Wednesday, January 27, 2010

Πως έγινε κ πλακωθήκαμε με ένα "υπερφυσικό Στρουμφ", έναν από τους κομπάσους του AVATAR...


Δεν ξέρω αν στα έχω πει αλλά τις τελευταίες μέρες φιλοξενώ ένα Na'vi, ξέρεις είναι ένα ένα από αυτά τεντωμένα Στρουμφ που παίζουν στο Avatar; α γειά σου.

το "παλλικάρι" ("παλλικάρι" το λες τώρα αυτό; beats me) είναι φίλος ενός φίλου που έχει μία ξαδέλφη που είναι γνωστή ενός κουμπάρου ενός μακρυνού συγγενή μου - ξες τώρα πως γίνονται αυτά, Ελλάδα χώρα του φωτός κ του Ξένιου Δία κ έτσι.

Ο άθρωπας/Na'vi έπρεπε να έρθει Αθήνα για μερικές μέρες, είχε να κάνει κάποια δουλειά στο Υπουργείο Μεταφορών, κ επειδή δεν ήθελε να πληρώνει ξενοδοχεία κ έτσι είπα να το φιλοξενήσω. Ούτως ή άλλως δεν μοου στοιχίζει τίποτε, σιγά το πράγμα, αφήνει βέβαια χρώμα στα σεντόνια αλλά ok, ας είναι καλά το Skip που εξαφανίζει τους λεκέδες από εξωγήινους ακόμα κ στις χαμηλές θερμοκρασίες πλύσης.

ένηγουέη, μην πλατιάζω.

Στο παρελθόν έχω ξαναφιλοξενήσει Na'vi, συγκεκριμένα ένα ξαδελφάκι του τύπου που φιλοξενώ αυτές τις μέρες που ήθελε να πάει να δει Ρέμμο στο Αθηνών Αρήνα κ για αυτό είχε κατέβει Αθήνα...

Γενικά, ήταν πολύ σμούθ η όλη εμπειρία, όλα καλά κ όλα ωραία, ευγενέστατο το παλλικάρι, σεμνό, χαμηλοβλεπούσο - πράγμα σημαντικό όταν έχεις ύψος πάνω από 2 μέτρα, αν μη τι άλλο για να μπορείς να συνεννοήσαι με ένας άθρωπο 1,86 - τον γιόρσ τρούλη δηλαδή, χεχεχε.

Όμως, με τον τωρινό φιλοξενούμενο τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Βλέπεις, η επιτυχία του Avatar έχει κάνει όλα τα Na'vi τρομερά ψωνάκια. τρομέρα. κ εκεί που ήταν γαμώ τα παιδιά, έχουν γίνει ξυνάκια κ κακομαθημένα.

Σήμερα το πρωί λοιπόν είμαι στην κουζίνα κ πίνω καφέ.... ξαφνικά εμφανίζεται το Τεντωμένο Στρουμφ που μόλις έχει γαμωξυπνήσει.... παραθέτω διάλογο χωρίς σχόλια:

ΓΙΟΥΡΖ ΤΡΟΥΛΗ: Καλημέρα!
ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΤΡΟΥΜΦ: ...μέρα.... ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΓΤ: συγγνώμη;
ΤΣ: είπα, θέλω καφέ!!!...γρήγορα... α, κ προσοχή, μην βάλεις πάλι λευκή ζάχαρη γιατί έχω διαγαλαξιακή αλλεργία.
ΓΤ: ΣΕΗ ΧΟΥΌΤ; δεν κατάλαβα;

Αρχίζω κ αμφιβάλω για την ικανότητα μου να συλλάβω την πραγματικότητα. δεν το πιστεύω αυτό που ζω... Καλά που δεν καθαρίζει το ντους μετά που πλένεται. Καλά που όποτε χέζει βάφεται μπλε η λεκάνη κ δεν πιάνει το πιγκάλ να το καθαρίσει. Πες ότι δεν τα κάνει επίτηδες όλα αυτά κ τόσα αλλά... Αλλά... τι λες ρε σκατοκάγκουραμπλε που θα σου κάνω κ καφέ!!!! κ μάλιστα ενώ τον έχεις ζητήσει με αυτόν τον τρόπο!!! ΠΟΤΕ! αποφασίζω να ξεκαθαρίσω την κατάσταση....

ΓΤ: άκουσε να σου πω κάτι φιλάρα γιατί παραγνωριστήκαμε, είπαμε, η φιλοξενία είναι ιερό πράγμα, κ εμείς οι Έλληνες αγαπάμε τον ξένο από όπου κ άν έρχεται κ ό,τι χρώμα κ να έχει, αλλά εσύ είσαι το κάτι άλλο..... τέτοια αγένεια κ ψωνίστικη συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί. ειλικρινά. ποιος νομίζεις ότι είσαι κ φέρεσαι με αυτόν τον τρόπο; ποιος;

Προς μεγάλη μου έκπληξη, το μαλακισμένο αντί να συντριβεί κ να διαλυθεί με την επίθεσή μου, μου έριξε ένα βλέμμα όλο καταφρόνια!!!

ΤΣ: ποιος είμαι; εγώ, ΕΓΩ ποιος είμαι; είμαι ένας από εκείνους που έκαναν το Avatar την πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών ΜΠΗΤΣ! Είμαι χιουτζ σταρ! κ μάλιστα υπερδιαγαλαξιακός. Γι αυτό ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΚΑΦΕ μη γίνει της Pandora's εδώ μέσα... που τολμάς εσύ, ασήμαντε γήινε τιποτένιε να μου πεις ΣΕΗ ΧΟΥΟΤ!!!! εσυ, ΕΜΕΝΑ, σεη χουότ!!!! τι νομίζεις ρε, ότι επειδή κοιμήθηκα μερικές μέρες στο άθλιο διαμέρισμα σου έχω καμμία υποχρέωση; Εσύ πρέπει να μου έχεις υποχρέωση που δίνω ΣΤΑΡ ΚΟΥΟΛΗΤΗ σε αυτό το άβολο, χαοτικό σπίτι, που δεν με χωράει καλά καλά. Α, κ άλλη φορά, να φροντίζεις να φιλοξενείς Χόμπιτ, όχι Na'vi - είσαι χαμηλοταβανοσπίτης ρε!!! ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΟΣΠΙΤΗΣ!

μου γύρισε το μάτι. έχασα την ψυχραιμία μου. Μα το στρουμφ να μου μιλήσει έτσι!!!! δεν φτάνει που το φιλοξενώ, δεν φτάνει που ξεβολεύομαι, να με πει κιόλας κ χαμηλοταβανοσπίτη; EMENA; ΕΜΕΝΑ;

ΓΤ: ΛΟΙΠΟΝ! ΤΕΛΟΣ! πρώτον, να χέσω το σταρ κουάλητη που έφερες - σιγά τον ρόλο που είχες στο έργο, μόλις μετά βίας φάνηκε το πρόσωπό σου για μερικά δευτερόλεπτα. δεύτερον, μάζεψε τα κ φύγε αφού δεν σου αρέσει το σπίτι κ το βρίσκεις χαμηλοτάβανο. τρίτο, δεν θα σε ρωτήσω αν θα φιλοξενήσω χόμπιτ, το έχω κάνει ήδη κ γκέσ χουότ, ήταν πολύ πιο ευγενικά από σένα που είσαι μουλάρι. κ τέταρτο, μάθε, επειδή πολύ μου κουνάς τον μπλε κώλο σου, ότι το Avatar δεν είναι η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών. έχει ακόμα πολύ δρόμο για να μπει έστω κ στην δεκάδα των πιο σαξέσφουλ !!! Κατάλαβες;;;;.

με το που το άκουσε αυτό, εννοείται του έφυγε η μπλε μαγκιά του. γούρλωσε τα ήδη τεράστια μάτια του, που δάκρυσαν, κ μία έκφραση πόνου φάνηκε στο πρόσωπό του....

εγώ ανελέητος:

ΓΤ: μην με κοιτάς έτσι. και μην μου βγάζεις το γουρλωτά μάτια κάρντ, δεν συγκινούμαι (μετάφραση: do not play the sad eyes card on me, i do not bite). Δεν συγκινούμαι λέμε- κ ναι, το Avatar δεν είναι η πιο επιτυχημενη ταινία όλων τον εποχών!!! τι νόμιζες; Χαχαχαχαχαχαχααααχααα (γελ διαβόλ εντατίκ)... ιν φάκτ, δεν είναι ούτε καν στην πρώτη 20άδα!!! Γι' αυτό, μην μου κουνιέσαι ψηλό βλαχάκι κ άντε ξεκουμπίσου.
ΤΣ: ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ θέμου όχι, ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ, ΠΑΨΕ ΠΑΨΕ, ΠΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΑΨΕ ΠΑΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΨΕ είπε, ενώ έκανε κίνηση Μαίρης Χρονοπούλου από παλιά ελληνική ταινία: χέρια στα αυτά, μάτια ερμητικά κλειστά, κ έντονο κούνημα κεφαλιού δεξιά αριστερά: ΠΑΨΕ, ΠΑΨΕ, ΠΑΨΕ!
ΓΤ: να πάψω; να πάψω; τι έγινε, δεν θες πια καφέ; θες να πάψω ε; ε όχι, δεν παύω καθόλου - το Avatar είναι 26η ταινία σε αριθμό εισιτηρίων, 26η 26η 26η 26η... χαχαααχαχαααχαχαααχαχαχαχαχα 26η

εκεί, ο φιλοξενούμενος μου κατέρρευσε πλήρως. έβγαλε μία Na'vi κραυγή, κ καταιγίδα έξω (Μετάφραση: stormed out) από το σπίτι.

Κάποιο γνωστοί μου τον είδαν να οδηγά κλαίγοντας στην παραλιακή, ενώ στο καθρεφτάκι του οδηγού του αυτοκινήτου παιζόταν συνέχεια συνέχεια συνέχεια συνέχεια λούπα η σκηνή με εμένα να λέω: "αυτός ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ! κ το Avatar είναι η 26 ταινία σε εισιτήρια, χαχαχαχαχαχα.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! 26η 26η 26η 26η 26η!!!".

ε, κ από ότι μου είπε ο Αστυνόμος Ανδρέου από το εγληματολογικό της Τροχαίας, φαίνεται κάποια στιγμή έβγαλε τα χέρια από το τιμόνι για να καλύψει τα αυτιά του ώστε να πάψει να με ακούει κ έγινε το κακό, το αυτοκίνητο έπεσε σε ένα γκρεμό στην Βουλιαγμένη, εκεί που είχε σκοτωθεί κ ο Κούρκουλας κάποια στιγμή στα 60s, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (...είπε ο Αστυνόμος Ανδρέου ρουφώντας μία από το τσιμπούκι του).

δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι νιώθω κάπως άσχημα... αναρωτιέμαι, να νιώθω υπεύθυνος για τον Θάνατα του Na'vi ή όχι; αρονό, ίσως ήταν του μάτσ να του καταστρέψω το όραμα περί πρωτιάς του Avatar, από την άλλη είχε πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ... αρονό, τι λες κ εσύ;
α κ για να μην λες ότι όλο αυτό το βγάζω από το μυαλό μου ιδού κ η απόδειξη:


Top 20 movies of all time, by number of tickets sold:

1 "Gone With the Wind" (1939) 202,044,600
2 "Star Wars" (1977) 178,119,600
3 "The Sound of Music" (1965) 142,415,400
4 "E.T.: The Extra-Terrestrial" (1982) 141,854,300
5 "The Ten Commandments" (1956) 131,000,000
6 "Titanic" (1997) 128,345,900
7 "Jaws" (1975) 128,078,800
8 "Doctor Zhivago" (1965) 124,135,500
9 "The Exorcist" (1973) 110,568,700
10 "Snow White and the Seven Dwarfs" (1937) 109,000,000
11 "101 Dalmatians" (1961) 99,917,300
12 "The Empire Strikes Back" (1980) 98,180,600
13 "Ben-Hur" (1959) 98,000,000
14 "Return of the Jedi" (1983) 94,059,400
15 "The Sting" (1973) 89,142,900
16 "Raiders of the Lost Ark" (1981) 88,141,900
17 "Jurassic Park" (1993) 86,205,800
18 "The Graduate" (1967) 85,571,400
19 "Star Wars: Episode I" (1999) 84,825,800
20 "Fantasia" (1941) 83,043,500

"Avatar," is only No. 26 on the list with 76,421,000 sold ... at least, so far...

τώρα με πιστεύεις, όχι;

16 comments:

Ωραία Ελένη said...

Ατε ρε συ... είπε πως είσαι ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΟΣΠΙΤΗΣ??? ντροπή...

Hfaistiwnas said...

Σε πιστεύω! Αλλά δεν είναι ωραίο να γκρεμίζεις όνειρα! χαχαχαχα!

Katsiki said...

Απλά δεν υπάρχεις....
Ήθελα πολύ να έρθω σπίτι σου, τώρα όμως που έμαθα ότι είσαι ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΟΣΠΙΤΗΣ θα το σκεφτώ τουάις... Κάτι με πιάνει με το χαμηλό ταβάνι δεν το μπορώ κλειστοφοβιάζομαι :P

postbabylon said...

Πρόβατο φορ πρέζιντεντ!

man about town said...

Σε ποσα επιπεδα δουλευει αυτο το ποστ μονο εσυ ξερεις και στελνεις ετσι μηνυματα απο τον Καμερον και τον Τιμογιαννακη μεχρι τον καγκουρα στη διαφημιστικη και το χτεσινοβραδινο γκομενακι!!!

stella said...

θεμου φιλοξενεις τον λακης γαβαλας!

καλε αν εχεις χοστελ διαγαλαξιακο εχω να σου στειλω μερικες φιλες που κανουν τουρ στην χωρα μας,την πενια,την ζηξλια,την καταρα και μερικες αλλες στρουμπουλες!


Υ.γ εχεις σκεφτει να ερθει σπιτι σου για ρεπορταζ ο δημοσιογραφος ιορδανης του star?

koulpa said...

ήλθα να ανταποδώσω την επίσκεψη.. :):)
καλώς σας βρήκα.. :):)
χαχα καλά μου ζήτησε καφέ.. χρώμα που ξέρεις.. θα μπορούσε να ζητήσει μπορντοροδοκόκκινο.. αλλά πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε θα μου πείς.. :):)
παπα.. στα περισσότερα έχω συνεισφέρει κατά ένα τουλάχιστον εισητήριο.. :):)
την καλημέρα μου :):)

Pink_Fish said...

το σημείο που περιγράφεις με το voice off στην Παραλιακή ανήκει στην ανθολογία των γραπτών σου. Που τα βρίσκεις βρε Πρόβατο? Άκου να θέλει και ψηλό ταβάνι το βλαχάκι...Ουστττττ! Αι μπιλίβ γιου πάντως

Kος Μηδενικός said...

Νa'vi...rest in peace!!!

Crucilla said...

Τι ωραία ιδέα ανέτειλε πάνω σου ( dawned on you :P )

κόκκινο μπαλόνι said...

ότι θα κάνεις όλο αυτό το χαμό για να μας πεις ότι το άβαταρ είναι στην 26η θέση...μόνο εσύ!
Πόσο σ'αγαπώ όμως, ε; Πες μου, πόσο;

DrFinch said...

Στα 'λεγα, δε μ' ακουσες. Καλά να πάθεις.
Συμφωνώ, ωστόσω, με το προλαλήσαν κόκκινο μπαλόνι.

nikisot said...

εμένα με σκιάζει που το πουτανάκι η Χιονάτη είναι τόσο υψηλά στα τσαρτς!!

Provato said...

Ντροπή Ωραία Ελένη, ντροπή δεν θα πει τίποτε! χεχε

Ηφαιστιωνάκο, δεν γκρέμισα όνειρα, είπα την αλήθεια, :-)

ρε συ Κατσίκι, άμα δεν είσαι ψηλό σαν Νάβι, τότε δεν θα σου φανεί χαμηλοτάβανο το σπίτι, γουάρη νοτ, ελπίζω να μην είσαι κατσίκι ψηλό σαν Νάβι... χμφ χμφ χμφ

Post δέχομαι δέχομαι, χο χο χο. :-))

man about town γιατί, γιατί, γιατί με αδικείς; αφού το ξέρεις, εγώ δεν λειτουργώ έτσι γκουχ γκουχ γκουχ :-))

Provato said...

spy_force Προτείνω αντί να μου στείλεις αυτές τις μερικές φίλες στο σπίτι μου να καλέσεις στο σπίτι σου την καλοτυχία, την ισορροπία, την ηρεμία κ την καλωσύνη! τι λες; κουλ ε;

koulpa ευχαριστώ για την ανταπόδωση της επίσκεψης, χεχε, δεν το είχα σκεφτεί το "χρώμα"¨factor του καφέ, φτηνά την γλύτωσα φαντάσου να μου ζητούσε κίτρινο αντί για καφέ! να είσαι καλά! :-)

Pink_Fish φυσικά κ με πιστεύεις, γράψαν για οι εφημερίδες για το ατύχημα στην παραλιακή, χοχοχο xxxx

Zero Point, πήγε στην γειτονιά των Αγγέλων με τον Τσαρούχη, τον Ελύτη, τον Γκάτσο, τον Βάρναλη.... :-P

Provato said...

Crucilla λολ λολ λολ χεχεχε

κόκκινο μπαλόνι, μα γιατί το λες αυτό αφού εγώ δεν κάνω τέτοια γμτ γμτ γμτ κανείς δεν με εμπιστεύεται... κ εγώ σε αγαπώωωωωωωωωωω χεχεχε

DrFinch υπόσχομαι να με σε παραβλέπω ποτέ, ακόμα κ από την Αφρική θα τηρώ με ευλάβεια ό,τι μου λες xxxx

Moody όταν κοιμάσαι με πολλούς (με 7) ανεβαίνεις στην ζωή αυτή, το ξέρεις πως είναι xxxxx