Sunday, January 24, 2010

Πλαστικά κορμιά, λάδι Καλαμάτας, κλειστό μικρόφωνο, χέρια που τρέμουν, το μεροκάματο του Captain America


Βρέθηκα λοιπόν εχθές το βράδυ σε ένα club στο Γκάζι, 50days λέγεται, όπου "θα βλέπαμε ένα σόου με κάτι πολύ όμορφα αγόρια, που χορεύουν ημίγυμνα". Πήγαμε, δεν είχαμε κάτι καλλίτερο να κάνουμε, θέλαμε να κυκλοφορήσουμε λίγο, πήγαμε...

Ωραίο το club, καλό ήχο, καθαρό ποτό, μουσική λίγο 90ζ κ μάλιστα έρλη αλλά οκ! Εξαερισμός χάλια βέβαια, είναι ο τρόπος που μπορείς να καταλάβεις αν είσαι σε gay bar αυτός, ο κακός εξαερισμός.

Κατά τις 3 παρά, σε ένα εξώστη εμφανίζονται 5-6 καλογυμνασμένοι φουσκωτοί, με τα μούσκουλά τους, τα μπράτσα τους που είχαν περισσότερο λάδι κ από τον κάμπο της Καλαμάτας, τα πρησμένα τετρακέφαλα...

Ο κάθε ένας φορούσε μάσκα κάποιου σούπερήρωα - άλλος ήταν Spider Man, άλλος ήταν Batman, άλλος ήταν Robin, άλλος ήταν Captain America. Από κάτω, κολάν σούπερ στενό ασορτί με την μάσκα. Πιάστηκα να αναρωτιέμαι (το παθαίνω αυτό όταν δεν με ενδιαφέρει ένα θέαμα... κ το μούσκουλο δεν είναι ό,τι πιο ενδιαφέρον για το μυαλό μου). Γιατί ανάμεσα στους ήρωες δεν ήταν ο Παπαφλέσσας ή ο Οδυσσέας Ανδρούτσος; Γιατί να μην κάνεις πιο targeted παρουσίαση αφού είσαι στην Ελλάδα; Ξέρεις τι εύκολο θα ήταν να ντυθείς super ήρωας του 21; Απλά φοράς ένα σούπερ κολλητό κολάν λευκό, από πάνω μία φουστανέλα extra small, αφήσεις το ξώβυζο ως έχει, κ το έχεις. ...καλή ιδέα, όχι;

ένηγουέη... ανάμεσα στους κυρίους που χορεύαν ήταν κ μία κοπέλα που τραγουδούσε κάτι τραγούδια που υποθετώ ότι ήταν dance anthems - γράφω "υποθέτω" γιατί της κακομοίρας της είχαν κλειστό το μικρόφωνο, πράγμα που πολύ με τρόμαξε... Διότι, τα μικρόφωνα τα κλείνουν τα πρώτα ονόματα του μαγαζιού όταν τραγουδάν τα φυντάνια, κ στην σκέψη ότι μετά την κοπέλα θα έβγαινε κ άλλο, πρώτο όνομα, μου ήρθε μία ζάλη.

Αλλά, αγαπά ο θεός τον κλέφτη αγαπά κ τον ξυνίλα. Έτσι, η κοπέλα τραγουδούσε με το όφωνο κλειστό, σαν να είναι φυντάνι σε πίστα, ενώ δεν υπήρχε λόγος γιατί ήταν αυτή το πρώτο όνομα - κ το μοναδικό! ...ανακουφίστηκα μεν, αλλά κ στεναχωρήθηκα με την κακομοίρα. Μα να είσαι το μοναδικό όνομα σε ένα πρόγραμμα κ να σου κλείνουν το μικρόφωνο; Πόσο πιο άτυχος μπορεί να είσαι;

Χορεύαν λοιπόν τα παλληκάρια, λικνίζανε τα "πλαστικά κορμιά τους - Αμερικάνοι πρέπει να είναι" (όπως είπε ο φίλος μου), κανα δύο φορές τριφτήκανε κιόλας μετάξύ τους, ξέρεις ο ποπός του ενού ακούμπησε τον τετρακέφαλου του αλλουνού, κ καλά σέξη μόμεντ. Κ εμείς από κάτω να κοιτάμε - με βαρεμάρα. Ας είναι καλά το internet που έχει επαναπροσδιορίσει τι είναι σέξη. Κ μας έχει κάψει φλάτζες. Επίσης, κοιτάγαμε κ με ξυνίλα. Ειδικά στο ξυνίλα, εγώ πρώτος κ καλλύτερος. ομολογώ. Σουτ μη.

Αν αυτο έπρεπε να μας καυλώσει, μάλλον δεν το πέτυχε. Επίσης, δεν είχε κ πλάκα. Εντάξει έχει φάση να βλέπεις τον Spider Man, με το βυζί όξω κ λαδωμένο, να τρίβει τον πισινάκο του στον τετρακέφαλο του Captain America αλλά... ένα σόου δεν μπορεί να στηριχτεί μόνο σε αυτό!!!

... ... ... ... ... ... ...

Κ μετά σκέφτηκα ότι είμαι πολύ μαλάκας που κάθομαι κ κάνω μπήτσην εν μόουνην με την προσπάθεια του άλλου να βγάλει ένα μεροκάματο. Κ ντράπηκα λίγο με τον εαυτό μου. Λίγο; Γράψε πολύ. Ναι, ναι, ντράπηκα πολύ. Ποιός είναι εγώ που θα βάλω τρικλοποδιά με τον αγώνα του άλλου να βγάλει το μεροκάματο;

Κ φυσικά, όταν σκέφτηκα τους ημίγυμνους σούπερ ήρωες ως μεροκαματιάρηδες, ε άλλαξε όλο το πράγμα. Δεν είναι πως άρχισε ξαφνικά να μου αρέσει ή να με διασκεδάζει... απλά, ξαφνικά το έβλεπα αλλιώς. Κ άφησα τους ανθρώπους στην ησυχία τους, να κάνουν την δουλειά τους - έστρεψα την αρνητική μου ενέργεια αλλού.

... ... ... ... ... ... ...

Κ μία ακόμα σκηνή από την βραδυά που δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου:
Φτάνοντας στο μπαρ, βλέπουμε κανένα τετράγωνο πριν ένα κύριο γύρω στα εξήντα. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση - έτρεμαν τα χέρια του, το κεφάλι του κρεμόταν, οι μυς του προσώπου ήταν κάπως σαν πεσμένοι. Μου έδωσε την εντύπωση ενός ανθρώπου που έχει περάσει ας πούμε κάποιο εγκεφαλικό κ δεν έχει συνέλθει πλήρως. Περπατούσε αργά, αβέβαια, σαν να φοβάται μην πέσει...

Τα ρούχα του, πολύ τσίλικα, όμως. Ακριβά. Δερμάτινο μπουφάν καλό, της μόδας, ωραίο παντελόνι, πουκάμισο... Ο κύριος ψωνίζει από το Attica, τέτοιου τύπου γκαρνταρόμπα φορούσε. Κρατούσε ένα κασκόλ στα χέρια του, που όπως έτρεμαν, σαν Πάρκινσον, κουνιόταν πολύ έντονα, έκανε τον κυματισμό της κίνησης. Τραβούσε την προσοχή.

Στεναχωρήθηκα λίγο, σκέφτηκα ότι εγώ πάω στο gay bar να δω μούσκουλα κ αυτός, ένας περίοικος υπέθεσα, άρρωστος κ ταλαιπωρημένος επιστρέφει κ εγώ δεν ξέρω από που, να πάει να κοιμηθεί, ποιος ξέρει πόσα φάρμακα θα πρέπει να παίρνει, αχ αχ, η ζωή είναι γεμάτη δράματα.

Τον ξέχασα όμως, φτάσαμε στην είσοδο του bar κ μπήκαμε στην δίνη.

Μιάμιση ώρα μετά, είδα τον κύριο μέσα στο μπαρ. Καθόταν στα σκαλοπάτια που είχαν καλή θέα στον εξώστη κ έβλεπε το show. Στα χέρια του που έτρεμαν ακόμα κρατούσε το κασκόλ. Που έκανε τον ίδιο κυματισμό.

Ναι, η ζωή είναι γεμάτη δράματα - αλλά τα περισσότερα έχουν όψη που δεν έχει καμμία σχέση με ότι έχουμε ξαναδεί.

... ... ... .... .... ...

σόρη αν δεν καταλαβαίνεις γρι. ούτε κ εγώ καταλαβαίνω.

22 comments:

DonnaBella said...

νομιζω αμα ειμαστε "καπως" επηρρεαζομαστε διαφορετικα απο θεματα/θεαματα που αλλοιως θα περνουσαμε στο ντουκου. εγω παλι, ξυπνησα με περιεργη προς κακη διαθεση επειδη ειδα χτες το αβαταρ (τζησουζ!)

DrFinch said...

Καλά και εγώ όταν είχα δει το Άβαταρ ξύπνησα με περιέργη προς κακή διάθεση (και η ταινία δεν είχε τελείωσει ακόμα, φαντάσου), αλλά πάλι ο Πρόβατος θα πει ότι δεν είχα κάνει σεξάκοι και γι' αυτό δεν πέταξα τη σκούφια μου.
Πάντως το σόου με τον Παπαφλέσσα να χορεύει ημίγυμνος, αντιλαμβάνεσαι τι συνέπειες θα επέφερε στο πολιτικό σκηνικό, τουλάχιστον ανάλογες με την προοπτική απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες. Αυτό το σκέφτηκες?

Anonymous said...

μαα δεν καταλαβαινεις? ο κυριουλης νομιζε οτι θα δει ηρωες της ελληνικης επαναστασης λαιβ και ηθελε να θυμηθει τη νιοτη του. Οσο για τα παλικαρια, πιο φουσκωμενα μουσκουλα ειδα στους περιοικους. Χρειαζομαστε επειγοντως ενα γκει κινημα εναντια στα υπερφουσκωμενα σώματα.

Hfaistiwnas said...

Τελικά είναι ανάλογα την οπτική που έχεις εκείνη την στιγμή και τη διάθεση φυσικά..

stella said...

ποσο γκλεβερ γκο μποι εισαι ποσο!

το ηθικο διδαγμα ειναι ποτε με κασκολ σε γκει μπαρ,παντα παντα παντα μια φλουο πασμινα που την ριχνουμε ελαφρα στον ωμο(καλυτερα στον ενα) κανει πιο μπιτσι γαβ ψινακη!

Ιθάκη-man said...

Καλά, να πας στο γκέι κλαμπ και να δεις σε σόου τον ημίγυμνο Παπαφλέσα, τον Κωλο-κοτρόνη, τον Παλαιών Πατρων Γερμανό με μίνι άμφια και πετραχήλι από 12 χιλλιάδες μικρά σβαρόφκσι να τρίβονται και μετά για λεσβιακό σόου να έβλεπες την Μπουμπουλίνα και την Μαντώ (όχι την Μαντώ αυτην της Eurovision, την Μαυρογένους ντε) εσένα θα σου σηκονώταν; Με το μπαρτόν δηλαδίς αλλά εγώ δεν το βλέπω ωραίο! Αν μου έλεγες να κάνουν σόου σέξυ τσιολιάδες θα σου έλεγα ναι, και θα ρχόμουν!

Anonymous said...

Ναι, πολύ καλή ιδέα ο ανδρούτσος γκο γκο μπόυ με μίνι φουστανέλα και καλσόν ντιμ λεπτό λευκό για να φαίνονται οι τριχούλες, που έχουν μείνει μετά το ελαφρύ τρίμιν. Συνδυάζει την παράδοση με την πρωτοπορία, το κλασσικό με το μοντέρνο, πολύ ντεκοντρακτέ, θα τον έβλεπε και ο κύριος άττικα και θα του έφευγε το πάρκινσον.

ασωτος γιος said...

kai oi 60arides exoun psixi kai dikeoma sta gogo boys
ame!
ti nomizes

Unknown said...

Go Go αρκούδια που θα βρώ να δω μου λες;

alximist said...

Athens by night δηλαδής...

DiViNe__ said...

ΕΕΕεε τι έχουμε με το λάδι της Καλαμάτας -.- !? Δεν το κατάλαβα!!

Ε καλέ αν ήταν εντελώς δεύτερο το show καλά έκανες... μεροκαματιά μεροκαματιά αλλά κάνεις την δουλειά σου καλά, όχι δεύτερα πράγματα! Εγώ μαζί σ!

Όσο για τον παππού, όπως είπε και ένας φίλος πριν, όλοι έχουνε δικαίωμα στα Go Go Boys xD

Anonymous said...

κουραγιο προβατε, θα σου περασει η κριση.

το αβαταρ να το δω ρε κοριτσια τελικα? γιατι πολυ ποκαχοντας μου κανει....

iole said...

Και τα δράματα αυτά σε αγγίζουν πολύ περισσότερο απ'όλα τα μοιρολόγια και τους οδυρμούς που βλέπεις σε καταστάσεις που πάνε να βγάλουν forced συναίσθημα.

Αυτή είναι η πραγματική ζωή. Με άγγιξαν οι τελευταίες γραμμές σου. Καλησπέρα

Ωραία Ελένη said...

νομίζω φίλε προβατούλη δεν είσαι καλά από μέσα σου κι έστι όλα τα βλέπεις διαφορετικά, γκρίζα... να βρεις τί είναι αυτό που σου φταίει... να το διορθώσεις... να είσαι καλά... ας μην αφήνουμε άλλο να φεύγουν οι στιγμές της ζωής μας στην θρίλψη...

Anonymous said...

ena sou leo
thelo na gineis FILOS MOYYYY
MOY
MOYMOUMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOYMOY KAI olon ton agapimenon mou antrhropon FILOS.

(xronia ithela na sto grapso afto.
ayrio, an mou apantiseis kai xetharepso tha sou steilo kai to blog adress mou, etsi an thes . . .)

Man laying down said...

Ousiastika ginete mia bebilosi tou nekrou - o kaimenos o Captain America ine nekros (entaksi mpori i marvel san kali sapounopera na ton anestise,alla k pali ,o kaimenos,nekros anthropos na bebilonete se gay show?!?!)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ said...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

Pink_Fish said...

ή, αλλιώς, τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Πολλές φορές.

Provato said...

donnabella ναι, ναι δίκιο έχεις - αυτό, που είδες το άβαταρ κ έπεσες να ξέρεις ότι θα το πω του Κάμερον, χεχε xxxx (ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα)

DrFinch δέχομαι να εγκαταλείψω την ιδέα περί Show ήρωας του 21 αρκεί να μελετηθεί καλά το θέμα της απόδοσης στους μετανάστες :-))

04:06:00 PM 2010 γίνε εσύ μπροστάρης, κ εγώ σε ακολουθώ! λοβ

hfaistiwna όπως λένε, δεν βλέπουμε τον κόσμο όπως είναι, τον βλέπουμε όπως είμαστε xxxx

Provato said...

spy_force του κυρίου να το πεις, όχι εμένα χεχε

ρε Ιθάκη-man τα σόου αυτά δεν είναι για να καυλώνει κανείς.... για να μένει ξεκαυλωμένος μόνιμα είναι (ακόμα κ αυτά με τσολιάδες)

ανώνυμε θα αναλάβεις επιμέλεια της εμφάνισης; (εν τω μεταξύ, δε ξέρω αν είδες την νέα διαφήμιση της vodafone μου κλέψαν την ιδέα για χρήση της επανάστασης του 21 χεχεχε)

ασωτε γιέ αυτό ξαναπές το! 1000% συμφωνώ! :-)

bear εσύ να κάτσεις φρόνιμα θα το πω ξέρεις ποιουνού; χεχε

Provato said...

ρε alximist καλά να κλαίνει οι χήρες, αλλά να κλαίνε κ οι παντρεμένοι; εσύ τι παραπονείσαι αφού δεν είσαι εδώ :-)

divine αγαπώ λάδι καλαμάτας, αγαπώ. γενικά αγαπώ ελληνικό ελαιόλαδο, κ δεν αγαπώ γκρίνια στο μεροκάματο του άλλου. xxxx

ανώνυμε 09:19:00 AM 2010 ευχαριστώ, κ το άβαταρ να το δεις οπωσδήποτε 3d όμως, οπωσδήποτε

iole πολύ σωστά τα λες κ εσύ! xxxx

Provato said...

Ωραία Ελένη θα βρω θα βρω το υπόσχομαι, κ σε σένα κ στον εαυτό μου, κλικ

ανώνυμε 08:55:00 PM 2010 άργησα να απαντήσω αλλά να ξέρεις πολύ το κράτησα το σχόλιο σου στην καρδιά μου από την πρώτη στιγμή που το διάβασα, κ περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το blog σου να το δω! άντε, άντε μην αργήσεις, φιλιάαα :-)

man δεν το ήξερα ότι πέθανε ο Captain America, σητ χάλια έγινα λυγμ

ξυπνήστε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

ψαράκι α μα εσύ το είπες καλλίτερα, πολύ καλλίτερα, xxxx