Tuesday, November 24, 2009

Αξέχαστες ηλεκτρονικές πυγολαμπίδες... (παρατηρήσεις από τις 2 συναυλίες των Pet Shop σε Αθήνα/Σαλλονίκη)

Αθήνα

Έφτασα πολύ νωρίς στον χώρο. Ο οποίος απ' έξω είναι εντυπωσιακός κ πολύ μεταμοντέρνος (μέχρι κ οι Pet έβαλαν στο site τους φωτογραφία του εξωτερικού). Μέσα όμως δεν είναι κάτι σπουδαίο. Απλά ένα τεράστιο παραλληλόγραμμο υπόστεγο.

Η VIP περιοχή των εισιτηρίων ήταν ό,τι πιο κάγκουρέ! Τζάμπα τα 70 ευρώ, γιατί τελικά όλη την συναυλία την έβγαλα στην κανονική κατηγορία εισιτηρίων, στρατηγικά τοποθετημένος μπροστά κ δεξιά από την σκηνή...

...μαζί με απίστευτα καυτώ μπάντς οβ μλόγκερζ, στους οποίους πρέπει να πω τεράστιο ευχαριστώ γιατί με έκαναν να περάσω ακόμα καλλίτερα από τέλεια.

Τα μέλη του support group δεν πρέπει να παρατήσουν τις πρωινές δουλειές τους στην τράπεζα! σόρη γκάηζ. Σνιφ σνιφ, το ξέρω, αλλά τρου. Δεν πολυλέτε.

Το μαγαζί γέμισε!!! Απίστευτο; Ναι, απίστευτο. Πιστεύω ότι σίγουρα είχε δέκα χιλιάδες κόσμο, you go boys ξανά μανά γιου γκό μπόηζ!!!! Πρωτοφανές αν σκεφτείς πόσο λίγο πουλάνε πια τα αγόρια.

Για μένα η συναυλία ήταν ΠΦΑΣ "Παγκόσμιο Φεστιβάλ Αναπάντεχων Συναντήσεων", ήταν τα Αναπαντεχοσυναντήσια 2009... είδα πολλούς κ διάφορους γνωστούς, μερικοί από τους οποίους με το ΤΙΠΟΤΕ όμως δεν το περίμενα να τους δω εκεί.

Ειδικά για έναν από αυτούς, τον πιο αναπάντεχος, ο οποίος είναι από επαγγελματική άκρη, πιστεύω ότι, άκου τώρα τι περίεργο, ίσως φτιάξει η συνάντηση μας λίγο τις σχέσεις μας (πράγμα απαραίτητο γιατί δεν πάνε κ πολύ καλά τα πράγματα μεταξύ μας).

Σκεφτόμουν μετά πόσο πολύπλευρα πλάσματα είμαστε κ πόσο καμία φορά την πατάμε που υποκύπτουμε χωρίς σκέψη στα στερεότυπα.

Πάντως, γενικά, ναι είναι αλήθεια: Ακούν κ οι str8 Pet Shop Boys. Εντυπωσιάστηκα από την αναλογία, ήμασταν 70% αδελφές/30% στρεητάκια.

Ποιοι διάσημοι ήταν στην συναυλία: Άση Μπήλιου, Γιώργος Πανόπολουλος... κ αυτό ήταν όλο. Σιγά τα έγκζ! χμφ χαμηλό σκορ διασημότητας. Από την άλλη, ίσως κ να μην είδα καλά, γιατί με το που χαμήλωσαν τα φώτα κ βγήκαν τα Boys στην σκηνή, δεν είχα μάτια για τίποτε άλλο!!

Τέτοια συγκέντρωση έχω να δείξω 7878685666598223 εκατομμύρια χρόνια, χειρούργος στο Grays Anatomy να ήμουν σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς λιγότερη προσοχή θα έδειχνα στον ασθενή από την προσοχή με την οποία κοιτούσα τους Pet κ την σκηνή του. Κ δικαίως!

Στην αρχή φρίκαρα γιατί ο εξαερισμός ήταν φρικτός - λίγο πριν βγουν οι Pet τα μάτια μου δάκρυζαν από την κάπνα. Μετά, προφανώς το πήραν οι υπεύθυνοι πρέφα κ μέχρι να αρχίσει η συναυλία το πράγμα είχε φτιάξει. ευτυχώς!

Δεν θα ξεχάσω ποτέ μία από τις πιο διαστημικές-σούπερ-τρόνικ-χάη-φάη σκηνές που έχω δει στην ζωή μου... Είμαστε την ώρα που καταλαβαίνουμε ότι οι Pet Shop Boys στο δευτερόλεπτο πρόκειται να βγουν στην σκηνή. Κ ξαφνικά έχω το εξής πλάνο στα μάτια μου. Όλοι όσοι είναι μπροστά μου, δηλαδή πιο κοντά στην σκηνή από μένα, έχουν σηκώσει κινητά κ ψηφιακές για να καταγράψουν την είσοδο του group. Κ βλέπω εγώ εκατοντάδες οθονίτσες να λαμπυρίζουν μέσα στο σκοτάδι, εκατοντάδες ηλεκτρονικές πυγολαμπίδες να φωτίζουν, μικρές οθόνες στην άκρη υψωμένων χεριών που κατέγραφαν την είσοδο των PSB. νομίζω αυτήν την σκηνή θα την ξαναζώ στο μυαλό μου όταν γίνω γερούλης κ πάθω αλτσχάημερ, θα έρχεται πάλι πίσω πίσω. Δεν θα θυμάμαι το γκομενάκι που μου αλλάζει πάπια, αλλά αυτό θα το θυμάμαι.

Κ μετά άρχισε η συναυλία. Υπέροχη. Γιατί; δεν μπορώ να πω... ήταν η φάση; ήταν η παρέα που ήταν ό,τι καλλίτερο για μια τέτοια περίσταση; (ευχαριστώ guys and guys and guys); Ήταν η επιλογή των τραγουδιών; δεν θέλω κ δεν μπορώ να το αναλύσω. Πάντως πέρασα εξαιρετικά ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους που επίσης πέρασαν εξαιρετικά! Δεν υπάρχει ωραιότερο, ειδικά όταν το έχεις ανάγκη να επιβεβαιώσεις ότι έχουμε κ κάποια κοινά οι άνθρωποι μεταξύ μας.

Βέβαια, έμαθα από φίλους που δεν προχώρησαν κοντά στην σκηνή ότι προς τα πίσω το πράγμα ήταν λίγο διαφορετικό. Ο ήχος ήταν ψιλοχάλια, κ γενικά όσοι έκατσαν από την μέση του βένιου κ πίσω την πούτσισαν. Κρίμα (κ άλλη φορά να μην ζεις σε τριτοκοσμική χώρα που τα ηχητικά τα φτιάχνουν μόνο για το κομμάτι του venue μπροστά στην σκηνή... ντροπ ον δεμ).

Εντυπωσιαστήκαμε όλοι πολύ από τα δύο παλλήκάρια που ανέβηκαν σε δύο στύλους δεξιά κ αριστερά της σκηνής για να χειριστούν τα κανονάκια-φώτα. Φορούσαν πολύ σουπερ τρόνικ στολές, σαν να είχαν βγει από το Solaris του Ταρκόφσκι! Ανέβηκαν πολύ ψηλά με κάτι ανεμοσκαλίτσες από συρματάκι, κ όλη την συναυλία δεν το κούνησαν ρούπι για να φωτίζεται καλά το ντούο. αυτό είναι να είσαι υπεύθυνας άθρωπας.

Η συναυλία ήταν εκατομμύρια φορές καλλίτερη από την συναυλία των PSB στο Technopolis στο Γκάζι το 2003 - κ σαφώς πολύ καλλίτερη από την πρώτη τους στην Ελλάδα, το 2000 στο Λυκαβητό. Κοντολογίς, ήταν η καλλίτερη συναυλία που έχουν δώσε ποτέ εδώ. Κ σαν παραγωγή κ σαν επιλογή τραγουδιών κ σαν κέφι Neil κ σαν ρούχα κ σαν όλα.

Από "αυθορμητισμό" φάκτορ, μην περιμένεις κ πολλά, βέβαια. Επειδή είδα κ τις δύο συναυλίες, έχω να καταγγείλω ότι (χέρι στην μέση, φωνή καταγγελίας κ φύγαμε):

Κ στις δύο συναυλίες O Neil έλεγε στα ακριβώς ίδια σημεία TEKANES με τόνο στο A (δηλαδή "τι κάνεις"...χιχιχιχι) κ EFXARISTO με τον τόνο στο I. Προς τιμήν του βέβαια δεν μπέρδεψε τις πόλεις.

Αλλά αν με ρωτήσεις πως πρόφερε το THESSALONIKI, άστο, σούπερ ντροπ ον χημ! ακόμα πονάνε τα αυτιά μου από τις δύο απόπειρες να πει το όνομα της φτωχομάνας μας! χοχοχοχοχοχο ξανά μανά.

Κ στις δύο συναυλίες το "αυθόρμητο" encore έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ 187 δευτερόλεπτα μετά το επίσημο τέλος του set.

Κ στις δύο συναυλίες, το crew member που βγήκε μετά το τέλος του set κ πριν το encore μας έκανε, εντ γκούντ (και καλά), συνομοτίκ συνομοτίκ εντατίκ νόημα να χειροκροτήσουμε λίγο πιο δυνατά για κάνουν encore...

κ στις δύο συναυλίες έκλαιγα από την ζήλια κ τον fashion πόθο κάθε φορά που έβλεπα τον Neil με τον απίστευτο συνδυασμό "ταξήντα με μπότες ιππασίας λουστρινέ". Καρακαταγαμάτο! ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τώρα. Βέβαια αν αυτό το δεις φορεμένο σε κανονικές συνθήκες ζωής, σε ένα πάρτη ας πούμε κ όχι πάνω σε μία σκηνή ίσως να πέσεις ξερός από τα γέλια... ΔΕΝ με νοιάζει, θέλω να το ρισκάρω! χμφ

Στην Θεσσαλονίκη το κοινό ήταν πολύ πολύ πολύ πιο ψυχρό. Ελάχιστα ουρλιαχτά, ελάχιστο χωοό, ελάχιστο τσήρηνγκ. Ειδικά αυτοί που ήταν στις κερκίδες... άσε... το εκρού του νεκρού.

Μου εξήγησαν μετά ότι οι Σαλονικιοί έχουν μαθητεύσει στα Live της μεγάλης ιέριας των Live Νατάσα Θεοδωρίδου κ του μεγάλο γκουρού των συναυλίων Βασίλη Καρά, άρα είναι πολύ απαιτητικοί όταν βλέπουν live (ναι, αυτό ήταν ειρωνία ΕΝΤΕΛΩΣ λολ). Κ ότι δεν πολύγουστάρουν να χαρίζουν στον σταρ εκεί πάνω υστερίες κ ξεσπάσματα θαυμασμού. χμφ χμφ χμφ χμφ.

Πάντως εμείς οι Αθηναίοι χορέψαμε πολύ περισσότερο, ουρλιάξαμε πολύ περισσότερο, κ άρα είναι μάλλον ασφαλές να πω ότι περάσαμε πολύ πιο καλά... χεχεχε Πράγμα που έχει την πρακτική αξία ότι υπάρχε κάτι στην Αθήνα να σε παρασύρει ρε παιδί μου, να σε συνεπάρει... ενώ στην Σαλονίκη έπρεπε να το ψάξεις μέσα σου κ πολύ! χμφ

Βέβαια στα πολύ καραμπινάτα σουξέ, στην θεσσ. ψιλογινόταν λίγο της τρελής. Αλλά λίγο, όσο ανασηκώνεται ένα φρύδι, με τέτοια ένταση. Α, ευτυχώς επάνω δεν είχαμε σαπόρτ, φιου φιου ανακουφίσμ εντατίκ.

Πέρασα τέλεια στην Σαλονίκη όμως. για άλλους λόγους. δεν μπορώ να αναλύσω περισσότερο. χιχιχιχι.

Επίσης, νομίζω ότι στην Θεσσαλονίκη είχε σχεδόν τον ίδιο αριθμό θεατών... αλλά γενικά πολύ πιο ανομοιογενές κοινό: Μου έκανε εντύπωση το γκλίτερ-λάηνερ που είδα, το δωδεκάποντο, την τρίχα από το ανοιχτό πουκάμισο του ανυποψίαστου στρεητονιού που το σέρνει η γκόμενα του σε συναυλίες με αδελφές, το χάη σοσάητη (σούπερ οξύμωρο) της πόλης, ναι, ναι, αυτό που φωτογραφίζεται τις Κυριακές στην μητρόπολη δίπλα στον Ψωμιάδη. Απορώ πως δεν είδα κ τον ίδιο τον Ψωμιάδη.... γιατί, δεν στα είπα, η συναυλία ήταν το κοινωνικό must γεγονός της βραδιάς στην Θεσσαλονίκη, έλεος. λολ λολ λολ λολ χιχιχιχιχιχι

Θα το θυμάμαι για όλη μου την ζωή, αυτό το "ασφαλές τρελό" πράγμα που έκανα. Δηλαδή, tο ταξίδι για να δω δύο φορές, κ στις δύο συναυλίες του στην Ελλάδα, το πιο αγαπημένο μου group. (Μάλλον) (κ) έτσι φτιάχνονται οι αναμνήσεις.

Έχω κ άλλα να γράψω... έχω γίνει, μάλλον όμως, πολύ πολυλογάς... κ εσύ πολύ υπομονετικός που διάβασες όλο αυτό... :-)

21 comments:

Soraya said...

Χαλάλι σου που πέρασες καλά αγόρι μου και σε φτύνω (χφτιού χφτιού) μην σε βασκάνω γιατί είμαι και σαββατογεννημένη!
Άντε και στη Χαρούλα τώρα!

Anonymous said...

τα αιώνια μαλακόμπλεξ σου για τη Θεσσαλονίκη (μετά εμείς είμαστε κομπλεξικοί)...
άσε μας αγάπη μου που ξέρουμε να εκτιμάμε μόνο τον Καρρά και την Θεοδωρίδου. Αν ήταν έτσι, δεν θα ήταν σε μόνιμη βαση στην ΑΘήνα για να τραγουδάνε για τους ΑΘηναίους.
Ναι, στις κερκίδες δεν είχε τρελλό κέφι, αλλά αναρωτήθηκες αν ο ήχος ήταν απλά ΕΛΕΕΙΝΟΣ στις κερκίδες, σε σημείο που ο κόσμος να ξενερώσει?
μόνο στην Αρένα άκουγαν καλά, για αυτό και ο κόσμος εκεί χόρευε.
προφανώς εκτιμήθηκε περισσότερο η συναυλία στην Αθήνα, γιατί αναλογικά έχει 3 φορές περισσότερες αδερφάρες από τη Θεσσαλονίκη (εξου και πέρασες θεϊκά, ε?)
και παρεπιπτόντως, γιατί να ήταν το must κοινωνικό γεγονός για τη Θεσ/νίκη και όχι για την ΑΘήνα?
α, ναι, ξέχασα, επειδή εδω είμαστε Μπουρτζόβλαχοι, ενω εσύ ειδικά είσαι cosmopolitan, ε?
το labeling, γλυκιά μου, είναι καλό για τα προϊόντα, όχι για τους ανθρώπους. σας αδελφή και διαφημιστής που είσαι, νόμιζα ότι θα το ήξερες, αλλά προφανώς το αγνοείς....

Provato said...

λολ ανώνυμε δώσε, δεν μασάω καθόλου, λολ

βιβί xxxxx να πάμε μαζί χαρούλα, να μου δανείσεις κ κανένα τσεμπέρι... χεχεχε

Anonymous said...

σιγά μην μασάς....
τόσα χρόνια κολυμβητήριο και ακόμα ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ είσαι, δεν καταλαβαίνεις εσύ από τέτοια....

Anonymous said...

Par;ola ayta Provate, opws vlepeis h 8ES/NIKIA anwnymh se diavazei aneleipws...xerei kai to daily program sou sto gym...se zygizei kiolas...vre mpas kai ton phdhxes ki ayton kai perimene perissotera apo one night stand?

Anonymous said...

Η "θεσσαλονικιά ανωνυμη" προφανως τον έχει διαβασει πολλές φορές, ειδάλλως απλά δεν θα του έδινε σημασία. μάλιστα τις 9 στις 10 φορές διασκεδάζει πολύ με το μπλογκ του, δεν ειναι τυχαίως από τα καλύτερα που υπάρχουν.
αλλα όταν αρχιζει τις γενικοτητες, να μοιράζει ετικέτες και όλες αυτλες τις αερολογίες, με απογοητευει τόσο που μου τη δίνει στα νευρα, μου 'ρχεται να τον κανω αρνλίσια παϊδακια
επίσης δεν τον έχω ζυγίσει, απλα τον διαβαζω και ξέρω ότι δεν ειδε και πολύ αποτέλεσμα με το κολύμπι.
εσυ πάλι "ανωνυμη αθηναία", μηπως ενδιαφερεσαι να ζυγίσεις τα αρχιδια μου?
(α ρε πρόβατε, στου μπλογκ σου την ποδιά σφάζονται παλληκάρια. είδες τι γινεται όταν γράφεις ποστ γεματο γενικές παπαριές?)

Anonymous said...

Πόσο δίκιο έχεις αγαπημένε πρόβατε για την όλη κουλτούρα της λατρευτής συμπρωτεύουσας (ΣΥΜΠ-πρωτεύουσας;;χαχαχα)Βεβαίως η λεβεντογέννα Σαλόνικα δεν έχει αδερφάρες σαν και του λόγου σου παρα μόνο ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ που τρώνε το σουτζουκ λουκουμ με μαχαιροπήρουνο και διεκδικούν στωικά ένα ταπεινό μετρό-πάντα στο πλευρό του ΠΑΤΕΡΑ Ψωμιάδη.Και πώς και δεν ερωτεύτηκες απορώ;Στην ερωτικότερη-τατη πολη της Ελλάδας...Βεβαίως όταν θελήσουν να πάρουν κανα καλύτερο μισθουλάκο , πάνε στην Αθήνα και κάνουν τουμπεκί και είναι τα καλύτερα καρντασάκια..

Anonymous said...

ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΑ ΛΕΜΕΕΕ!!!ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ!

Legally Blonde said...

Ειστε πολυ γελοιοι. Τελος λεμε αφου

{.πavλος.} said...

..na pw egw ena mpeeeee?...lol
h.u.g.Z.z & k.i.s.s.e.s :)

Legally Blonde said...

Α!και κατι ακομα:
1. Καποιοι δεν εχουν χιουμορ και αρα δεν εχουν δουλεια εδω μεσα και
2.http://twitter.com/petshopboys :
Back in London after sunny days and warm audiences in Athens and Thessaloniki. It was almost like a holiday. Roll on Zagreb.


(παντως αυτοι το ιδιο καταλαβαν :Ρ)

Litanie des Saints said...

Χαλαρώστε, ρε!
Πάντως αυτό για τη Θεσσαλονίκη μου το είχε ξαναπεί η κολλητή μου, η οποία βρέθηκε σε συναυλία των Him πρόπερσι το καλοκαίρι και ξενέρωσε λέει τη ζωή της. Γουατέβερ. Φέτος στους James, πάντως, κάηκε το σύμπαν!

Anonymous said...

Πάντως εμείς οι Αθηναίοι χορέψαμε πολύ περισσότερο, ουρλιάξαμε πολύ περισσότερο, κ άρα είναι μάλλον ασφαλές να πω ότι περάσαμε πολύ πιο καλά... χεχεχε Πράγμα που έχει την πρακτική αξία ότι υπάρχε κάτι στην Αθήνα να σε παρασύρει ρε παιδί μου, να σε συνεπάρει... ενώ στην Σαλονίκη έπρεπε να το ψάξεις μέσα σου κ πολύ!

Νομίζω ότι είσαι πολύ αδικος και υπερβολικός. Τεσπα, προς απόδειξη του αντιθέτου, δείτε τα βίντεο της συναυλίας στο Youtube. Μια χαρά ουρλιάζανε οι Θεσσαλονικείς.

maestria said...

Α, δεν ξέρω τι κάνανε οι υπόλοιποι θεατές στη Θεσσαλονίκη, εμείς όμως που κοντεύαμε να κάνουμε χειραψία με τον Neil ήμασταν πολύ ενθουσιώδεις!!! Μη μας ρίχνεις λοιπόν :P

Στα υπόλοιπα συμφωνώ, ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ συναυλία και τα δυο μέλη του γκρουπ σε πολύ καλή διάθεση και μέσα στα χαμόγελα!

maestria said...

Αχ, έγραψα πριν δω τα υπόλοιπα κόμεντς.
Make love, not war βρε παιδιά!!!

lee said...

Κι εγω υπέροχα πέρασα, εψαξα και να σε βρω, αλλα δεν ημουν τυχερή ;)

Λιγο στεναχωρεθηκα που εριξαν το φταιξιμο στο Metropolitan για τον ηχο, για τη σκηνη που δεν φαινοταν, για το παρκινγκ. Σορρυ, αλλα αυτα ειναι αμιγως ευθυνη της διοργάνωσης. Να εχουν ολοκληρωμενο ηχο για εναν τετοιο χωρο ή να φτιάξουν τη σκηνη λιγο ψηλότερη, να βαλουν ενα videowall, να προσλαβουν περισσότερους παρκαδόρους κλπ.

Επειδη εχω άμεση σχεση με το συγκεκριμενο χωρο, λιγο στεναχωρέθηκα με τις πικριες που βγηκαν γενικα στον Τύπο. Εμενα πάντως με εντυπωσίασε που το είδα σαν συναυλιακο χωρο γιατι συνηθως βλεπω μόνο εκθεσεις εκει.

Anonymous said...

Είμαι Θεσσαλονικιά 41 χρόνια τώρα, και τόσο αδιάφορο κοινό δεν ξαναματαείδα. Ούτε ο ήχος τους έφταιγε τους 'μπαγιάτηδες', ούτε τίποτα!!

Τόσους πολλούς ηλικιωμένους 30άρηδες πρώτη φορά στη ζωή μου είδα. Οι παντόφλες και το τηλεκοντρόλ μόνο τους έλειπε.
Σηκωνόμασταν να χορέψουμε (διότι δεν βρισκόμασταν σε σεμινάριο ραπτικής αλλά ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ PET SHOP BOYS!!!!!!!!) και μας έκραζαν οι από πίσω να καθήσουμε γιατί δεν έβλεπαν! Ούτε για να ξεμουδιάσουν δεν σηκώνονταν τα βούρλα!

Ο ευγενής Νηλ, μας βρήκε και 'wonderful audience' τρομάρα μας!

Κι ας το 'σκότωσε' όντως το όνομα της συμβασιλεύουσας πλειστάκις.

Εγώ πάντως τα αγνόησα όλ' αυτά και πέρασα υπέροχα!

George Tsitiridis said...

εσεις οι Αθηναίοι??
απο πότε εγινες Αθηναιος καλε??


Στην Θεσσαλονίκη την Νατάσα το Ρέμο κτλ τους φτύναμε

τους πήρε η Αθήνα για και γίνανε άνθρωπο..

γ αυτο ξανασκέψου περι ειρωνίας και σχολίων

Provato said...

ανώνυμε πρώτον ναι είμαι cosmopolitan Μέχρι στην θεσσαλονίκη έφτασα για να δω το αγαπημένο μου γκρουπ. δεύτερον ο κόσμος ούτε στην αρένα χόρευε σε σχέση με αυτό που γινόταν στην Αθήνα... τρίτον ε όχι έχει περισσότερες αδερφάρες η Αθήνα, που οι Θεσσαλονικιείς είναι το 98 όλως των gay site γνωριμιών, έλεος με έκανες κ γέλασα πολύ πολύ! τέταρτον, αυτό που λες για το labeling ναι έχεις δίκιο. πέμπτον, μάκια xxxxxx. έκτον πολύ με άρεσε αυτό με το ζύγισμα των αρχιδιών σου θα το λέω κ εγώ. έβδομο σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. όγδοο χε ικετεύω μην με ξανακάνεις να γράψω σχόλιο σεντόνι χεχεχε. α κ κάτι άλλο το σουημ σουημ εντατίκ ενισχύει την παχυδερμία ρε μπούρδα! σε σφίγγει κ σε κάνει πιο σκληρό! μα τι πανίβλακας θέ μου :-))

ανώνυμε Nov 24, 03:38:00 PM 2009 έλα μην μου βρίζεις τους σέξη βγιούερζ, τους αγαπώ κ είναι φίλοι μου γκρ γκρ γκρ χεχεχε

ανώνυμε Nov 24, 05:58:00 PM 2009 το ανοίγεις πολύ ρε παλικάρι, πολύ χεχεχε καλά να είσαι xxx (ναι, πολύ ΜΕ αρέσει που σφάζονται παλικάρια στα πόδια μου)

Ανώνυμε Nov 24, 06:09:00 PM 2009 τι κακό έχουν τα αρχίδια μια χαρά πράγμα είναι; ειδικά στο σεξ! χεχε

Provato said...

legally αχ ρε μωρό μου αυτά είναι, να έχεις να σε τραβολογάνε για ξεναγήσεις κ εσύ να βρίσκεις χρόνο να κομεντάρεις χεχεχε. Πάντως ναι οι PSB είπαν τα καλλίτερα για τις δύο ελληνικές συναυλίες τους χμφ χμφ χμφ xxxxx

{.π.} μπεεεε κ φιλιά πολλάααα! xxxx

Litanie πες τα χρυσόστομε, χαλλλλλλαρώστε λλλλλέμε! xxxx :-)

ανώνυμε Nov 25, 03:53:00 PM 2009 ρε συ, ειλικρινά σου λέω δεν έχω λόγο να πω ψέματα, ήταν εντελώς άλλη η αίσθηση στην Αθήνα!!! άσε δε που δεν είπα πια κ τίποτε ΤΟΣΟ τραγικό... απλά είπα ότι δεν σας πολυάρεσε το show... xxxxx

Provato said...

maestria όχι όχι, η αλήθεια είναι ότι τα παρεάκια κοντά στην σκηνή ήσασταν πολύ καυτά κοινά, καθόλου καθόλου δεν σας ρίχνω χουέλ ντάν! και ναι, let's make love not war χεχεχεχε xxxxxx

lee το ξέρω ότι γενικά οι διργανωτές ήταν τρελοί κάγκουρες - τους ζήτησα δύο εισιτήρια να τα δώσω σε διαγωνισμό στο πρόβατο, κ ούτε καν μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν στο mail μου... γιούφτοι!!! τι να πω. πάντως εγώ πέρασα τέλεια, χαίρομαι που πέρασες κ εσύ, πολλά φιλιάααααα

αχ ανώνυμη Nov 28, 12:26:00 AM 2009 αχ, να είσαι καλά που γίνεσαι μάρτυρας ότι δεν λέω μπαρούφες χιχιχιχι ζήτωωωωω! xxxxxx τι να σε κεράσω; ε; xxxx ξανά μανά

pisoglendi συγγνώμη που σας αδίκησα σε σχέση με την Νατάσα κ τον Ρέμο... ... ... ... ... xxxxx