Wednesday, December 09, 2009

Πράγματα που μου την σπάνε big time στο σινεμά

Ναι, μία από τις πιο προσβάσιμες κ εύκολες απολαύσεις του σύγχρονου άθρωπα είναι το σινεμά. Με σχετικά λίγα χρηματάκια ζεις ένα ωραίο απόγευμα, έρχεσαι σε επαφή με σχεδόν όλες τις τέχνες, απολαμβάνεις ωραίο storytrelling... Όλα καλά. Όμως όταν είσαι σινεφίλ, κ το βιώνεις με μία μεγαλύτερη ένταση όλο αυτό που λέγεται "πάω σινεμά", πέφτεις κ θύμα των πραγμάτων που αμαυρώνουν την εμπειρία κ σου την σπάνε μπιγκ τάημ!

Εδώ είναι η δική μου λίστα με αυτά που μου τη δίνουν όταν πάω σινεμά:

Πηγαίνεις ο αθώας άθρωπας να πάρεις το Παπ Κόρν σου. Παραγγέλνεις, βγάζεις το 500ευρω να πληρώσεις (έχεις δει πόσο έχει πάει το παπ Κόρν στα μούλτιπλεξ; οικόπεδο πρέπει να πουλήσεις για να πάρεις ένα γαμοκόμπο με αναψυκτικό) κ παίρνεις το κουτί.... Όπου μία μαχαιριά σου σκίζει την καρδιά!!!! Διότι έχεις την ατυχία και έπεσες σε καθαρούλη κ τακτικούλη άνθρωπα που σου σέρβιρε το Παπ Κορν! Έτσι, για να μην λερώσει κ καλά, γέμισε το κουτί όχι τίγκα, αλλά με περιθώριο καθαριότητας - δηλαδή το Ποπ Κορν είναι μέχρι πιο κάτω από τα χείλη του κουτιού... ενώ το σωστό σερβίρισμα στο Ποπ Κορν είναι να βγαίνει βουνό από πάνω από το κουτί, κ καθώς πηγαίνεις προς την αίθουσα να πέφτουν τα ποπ κόρνια πίσω σου κ εσύ να είσαι ο κοντορεβυθούλης των Ποπ Κορν. Λυγμ.
Συμπέρασμα: Σπαστικό συμβάν στο σινεμά 1 - να μην σου τιγκάρουν το κουτί του Ποπ Κόρν!


Μία φορά, είχα φάει πολλύ μπρόκολο κ ρεβύθια (την εποχή που έκανα υγιεινή διατροφή, για περίπου 25 λεπτά δηλαδή, μετά ξαναπέπεσα στο αγαπημένο bacon mushroom melt φορ έβερ εν έβερ) κ την ώρα που έβλεπα ένα έργο θέλησα κακάκια! Πολλά κακάκια. Δεν σήκωνε αναβολή! Ξεκινάω λοιπόν ο καλός σου για να πάω στον καμπινέ... βγαίνω από την αίθουσα, δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω, δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω... πήγαινα, πήγαινα, πήγαινα. Κάποια στιγμή, ευτυχώς που πέτυχα ένα drive in κ πήρα κάτι να φάω, γιατί από το περπάτημα είχα εξαντληθεί! Παρόλα αυτά, τουαλέτα ακόμα δεν είχα βρει! Συνέχισα λοιπόν να περπατάω να περπατάω κ να περπατάω για να βρω την τουαλέτα του μούλτηπλεξ.... Ε κάποια στιγμή έφτασα σε ένα παραδοσιακό κινέζικο χωριουδάκι με κόκκινα φανάρια, τσάι κ λοιπά... κ εκεί κάπου ήταν οι τουαλέτες....
Όπως καταλαβαίνεις, μέχρι να κάνω κακάκια, κ να κινήσω τον δρόμο του γυρισμού, η ταινία είχε σχεδόν φτάσει στο τέλος της, γουανταφάκ πήπολ;
Συμπέρασμα: Σπαστικό συμβάν στο σινεμά 2 - τουαλέτες που είναι δύο ώρες δρόμο από την αίθουσα που βλέπεις την ταινία!


Υπάρχει στο Cosmopolis στο Μαρούσι μία κοπέλα η οποία κάνει τσεκάρισμα εισιτηρίων. Αυτή, είναι πάρα πολύ καλή στην δουλειά της κ πάρα πολύ αυστηρή! Της δίνεις λοιπόν το εισιτήριό σου κ μέχρι να στο δώσει πίσω περνάνε τουλάχιστον 5 λεπτά. Το διαβάζει από μπροστά, το διαβάζει από πίσω, το περνάει από ακτίνες χ, του κάνει υπέρηχο, του κάνει αξονική.... αμάν βρε γλυκιά μου, ηρέμησε λίγο! ότι, τι; θα αγοράσω ψηφιακό εκτυπωτή για να μπορώ να εκδίδω πλαστά εισιτήρια ώστε να γλυτώσω τα 9 ευρώ που κάνει ένα; είπαμε, να είμαστε υπεύθυνος άθρωπας αλλά μέχρι ενός ορίου!!!!Συμπέρασμα: Σπαστικό συμβάν στο σινεμά 3 - να σου τσεκάρουν το εισιτήριο με τις ώρες λες κ είσαι αφγανός που μπαίνει σε αμερικάνικο έδαφος.


Στο Αττικό υπάρχει άλλο φαινόμενο "φορτικής εξυπηρέτησης". Κάποιοι που θέλουνε με το ζόρι να δουν που κάθεσαι ώστε να σε οδηγήσουν εκεί. Ουαί κ τολμήσεις κ δείξεις ότι δεν θες, ότι προτιμάς να πας μόνος σου στην θέση σου. Μία φορά ένας που έκανα να τον αποφύγω έβγαλε μεγάλη κραυγή, σαν τον Σμοκτουνόφσκι στον Άμλετ, "ΠΟΥ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ" καθώς έμπαινα μόνος μου στην αίθουσα. Όλο το σινεμά γύρισε κ με κοίταξε υποτιμητικά - από το σοκ, δε, της φωνής του έχω πάθει αμνησία κ δεν θυμάμαι με απόλυτη σιγουριά αλλά νομίζω ότι μου έδωσε κ μία ξυλιά όταν έφτασε κοντά μου! Προτείνω να βάλουν Γερμανούς στρατιώτες κατά μήκος του διαδρόμου από το εκδοτήριο εισιτηρίου προς την αίθουσα για να μας κάνουν επιστασία κ έλεγχο ότι περνάμε όλοι από τους ταξιθέτες.
Συμπέρασμα: Σπαστικό συμβάν στο σινεμά 4 - με το ζόρι κ με καυγάδες να θέλουν να σε οδηγήσουν στην θέση σου.


Άλλο φρικτό είναι που πας να μπεις στην θέση σου κ αυτός που είναι ήδη καθισμένος δεν κάνει το παραμικρό να σε ευκολήνει λίγο με αποτέλεσμα για να περάσεις να παθαίνεις αυχενικό. Κάνε βρε αγάπη μου λίγο τα γαμωγόνατά σου στο πλάι - κ αν δεν ξέρεις ΠΩΣ γίνεται αυτό, θυμίσου τον τρόπο με τον οποίο καθόταν στην μπερζέρα η Αλέξης Κόλμπη όταν πήγαινε επίσκεψη στο γραφείο του Μπλέηκ: ΓΟΝΑΤΑ ΠΛΑΪ, ΠΛΑΪ, ΠΛΑΪ γαμώ το σόι μου.
Συμπέρασμα: Σπαστικό συμβάν στο σινεμά 5 - μη κούνημα γονάτου για να περάσεις να γαμωκάτσεις.


Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει ποτέ (κ δώσε βάση τώρα γιατί ξεκινάω τρελό mem...) αλλά στα κρέντητσ των ταινιών στο τέλος, υπάρχει πάντα κάποιος που καταλαβαίνεις από το όνομά του ότι είναι ελληνάκι (γιου γκο μπόη!). Δεν αναφέρομαι σε μεγάλους συντελεστές, αλλά σε απλά ταπεινά επαγγέλματα τύπου catering assistant, driver to the 3rd assistant director, lipstic holder of the mega star etc etc... Κάθε φορά λοιπόν που πάω σε ένα έργο, έχω το συνήθειο να κάθομαι στους τίτλους τέλους κ να διαβάζω όσο μπορώ τα κρέντηντσ για να ανακαλύψω το ελληνάκι κ τι έχει κάνει (αυτό το κάνω μόνο στο σινεμά που είναι δύσκολο, στο σπίτι όταν βλέπω dvd δεν έχει πλάκα καθόλου, δεν είναι challenging άμα μπορείς να σταματήσεις το dvd). Έλα όμως που υπάρχουν αρκετοί γαμωμαλακόσαυροι οι οποίοι με το που πέφτει το ΔΗ ΕΝΤ αμέσως σηκώνονται κ σου κόβουν την εικόνα στην οθόνη!!! Πήπολ, για να μην γίνει χαμός: Ναι! υπάρχουν άνθρωποι που θένε να γλιέπουν τους τίτλους τέλους γι αυτό άμα θες να σηκωθείς αμέσως τουλάχιστον βγες από την οπτική γωνία του άθρωπα που κάθεται πίσω σου ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ! Eννοείται ότι κάνω σκηνή τύπου "καθήστε σας παρακαλώ, θέλω να δω το όνομα μία θείας μου που έχει κάνει ξυλουργικές εργασίες" το έχω πει, μα το θεό - άμα δεν κάνεις σκηνή κ ντράμα στο σινεμά, που θα κάνεις, εξάλλου;Το χειρότερο δε είναι που όταν τους τη λες τίποτα, σε κοιτάν σαν ψυχάκια - άκου τώρα. τισκ τισκ τισκ.
Συμπέρασμα: Σπαστικό συμβάν στο σινεμά 6 - μαλάκες που πετάγονται σαν φασουλήδες κ στέκονται όρθιοι και από πάνω, κ δεν μας αφήνουν να δούμε τα credits του τέλους!


(τελειώνουμε, σταμάτα τη γκρίνια)
Όταν παω σινεμά είναι για μένα ολοκληρωμένη εμπειρία... όχι μόνο εικόνας, ήχου κ storytelling αλλά κ φαγητού. Γι αυτό κουβαλάω πάντα μαζί μου ΜΕΓΑΛΗ τσάντα/βαλίτσα Delsey στην οποία βάζω τα άπειρα φαγώσιμα για να μπορώ να τρώω όσο βλέπω το έργο... Τι βάζω μέσα στην βαλίτσα; ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ μπουτάκια κοτόπουλο, ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ πακοτίνια, ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΕΣ πατάτες τηγανιτές, ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ μπισκότα, ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ γαριδάκια, ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ φουντούνια, ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ δρακουλίνια, ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ νάτσος, ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ καροτάκια (για σαλάτα) κ διάφορα άλλα ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ. Κ όχι κακοπροαίρετε αλλά πάντα σέξυ βγιούερ... το σημαντικό εδώ δεν είναι το πόσο πολύ τρώω (μλκ έλεος κολυμπάω 10 χιλιόμετρα τη βδομάδα μέσο όρο, τι περιμένεις να την βγάζω με ένα βραστό λεμόνι;). The operative and crucial word here being the ΤΡΑΓΑΝΙΣΤΑ.
Διότι όταν τρως κάτι τραγανιστό, ακούγεται αυτό το απολαυστικό ΚΡΟΥΤΣ ΚΡΑΤΣ ΚΡΙΤΣ ΚΡΟΥΤΣ εντατίκ... Ε, λοιπόν, σε πληροφορώ υπάρχουν κάποιοι απαίσιοι τύποι (ΝΤΡΟΠ ΟΝ ΓΙΟΥ ΠΗΠΟΛ) οι οποίοι μου κάνουν διαμρτυρία κ ενοχλούνται από το ΚΡΑΤΣ ΚΡΑΤΣ εντατίκ!!! Γουανταφάκ πήπολ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΘΑ ΒΙΩΣΩ; κ νασου γυρνάνε κ κοιτάνε υποτιμητικά, κ ν σου κάνουν τισκ τισκ τσικ επιδεικτικα κ να σου κάνουν χασ χασ κοιτώντας προς το μέρος σοτ (χασ χασ είναι το σουσ στα αμερικάνικα). Ότι τάχα δεν μπορούν να απολαύσουν την ταινία λόγω θορύβου από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ απολαυστικό κρατσ κρατσ εντατίκ! Θέμου τι κάγκουρες απίστευτοι!
Με έναν δε είχα πλακωθεί άσχημα, ήμουν στο Ideal κ έβλεπα αυτή την μαλακία το Dogville (δηλαδή έλεος, πόσο ατάλαντος σκηνοθέτης μπορείς να είσαι; προφανώς πολύ, ρητορικό το ερώτημα μην απαντήσεις) κ επειδή έπινα γρανίτα κ τελειώνε κ την ρουφούσα δυνατά κ ακουγόταν αυτό το τέλειο ρουφ ρουφ από τον πάτο του ποτηριού ένας, που καθόταν 3 σειρές μπροστά, μου την είπε. Έγινε χαμός μετά, ο τύπος έχει να πάει σινεμά από τότε, βγήκαμε έξω κ κανονιστήκαμε! χεχεχε... Οπότε:
Συμπέρασμα: Σπαστικό συμβάν στο σινεμά 7 - κάγκουρες που ενοχλούνται από το κρατσάνισμά μας! έλεος, κάγκουρες δεν ξέρετε να χαίρεστε την ζωή.

βγιούερ άμα θες συμπλήρωσε, εγώ δεν μπορώ άλλο, τα θυμήθηκα κ μου ρθε τσατίλα!

43 comments:

Ιφιμέδεια said...

Εγώ έχω κόψει οριστικά το σινεμά γιατί πάνε κάτι τύποι και κάνουν κρατς-κρατς εντατίκ (pun intended) και τρώνε της Παναγιάς τα μάτια. Δεν ξέρω τι έχουν πάθει: μπέρδεψαν το σινεμά με το εστιατόριο; Χελλόου! Άλλο το σινεμά Ιντεάλ κι άλλο το εστιατόριο Ιντεάλ δίπλα!.

Επίσης υπάρχουν κάτι τύποι που μιλάνε συνέχεια με την παρέα τους δυνατά, χαχανίζουν στα συγκινητικά σημεία, κάνουν ηλίθια σχόλια δυνατά, μιλάνε στο κινητό. Σόρρυ δευτεράτνζα Ελληνάρα προτιμώ να κάτσω σπίτι μου και να μην ακούω τις ηλιθιότητές σου.

Επίσης κάτι τύποι μαλάκες κάνουν τον έξυπνο στο γκομενάκι και αναλύουν ταινία και σκηνοθέτη δυνατά. Μου έρχεται να φωνάξω σαν τον Γούντυ Άλλεν στο Άννυ Χωλ εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=OpIYz8tfGjY

Λαβ γιου!

YO!Reeka's said...

ένα και μόνο: ηλίθια 15χρονα που κάνουν μαλακίες και χαβαλέ κατά τη διάρκεια της ταινίας. Από τους βασικούς λόγους που δεν πηγαίνω σε μέινστρημ έργα/μέινστρημ σινεμάδες

Giannis said...

να εχεις το κινητο ανοιχτο, γιατι περιμενεις ιμπορταντ κολλ, και οταν σε περνουνε τηλεφωνο να απαντας, αλλα τα αλλα γουρουνια στο σινεμα να...

1. δεν σταματανε την ταινια ωστε να μπορεις ΚΑΙ να συννενοηθεις με τον συνομιλητη σου ΚΑΙ να μην χασεις και την συνεχεια της ταινιας.

2. να πεταγονται αγενεστατα και να λενε σσςςς, τι σσςς μωρη φοραδα, αει στην κουζινα σου που μου εμα8ες και τι ειναι ο κινηματόγραφος!

ελεος προβατακο, σε τι κοσμο ζουμε

πουφ!

Provato said...

Ιφιμέδεια επιτέλους διαφωνούμε σε κάτι! χεχεχε (λατρεύω σινεμεστιατόριο χεχεχε) ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ είναι σαν να κόβω το σεξάκοι χεχεχε! λαβ γιου του!

Yo!Reeka συμφωνώ, συμφωνώ απολύτως έχεις όχι μόνο δίκιο, ΤΡΙΚΙΟ!

gianni αν υποπτευτώ ότι με ειρωνεύεσαι θα γίνει χαμός! έλεος κ εσύ βρούτε;;;;; σοκ! :-P

Takis X said...

Ρε..τα χοληστερίνια σου δεν τα σκέφτεσαι?Πω..πω..αχόρταγε

Takis X said...
This comment has been removed by the author.
Flonsavardu said...

δύο πράματα με ενοχλάνε εμένα πρόβατε:

1. να μην έχει απόλυτη ησυχία μέσα στην αίθουσα.
2. να κατουριέμαι.

ειδικά το δεύτερο μπορεί να με ξενερώσει απίστευτα πολύ και δυστυχώς δεν υπάρχει και κανένας να διαμαρτυρηθώ!

T the Beauty Queen said...

ο άνθρωπας! οχχοοοχοχο οοοχοοο καλό μ'αρεσε.

Provato said...

takis τα σκέφτομαι πολύ συχνά, τους στέλνω γράμματα τις γιορτές κ κάρτες στα γενέθλιά τους χοοχοχοχοχοχοχοχο ;-)) xxxx

Flo το κατούρημα ναι είναι ΣΟΥΠΕΡ τραγικό. γι αυτό προβλέπω να πάω για τσισάκια πριν... xxxxx

editor ΆΘΡΩΠΑΣ είναι, όχι άνθρωπας, χιχιχιχιχ πολλά φιλιά! xxxx :-))

tsok said...

"Κάθε φορά λοιπόν που πάω σε ένα έργο, έχω το συνήθειο να κάθομαι στους τίτλους τέλους κ να διαβάζω όσο μπορώ τα κρέντηντσ για να ανακαλύψω το ελληνάκι κ τι έχει κάνει". Are we separated at birth or what??!! Νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν αρκούντως ψυχάκιας για να κάνει κάτι τέτοιο. (Και μιλάμε στάνταρ ξετρυπώνω τον έλληνα κι ας με σέρνει από το μανίκι το έτερον ήμισυ γιατί πείνασε). Αυτό που δεν ξέρω τώρα αν αυτό σημαίνει ότι είμαι καλά γιατρέ μου ή ότι έχω παρέα στην ψύχωση... Χμ...

Provato said...

tsok, Καθόλου or what!!! Yes, we are separated at birth ΤΟΤΑΛΕΙ!!! (άλλά αυτό το ψιλοήξερα, χεχεχε). Όσο για το τι σημαίνει, πιστεύω ότι είσαι καλά κ όχι έχεις παρέα στην ψύχωση at the same time χεχεχε

Hfaistiwnas said...

αααα Προβατούκο! Το τελευταίο και μένα μου τη σπάει!!!

Provato said...

hfaistiwnako Μου αν δεν ταιριάζαμε.... χεχεχε xxxxx Πολλά φιλιά γλυκέ μου

Σουσουράδα said...

Κι έλεγα τόσα χρόνια ποιοι ειναι αυτοί οι άξεστοι που κάνουν τσάκα τσούκα και διάφορες άλλες κραυγές ηδονής από πατατάκι-γρανίτα-κλπ την ώρα της ταινίας... Κρίμα και σε είχα συμπαθήσει βρε προβατάκι, γιατί δεν κάθεσαι στον μαντρί σου να βλέπεις ταινίες στο stan TV και μας ταλαιπωρείς εμάς τους ήσυχους άθρωπας; χι χι

Anonymous said...

κάτω το φαγοπότι εν ώρα προβολής! μήπως να παίρνουμε πατατάκια και στο θέατρο;;;; σαχλές αμερικάνικες συνήθειες!

πάρε και αυτό το χαριτωμένο τώρα
(αντί για make up sex)

http://www.youtube.com/watch?v=uSIKy3-mnLk

Provato said...

siganopapadia τι να κάνω ο άθρωπας, είμαι ψυχή που αναζητά τον συνδυασμό των ηδονών, χεχεχεχε! :-))

Provato said...

ρε συ ανώνυμε προτιμώ το Make up sex χεχεχε! ;-))

Lina said...

1) με εκνευριζουν τα γελακια-μαλακιες απο τους θεατες και το.... έλεος.... 2) χειροκρότημα!!!!

ποιος ο λογος να χειροκροτησεις στο σινεμά ρε ΤΜΒ?

3) να μην ξεχάσω αυτους που παίζουν με το κινητό τους, το οποιο ακομα κι αν ειναι αθορυβο, σε τυφλώνει με το φως του.

4)Η μεγάλη ένταση φωνής στην οποία παιζεται η ταινία. Δεν είμαστε κουφοί ρε γμτ... Όποτε παω σινεμά έχω μα΄ζι μου βαμβάκι και βάζω στα αυτιά μου =P (και δεν το λέω για πλάκα!)

Soraya said...

Λοιπόν. Αγαπώ το σινεμά, το ίδιο και η κολλητή μου. Οπόταν πάμε συχνα κι έτσι είναι ιεροτελεστία για μας. (Θα ξεκινήσω με κάτι άσχετο...εμείς έχουμε το συνήθειο και πάντα κοιτάμε γύρω τριγύρω και βγάζουμε μέσο όρο ηλικίας θεατών)
Αυτό που μου την σπάει είναι: 1. Να είμαι στο σινεμά με κάποιον που ΔΕΝ μιλάει. Παιδιά την αμαρτία μου θα την πω: Μιλάω στο σινεμά, σχολιάζω με μανία και έχω και κόλλημα ότι με το που θα δω τους ηθοποιούς αρχίζω και λέω τουλάχιστον δέκα ταινίες που έχουν παίξει (οι φίλοι με φωνάζουν imdb). Σας το ορκίζομαι στην Παναγία της Γουαδελούπης δεν το κάνω για καγκουριά. Απλά έχω την ανάγκηηηη να το κάνω. Άρα ξενερώνω με όσους λένε όλο "σσσσσ!". 2. Επειδή είμαι ψηλό κορίτσι( 181 εκατοστά) μου τη σπάει να μου λένε οι πίσω να κάτσω πιο κάτω γτ πονάει το ποπουδέλι αν κάθεσαι τέρμα κάτω.
Αυτάααα....

Provato said...

Lina εγώ πάντως χειροκροτώ στο σινεμά, ειδικά σε τσόντες, όπου συν τοις άλλοις φωνάζω κ "άξιος άξιος" στον πρωταγωνιστή! Επίσης, σε κανονική ταινία, μη τσόντα δηλαδή, όταν υπάρχει χοτ ερωτική σκηνή ξανά μανά φωνάζω "άξιος άξιος"! How cool is that! αυτό με το κινητό κ τα ηχεία τέρμα ΚΑΡΑΚΑΤΑσυμφωνώ δεν το συζητώ! xxxxx

vivi αχ αχ με αυτά που κάνεις είσαι τέλεια παρέα, πρέπει definetely να πάμε μαζί σινεμά, δεν το συζητώ. Αυτό με το ποπουδέλι ΟΜΑΓΚΟΝΤ πόσο ΜΑ ΠΟΣΟ δίκιο έχεις! xxxxxx λοβ ξενιτεμένo grey's anatomy (μπα δε γουέη, τέλειος όρκος, θα τον κλέψω χεχεχε κ θα λέω ότι ΕΓΩ τον σκέφτηκα)

Anonymous said...

ρε συ πρόβατο και εμένα μαρέσει να κάνω σεξάκει όταν βλέπω ταινιούλα(ξέρεις κλασικά πράγματα) , επίσης δυσκολεύομαι τραγικά να συγκεντρωθώ αν δεν είμαι ξάπλα και ΧΩΡΙΣ παπούτσια , αλλά λυπάμαι τους λατρευτούς συμπολίτες μου και κάθομαι σπιτάκι μου!!Ξάπλα , σεξάκει και όσα κιλά τραγανιστών τροφίμων γουστάρεις!Ξανασκέψου το!

Provato said...

ε όχι ρε ανώνυμε, όχι! δεν το σκέφτομαι, το θέμα είναι να περνάμε καλά, κ να γράφουμε το σεξάκοι με "οι" κ όχι με "ει"... χεχεχε εντάξει πια δεν είμαι κ τόσο τραγικός! μπεεε

fieryfairy said...

εγώ πάλι, πρόβατε, να ξέρεις, θα σε άρχιζα τα χας χας με τα πατατάκια σου. Ευτυχώς που δε μιλάς και στο κινητό (that is one of my worst pet hates). Το σεξάκοι θα με ενοχλούσε λιγότερο.

Provato said...

Fieryfairy άρχισέ με εσύ σε κάτι κ ας είναι χας χας! χιχιχιχιχι ναι το ξέρω είμαι πολύ κίνκι αγόρι! :-P

Soraya said...

Χαααααχαχα...Να πάμε, να πάμε!Κι όσο για τον όρκο, χαλάλι σου!(έτσι κι αλλιώς κι εγώ λέω δικά σου!)
:))))

sCaTterBraiN said...

πολύ μ'άρεσε το σημερινό ποστ, κι ας μου σπάει κι εμένα τα νεύρα το χρατς χρουτς (γιατί εγώ κάνω δίαιτα και σπάζομαι να απολαμβάνει ο άλλος. γιατί αγάπη μου; γιατί δεν συμπάσχεις μαζί μου; αναίσθητε!)

το χειρότερο μου είναι τα κινητά - ιδίως αυτά με τη φωτεινή οθόνη στο αθόρυβο (γιατί στα άλλα όλο και κάποιος θα αναλάβει να γαμοσταυρίσει τον αρχιμαλάκα).

με την ευκαιρία της ανωνυμίας να πω ότι όλοι εσείς που αφήνετε ανοιχτά τα κινητά και ακόμα χειρότερα απαντάτε είστε μεγάλα γαϊδούρια και τρομεροί μαλάκες. φυσικά δεν θα με ακούσετε ποτέ να το λέω live, αλλά να ξέρετε ότι σκέφτομαι. εντατικά. ενίοτε σας καταριέμαι κιόλας. αν χάσατε ή σπάσατε ή σας κλέψαν το κινητό σας την επόμενη μέρα, εγώ ήμουν!

Anonymous said...

Σεξάκει μωρό μου ..σεξάκει!Ξέρω τι σου λέω!
μπε στο τεράγωνο!

Tanila said...

Κλάνεις κιόλα κατά την προβολή, σιχαμένο που μεγάλωσε στη στάνη;
Αμα ξανακάνεις κρατς θα σου πετάξω ΟΛΟ το κουτί του ποπκορν στο κεφάλι.
Και το κουτί με τα νάτσος και το λιωμένο τυρί.
Μαντουβάλα

Ο ψεύτικος Πέτρος said...

Esy masoulages mesa sto ayti mou mwri Ismini Kalesh???
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
Ma ntip gai ntip den afikes?
Asxeto...to pop to korn den einai h apolyth sapila?
kalhmeroudiaaaaaaaaaaaaaaaaa

Κοκκινοσκουφίτσα said...

Συγνώμη. Εγώ ήμουν που έκανα τισκ τισκ τισκ στο βαλς με τον Μπασίρ, αλλά δεν το 'ξερα πως ήσουνα εσύ, δεν το 'ξερα, άι σουέαρ! Αλλά κι εσύ βρε παιδί μου, πολύ κράτσα κρούτσα, νευρωτικιά με κατάντησες!!!

Anonymous said...

αντε γαμησου ρε!










πνιγηκα απο τα γελια πρωι πρωι!
σαγαπαω βλακα!

DonnaBella said...

σ'αγαπαω, αλλα ελπιζω να μη κατσω ποτε διπλα σου στο σινεμα. παντως απο το κριτσανισμα (ελπιζω τουλαχιστο να το κανεις με ρυθμο!) πιο πολλοι με ενοχλουν κατι τυποι που βρυχωνται, γελαν με νοημα, και γενικα "το ζουν" πολυ εντονα (and in your face!) με κινησεις και ηχους αντιστοιχους σε ολη τη διαρκεια της προβολης. δλδ, γεζους. ελεος ανθρωπε μου! συγχυζομαι..

veteks said...

pes ta! etsi etsi...eidika to pente einai to xeirotero mou. den kouniountai oi malakes...diladi goustaroune na vlepoun ton allo na prospathi na glistrisei gia na paei sto diplano kathisma, goustaroune na ton fernoune se diskoli thesi kai olo afto to indirct sexual harassment.einai anomaloi gia afto.oust. ego tous rotao pia, mipos tha borousa na peraso kai perimeno mexri na sikothoun.

allo pou mou ti spaei, otan vazoune oi apo piso ta podia tous stin plati tou dikou sou kathismatos kai se kounane katholi ti diarkeia tis tainias.
gkriniaxe oso thes. we like it.

nastazia said...

Εγώ έψαξα να βρω έναν που να τον ενοχλεί αυτό που ενοχλεί κι εμένα, που κατά τη γνώμη μου είναι από τα πιο σπαστικά που μπορούν να σου συμβούν στον κινηματογράφο αλλά κανείς δεν το είπε. Άρα ή:
1)μόνο εμένα ενοχλεί
2)είμαι γκαντέμω γιατί μόνο σε μένα συμβαίνει

Τρελαίνομαι όταν κάποιοι τύποι επειδή έτσι γουστάρουν και για να μη χαλάσουν τη βολή τους κάθονται όπου τους καπνίσει ή βάζουν στην καρέκλα δίπλα τους τα πράγματά τους, σε αίθουσες με αριθμημένες θέσεις(δε μιλάω για κάτι τυπάκια που δεν έχουν ιδέα από αριθμημένες θέσεις και σε κοιτάνε σαν ούφο όταν τους λές ότι κάθονται στη θέση σου, μιλάω για κείνους που έχουν συναίσθηση και το κάνουν για να μην ξεβολευτούν).Και έρχεται ο επόμενος και κάθεται παραδίπλα, και μετά ο άλλος κάθεται πάλι μια θέση πιο πέρα κ.ο.κ. και στο τέλος σκας μύτη εσύ και πρέπει να μετακινήσεις μια ολόκληρη σειρά με 10-15 θέσεις για να κάτσεις και όλοι σε κοιτάνε και με ύφος λες και φταις εσύ. Excuse me,δε φταίω εγώ που δεν κοιτάτε που κάθεστε ή περιμένετε ότι δε θα εμφανιστεί ποτέ αυτός που έχει κάνει κράτηση γι'αυτή τη θέση μικρά βλαχάκια!Άντε τώρα, το είπα και συγχύστηκα πάλι!

penguin said...

Eiste theoi/es, alla tha mou dimiourgousate egkefaliko an pigaina na dw cinema mazi sas genika (kai eidika mi sou pw kathoti psyxanagkastikos, pou einai gnwsto tois pasoi).

Emena me ekneurizei (ektos apo OLA ta parapanw) otan pane sto cinema kati wraia agorakia kai rixneis ena vlemma kai koitas me appreciation (me eilikrini thaumasmo re paidi mou, opws tha'kanes me ena wraio pinaka, ena psilo dentro, ena piato me cheddar melt pizza tou dominos) kai ksafnika i anthypotsoulitsa gomenidoula tou wraiou paidiou se pianei me to ageladisio vlemma tis kai eksapolyei dolofonikes aktines x mesa apo ta koumpotrypomatia tis kai amesws arxizei na prospathei na xamoureutei DYNATA kai EKSPITIDES me to wraio paidi gia na sou apodeiksei KAI ME TO NOMO oti to wraio paidi einai telika ENTELWS MA ENTELWS tsifliki tis, kai tsakisou pare ta matia sou apo panw tou re poustidio, mi kai ton kolliseis gayotita kai den tou ksanasikwthei otan to pidaei me strap-on (kathoti einai to neo favourite fetish twn "str8" wraiwn paidiwn).

Ouf. (anasa)

Se mia tetoia fasi (ti wra pou arxizei to said eksepitidesfaswma) emena o egkefalos mou paei na ekragei, opws ekeinwn twn ekswgiinwn sto Mars Attacks oi opoioi me to pou akougan tin country music na paizei dynata tsirizan kai meta psofologousan.

Siga koritsaki mou. De sou eklepsame to gomenidio, ligoulaki to thaumasame aplws, giati tou paei to steno Diesel tzinaki (ki exoume ki ena kapoio fetish me auta, giati na to krypswmen allwste), kai einai oligon ti sexy me to aksyristo magouli kai tis gwnies proswpou tharreis ftiagmenes me moirognwmonio.

(pausi, aeroplano, vyssino)

De tha sto klepsoume, eksallou chances are oti tin kounaei already oligon pws tin axladia kai pidietai idi me ton aderfo sou, ton ksaderfo sou, ton kollito sou kai ton taxydromo amalaxei, kathe fora pou esy tin kaneis gia pswnia, gossip, nyxia, mallia, kai loipes dimiourgikes asxolies. Gi'auto kai sou einai monimws varemaras otan prospatheis (en adikw) na veltiwseis tin texniki sou sto oral sex...

Xalarwse, min to kaneis

(pou leei kai o ethnikos mas star o opoios eisthw en parodw eixa prin 2-3 xronia tin tyxi na me trakarei kai meta perasame misi wra sto amaksi mou na antallasoume stoixeia, enw ekeinos ekryve me to daxtylo tou tin imerominia gennisis tou sto aspromauro diplwma odigisis tou me mia fwtografia tou me moustaki apo ta 70's san ton patera mou se kati fwtografies otan egw imoun 4 etwn, kai enw autos elege na min to kanoume thema kai erthoun ta kanalia pou OLA MA OLA ton parakolouthousan kai apo stigmi se stigmi tha kataftanane gia na katagrapsoun to kosmoistoriko gegonos oti den kserei na odigei to prasino Punto me tis toixografies apo ta tsiouaoua kai to website tou, egw tin idea wra prospathousa na min lipothymisw apo to patsouloarwma tou, kati san ta thymata tis Poison Ivy sto BATMAN IS A FAG tou Schumaher).

Min to kaneis koritsaki mou kai to talaipwreis to wraio agori, afou vlepeis, to mati tou garida, DEN thelei na se xamoureutei se dimosio xwro. Ena aplo vlemma tou riksame. Skepsou ti tha'kane an tou xamogelousame kiolas, i palio psychobitchfromhell.

Ouf.

Ta eipa kai ksethymana.

This was better than therapy.

Poso sas ofeilw Dr. Provato?

bunnysuicides said...

κι εμένα μου τη σπάνε αυτοί που σηκώνονται στους τίτλους ΕΙΔΙΚΑ όταν πρέπει να περάσουν από πάνω μου κ με κοιτάζουν ενοχλημένοι κιόλας, έλεος

επίσης μου τη σπάνε κ οι κάγκουρες που μασουλάνε κρατσανιστά στην ταινία. (ξέρω στιφάδο)

Anonymous said...

χαχαχαχα!!! γι΄αλλη μια φορα η πληθωρικοτητα του τσακιζει κοκαλα!!! ο συνδυασμος των ηδονων με βρισκει συμφωνη κι εχω αποφασισει οτι η ηδονη του αλλου δε μ΄ενοχλει...εξαλλου ειναι τοσο προσωπικο και μοναδικο το ταξιδι που γινεται μεσα στις κιν/φικες αιθουσες,που οταν καταφερνει ο σκηνοθετης να σε παρει απο το χερι,να σε χορεψει το χορο του,να ονειρευτεις το ονειρο του,να θυμωσεις,να κλαψεις,να ταραχτεις,να συγκινηθεις...ποιος ακουει τα κριστινιστα πατατακια,του κομπολογιου τις χαντρες (εδω πολλοι παιζουν με τα κομπολογια τους στον κιν/φο!!),τα κινητα που βαρανε κοκ?? Συμπερασμα: αν βρεθουμε ποτε στην ιδια αιθουσα,θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να κριτσινιζεις!! Αρκει να παρεις θεση για το ταξιδι...

viridianos said...

Όταν ήμαν μικρότερος χώριζα τους ανθρώπες σε2τινά υποσύνολα:1τους συνθεατές τους διπλανού καθίσματος που καβατζώνουν τα υποχείρια/μπράτσα/χουατέβα του καθίσματος και δεν σ'αφήνουν λεπτό ν'ακουμπήσεις και το δικό σου ρημαδοχέρι καθ'όλην τη διάρκεια της προβολής,2τους υπόλοιπους.Υπάρχουν βέβαια και προβολές όπου τα βρίσκεις με το διπλανό σαν σιωπηλοί συνένοχοι και το μοιράζεστε ;)

Provato said...

vivi όλο πρόμηζης αλλά από πράξεις τίποτε... λυγμ! :-))

scatter ναι κ εγώ μισώ κινητά, αλλά επειδή μου δίνουν ψωμάκι δεν μισώ κ τόσο πολύ χεχεχε xxxx

ανώνυμε έλα παππού μου να σου μάθω τα αμπελοχώραφά σου, έλεος, απίστευτο, θα μου πεις εσύ πως γράφεται το σεξάκοι; γκρ γκρ γκρ γκρ

τανίλα φυσικά κ κλάνω, απλά δεν κάνω θόρυβο. μαντουβάλα είσαι. κ ζιγκουάλα επίσης!

ψεύτικε Πήταρ το ποπ κορν είναι η σαλάτα του φτωχού χεχεχε xxxxx

Provato said...

κοκκινοσκουφίτσα αχ, δεν θα πέσεις στα χέρια μου; χαμός θα γίνει! ντροπ ον γιου που δεν με άφηνες να φάω κ όλο χας χας ήσουν! xxx

Θεία μου λατρεμένη εγώ να δεις )πόσο σε αγαπώ) μπεεεε xxxx

donna τέλειο το γεζους, γιου ροκ! χεχεχε... εμένα μου αρέσουν αυτοί που το ζουν πολύ, είναι σαν αυτούς που φωνάζουν "άξιος άξιος" στις τσόντες χεχεχε

veteks αυτό με τα πόδια στην πλάτη είναι σούπερ ΤΡΑΓΙΚΟ απορώ πως δεν το θυμήθηκα... που σε ταρακουνάνε κ σε ταλαιπωρούν οι μλκς.... ουστ ουστ! xxxx

nastazia είναι huge HUGE σπαστικό αυτό, συμφωνώ 1000% ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ μεγάλοι κάγκουρες οι τύποι, το χειρότερο, δε, είναι ότι σου την λένε κιόλας ότι τους σήκωσες από την ΜΗ θέση τους. Ρησπέκτ γκέρλ!
:-))

Provato said...

Mr penguin συμφωνώ απολύτως με όσα λέτε, δεν μου οφείλετε τίποτε παρά μόνο να πραγματοποιήσετε τις υποσχέσεις για ένα καφέ, αν κ τώρα που κατάλαβα ποιος είστε θα πέσει τρελό στόλκιν! χεχεχε xxx

κούνελε ΣΤΙΦΑΔΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΙΦΑΔΟ! ΝΤΡΟΠ ον γιου κ σε είχα για φίλο μου.

ανώνυμε σε αγαπώ, συμφωνώ 1000% για το "ταξίδι" που λες (θυμήσου κ εσύ την υπόσχεσή σου, χεχεχε όταν με πετύχεις να μασουλάω τραγανιστά μπουτάκια, χεχεχε) xxxxx

βιριδιάνε τέλεια ΤΕΛΕΙΑ αυτή η συνενοχή που περιγράφεις χεχεχε ζετέμ! κ ναι είναι φριχτή ενόχληση να σου αρπάζουν όλο το μπράτσο του καθίσματος xxxxx

κόκκινο μπαλόνι said...

μπηκα να γράψω ότι ΠΑΝΤΑ ψάχνω το ελληνάκι στους τίτλους τέλους...και βλέπω ότι και η Τσοκ λέει ακριβώς το ίδιο!!!!!
σοκ!

πάλι συμφωνώ σε όλα. τι πρωτότυπο (τολμώ να πω)!
σμακ

Provato said...

κοκκινο μπαλόνι, έτσι είναι τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται you know! xxxxxx