Monday, May 31, 2010

eurovision, εσύ, σούπερ στάρ

Το Σάββατο το απόγευμα, γύρω στις 8 κ μισή ήμουν αραχτός στο σπίτι. Μόλις είχα επιστρέψει από κολύμπι, ήμουν κουρασμένος. Το προηγούμενο βράδυ είχα ξενυχτήσει πολύ, μέθυσα, νταλκάδιασα, ξέρεις κ καλά πίνω για να ξεχνώ τον πόνο... δεν ξέρω γιατί, δεν έχει κ σημασία, κανείς οφείλει να ξεσπά πότε πότε.

Ξαφνικά, συνειδητοποιώ ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έβλεπα την Eurovision μόνος. ΜΟΝΟΣ! TH EUROVISION!

που τη γιουροβίζιον μόνος δεν την έχουν δει ούτε οι μεγαλύτεροι εγκληματίες όλων των εποχών, κανίβαλλοι, serial killers, μπρούταλ δικτάτορες, καταστροφείς του περιβάλλοντος, άθρωπες που φοράν μαύρο πανταλόνη άσπρη κάλτσα.... όσο κακοί κ αν είναι καταφέρνουν τουλάχιστον την Eurovision να μην είναι μαγκούφηδες στο σπίτι τους αλλά να την δουν με παρέα!

Εγώ, πως ξέμεινα έτσι; κλαψ, λυγμ σομπ σομπ

Well, η αλήθεια είναι πως είχα κάνει απόπειρες να οργανώσω κάτι, να οργανωθώ. Είχα πει σε κανά δύο φίλους να κανονίζαμε κάτι στο σπίτι μου, ένας άλλος μου είχε πει αν ήθελα να πήγαινα μαζί του εκεί που ήταν καλεσμένος(αλλά λίγο με δισταγμό στην φωνή, ομολογώ)...

Όμως γενικά υπήρχε μία ελαφρά δυστοκία στην επικοινωνία περί του θέματος... Δεν έβλεπα ανταπόκριση... Έτσι, αποφάσισα να μην πιέσω καταστάσεις. Αν μη τι άλλο είχα κάνει μερικές απόπειρες, τώρα, αν οι άλλοι δεν ένοιωθαν να κάνουν το επόμενο βήμα, ε προφανώς θα είχαν τους λόγους τους. Δεν είναι ωραίο να πιέζεις - ούτε είναι κ ωραίο να μη σκέφτεσαι πως ο άλλος μπορεί απλά να μην είναι στην πιο ανοιχτή του φάση - ίσως οι άνθρωποι να μην είχα όρεξη γενικά, λοιπόν.

[Ok, ok, καλή βέβαια η ανωτερότητα αλλά επειδή κανείς καλό είναι να δίνει φωνή σε αυτά που νιώθει, να πω εδώ ότι με ενόχλησε λίγο η εξαφάνιση όλων, χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ.... ΑΑΑΑΑΑΧ ΘΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΝΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΠΩΣ; (εντάξει, ηρέμησα)]

Κ είναι Σάββατο βράδυ λοιπόν, 9 κ κάτι, κ αντιμετωπίζω το φάσμα της βαρεμάρας. Γιατί τι άλλο είναι η Eurovision παρά η αφορμή να βρεθούμε κ να λέμε το μακρύ μας κ το κοντό μας; Όταν λοιπόν δεν έχει κόσμο γύρω να πεις μαλακίες, υπάρχουν δύο λύσεις. Πρώτον: Μιλάς στα έπιπλα. ή στην οθόνη. ή στο μαύρο σωβρακάκι σου. Όμως κ αυτό δεν έχει πλάκα - γιατί τα αντικείμενα δεν μπορούν να απαντήσουν. Η άλλη επιλογή είναι να τη βγάλεις μούγκα.... απελπισία!

Κ επειδή ανάγκας κ θεοί πείθονται, σφίγγω τα θεληματικά δόντια κ αποφασίζω να κάνω την εμπειρία ένα παιγνίδι, το οποίο στήνω εκείνη την στιγμή.

Κ το οποίο συνίσταται στο εξής:

Παρακολουθώ το φεστιβάλ με προσοχή κ προσήλωση (δεν είναι κ ότι θα με αποσπούν την προσοχή οι φίλοι με τα γέλια τους λυγμ κλαψ) κ αφού τελειώσει το κάθε τραγούδι, θα γράφω με αυτόματη γραφή το πρώτο πράγμα που μου έφερε στο μυαλό αυτό που είδα!

Προσοχή όμως, το παιγνίδι έχει απαράβατο όρο κ κανόνα. Αυτό που θα γράψω θα πρέπει να είναι σχετικά μικρό, μεγέθους πρώτης σκέψης, μία πρόταση το μάξιμο! Κ επίσης, όταν θα έλθει η ώρα να κάνω το ποστ (τώρα δηλαδή) δεν θα λογοκρίνω τίποτε. Ακόμα κ αν μετά έγινε κάτι που μου άλλαξε εντύπωση ή αν θα γίνω ρεζίλι αν πραγματικά γράψω το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, εγώ θα το γράψω έτσι, όπως μου ήλθε στο μυαλό στο βράδυ του Σαββάτου. Έτσι ώστε να με κάνει ρομπίλι στον ιστορικό του μέλλοντος, να γελά υστερικά εις βάρος μου στα διαστημικά μελετητήρια κουλών εμμονών του παρελθόντος της γης.

Σημείωσε δε σέξη βγιούερ πως φέτος δεν έχω καθόλου δει ή ακούσει τίποτε περί του φεστιβάλ, εκτός από το ελληνικό τραγούδι, (που το σιχαίνομαι). Άρα η πρώτη μου εντύπωση για τα τραγούδια θα είναι πραγματικά πρώτη!

Κ να λοιπόν τι έγραψα για τα τραγούδια του τελικού, στο σημειωματάριο μου....Με σειρά εμφάνισης, φυσικά, χιχιχι

Αζερμπαϊτζάν: Μπορείς να βγάλεις την Καρακαλτάκα από το Μπακού, δεν θα βγάλεις ποτέ το Μπακού από την Καρακαλτάκα

Ισπανία: Λαμέ αφάνα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Νορβηγία: Σταμάτα να τραγουδάς κ γδύσου

Μολδαβία: Η Σάνητας Σάνητας συναντά επίδειξη Τάπεργουέαρ.

Κύπρος: Σεφτ-Ουαλ-ιά

Βοσνία Ερζεγοβίνη: Μπορείς να βγάλεις την Καρακαλτάκα από το Σεράγεβο, δεν θα βγάλεις ποτέ το Σεράγεβο από την Καρακαλτάκα

Βέλγιο: Η ανηψιά μου η χίπισσα

Σερβία: Έξαλλη η Πρωτοψάλτη, θέλει πίσω το βενζινάδικο

Λευκορωσία: Σέηλορ Μουν

Ιρλανδία: Εκτός από την οικονομική κρίση έχουμε κ κάτι άλλο κοινό με την Ιρλανδία. Μία τραγουδίστρια με το σώμα της Χαρούλας

Ελλάδα: Μετά τη μπαλαντοθύελλα, το πρώτο ξεσηκωτικό τραγούδι. επιτέλους.

Γιου καίει: Απογοητεύτηκα. Δηλαδή αυτό το αίσχος το έχουν γράψει οι ίδιοι που έγραψαν τον ύμνο too many broken hearts; είναι δυνατόν;

Γεωργία: ....Βασιλειάδου - δεσποινίς ετών 39

Τουρκία: Θ βγει πρώτο ή τελευταίο. Ορήτζηναλ, με τέλειο κουπλέ, χάλια ρεφρέν όμως.

Αλβανία: Τιραν-ιέμαι πάνω στο συνθεσάηζερ

Ισλανδία: ωραίο το κομμάτι, η χαρά της αδελφής, ωραιότερο το φόρεμα, ωραιότατη η Τζηζ Λάβερζ έξτρα οικογενειακή που περίμενε την ερμηνεύτρια στα παρασκήνιο- με διπλό μπέηκον. Οι φήμες ότι φορούσε κορσέ για να φαίνεται αδύνατη... είναι αλήθεια.

Ουκρανία: Μα είναι δυνατόν αμέσως μετά την Ισλανδή, να εμφανίζεται το ακριβώς αντίθετό της σε όλα; κ στο μέγεθος, κ στο ύφος, κ στο στιλ, κ στην δίαιτα, κ στην πίτσα (πήρε βετζετεριάνα), κ στο τραγούδι.... χεχεχε

Γαλλία: Παιδία δημοτικού από την Λαμία σε εκδρομή στο Mall για πρώτη φορά

Ρουμανία: Δερματίνη, πολύ δερματίνη -

Ρωσία: Πενταήμερη νυχτερινού λυκείου

Αρμενία: Μπορείς να βγάλεις την Καρακαλτάκα από το Γιερεβάν, δεν θα βγάλεις ποτέ το Γιερεβάν από την Καρακαλτάκα

Γερμανία: Στραβοκάνα - την έχω δει στην Σαντορίνη να μοιράζεται πατάτα με τη φίλη της γιατί δεν είχαν λεφτά για φαγητό.

Πορτογαλία: Η Ευριδίκη τελικά, ναι, κάνει διεθνή καριέρα

Ισραήλ: Μαλάκαααχ είσαι κ φαίνεσαι.

Δανία: Τηλεφώνησε ο Stign, θέλει πίσω το κουπλέ του. Μετά τηλεφώνησαν οι Abba k θέλουν πίσω το ρεφρέν τους. να πω να ξαναπάρουν;

Επίσης, ειδική αναφορά θέλω να κάνω στα εξής άτομα:

Την κυρία που ανακοίνωσε το αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής της Αρμενίας. Ήταν ίδια η Γιάννα Αγγελοπούλου. λολ η καλλίτερη προφορά αγγλικών έβερ.
Την Ρίκα Βαγιάνη: Πως είναι δυνατόν να άφησε τόσες αφορμές για χιούμορ ανεκμετάλλευτες; Πως άντεξε;
Νορβηγίδα παρουσιάστρια των αποτελεσμάτων κ των πόντων: Πόσο ξυνή; ΠΟΣO;

κ του χρόνου πήπαλ! :-)

27 comments:

Soraya said...

Πόσο χαίρομαι για το σχόλια σου πάνω στο γαλλικό κομμάτι...Μου έπρηξαν το ταμ-τιριρί οι βλαμμένες οι φίλες μου..Εμένα σάχλα μου φάνηκε!
Πάντως ο Αλκαίος καλύτερος από άλλες μούφες που είδαμε..Περίμενα χειρότερα να σου πω την αλήθεια!
Αγάπη τρελή η Κορομηλά της Σερβίας!
Τραγική η Ντόΐτσλαντ!
Αυτά!;)

bernardina said...

Παρατηρώ ότι δεν έκανες κανένα σχόλιο για τον διαχρονική-αξία-τριπλό-τόλουπ-Κωστάλα. Ο άθρωπας δίνει μαθήματα τζεντλεμανιάς και πολυγλωσσίας. Τον ψηφίζω για ισόβιο παρουσιαστή αποτελεσμάτων της Ελλάδας. Ώωωωπαα!
Της Βαγιάνη μάλλον της ειπανε να συμμαζευτεί για να μην εκτεθούμε.
Απροπό, εκείνη η δίμετρη σωσιας της Αντζελίνα Τζολί αλλά στο πιο ωραίο ποια χώρα εκπροσωπούσε; Μας άφησε όλους παξιμάδι, σιγά μην ακούσαμε τι τραγούδαγε.
Εμένα το μόνο που μου αρεσε καπως ήταν της Αλβανίας. Η Ισλανδη όμως τι φωνάρα... ο Ισπανός έβαλε τον θεατή να κάνει καραγκιοζιλίκια για να ξανατραγουδήσει στο τέλος μπας και τσιμπησε κανα ψηψαλάκι παραπάνω, αλλά σιγά μην... Πάντως του Αλκαίου σε καλό του βγήκε -έχασε καμιά εισκοσαριά κιλά για να κάνει ωραία εμφάνιση, χε χε.
Το σύνολο για κλάματα. η δε αποθέωση του κιτς, η στιγμή που κάτι κυρίες ανοίξανε τα φτερά τους και γίνανε πεταλούδες. Χαχαααααχαααα, έπεσε ΤΟ γέλιο.
ΥΓ. Γιατί, μπέκι μου, δεν έριξες τηλ. να το δούμε μαζί; Μου έχεις θυμώσει; :-(

Hfaistiwnas said...

Πολύ ξυνή η Νορβη-γίδα όντως!
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από το Τουρκικό.. μα δεν μου άρεσε καθόλου.. μα καθόλου..
ολολλολολ!

the writer said...

Γι' αυτό δεν την συμπάθησα την Βαγιάνη. Αν ήταν οι Μαγγίρες,θα θυμόμαστε τα αστεία τους πιο πολύ από τα τραγούδια. Α, έλα και από το blog μου.Καιρό έχω να σε δω Ξέρεις τι θάψιμο έχω ετοιμάσει;

Takis X said...

Αχ γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο που ημουνα και γω μοναχούλι και ζούσα το δράμα του κάγκουρα..Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη τραγωδια να βιώνεις Το Γεγονός και να μην εχεις κουβέντα να ανταλλαξεις..ουτε κάν στραγάλι..

Η επόμενη μέρα δε, με βρήκε σε πλήρη καθίζηση,αστα να πάνε..

Υ.Γ

Για την λένα να λες λιγότερα.Είμαστε φίλοι στο facebook και είναι κορίτσι απο καλή πάστα.Νουγκατίνα

Takis X said...

μου εφτιαξες ομως την διάθεση και σε συγχωρώ

Dorian_Gray said...

Αχ μικρό μου προβατίδιο, μη μου στεναχωριέσαι που είδες τη Eurovision μόνος. Τι να πω κι εγώ, που δεν την είδα καθόλου ?... Αλλά επειδή είμαι μεγάλος γνώστης και αρχαίος φαν του θεσμού, απο τα σχολιά σου κατάλαβα απολύτως την φάση και το στύλ της κάθε αποστολής.Και μου γεννήθηκε η περιέργεια να δώ
α. της Μολδαβίας(Σάνιτας)
β. της Ισλανδίας και στο καπάκι της Ουκρανίας (πίτσα οικογενειακή vs πίτσα βέντζ),
γ. του Αζαρμπαιτζαν (καρακαλτάκα)
δ. της Νορβηγίας (σκάσε κ γδύσου)

Της Ελλάδας είναι το μόνο που έχω δεί και μου φάνηκε πανηγυριώτικο.

παλιαμπελο said...

διαφωνω καθετα για το τραγουδι της λευκορωσιας, δεν ηταν sailormoon,ηταν ξεκαθαρα barbie fairytopia...

ysterografo said...

Θα είμαι μάλλον η μόνη που θα λειτουργήσω ανάποδα; Θα αναγκαστώ να δω (μπαγιάτικη) γιουροβίζιον για να εκτιμήσω τα σχόλιά σου;
Αχ, μάλλον δε θα μου το κάνω αυτό. Εξάλλου δεν το έχω καν ανάγκη. Γελάω έτσι κι αλλιώς!

amalthia said...

εγώ είδα τη Γιουροβίζιον με μεγάλη παρέα σε μπάρ!μη ζηλέυεις...όντως πέρασα τέλεια!και προσποιήθηκα ότι μου άρεσε και το παιδάκι απο την Αγγλία τιμής ένεκεν σε κάτι Άγγλους που ήταν εκει πέρα..μα πόσο ευγενική είμαι!

γέλασα πάαααααρα πολύ σε κάποιο σοβαρο κομμάτι από αυτά που βγήκαν στην αρχή,ήταν λέει 2 γυναίκες και δύο άντρες και οι γυναίκες που φορούσαν αστραφτερα μακριά φορέματα ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ έβγαλαν φτερά στο τέλος. ΜΠΑΜ! ξεράθηκα.

το αστείο ήταν οτι αυτοί θα καμάρωναν γι'αυτό όπως εμείς με τα τύμπανα φωτεινούληδες!!


και για να ξέρεις...η τύπισσα με τα δερμάτινα μου άρεσε..αφού σκέφτομαι τα καρναβάλια να ντυθώ έτσι!

Lina said...

δεν ξέρεις πόσο θα ήθελα να κάνουμε γιουροβίζιον νάητ μαζί! Είσαι το πιο κουλ και σούπερ ταιριαστό άτομο για γιουροβίζιον.

εμένα ο ισπανός μου άρεσε σαν άντρας.... γλύκας, πεκενίιτο =)
περιττό να σου πω ότι τα κορίτσια ξεσκιστηκαμε στην τσιρίδα με τα κουνήματα του Γάλλου =Ρ

και του χρονου στην ερωτική φωλίτσα μας προβατάκι μου =Ρ

Ερμής said...

Καλέ σε κάποια στιγμή οι κάμερες δείξαν εναν σημαντικό άντρα της (Νορβηγικής?) τηλεόρασης (μάλιστα κάναν και χιούμορ και δείξαν πρωτα εναν που μιλουσε στο κινητό του) και μόλις τον είδαμε είπαμε με τον κολλητό μου με ένα στόμα μια φωνή: "Ο Πίκος Απίκος απο τη Φρουτοπία!!". Μα φτυστός!

Αιθεροβάμων said...

Προτείνω όσοι είδαμε Eurovision μόνοι μας να συνασπιστούμε για να πατάξουμε το αίσχος που λέγεται euro-μπακουρίαση.

Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω. Εν τω μεταξύ, μόνο εμένα μου φάνηκε ότι αυτός ο Σέρβος τραγούδαγε λες και σαλάγαγε τα πρόβατα;;

Πάντως μεσούσης της μπαλαντοθύελλας, ομολογώ ψιλοκοιμήθηκα. Δε μπορώ να πω, αναζωογονητική η Eurovision φέτος.

ΗarryTsopanos said...

Εδω θα τσακωθουμε,χμ χμ Μπεουλη....κατω τα χερια απο τον Νορβηγο,,,,εγω τον ειδα πρωτος.

An-Lu said...

Όπως ελαλησε και ο αιθεροβαμων, να κανουμε σαπορτ γκρουπ των μονων θετων της πιπινοβυζιον. Ομολογω οτι εκει στα ξενα, εκατσα μεχρι τις 3 και (διαφορα ωρας γαρ) μονη με το λαπτοπι αγκαλια!Όσο για τις καρακαλτακες του Ν. Καυκάσου, μπι μάι γκεστ. Τί να πω κι εγω που τις βλέπω καθημερινώς και αδιαλείπτως ;-)

Anonymous said...

Κι εγώ την είδα μόνος μου. Εμένα το γερμανία μου άρεσε, και το τουρκία.
Αμφίς.

Anonymous said...

Αγαπητέ Πρόβατε, σε διαβάζω συχνά, ομολογουμένος ισοπεδωτικά πάντα με χιουμοριστική camp διάθεση. Σκέφτηκα όμως να σε προτρέψω να δεις και κάτι άλλο εκτος απο eurovision, sodade, καυλάκια στο μετρο και το πάθος σου για την Κάρη.

Ευχαριστώ

http://www.stoxos.gr/2010/05/5.html

Anonymous said...

Αγαπητέ Πρόβατε, σε διαβάζω συχνά, ομολογουμένος ισοπεδωτικά πάντα με χιουμοριστική camp διάθεση. Σκέφτηκα όμως να σε προτρέψω να δεις και κάτι άλλο εκτος απο eurovision, sodade, καυλάκια στο μετρο και το πάθος σου για την Κάρη.

Ευχαριστώ

http://www.stoxos.gr/2010/05/5.html

ΗarryTsopanos said...

Ο Φασισμος στην μεγαλοπρεπια του Στοχε,αν εχεις προσωπικη ζωη γιατι δεν ασχολεισαι μαζι της?

Glayki said...

α,έριξα κάτι ύπνους...ήμουν πτώμα...και δεν είδα...
το ξέρω...να γράψω 100 φορε΄ς Γλαυξ μη ξαναχάσεις το γιουροβίζιον..!!!!

the writer said...

Highlight της βραδιάς το μαλάαακαααα του Ισραηλινού. Όσο για την Αγλία, όπω λέει η βασίλισσα της ξυνίλας Ευγενία Μανωλίδου, "αν είχα τομάτες θα τις πέταγα" και το ίδιο ισχυέι για την Σερβία. Άντε τώρα everybody say OPA!:p

Moutsakos said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα! Μαλακααχ είσαι και φαίνεσαι! Εκπληκτικός!

Provato said...

vivi Κ εγώ σαν να περίμενα χειρότερα από Αλκαίο, χαίρομαι επίσης που βαρεθήκαμε με Γαλλία, σιγά πια το κομμάτι, xxxxx

bernardina κ να μην το ψήφιζες, νομίζω την θέση ο Κωστάλας την έχει δεδομένη ακόμα κ μετά που θα πεθάνει.... (φτου σκόρδα καλά να είναι ο άθρωπας). Μωρέ λες να πάω κ εγώ στην Eurovision για να καταφέρω να χάσω το παραπανίσιο; χμφ χμφ χμφ

Hfaistiwna πιο ξυνή από την Γιδα δεν έχω δει, ηρέμησε μωρή, ποποποπο. Αγαπώ τουρκ, όμως!

writer εμένα η Βαγιάνη μου αρέ πιο πολύ από Μαγγίρες - αλλά θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη, δεν το συζητώ! :-)

Provato said...

takis αχ αχ, αν είχα το τηλέφωνό σου, δεν μπορείς να φανταστείς τι θα γινόταν - ας είναι, νέξτ γήαρ α χόπ.... (αλήθεια είσαι φίλος με την Λένα; έχει ακόμα πατούσα μαυρισμένη από το ξεβαμένο φτηνό σανδάλι που είχε κ τότε στα Μάταλα; χεχεχεχε) xxxx

Doriaaaaaaaaaaaan γιατί, γιατί, γιατί ΔΕΝ είδες τον θεσμό; τα δάκρυα μου κυλούν, δάκρυα συμπαράστασης! (είδες τα κομμάτια τελικά; συμφώνεις με τα σχόλιά μου; ε;)

παλιάμπελο ΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑ οκ οκ έχεις δίκιο, πάω πάσο, έκανα λάθος, χεχεχεχε

ysterografo εγώ επιμένω να πάρεις το dvd κ μάλιστα το σκηνοθετικό γατί (director's cat) για να το βιώσεις όλο, σε όλο του το μεγαλείο! xxxx

Provato said...

amalthia αυτό που δεν θες να ζηλεύω είναι μεγάλη απαίτηση, να το ξέρεις! το κομμάτι που γέλασες είναι το Λευκορωσικό. το barbie fruitopia! :-)

Αχ LIna όλο υποσχέσεις είσαι, κ από κοκό, νάδα! (σου άρεσε ο Ισπανός ΟΝΤΩΣ; ίου, θα χάνεις τα καλλυντικά σου μέσα στην αφάνα του) xxxx

Ερμή σκυλάκο μου, αυτό ο άντρας ο σημαντικός είναι ο πρόεδρας κ καλά του θεσμού, αχαααχαχαχχαχαχ αγαπώ Πίκο, είμαι φαν - κ εσένα επίσης αγαπώ

Αιθεροβάμων ε όχι κ εσύ μοναξιές, δεν το δέχομαι, δεν το δέχομαι! όντως πρέπει να πατάξουμε την euro-μπακουρίαση! του χρόνου όλοι μαζί αδέλφια!!!!

Provato said...

Χάρη, μπάκ όφ λέμε!

An-Lu άκου τώρα κουλό, σε ζηλεύω ΕΝΤΕΛΩΣ που ζεις στην χώρα της καρακαλτάκας! Λέημ, το ξέρω, αλλά την αλήθεια μου θα την πω, χεχεχεχε xxxxx

Αμφίς επιτέλους δέησες να συμφωνήσεις σε κάτι, επιτέλους, let's alert the media! xxxxx

the call θέγκζ φορ δη ληγκ. ευχαριστώ που με διαβάζεις συχνά, επίσης. :-)

Provato said...

Χάρη, χάρη, κάτω τα χέρια από τον Νορβηγό, :-))

Γλαύξ, ένα έχω να πω: ΝΤΡΟΠ ΟΝ ΓΙΟΥ! ντροπή σου!

writer κ εγώ αγάπησα μαλάκααααααχ, χχεχεχεχε - Αγγλιά χάλια, χάλια, ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑ!

Moutsakos εγώ εκπληκτικός; Ο Ισραηλινός, χεχεχεχε :-)