Thursday, February 18, 2010

Κ το δόντι επιμελείται ο.... ο.... ο; ο...;


Ok, πήπολ, σέγυ βγιούερ μου αγαπημένε, πάλι σε χρειάζομαι.

Μέγαλο δίλημμα έχω πάλι (σ.τ.σ.: παρακαλείται η διχασμένη προσωπικότητα να προσέλθει στον έλεγχο εισιτηρίων, η διχασμένη προσωπικότητα να προσέλθει στον έλεγχο εισιτηρίων), κ επειδή βαριέμαι να σκέφτομαι κ να κοντρα-σκέφτομαι, κ να τα ζυγίζω όλα κ ξανά μανά από την αρχή, ΕΣΥ θα αποφασίσεις τι θα κάνω για το φλέγον πρόβλημα μου. Ok; Οκ!

Σε λίγες μέρες έρχεται η ώρα της ετήσιας επίσκεψή μου στον οδοντίατρο. Βασικά, έχω δύο χρόνια να πάω, αλλά μια κ μεγαλώνουμε αφ' ενός αλλά κ τα εξώφυλλα στα περιοδικά αυξάνονται αφ' ετέρου, πρέπει λίγο να κάνουμε επιμέλεια χαμόγελου, παρά την κρίση, παρά την βαρεμάρα.

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους, για μένα η επίσκεψη στον οδοντίατρο δεν είναι επίφοβη εμπειρία, κάθε άλλο!

Γιου 'συ, χαίρομαι να κάνω κάτι για τα δόντια μου από την μία, κ από την άλλη, επειδή, φτου γκάρλιξ φτου φτου φτου, δεν έχω μεγάλα προβλήματα στην στοματική κοιλότητα δεν γίνομαι αντικείμενο οδυνηρών κ πολύπλοκων εργασιών. Άντε το πολύ πολύ ένα καθαρισμό κ αυτό είναι.

Συν τοις άλλοις, είμαι κ πολύ ευχαριστημένος από το οδοντιατρίο όπου πηγαίνω (γιου γκο ντέντηστ!!!!) οπότε όλα καλά...

ή μήπως όχι όλα καλα; χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ

Άκου να δεις τι έχει γίνει κ ΠΟΥ ακριβώς χρειάζομαι την βοήθειά σου. Το πρόβλημα είναι ότι ο οδοντίατρος μου δεν είναι ένας, αλλά δύο. Δηλαδή είναι ο οδοντιάτρος μου κ μαζί κ ο γιος του ο οποίος συστεγάζεται στο ίδιο ιατρείο.

Ο μπαμπάς ντέντηστ είναι κοντά στα 55, ο ντέντηστ τζούνιορ είναι κοντά στα 30. Έχω κάνει καρέκλα οδοντιατρική κ με τους δύο (πως λέμε έχω κάνει κρεβάτι με τη μισή Αθήνα, ε, το αντίστοιχο σε οδοντίατρο είναι το "έχω κάνει καρέκλα οδοντιατρική").

Όταν, λοιπόν, σε μερικές μέρεις θα πάρω τηλέφωνο να κανονίσω το ραντεβού για τον ετήσιο οδοντικό τσεκάπ θα ερωτηθώ "Θέλω να μου κάνει επιμέλεια χαμόγελου ο μπαμπάς ντέντηστ ή μήπως προτιμώ τον ντέντηστ τζούνιορ;"

Εκεί αρχίζει το βάσανό μου γμτ φακ φακ φακ φακ!

κ οι δύο έχουν τα πλεονεκτήματά τους, κ οι δύο έχουν τα καλά κ τα κακά τους....

Ο νεότερος έχει αντοχή στον καθαρισμό κ βρίσκεται στο απόγειο του οδοντιατρικού του μένους. Έχει πάθος, ορμητικότητα. Ο μεγαλύτερος από την άλλη έχει κάνει την εξάσκηση του κ ξέρει πως να σε ικανοιποιήσει, γρήγορα κ εύκολα. Χωρίς καθόλου ενόχληση, θα έχεις ένα τέλειο χαμόγελο.

Επιπλέον ο μπαμπάς δεν κάνει λάθη, είναι πολύ ελαφροχέρης κ έμπειρος - από την άλλη ο μικρός δεν είναι κυνικός με το στόμα σου, δεν έχει δει δισεκατομμύρια στόματα κ κουφάλες κ άρα σε αντιμετωπίζει με μεγάλη φροντίδα...

Ο μεγαλύτερος έχει να μιλήσει μαζί σου για Μπαχ, Ελύτη, Σεφέρη, Βάρναλη, Duran Duran. [Βασικά το "μιλήσει μαζί σου" είναι ευφημισμός με την έννοια ότι στην πραγματικότητα αυτός μιλάει κ εσύ απλός κάνεις (επειδή είναι μπουκωμένο το στόμα) "χμμμμμμμουχμμμμουουουυουο χμμμμουχμμμουχμμμμουοχμμμου χμμμουοχμμμμουοχμμμμου" συμφωνώντας πάντα με ότι λέει (τρελός είσαι να διαφωνήσεις με τον οδοντίατρο όταν έχει τον τροχό μέσα στο στοματάκι σου;)]

Από την άλλη καλή κ η πχιότητα, αλλά με τον τζούνιορ ντέντηστ θα μιλήσεις για lady gaga, παπακαλιάτη, το blog της α,μπα, την αυτοκτονία του McQueen, το πόσο χάλια έχει γίνει ο πεζόδρομος στο Γκέηζη κλπ κλπ. Ξέρει ρε παιδί μου πιο νεανίκ θέματα, πιο εφήμερα.... Δεν είναι λίγο κ αυτό!!!!

Ακόμα, με τον μπαμπά ντέντηστ ξέρεις ότι έχει δικό του τροχό, ενώ ο τζούνιορ ντέντηστ δανείζεται τον τροχό του μπαμπά (άρα επί της ουσίας, ό,τι κ να διαλέξω, με τον ίδιο τροχό θα κάνω επιμέλεια χαμογέλου - άρα εδώ δεν έχωμε δίλημμα).

επίσης, ο μικρός δεν γυοιστάρει καθόλου τις δεσμεύσεις, δεν πρόκειται να σου δώσει χαρτάκι με το επόμενο ραντεβού φεύγοντας. θα σου πει ένα "ελπίζω να μην σε πόνεσα κ να ήταν κ για σένα απολαυστικό" κ έξω από την πόρτα.

Αντίθετα ο ντάντη ντέντηστ θα σου βγάλει καρτούλα όπου με ακριβή πένα ασπροκορφή θα γράψει "ημερομηνία επόμενου καθαρισμού έξι μήνες από σήμερα". Συγγνώμη αλλά αγχώνομαι! Είναι ωραίο να ξέρεις ότι ο άλλος δεν σε θέλει μόνο για ένα καθαρισμό αλλά από την άλλη επειδή κάναμε μία λεύκανση δεν σημαίνει ότι θα παντρευτούμε κιόλας. Συγγνώμη.

Αχ κ να ήταν μόνο αυτά. Υπάρχουν κ αλλού διαφορές που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να μεγαλώσουν το δράμα μου.

Πιχι ο τζούνιορ είναι χαλαρός κ δεν σε πρήζει με συμβουλές για "οδοντικό νήμα πάντα", "βούρτσισμα μετά από κάθε γεύμα" κ "ποτέ κόκκινο κρασί μετά το σεξ", αλλά από την άλλη ο ντάντη ντέντηστ σου δίνει μία αίσθηση εμπιστοσύνης με το να σου τα επαναλαμβάνει όλα αυτά κάθε φορά. Ξέρεις ότι ο άθρωπας ενδιαφέρεται για το στόμα σου ρε παιδί μου, δεν σε βλέπει ως μία ακόμα οδοντιατρική καρέκλα.

Καταλαβαίνεις τώρα το ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίλημμά μου; χάου μο ντέσπερεητ κεν γιου γκο; χαόυ μο;

Βοήθα, λοιπόν σέξυ βγιούερ κ κάστ γιοουρ βόουτ γιατί με βλέπω να το χάνω...

Να προτιμήσω Ντάντη Ντέντηστ ή Τζούνιορ Ντέντηστ; Οι γραμμές είναι ήδη ανοιχτές (στα σχόλια, άσε το τηλέφωνο κάτω μπούρδα, χεχεχε)

Α, σημείωσε ότι όσον αφορά το γκομενάκι φάκτορ κ οι δύο υποψήφιοι έχουν τις χάρες τους, δεν μπορώ μόνο με γνώμονα αυτό να αποφασίσω. Ο ένας είναι θεληματικό πηγούνι, γκρίζοι κρόταφοι, στιβαρά εργαλεία καθαρισμού ενώ ο άλλος είναι τζοβενέ, νιούδη κουκλάκι ζωγραφιστό.

καταλαβαίνεις τώρα τι περνάω; ευτυχώς τα έχουν περάσει κ άλλοι, αυτά βλέπω κ παρηγοριέμαι:

44 comments:

DonnaBella said...

1. den eisai dixasmenos. eisai polysxidhs.
2. aplo. katharismo o enas, sfragisma o allos. koinws, k tous dyo :-)
3. (eimai sigourh oti m'agapas gia thn apanthsh pou edwsa sto dilhmma sou :-)))

amalthia said...

"Επιπλέον ο μπαμπάς δεν κάνει λάθη, είναι πολύ ελαφροχέρης κ έμπειρος - από την άλλη ο μικρός δεν είναι κυνικός με το στόμα σου, δεν έχει δει δισεκατομμύρια στόματα κ κουφάλες κ άρα σε αντιμετωπίζει με μεγάλη φροντίδα... "


και
"ο ντάντη ντέντηστ σου δίνει μία αίσθηση εμπιστοσύνης με το να σου τα επαναλαμβάνει όλα αυτά κάθε φορά. Ξέρεις ότι ο άθρωπας ενδιαφέρεται για το στόμα σου ρε παιδί μου, δεν σε βλέπει ως μία ακόμα οδοντιατρική καρέκλα. "

σε φροντίζει δηλαδή και ο ντάντυ!
φάσκεις και αντιφάσκεις λίγο,και αυτό πάρτο σαν κοπλιμάν.

amalthia said...

μαι αντβάις νάου(εσύ τη ζήτησες,μη βρίζεις):

φύγε μακριά και απο τους 2, εκμεταλλεύονται το αγνό στοματάκι σου και παίζουν με τον ψυχισμό σου.

αν ενδιαφερόντουσαν πραγματικά έστω ένας απο τους 2 θα σε είχε πάρει τηλέφωνο για να σε ρωτήσει τι κάνει η στοματική σου κοιλότητα εδώ και 2 χρόνια που έχεις να πας!

δεν μπήκαν στο κόπο καν να προσποιηθούν ενδιαφέρον..και μη μου πεις πως έχασαν το τηλέφωνό σου!

απλά παίζουν με άλλα στόματα τώρα,πιο νέα,πιο τσαχπίνικα και με δροσερές αναπνοές.

penguin said...

Koinws i Amalthia leei oti prepei pou kai pou na pairneis kai kamia menta gia to stoma....

Anonymous said...

Αυτον που ποναει λιγοτερο.
Η αν δεν ειναι προβλημα ο πονος, αυτον που εχει το πιο πολυ φαν.

efou said...

λολ ρε Αναστασ....εεεεεε πρόβατε!! εγώ πάντως επειδή περνάω τη φάση "ο νέος είναι ωραίος, μα πάντα ευτυχώς ο παλιός είναι αλλιώς" ψηφίζω ντάντι ντέντιστ.

homo anisorropus said...

Οου μαη γκοτ, πόσο επίκαιρος μπορεί να είσαι??!!! Τι να σου λέω τώρα, τι να σου λέω! Αχχχχ..
Τον τριαντάρη βρε, δεν θα το συζητούσα, δε με νοιάζει τι θετικά έχει ο πατέρας, τον τριαντάρη γιατί είναι τριαντάρης.

Dorian_Gray said...

"Θεληματικό πηγούνι, γκρίζοι κρόταφοι, στιβαρά εργαλεία καθαρισμού..."(?)
Ψηφίζω καραδαγκωτό ντάντη ντέντηστ!

despoina said...

emena oute o xatzisavvas mou arese (polu mpliax to) oute o kourkoulas....ego psifizo omos daddy gt prosferei sigouria kai asfaleia....alla an upirxe...an LEO upirxe k 3 option gia na po oti thelo proteino TIN TINATOTERASTIA,KSANTHIA,ME MAGIO TRIGONAKI POU KRUVEI MONO TI ROGA,SUPERSTAR.............................................XRISTINA IAKOVIDOU!!!




prosopika den ti sumpatho alla pisteuo oti ena asteri san k esena prepei na exei famous giatrouli....

sugababe said...

ντίαρ αναστέιζια,
γκόου φορ ντάντυ.
ολ δε μπεστ,
μηνας χατζησαββας

EleniMikro said...

Exw tin lysi...

Pigaine twra ston junior k meta apo 6 mines ston dad ;)

Lina said...

τον νεο! ο παλιός έχει πελατεία, εμπειρία, επιτυχία. ο νέος τα χρειάζεται!

Ερμής said...

Ντάντυ δαγκωτό. Για μια υγιή σχέση ο ντέντιστ πρέπει να είναι πάντα μεγαλύτερος απο το πρόβατο.Γιατί τα πρόβατα ωριμάζουν νωρίτερα απο τα ντέντιστς...

kstinion said...

θα με βοηθουσες απιστευτα στη συμβουλη μου αν ηξερες τα ζωδια και των δυο.νομιζω οτι πρεπει να επιλεξεις τον μικρο.δωσε τοπο στα νιατα.

Soraya said...

Η λύση η δική μου είναι απλή: περιμένεις τρία χρονάκια να πάρω πτυχίο και παρατάς ντάντυ-μάντυ κι έρχεσαι σε μενα. σιμπλ.
Είμαι ελαφροχέρα ντοντσα γορυ!

sCaTterBraiN said...

κοζ γιορ μάουθ μπιλονγκς του ντάντυ...
ντα ντα ντα
ντα ντα ντα
ντα νταααα

Kος Μηδενικός said...

Μεταξύ μας...ξέρεις πολύ καλά ότι δε μιλάς για τον οδοντίατρο!! Πάλι με μπαμπά και γιο έμπλεξες; Φτου σου...αυτά σου έχω μάθει;

tsok said...

Αγάπη μου γλυκειά, αν θυμάσαι το ίδιο πρόβλημα με σένα αντιμετώπισε η monica geller (μπαμπάς - γιος οδοντίατρος) και διάλεξε μονοκούκι το μπαμπά (καλά ήταν και ο Τομ Σέλεκ έτσι, και με και χωρίς μουστάκι, από την άλλη ο γιος ήταν το γκομενάκι από το Alias, αλλά λέμε τώρα). Επειδή, ωστόσο, η επίσκεψη στον οδοντίατρο έχει κατά βάση τηστοματική υγιεινή και το comfort ως βάση και όχι τους φωτισμούς της ελευθερίας ντεκώ και πόσο ταιριάζουν στο καινούριο ιξ θεατρικό δρώμενο της αθήνας, εγώ θα προτείνω εμπειρία με χίλια - όχι τίποτις άλλο μα να μη φύγει ο τροχός και φάει κανά κυνόδοντα. Τα σέβη μου...

Pink_Fish said...

μισώ τους οδοντιάτρους. Λόγω εμπειρίας, θα σου πω να προτιμήσεις τον ολντ ντέντιστ και να βγεις ραντεβού με το νεούδι, χε χε χε :)

Γιώργος Τ. said...

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο δικό μου οδοντιατρείο, αλλά με μαμά και κόρη! Εγώ προτιμώ την κόρη, κυρίως λόγω του πάθους και της ορμητικότητας που κι εσύ αναφέρεις! Οπότε, ψηφίζω Junior!!

Anonymous said...

προτεινω να γινει ο δεσμος σου ο μικρος και πεθερος σου ο νταντης.
εγω κουμπαρα.

αντε βρε καλα στεφανα :Ρ

Dorian_Gray said...

'Εφερα και τη γιαγιά μου να ψηφίσει...Οπότε ξαναψηφίζω ντάντη ντέντιστ!!!..

Anonymous said...

πέρα απο το οτι είσαι θεοπάλαβος....(ναιιιιι το ξέραμε)... εννοείται στον μπαμπά θα πας,κουράζομαι και να εξηγώ!

spirou said...

Τζούνιορ Ντέντηστ, αλλά δε θα σου κάνω ανάλυση. Με όσα διάβασα αυτός με εμπνέει και έχω ένα προαίσθημα. Εμπιστεύσου με, έχω σωστά προαισθήματα!

DeLonghi said...

Ki ego psifizo junior dentist! Topo sta niata kai sto sfrigilo kormi!

Junior dagkoto! Kiriolektika!

DonnaBella said...

vale vre xryse mou k sy ena poll na mh kourazomaste na metrame..

Crucilla said...

Κοίταξε, προτείνω εναλλάξ. Με ποιον είχες πάει πρόπερσι; Νομίζω ότι είναι καλύτερη λύση..Για να μπορούν να χαίρονται όλοι τους το καθαρό στοματάκι σου κι αυτό το καλοκαίρι :P

κόκκινο μπαλόνι said...

XAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXA
XXAXAXXAXAXAXXAXA
XAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAX

Μα να βάλεις την Αναστασία!!!!!!!

XAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXA
XXAXAXXAXAXAXXAXA
XAXAXXAXAXAXXAXAXAXAXAXXAX

σε καλό σου βραδιάτικα, με έκανες και κατουρήθηκα από τα γέλια!

Ντάντυ, εντ δατς ιτ (μ' αρέσουν οι μεγάλοι...τι να πω; )

υ.γ. Σμακ

Provato said...

ρε συ donnabella δεν μπορώ να παίξω έτσι, αφ' ενός διότι δεν είναι του χαρκατήρος μου, αφ' ετέρου διότι τώρα δεν θα χρειαστώ σφράγισμα, μόνο επιμέλεια, αυτό δεν κόβεται στα δύο!

amalthia δεν έχεις δίκιο, ο μπαμπάς ντέντηστ με έχει ενημερώσει πριν από καιρό ότι το δόντι θέλει φροντίδα, δεν είναι αδιάφορος καθόλου καθόλου, πάντως βοήθεια δεν μου έδωσες χμφ χμφ χμφ τι να κάνω;

penguin από πίττα που δεν τρώς τι σε μέλει κ αν καεί; ε;

anonymous κ οι δύο λέμε έχουν φαν ο καθένας με τον τρόπο του, αχ δεν με βοηθάς δεν με βοηθάς

efou θέγκζ αγάπη επιτέλους κάποιος που έδωσε μία απάντηση χρήσιμη xxxx

Provato said...

homo thanks man, λέγε ΤΩΡΑ πόσο επίκαιρος είμαι, λέγε

dorian θέγκζ!

despoina την έχω δει από κοντά στο γυμναστήριο δεν νομίζω ότι τα εργαλεία της κ το στόμα μου θα ταίριαζαν, χεχεχε thanks for voting χεχε

sugababe η ψήφος σου προσμετρήθηκε, αν κ εσύ αστειεύεσαι χοχοχο

mikrohelen ναι, σωστά τα λες.... αλλά σε ποιον να πάω πρώτα ε; εδώ σε θέλω! (σου είπα είμαι χόπλεσ)

Provato said...

Lina έτσι έτσι, καταλαβαίνω απόλυτα τι λες κ συμφωνώ, γιου γκο γκέρλ! θέγκζ xxxx

Ερμή γλυκό μου κουτάβι, πόσα μα πόσα ξέρεις, πόσα μα πόσα xxxx

kstinion θέγκζ φορ βόουτινγκ, ρε συ ντρέπομαι να τηλ στο γιατρό να τον ρωτήσω ζώδιο εκείνου κ γιου... α περίμενε, βρήκα άκρη ο μπαμπάς είναι Παρθένος ο γιος δεν ξέρω... χμφ χμφ

vivi δέχομαι, ναι, ναι, ναι, α ντου. (αλλά μέχρι τότε που το δόντι θα έχει γίνει σύχρηστο, τι θα κάμω;)

scatter αχαααχαχαχαααχα ρε συ, (ψήφος μετρήθηκε)

Provato said...

Zero είσαι πολύ μεγάλη αλητεία, κ όχι δεν ισχύει αυτό που λες, κ άντε κάστο γιουρ βόουτ μη γίνει χαμός. γκρ γκρ γκρ

τσοκ thanks φορ βόουτινγκ, που έπαθε όλο αυτό η Μόνικα; xxxx

Pink ψαράκι έχεις κάνει ραντεβού με γιο οδοντίατρο; Πως ήταν; θέγκζ φορ βόουτηνγκ!!!!

χίλια ευχαριστώ Τζώρτζ, γιου ροκ! φοβερή σύμπτωση ε;

anonymous 12:59 βλακείες βλακείες βλακείες, κάστ γιουρ βόουτ κ άσε τις χαζομάρες :-)

Provato said...

Dorian φέρε κ άλλους συγγενείς, φέρε φέρε φέρε σε λατρεύω!!! xxxxx

kihli ευχαριστώ για την ψήφο, ευχαριστώ κ για το θεοπάλαβος, δέχομαι, χεχεχε :-))

spirou xxxxx, Πρέπει να κάνω ότι αποφασίσει το σώμα των σέξυ βγιούερζ, αλλά ότι σε εμπιστεύομαι ισχύει, να το ξέρεις, ευχαριστώ φορ βόουτηγκ! :-))

Provato said...

lol delonghi άκου "δακγωτό" χεχεχε θέκγζ α λατ! xx

donnabella σταμάτα μπρε, θα μετρήσω εγώ κ θα σου πω αμάν πια! χεχεχε

Crucilla Καλή σκέψη, καλή... αλλά παρόλα αυτά, θέλω την ψήφο σου ΤΩΡΑ! χεχεχε

κόκκινο μπαλόνι, μα συγγνώμη τι γελάς, άδικο είχα που έκανα τον παραλληλισμό; θέκγζ φορ βόουτηνκγ! μπεε

ΠΗΠΟΛ ΨΗΦΙΣΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΦΕΡΤΕ Κ ΤΟ ΣΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ έχω πρόβλημα λέμε (νομίζω προς ώρας κερδίζει ο ντάντη χμφ χμφ χμφ)

Crucilla said...

Ψηφισα μάτια μου! Σε ποιον πήγες τελευταία φορά, not!

Έγραψα πάλι ο πούστης ... said...

Provlimata pou xei o kosmos omws ....

Γιου γκο στον Τζούνιορ μπόι!

:)

Μπάρμπας του Dorian_Gray said...

Εγώ τι να πω... Με έσειρε ως εδώ το μαλακισμένο το ανήψι, για να ψηφίσω λέει...Και σαν να μην έφτανε αυτό κρατάει και τηγάνι!

Τελωσπάντων ψηφίζω τζούνι..(ΑΑΑ!!! τι βαράς βρέ!...εντάξει...)ψηφίζω ντάντη ντέντιστ.
Πω πω! Είναι τρελές αυτές οι αδερφές...

Dorian_Gray said...

Είδες τι κάνω εγώ για σένα (?)

Θα έφερνα και τη θεία τη Μελπομένη να ψηφίσει,αλλά δε ξεκαλουπώνει απ' το κρεββάτι της με τίποτα. Είναι, ξέρεις, άρρωστη η καημένη και δε θέλω να τη ταλαιπωρώ...

Hfaistiwnas said...

Καθαρισμός ο ντάντυ και ψυχαγωγία ο σαν φυσικά!
Και στο τέλος μην περιμένεις να σου δώσουν καρτούλα δώστην εσύ με μια ματιά στο μικρό!

Tanila said...

Τωρα θα φταίω εγώ αν εφεξής σε λέω κουφάλα;

Anonymous said...

Δεν τίθεται καν θέμα...Πάντα μα πάντα my heart (and mouth) belongs to daddy..

ProFyLaKtiKo said...

αν ο νεαρός δεν είναι τόσο ακαταμάχητος, εγώ θα πήγαινα με το ντάντι (για καθαρισμό πάντα). δεν είναι πράμα να παίζεις η οδοντοστοιχία...

Provato said...

crucilla οκ οκ, μη φωνάζεις χεχεχε! :-))

Έγραψες, χίλια ευχαριστώ για την ψήφο, να σου πω, δηλαδή τι προβλήματα να είχα έλεος πια, αυτό είναι σούπερ ιμπόρταντ λέμε

Μπάρμπα η ψήφος σου προσμετρήθηκε κ εννοείται υπέρ του τζούνιορ, δεν θα περά, δεν θα περάσει ο φασισμός! μιλ μερσή!

Doria καταρχήν ευχαριστώ για την συνεισφορά την τεράστια, κατά δεύτερο ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Θα σε καταγγείλω στον ΟΗΕ!

Provato said...

Ηφαιστιωνάκο με έμπλεξες, κ εκτός αυτού είσαι μέγας αλήτης χεχεχε

Τανίλα δεν έχω κουφάλα, έχω καλούς γιατρούς εγώ για το δόντι! γκρ γκρ γκρ

Ανώνυμε θέγκζ θέγκζ! xxxxx

Prof, Point taken, ok ok, xxxxx thanks for voting ζετέμ!