγμα, σήμερα το μεσημέρι που πήγα δεν το είχε το cd. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το κράτος κ που μπορεί να στραφεί ο απλός πολίτης για να βρει το δίκιο του; Εντάξει, είπαμε, έχουμε εκλογές αλλά μην διαλυθούν κ όλα!!!!

είναι δυνατόν το Public να θέλει να λέγεται δισκάδικο κ να μην έχει το cd που είναι τώρα νούμερο 1 στην Αμερική; Σόρη, αλλά αυτό δεν είναι δισκάδικο. Είναι κάγκουρες.

Κ με την ευκαιρία να το πω: Το Public πολύ φοβάμαι ότι ανήκει στην κατηγορία των μαγαζιών που τα βλέπεις μεγάλα κ με ποικιλία, αλλά όσες φορές πηγαίνεις να ζητήσεις κάτι συγκεκριμένο, φεύγεις με το πουλί στο χέρι!!! Γενικά πολλά "πολυκαταστήματα" το έχουν αυτό, ειδικά όσα πουλάνε προϊόντα ψυχαγωγίας. Σίγουρα θα βρεις κάτι να γονατίσεις την πιστωτική σου, αν δεν θες κάτι συγκεκριμένο, αν όμως θες κάτι συγκεκριμένο τότε κατά 80% δεν θα το βρεις.

Αμ γλυκειά μου, άμα θες να λέγεσαι πολυκατάστημα να έχεις πραγματικά ποικιλία, όχι να έρχομαι να σου ζητάω το I Look To You της Whitney ή το Lovely Bones, ένα από τα μεγαλύτερα best sellers των τελευταίων ετών που θα βγει κ ταινία από τον Peter Jackson σε λίγο καιρό, κ να μην τα έχεις. Γιατί αλλιώς θα αρχίσω να σε λέω αντί για πολυκατάστημα "λιγοκατάστημα". γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ

Τέλος, όλοι αυτοί που συμμετέχουν στο Project Runaway (έχω δει μόνο το τρέηλερ, κ πιστεύω ότι πολύ του αφιέρωσα κιόλας) δεν θα ήταν πιο σωστό αντί για "φιλόδοξοι" να λέγονται "αδελφηλόδοξοι"; Πολύ πιο ταιριαστώ, τους πάει μούρλια.

34 comments:

The_Fire said...

Αν και συμφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σου για το public και το ποια cd (δεν) έχει, δεν μπορώ να μην πω πως το cd της Whitney στην Eυρώπη κυκλοφορεί στις 19 Οκτωβρίου.

Hfaistiwnas said...

Είναι γυναικάρα πάντως! :)
Και φωνάρα εννοείται!!!

Provato said...

the_fire όχι στην ελλάδα, το μετρόπολις το έχει, το είδα στο κατάστημα στο κολωνάκι. άσε που μου είπαν κ από το "λιγοκατάστημα" Public ότι το περιμένουν από μέρα σε μέρα! :-))

ηφαιστιωνάκο εννοείται! xxx καλό βράδυ γλυκάκι μου! :-)

sCaTterBraiN said...

γιου γκο ουίτνει γκερλ! όλα τα μαθαίνω βέβαια από το γκρουπ στο facebook. η πλάκα είναι ότι όσο ακούω το δίσκο της τόσο πιο πολύ μ αρέσει.
δεν το ξερα αυτό με το κουτσομπολιό, νόμιζα πως οφείλεται στο οτι είμαι αδερφή - κοίτα τελικά που είμαι τέρας ευφυίας και δεν το γνώριζα!

sikia said...

Έχω κάποια κοινά με την Whitney, όπως εκείνη έκανε σχέση και γάμο με τον Μπόμπυ τον Μπράουν ο οποίος την παντρεύτηκε στο ζενίθ της καριέρας της και την οδήγησε στα ναρκωτικά και παρά λίγο να της καταστρέψει την καριέρα, έτσι και εγώ έκανα σχέση με σένα που με χτυπούσες και με κακοποιούσες και ήθελες να με ωθήσει στην πορνεία. Και όπως η Whitney έβγαλε το σινγκλ "I look to you" ως μανιφέστο της επιστροφής της, έτσι και εγώ μετά τη σχέση αυτή έβγαλα το σινγκλ "Η σχέση αυτή είναι μαρτύριο, και έχω να πάω κομμωτήριο" (τραγούδι γροθιά στους τύρανους).

Υ.Γ. Όταν λες ότι βγαίνεις από το Public με το πουλί στο χέρι, τι εννοείς?

Anonymous said...

Αυτό το κορίτσι μ άρεσε και μ αρεσει πάρα πολύ. Δεν είμαι τυπος που ασχολείται και παθιάζεται με σταρ κλπ. Αλλα όταν έμπλεξε με τα διάφορα, σε διαβεβαιω λυπήθηκα. Ακριβως γιατι είναι προικισμένο πλάσμα.

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Υ.Γ. Σ αυτο το μαγαζι, οπως και στον Ελευθερουδακη στη Νίκης, σπανια εχουν αυτό που ψάχνω.

spirou said...

Το IQ μου πρέπει να είναι το μεγαλύτερο IQ που υπάρχει, γιατί τα γκοσιπόνιά μου είναι αμέρητα!

Επίσης, πού μπορεί να βρει το δίκιο του ο 'Ελληνας πολίτης όταν βάζουν την Όπραινα το πρωί στις 9 (κι αυτή επανάληψη) και δε μπορεί να τη δει ο εργαζόμενος; Τι να κάνω, να παραιτηθώ για να κάτσω σπίτι να βλέπω Όπραινα;

sstamoul said...

Το ότι αναφέρεσαι στην αναλογία ευφυΐας και διάθεσης για κουτσομπολιό γράφοντας "ψιλά" και όχι "ψηλά" είναι τυχαίο ή εσκεμμένο λογοπαίγνιο;
yeah for shameless γκοσιπίλα!

Είδωλο said...

Συγνωμη ειναι νουμερο 1 το cd της καμμενης?
Ελα χριστε.. Ολα στα καρβουνα λοιπον

2. Η μεση ηλικια των παιδιων που δουλευουν στο Public, ξερανε ποια ειναι η Whitney για να απαντησουν και στο ερωτημα σου?

Δεν εχω λογια.
This world is coming to an end.

Αβαδιστη said...

http://www.youtube.com/watch?v=bMdXi6f5KRg

Aυτο το έχεις δει αγαπητέ???

Ο ανάποδος ο άνθρωπας γύρισε

dsquared said...

Πραγματι πολυ εξυπνο στο βίδεο κλιπ να κινει μονο χερι... και η αληθεια ειναι οτι την εχει την κινηση απο παλια. Πως το λενε μωρε στο καλ. πατιναζ θα επαιρνε πολυ καλο βαθμο διοτι μετρα η σωστη κινηση χεριωνε.
Οσο για το πάμπλικ, εχεις απολυτο δικαιο. δεν το θεωρω σοβαρο μαγαζι.

din

Pan said...

"γκοσιπόνιά μου": Αν μη τι άλλο αϊ γκιβ γιου δα κρεντιτς που κρατάς τον ορθό τονισμό ασχέτως γλώσσας!

Καλησπέρα!

Unknown said...

Φωνάρα η γυναίκα. Από τις αγαπημένες μου

Anonymous said...

αγαπαμε Γουιντεη φορεβα εντ εβα!
Τωρα οσο για το λιγοκαταστημα...
ερε προβατοο...
βρε προβατο....

aKanonisti said...

Οκ... καλό το άσμα προβατάκι...
αλλά βρε συ... να κάθεται πάνω σε τσιμεντόλιθο στο βίντεοκλιπ??
Ελεος!!!!
Τι διάολο.. μάθανε για τις τακτοποιήσεις αυθαιρέτων στα αμερικάς.. και τρέξανε να φτιάξουν τροχοβίλλα για την ξεπεσμένη Ντίβα??

Και το φουστάνι... τι παλιατσαρία είναι?? Σέκοντ χεντ μήπως??? Ας το σιδερώναν τουλάχιστον...
Κρίμα είναι να βλέπεις μία θεά... με το παρακμιακό φουστάνι της τσαλακωμένο πάνω σε έναν τσιμεντόλιθο...

Δεν συνεχίζω τις κακίες... γιατί επικράθην...

Anonymous said...

Eννοείς το άλμπουμ γιατί το τραγούδι είναι μόλις και μετα βίας στο νο 70

http://www.billboard.com/#/charts/hot-100?begin=61&order=position

Η γυναίκα έχει χάσει εντελώς τη φωνή της. Προσωπικά σταμάτησα να ακούω το τραγούδι μετά το πρώτο δίλεπτο γιατί τη λυπήθηκα. Ας σεβαστεί την ιστορία σας και ας αποσυρθεί.

Anonymous said...

την ιστορία ΤΗΣ

F4FUN said...

*this comment was originally on α'μπα.

well, well, well, τον τελευταιο καιρο απορω οταν διαβαζω αποθεωτικα σχολια για την (επιτελους, οπως λενε)επιστροφη της Whitney και ταυτοχρονα γίνονται συγκρισεις και λεγονται απαξιωτικα σχολια για Madonna.

Τουλαχιστον η Madonna εχοντας πληρη επιγνωση του εαυτου της και του (οποιου) ταλεντου της καταφερε και εκανε μια συνεχη πορεια χρονων με σκληρη δουλεια και προτασεις αλλαζοντας μουσικο υφος.

Ok, η Whitney ειχε το χαρισμα της φωνης και καταφερε να το καψει. Λυπαμαι, αλλα δεν μπορω να δω με συμπαθεια ενα ατομο, που τα ειχε ολα και εγινε junkie, δεν ειχε καν το μυαλο ή την θεληση, ή την "εγκρατεια" να πειραματιστει για "ψυχαγωγικους λογους".

για αλλη μια φορα αποδεικνυεται οτι οσο χαρισματικος και να σαι απο την φυση, δεν φτανει, χρειαζεται σκληρη δουλεια για να καταφερεις αυτα που θες.

Anonymous said...

Καλά αυτό το σχόλιο με το Project runaway με σόκαρε.
Για πάρε λίγο τα ίσα σου γιατί η σειρά πραγματικά τα σπάει...
Ασε που έχω και αγωνία αν θα κερδίσει ο κρίστιαν ή η Τζίλιαν στον τελικό.....

YO!Reeka's said...

ωραία μελωδία, ωραία μπαλάντα, κλασικά πράγματα αγαπησιάρικα
σκέφτομαι όμως ρε πρόβατε,
σαν να ακούω μια άλλη φωνή! αγνώριστη...

€lisavet said...

Θέλω αυτή τη Whitney πίσω...
http://tinyurl.com/koay5r
(Θέλε)

guideline said...

ωραίο το κομμάτι αλλά έχει όντως άλλη φωνη!!αξιζε τωρα να χάσει αυτη τη φωνάρα για τα ναρκωτικά??
λιγοκατάστημα χαχαχαχαχαχ!!!

Μάγισσα Κίρκη said...

Σωστή η παρατήρηση για το Project Runway αν και θα μπορούσε να λέγεται "αδελφημισαλλόδοξοι" γιατί όταν δεν νομίζουν ότι είναι ο Armani, είναι και πολύ προσγειωμένοι!

Υ.Γ Μήπως να του αλλάξουν το όνομα και από "Public" να το κάνουν "Pulic";

Yiannis/Pefki said...

Ki emena einai apo ths agapimenes mou fwnes...alla to kommath den einai gia THN "epistrofh" meta apo tosa xronia. Alla kyrios h fwnh ths Whitney...agnwristh...krima

Anonymous said...

ΓΙΟΥ ΓΚΟ ΓΚΕΡΛ!
ΓΙΟΥ ΓΚΟ ΓΚΕΡΛ!

ΓΙΟΥ ΓΚΟ ΓΚΕΡΛ!
το είπα τρεις φορές....δυνατά σε σημείο που με άκουσε η γειτόνισσα...και φωναζε και αυτή
Τι κερδίζω;

Kος Μηδενικός said...

Λοιπόν, αγαπάω Whitney όσο τίποτε άλλο! Γαμώτο όμως η φωνή δεν είναι ίδια! Damn it! Αλλά το πάμε το Whintάκι και το αγαπάμε ό,τι και να γίνει. Το τραγούδι με αρέσει πολύ, αν και είναι λίγο πολύ κάτι από αυτά που έχουμε ήδη ακούσει!

ΓΙΟΥ ΓΚΟ ΓΚΕΡΛ!!!

Provato said...

Scatterbrain Ούτως η άλλως οι αδελφές κ η ευφυία πάνε χέρι χέρι (ditti οι αδελφές κ οι αποτρίχωση, λολ)

sikia νομίζω ότι ο κόσμος έχει μνήμη κ γνωρίζει κ θυμάται τι κουμάσι είσαι. Όλοι ξέρουν ότι δεν ήσουν άξια ένα πιάτο φαί να φτιάξεις κ ότι με κεράτωνες ακόμα κ την μέρα του γάμου μας! έλεος με τα ψέμματα, θα πέσει φωτιά να σε κάψει. ΥΓ. δεν είπα "με το πουλί στο χέρι ΜΟΥ", άλλος το κρατάει.

ΑΝΩΝΥΜΕ εγώ να δεις πως λυπήθηκα, εγώ να δεις. ...όσο για τον ελευθερουδάκη, καλά, άλλο δράμα εκεί!

spirou, το ξέραμε για τα γκοσιπόνια κ το iq σου, όλα τόσο πολλά! Ελπίζω η νέα κυβέρνηση να κάνει κάτι για να μπορεί ο απλός άθρωπας να βλέπει Όπραινα στην ώρα της! xxx

sstamoul κρύβε λόγια, κρύβε σου λέω... you go gossip!

Provato said...

x-oyranoy αυτό που ζηλεύεις την Whitney δεν θα σου βγει σε καλό, να το ξέρεις. θα μου το πληρώσεις πολύ ακριβά όταν σε ξαναδώ! γκρ γκρ γκρ γκρ κ ναι στο public νιώσανε πολύ άσχημα που δεν είχανε το cd της.

αβάδιστη τέλειο, τέλειο! (ναι το είχα δει, αλλά το είχα ξεχάσει χεχεχε) xxx

din μεγάλο λαμόγιο ο σκηνοθέτης, χεχε

pan αφού είναι γνωστό ότι το πρόβατο είναι πχιότητα στην ορθογραφία χεχεχε

bear μόνο φωνάρα; κ βάλε! :-)

Provato said...

μα θεία καλά λέω λιγοκατάστημα, αφού δεν έχουν τίποτε!!! χμφ χμφ χμφ

ακανόνιστη εμένα με άρεσε το τεράστιο τούβλο αλλά κ το φόρεμα. τι σταδγιάλα, λες να μην είμαι αντικειμενικός; χμφ χμφ χμφ

ανώνυμε ε όχι, ναι η αλήθεια είναι ότι έχει χάσει την κρυστάλλινη φωνή που είχε αλλά κ έτσι τραγουδά πολύ καλά! ντροπ ον γιου (shame on you) να μιλάς έτσι για την W, θα έπρεπε να σεβαστείς την ιστορία μας (χωρίς διόρθωση) λολ

F4Fun ε όχι να συγκρίνεις τα σκληρίσματα κ τα κρωξίματα της γριάς Μετζένας με την φωνάρα της Whitney! Έλεος τζήζους! ακόμα κ τώρα η Φωνή της που την έχει χάσει είναι 2355265364989887 φορές καλλίτερη από της Μάτζ! έλεος.

Ανώνυμε 11:05:00 AM 2009 ε όχι, ε όχι, Ε ΟΧΙ! :-)

Provato said...

Yo!reeka έλα ρε συ μην με στεναχωράς γμτ εντάξει δεν είναι ίδια η φωνή της αλλά δεν είναι κ αγνώριστη! έλεος! γκρ γκρ γκρ

ελισάβετ Whitney να είναι κ ότι να είναι, (χάλια το it's not right, χάλια, απορώ με σένα απορώ...) xxxx

guideline μηδένα προ του τέλους μακάριζε... ποτέ δεν ξέρεις η μοίρα τι σου επιφυλλάσει! xxx

Μάγισσα Κίρκη καραλόλ, μα pulic? τέλειο, θα τους το πω την άλλη φορά που θα πάω, χεχεχε

Provato said...

Yianni το cd έχει πολύ καλλίτερα τραγούδια, πολύ! άκουσέ το κ θα με θυμηθείς! μπεεε

ανώνυμε, κέρδισες ένα κουπόνι για σεξάκοι μαζί μου. γιου γκο!!!

Zero το άλμπουμ έχει πιο καλά τραγούδια πολύ πιο καλά! Κ ναι το γουητνάκι είναι αγαπημένο φορ έβα εν έβα! xxxxx

€lisavet said...

Χάλια, αλλά θεά η Γούιτνευ.
Το τραγούδι μάλλον μου κόλλησε διότι έβλεπα mtv τω καιρώ εκείνω...

tsok said...

@ dsquared:
η κίνηση χεριού στην οποια αναφέρεσαι χαρκατηρίζεται από τον μαιτρ Κωστάλα στα γκαλά του πατινάζ ως "ωραία χέρια". Ελπίζω να σε βοήθησα...
ΥΓ μην κάνει καμιά στραβή η μαράια η ξε-ίγκλωτη και μας πάρει τη δόξα μη χεσω..
whitney ζούμε για να σ' ακούμε! (και με τη μισή φωνή που' χες πριν)

Provato said...

elisavet ναι παιδί μου, μην ταράζεσαι! χεχε έτσι ρώτησα από ακαδημαϊκό χεχε!

τσοκ μπράβο που ενημερώνεις την dsquared για τόσο σημαντικά θέματα, και ναι whitney ζούμε για να σε ακούμε!!! xxxx