Tuesday, December 15, 2009

Τεράστια χάρη για τα Χριστούγεννα μην μου αρνηθείς σε παρακαλώ

Έχουμε σούπερ ημέρτζενση:

Πριν μερικές μέρες γνώρισα ένα γκομενάκι το οποίο είναι πάρα πολύ χοτ! πολύ χοτ όμως.

Πάνω στην γνωριμία μας έκανα τα ΤΡΑΓΙΚΟ λάθος να του πω ότι είμαι στεφανωμένος (τι μαλάκας είμαι ώρες ώρες ρε πούστη μου)! Όπου το γκομενάκι, ω της έκπληξης, μου την έκανε τρελή γυριστή κ μου είπε ότι εννοείται ότι δεν θα κάνει σεξάκοι μαζί μου, γιατί αυτό δίγαμο δεν γίνεται, ούτε κ κερατούκλης!

Γουνταφάκ; ΓΟΥΑΝΤΑΦΑΚ Α ΣΕΗ;

το όλο θέμα θα σταματούσε εκεί, έλα όμως που το γκομενάκι είναι πιο καυτό κ υγρό κ από υποθαλάσσιο ηφαίστειο, κ ΠΡΕΠΕΙ πρέπει ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε σεξάκοι, γιατί αλλιώς θα σκάσω!! γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ. λυγμ

Οπότε, ξεκίνησα φοβερή εκστρατεία να το ψήσω να μην δώσει σημασία στο γεγονός ότι έχω στεφάνι, κ να έλθει να εξαργυρώσει το κουπονάκι του, γιατί "μία ζωή την έχουμε κ αν δεν την γλεντήσομε, τι θα καταλάβομε, τι θα καζαντήσομε;"

Αυτό όμως, τίποτε, εκεί, βράχος ηθικής!! το πιάνω στο μπίρι μπίρι "Βρε καλέ μου βρε χρυσέ μου, δεν θα το πούμε σε κανένα, επιτρέπονται αυτά στην εποχή μας, σιγά το πράγμα, μπλα μπλά μπλά, έλα να καταπλήξουμε τα πλήθη...." τίποτε αυτό, η απάντηση του είναι "εγώ κερατούκλης δεν γίνομαι, πήρηοντ!".

Οπότε, είδα κ απόειδα, αποφάσισα να στραφώ σε σένα σέξη βγιούερ! Πως περνάς τις γριούλες από το φανάρι της Πατριάρχου Ιωακείμ γιατί το πράσινο κρατά μόνο 5 δευτερόλεπτά κ τις κόβουν οι μηχανές; Ε, κάτι παρόμοιο θέλω, το ίδιο καλωσυνάτο κ χρήσιμο στην κοινωνία, δηλαδή το εξής:

Να αφήσεις ένα, ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ το τονίζω, σχόλιο στο ποστ εδώ, για να το διαβάσει το γκομενάκι, και το οποίο θα δηλώνει ξεκάθαρα κ θα επιβεβαιώνει ότι:

α - το σεξάκοι μαζί μου είναι ό,τι τελειότερο έχει σχεδιάσει η φύση! πρόβατο σημαίνει πχιότητα κ τρυφερότητα στο σεξάκοι.
β - ο κόσμος κάνει αμάν να μπορέσει να κάνει σεξάκοι μαζί μου, κ αυτό που το παρακαλάω λέει όχι;;; ή αλλιώς: "Σου χαρίζουν γάιδαρο κ τον κοιτάς στα δόντια; σύνελθε άθρωπα του θεού!"
γ - το σημαντικότερο επιχείρημα: "Καλά, πες ότι δεν θες να κάνεις σεξάκοι με το πρόβατο! Την ζημιά που θα προκαλέσεις δεν την καταλαβαίνεις; Διότι, αν το τιμωρήσεις για την ειλικρίνιά του στερώντας του το σεξάκοι, τότε θα συνδέσει την ειλικρίνια με την έλειψη σεξάκοι, κ αυτό θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον κόσμο κ καταστροφικές συνέπειες!"
δ - κ τέλος "ενώ αντίθετα, αν, επειδή σου είπε αλήθεια, ανταμείψεις το πρόβατο με σεξάκοι, τότε, θα στηρίζεις την αλήθεια στις σχέσεις, την πχιότητα κ την ειλικρίνια στην επικοινωνία, την ουσιαστική επαφή ανάμεσα στους ανθρώπους!"

μην μου χαλάσεις την καρδιά γλυκέ αναγνώστη! χριστούγεννα έρχονται! αλλιώς θα είμαι σούπερ σάντ, ομαγκόντ λυγμ λυγμ:



α και πού 'σαι, σέξυ βγιούερ, αν θέλεις, feel free to change the wording! Αλλά το νόημα κράτα το γκρόσο μότο όπως το βλέπεις, εκτός αν θέλεις να επαυξήσεις που δέχομαι, νο πρόμπλεμ! σνιφ

37 comments:

Anonymous said...

δε γίνονται αυτά λέμε. μιλάμε για πλήρη αποσταθεροποίηση της συμπαντικής ισορροπίας μετά από τέτοια αφύσικη άρνηση. παρακαλώ γκομενάκι να είναι πιο προσεκτικό.
Αμφίς

sCaTterBraiN said...

ιδέα: βάλε το στεφάνι να αφήσει σχόλιο!

Hfaistiwnas said...

ε....
θα σε κακοκαρδίσω και δεν το θέλω..

Crucilla said...

Αγαπητό γκομενακι,
το σεξάκοι με το προβατάκι είναι πλέον έννοια & κοινωνικό αγαθό.

Μπορείς να πεις ότι μία έννοια δικαιούνται μόνο ένας να την ξέρει;; Η ένα κοινωνικό αγαθό να απαρνηθεί τη φύση του και να γίνει ατομικό;;

τσκ τσκ τσκ

AE (antidrastic-element) said...

alli idea : kane sexakoi ME to stefani!! =O =)

Litanie des Saints said...

Κανείς δεν είναι κανενός, πέστου. Ορίστε μας.

(στο 'χω ξαναπεί μάλλον, αλλά είσαι μεγάλο όργιο :Ρ)

Lina said...

γκομενακι πρέπει να σαι πολύ βλαμμενο για να μην θες να κατακτησεις σεξουαλικώς την προβατομωράκλα.

Τον παρακαλάω χρόνια να μου κάτσει, πα΄ρολο που είμαι στρέητ, τόσο πολύ μ εχει ξεσηκώσει το βελασμα του και οι καμπύλες του.

Σκεψου τι θα γινει αν καποτε το μετανιώσεις και μαθεις οτι το προβατλει απο τον πονο του τελικά παντρευτηκε εμενα!

DonnaBella said...

(jesus. ma ti allo pia..) pros trello gkomenaki: KATSE TOU VRE XRYSE MOU NA TELEIWNOUME KAI DEN EXW EMPNEUSH GIA EPIXEIRHMATA! euxaristw.

Anonymous said...

mas ta xalas reeeee provate....giortares meres kai esu to nou sou sto kerato!!!den to dexomai apo esena!!!mias kai tha mou leipseis autes tis agies meres se filw kai se thelw swsto kai metrhmeno.
love love love K.

κόκκινο μπαλόνι said...

Έχω μαζέψει γύρω στα 5678 κουπόνια για σεξάκοι και περιμένω σαν τρελή να τα εξαργυρώσω στον πρόβατο! Το στεφάνι μου το γνωρίζει και χαίρεται που ήμουν ειλικρινής μαζί του και του είπα πως, αν και στρέιτ, θέλω το θεϊκό σεξάκοι του πρόβατου!
Και η ειλικρίνεια πρέπει να ανταμείβεται ανυπερθέτως!

Και σένα, βρε αχάριστο γκομενάκι, σου χαρίζεται ο θέουλας και εσύ κάνει κόνξες;;;
Μα τι κόσμος κυκλοφορεί; Σε τι κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου;;

penguin said...

hahahahaha

katarxin exw na pw oti kanena gomenaki den einai toso hot pou na aksizei na keratouklein to stefani sou gia xatiri tou.

deuteron eilikrina, den yparxoun tetoia gomenakia, ygra kai kauta san ypothalassia ifaisteia, to pithanotero einai to vlepeis etsi epeidi TOLMISE kai sou arnithike ts ts ts ts

triton, peri tou thematos tis eilikrineias pou an ti syndeseis me tin eleipsi tou sexoulou tha katastrafei to sympan: anarwtiemai an mesa se auti tin eilikrineia, perilamvanetai kai i enimerwsi tou stefaniou peti tou opoiou o logos.

*giggle*

man about town said...

Τωρα ολο αυτο μου κανει προβατισιο τεστ για να δεις ποσο ελεγχεις το κοινο σου,χμφ, χμφ. Γιορ πλαν φορ γουορλντ ντομινετιον ιζ γουορκινγκ...γιου γκοου μποη!

Κοκκινοσκουφίτσα said...

ντροπ ον γιού Πρόβατε, ντροπ ον γιού που θες να μας οδηγήσεις στην ηθική εξαθλίωση χρονιάρες μέρες! άι εμ ασέιμντ! :P
(Nα δεις που είναι κρυφοστρέιτ τελικά, για αυτό αντιστέκεται το λουκουμάκι)
Φιλιάααα!!!!

Anonymous said...

μη του κάτσεις
ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕΙΣ
είναι πιο γλύκας όταν γκρινιάζει!!!!!!!!!!!!και δεν έχει αυτό που θέλει![ναι ναι είμαι κακιά!]

veteks said...

afise ta, afta ta dimokratika. se kati tetoia skepsou fasistika kai katapiestika...rixe kai ligi via an xreiastei. afou ton goustareis toso poli (kai kalo einai na min mathei tipota o kanonikos bf sou) proselave enan xamali na sou ton arpaksei na sou ton ferei se spot pou thelis na ginei fasi. o xamalis tha parafilaei diakritika min tixon sou ksefigei...

aKanonisti said...

Γκομενάκιον...
αν δεν κάτσεις στο προβατάκι ιμιντιετλι, θα πληρώσουμε ρεφενέ, οι φανατικοί οπαδοί του, 20 μπράβους να σου κάνουν την μούρη, πατσά...

Και σε διαβεβαιώνω... δεν θα σου φέρει το στεφάνι του βυσσινάδα, στο νοσοκομείο....

Takis X said...

Γκομενάκι ασε τις μαλακίες και κάτσε.Θα το μετανιώσεις αν δεν.Είναι εποχες τώρα να λες οχι και δη σε τοξότη?Μα και συ βρε αγκαπη μου ,εσενα εννοώ μαλλιαρέ προβατάκο κλείσε και λίγο το στόμα σου ,ασε τα μεγαλόσχημα γιατι θα σε ραπίσω.Αλλά γκομενάκι,φ΄γε τώρα εσυ μαλλιαρέ,ενα εχω να σου πω:Μόνο ν`ακουσεις πως σκούζει ο μαλλιαρός μας οταν..τελειώνει και θα ρθεις στα κιλά σου.Τι πρόβατος και μαλακίες,εγω σου μιλώ για λύκο

Σουσουράδα said...

Προβατάκο, αφού είσαι σε φάση "γύρας" γιατί δε ρίχνεις ένα χωρισμό να σου κάτσει και όποιο γκομενάκι γουστάρεις βρε παιδί μου και το ταλαιπωρείς έτσι το θέμα; Τζάσε το δεσμό που έχει χαραμάδες και βουρ στο σεξάκι (sic)χεχε, με ό,τι ηφαίστειο σου κάτσει!
Αχ με χολώσκασες μεσημεριάτικα

Pan said...

Προς γκομενάκι: Εσύ χάνεις.

Anonymous said...

DYSOU BRITNEY.
AN SE THELEI ETSI SHMAINEI OTI THELEI ESENA NTYMENO TO THYLIKO ALTER EGO SOU ME SOMA ARSENIKOU.

KAI META XEBLEXE MONOS SOU ( TA BOUTAKIA SAS)xexexexexe
LOVE U KARGA.

(fandazesai me ti mania se diabazo kai xero ta paaaaanda gia sena- min anysyxeis eimai koritsi kai eimai straight allios de mou eixes glytosei probatisious megalicious!!!!!!!!!!!!)

Anonymous said...

akoma kai gw anatrixiasa me to "dysou britney" grammeno me kefalaio,
san fasistiki erotiki prostaktiki mou ekane!
tespa,pisteyo oti ola afta ta kaneis giati exoun pesei oi metoxes - kouponia gia sexaki en meso oikonomikis yfesis!
Proteino kouponia sexaki me yposxesi meta-sexaki monimopoiisis sto dimosio!

Anonymous said...

oooooooooooxi gkomenakiiiiiiiiiii!!!!min to kaneis!!!!!!i ktinovasia den einai kalo pragma!!!!ase to provato kato!!!!!

Ο ψεύτικος Πέτρος said...

tha parakalousa to gomenaki na steilei fwto na doume kai emeis poso sexy einai gia na exoume oloklhrwmenh eikona
ame ame

ΗarryTsopanos said...

Σιγα μην βγαλω τα χερια μου απο την ζυμη και να μου κοψει το μελομακαρονο, για να παρακαλεσω ενα χαζογκομενακι που το παιζει Βιρνα Δρακου και δεν σου καθεται.
Ποτε να μην σου κατσει.

penguin said...

Den aksizei paidi mou to gomenaki, DEN AKSIZEI leme.

move on.

oxi tipote allo, na mporei na pernaei kai to stefani sou katw apo portes ksana...

Unknown said...

gkomenaki o provatinos den exei stefani. psemata to kanei, psema leei gia na dei poso h8ikos eisai -h ka8olou.
twra pou ksereis thn alh8eia, vour gia na ton kourepseis. to malli tou einai pio spanio k apo cashmere.
perimenw kaskol me voules.

tina said...

Το γκομενάκι εκτός από σούπερ χατ είναι και σούπερ σμαρτ. Δεν σου κάθεται προβατάκι μου γιατί ξέρει ότι αν γευτεί το σέξινες σου, θα κολλήσει τρελά.

Λυπήσου το, προσπαθεί να προστατέψει την πολύπαθη καρδούλα του. Μη το τσιγκλάς κι εσύ, αφού δεν μπορείς να του δώσεις heartblowing spooning μετά το mindblowing sex.

Με πετυχαίνεις στα γιορτινά και συναισθηματικά μου.

Άι λαβ γιου.

DrFinch said...

Φίλε, κάνε σεξ με το πρόβατο ή ότι άλλο σου συζητήσει. Δηλαδή, μη το σκέφτεσαι καθόλου. Οκαζιόν είναι.
Disclaimer: για τα επόμενα δύο-τρια χρόνια θα βρίσκομαι στην μαύρη ήπειρο, οπότε αποζημιώσεις και άλλα τέτοιες παπαριές να ζητήσεις από αλλού.

Provato said...

αμφίς, με εκπλήσεις!!! ομαγκόντ! εσύ, εσύ ΔΕΝ με αμφισβητείς! πως το έπαθες! αμ ην σοκ! :-))

scatter δεν μπορώ, θα μο φέρει τον πλάστη στην κεφάλα, χεχεχεχε

ηφαιστιωνάκο κρίμα κ σε θεωρούσα φίλο πολύτιμο. λυγμ λυγμ! :-)

αχ crucilla όχι μόνο μου έκανες το χατήρι, αλλά το έκανες κ πειστικά! τι να πω, είσαι θεά! τέλος λέμε!
:-)) xxxx

ae συνέχεια κάνω σεξάκοι με το στεφάνι, κι άλλο; πόσο πια; :-))

Provato said...

Litanie, ναι ναι όργιο! θέλω! πότε κ που; χεχεχεχε (μπεεευχαριστώ, χεχεχε)

Lina ζεταίμ, τέλος λέμε, πάμε για τους γάμους τώρα! xxxxx

donnabell λατρεύω γιου φορ έβερ εν έβερ! xxxx

love k. είμαι μετρημένος!!! 41 πόντους! χεχεχε πολλά φιλιά γλυκέ μου, καλά να περάσεις!

κόκκινο μπαλόνο λολ λολ λολ, γιου ροκ! xxxxxxx

Provato said...

penguin giggle giggle τώρα που έχεις χρόνο... γιατί σύντομα.... χεχεχεχε xxxxxxx

man about town ε όχι, δεν είναι δυνατόν να με δίνεις έτσι dry, χεχεχεχχεχε Πολλά φιλιά στ αυτιά!

κοκκινοσκουφίτσα ντροπ, ντροπ, συμφωνώ, με το γκομενάκι τι θα κάνω για να ντροπ μου λες; χιχιχιχι χοχοχοχοχο xxxxx

glaykidarling τι προδοσία φοβερή κ τρομερή, δεν αντέχω είσαι τόσο βρούτα!

veteks δεν είναι κακές οι ιδέες σου, δεν είναι κακές. χμφ χμφ χμφ, ζήτω ο φασισμός στο sex λολ

Provato said...

ακανόνιστη μην μου απειλείς το γκομενάκι παιδί μου, να το δελεάσουμε θέλουμε, όχι να το τρομάξουμε, αμάν πια! :-)

takis x ΛΕΓΕ τώρα που έμαθες ότι σκούζω, ομαγκόντ αμ σόκντ! :-)

siganopapadia τρελάθηκες που θα χωρίσω το στεφάνι μου; με τίποτε λέμε! μακρυά από μας! :-)

pan έτσι μου αρέσει: Λιτά κ λακωνικά! θέγκζ! xxx

ανώνυμη 02:01:00 AM 2009 ωχ, μην με παρεξηγήσεις αλλά δεν είμαι πολύ του παρενδυτισμού, χεχεχε θέγκζ φορ ρήντηνγκ μη! xxxx

Provato said...

α ανώνυμη καλή ιδέα αυτό το περί μονιμότητας στο δημόσιο! χεχεχε θέκγζ

ανώνυμε 04:38:00 AM 2009 ντρόπ ον γιου! ντροπ, να μη με βοηθάς καθόλου :-((

ψεύτικε αν κ ψεύτικες ορθά μιλάς! χεχεχεχε (τέλειο το γκομενάκι λέμε) xxxxx

Χάρη, θεός φυλάξοι, άκου λέει ποτέ να μην μου κάτσει! φτου κακά! (θέλω μελομακάρονο από το χεράκι σου, κανόνισε χοχοχοχο)

penguin σταμάτα τις προβοκάτσιες κ γίνε άθρωπας, άκαρδε άθρωπα, γιορτές είναι επιτέλους! xxxx

Provato said...

Louka τι λες καλέ που δεν έχω στεφάνι, έχω κ μάλιστα είναι κ τέλοιο! γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ κ το αγαπώ πολύ! γκρ γκρ γκρ ξανά μανά! :-)) (που να στείλω το κασκόλ;) xxxxxx

ε ρε τίνα κ τι κακό είναι να κολλήσει μετά; αφού είμαι καλό παιδί (τσεκ) με μυαλό (τσεκ) με πχιότητα (τσεκ). ΠΡΕΠΕΙ να κολλήσει! χεχεχε λαβ γιου του! καλές γιορτές! xxxxx

Drfinch thanks καταρχήν! καταδεύτερον, όντως θα είσαι στην μαύρη ήπειρο; ομαγκόντ! αμ σόκντ! πως έγινε αυτό; λέγε xxxx

Hfaistiwnas said...

Είμαι! Για καλό το λέω!

DrFinch said...

Κένυα, δύο χρόνια μίνιμουμ. Δουλειά. Μας έφαγε η οικονομική κρίση και αναγκαζόμαστε να ξενιτευτούμε.

Provato said...

το ξέρω Ηφαιστωνάκο μου, σε πειράζω, χρόνια πολλά γλυκέ μου! κ όλα καλά! xxxx

DrFinch κατά κάποιον τρόπο σε ζηλεύω, πληζ να μην χαθείς, πληζ να διαβάζεις το πρόβατο. κ άμα θες πριν φύγεις να πιούμε κανα καφέ! xxxxx