Friday, April 23, 2010

Κ σαν συμπλήρωση για το προηγούμενο ποστ κ την ξεφτίλα του METAXA

Η καμπάνια METAXA bringthemback: γίνεται για έναν απολύτως "καλό" σκοπό, την προβολή του αιτήματος της επιστροφής των μαρμάρων, ok κ μπράβο! Επειδή όμως φτιάχτηκε με προχειρότητα κ καμία στρατηγική να τη στηρίζει, η καμπάνια το μόνο που καταφέρνει είναι να αφήσει μια πικρή γεύση στο στόμα του θεατή... δηλαδή χαμένη ευκαιρία.

Δες τώρα εδώ ένα παράδειγμα διαφήμισης απαράδεκτου προϊόντος, που είναι τόσο καλοφτιαγμένη ώστε σε αφήνει με θετικά συναισθήματα για αυτό.η νέα διαφήμιση των McDonalds:


δεν θα ήταν τέλειο να έχουμε μία τέτοιας πχιότητας διαφήμιση για τον υπέροχα καλό σκοπό μας; ε; για σκέψου τι καλλίτερη δυναμική θα είχε το όλο πράγμα σκεψ σκεψ σκεψ σκεψ εντατίκ....

9 comments:

DonnaBella said...

kalooooo! :-)

Flonsavardu said...

κάθισα και είδα την διαφήμιση του μεταξά μόνο για χάρη σου και επειδή έχεις κάνει τόσο μεγάλο θέμα... δεν καταλαβαίνω πως οι από κάτω στα σχόλια δεν αντιλήφθηκαν την κακογουστιά. ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ. παντελής έλλειψη αισθητικής. και θέλουμε και να μας πάρουν στα σοβαρά μετά; μα καλά εν τω μεταξύ είναι ξεκαρδιστικό... απ' όπου και να το πιάσεις; δεν μπορώ άλλο τη βλακεία των μ.μ.ε. στην ελλάδα. άχρηστοι άνθρωποι.

Dorian_Gray said...

Ελαφρώς γλυκερή μου φάνηκε, αλλά σαφέστατα έτη φωτός καλύτερη της προηγούμενης.Παρεμπιπτόντως πάντα απορούσα πως ένα τόσο χάλια φαγητό΄πουλάει τόσο πολύ.

Hfaistiwnas said...

Ναι όντως καλή η Μακ ..
Μα δεν τίθεται θέμα καλής κακής.. είναι γελοία η Μεταξά!!! Μη σου πω μας ρίχνει και το επίπεδο!!

bernardina said...

flonsavardu οι "αποκάτω" μια χαρά αντιλήφθηκαν την κακογουστιά. μάλλον εσύ δεν αντιλήφθηκες τι έλεγαν...

DiViNe__ said...

ααα γλυκούλι το μωρόο!!!

amalthia said...

χαχαχα σπίρτα οι υπάλληλοι των Μακντόναλντς! και καλοπροαίρετοι άνθρωποι βρε παιδί μου,εγώ θα τον περνούσα για τρελό ή για επίδοξο ληστή!

να θυμηθώ να κρύψω αυτήν την άποψη αν ποτέ πάω να ζητήσω δουλειά στα Μακ!

Provato said...

DonnaBella απλά καλό, ΥΠΕΡΟΧΟ! :-)

Flo χώσε, χώσε, σε γουστάρω θυμωμένη (πάντως νομίζω την αντιλήφθηκαν την κακογουστιά, όχι;)

Dorian_Gray κόπηκα, κόπηκα απίστευτα που μία από τις μεγαλύτερες απορίες όλων των εποχών την ρώτησες στο "παρεπιπτόντως" τύπου "παρεπιπτόντως πάντα απορούσα πως δημιουργήθηκε το σύμπαν". Αχ, άμα το ήξερα θα ήμουν ζάμπλουτος κ θα σε είχα poll boy, χεχε

Hfaistiwna σωστός! Με τίποτε δεν συγκρίνεται αυτό με την αηδία του Μεταξά, xxxx

Provato said...

Bernardina σταμάτα να μαλώνεις τον κόσμο, χοχοχο, αμάν αμάν αμάν, :-))

DiViNe κ εμένα μου αρέσει πολύ, χιχιχιχι.

amalthia καλά εμένα αν μου συνέβαινε τέτοια πράγμα στην δουλειά, θα ήταν ακόμα φυλακή κ ο μπαμπάς αλλά ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΌ χοχοχοχο :-)