Wednesday, May 26, 2010

Πιο gay κ από ένα γατάκι αγκύρας που παίζει με ένα κουβάρι ροζ μαλλί για πλέξιμο στον ανθισμένο κήπο της Barbra Streisand

Αχ θέμου! Ο τραγουδιστής των erasure, andy bell, βγάζει το δεύτερό του solo album (τι σταδγιάλα, αφού μόνο εγώ το πήρα το πρώτο, τόση αισιοδοξία πια στην εταιρία του) το non stop:
φυσικά ο ήχος δεν θα είναι, heavy metal, ούτε indie rock, ούτε μπαρόκ... αλλά ατόφια, ανθεκτική, αυθεντική, μπλιμπλίκω ως εκεί που δεν παίρνει κ super gay electropop.
το πρώτο σήγκολ του cd είναι το call on me... εδώ δες εξώφυλλο, να το δει κανένας άθρωπας να μας πάρει με τα μάνγκο. κ τις παπάγιες. τεσπα. φυσικά για το τραγουδίδιον έχουμε κ official video clip - Barbra, ε συγγνώμη Andy βγαίνεις. άραγε, θα το ακούσουμε σε κανένα από τα ελληνικά gay clubs? Α γουόντερ!

(δεν τρελαίνομαι για το τραγούδι.... κάτι του λείπει. το ήθελα λίγο πχιο gay... χεχεχε)

8 comments:

Sisyfina said...

χαχαχα λυτός και περιεκτικός ο τίτλος. Το τραγουδάκι sucks...

Dorian_Gray said...

Ε, δε θα το πιστέψεις! Το τελαυταίο μήνα έχω κολλήσει πολύ άσχημα με Erasure σε βαθμό ανησυχητικό!
Δηλαδή καθημερινά θα ακούσω σίγουρα κανένα δύωρο!!!(η δουλειά μου, μου επιτρέπει να ακούω ακόμη και όλη μέρα μουσική και όχι δεν είμαι Dj, απλά δουλεύω στο σπίτι)

Απο την άλλη όμως συμβαίνει το εξής κουλό, ανέκαθεν θεωρούσα τον τραγουδιστή τους τον πιο αντι-καυλέ και αηδιαστικό άντρα του πλανήτη, σε βαθμό να μή μπορώ ΟΥΤΕ με σφαίρες να τον δώ.(Ναι, δεν κοίταζα το βίντεο).Πιστεύω ότι τα γκειόνια που εκπέμπει είναι τόοοοοοοοοοοοοοσα πολλά που παθαίνω στο καπάκι οβερντόους, άν και ο ίδιος γκέι και με τρελές αντοχές σε αυτά!..

Το κομματάκι είναι καλό, αλλά προτιμώ τα παλιά των Erasure!

bernardina said...

Καλέ το φανελάκι το Ατθίς που φορούσε ο παππούς μου από ποιο σεντούκι το ξέθαψε; (Υπάρχει ακόμα αυτή η εταιρεία..;)

sugababe said...

τωρα αυτος λεγεται οντως Bell στο επιθετο ή απλως επειδη σκεφτηκε οτι μπορει να του κρεμασουν οι αλλοι κουδουνια καποια στιγμη, το κρεμασε ο ιδιος στον εαυτο του για να ξεμπερδευει;;

dimitris said...

χμμμμ... όταν ήταν με τους Erasure ήταν κούκλος τώρα το φέρνει περισσότερο προς πανούκλος!

Provato said...

Mambo ναι, φοβάμαι δεν είναι πολύ καλή επιλογή για σίγκολ! :-)

Dorian το ξέρεις βέβαια ότι είμαι ο νούμερο 1 φανατικός των Erasure, έχω τα πάντα τους τα πάντα! λατρεύω! εντάξει όχι απολύτως, αλλά το μπλιμπλίκι τους μου κάνει πολύ χαρούμενο κ ανεβαστικό. Μέχρι κ τα άλμπουμ τους της δεκαετίας του 2000 μου αρέσουν που καρακαταποντίστηκαν. Όσο για τον Andy, well όχι σαν άντρας δεν μου αρέσει, ΚΑΘΟΛΟΥ, αλλά εντάξει δεν με σοκάρει κιόλας, αν κ έχει τεράστια συγκέντρωση γκεόνιων! :-)) πρέπει να κάνουμε ανταλλαγή erasure απόψεων οπωσδηποτε!

bernardina έχω σώβρακο Ατθίς, ναι υπάρχει υπάρχει κ την αγαπώ πολύ χεχεχε!

sugababe αχαααχαχαχααααχαχ τόσα χρόνια φαν ποτέ δεν είχα κάνει τη σύνδεση, χιχιχιχι, λες;

dimitris Μην ξεχνάς ότι είναι 50αρης πια.... παλιά που ήταν φρέσκος όντως ήταν πιο νοστιμούλης!

tsok said...

Προτιμώ να τον θυμάμαι ντυμένο γκόμενα στο abbaseque...

Provato said...

tsok αχ τι ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να σταματήσουμε το χρόνο.... xxxx