Wednesday, May 26, 2010

Sex And the City 2 - See that gay movie straight boy


Οκ, αγαπημένε str8 αναγνώστη, αγαπημένε φίλε

Αύριο ανοίγει κ στην Ελλάδα το sex and the city 2, κ ξέρω την απίστευτη αγωνία που περνάς.

κ τον κάματο.

κ το άγχος

Πως θα καταφέρεις να πας να δεις την ταινία χωρίς να σε πάρουν με τα κουδούνια οι άθρωπες που ακόμα κάνουν κατηγοριοποιήσεις κ στερεοτυπισμούς; τισκ τισκ τισκ τι άνθρωποι υπάρχουν.

Πως δεν θα απειληθεί ο αντρισμός σου, από την μια, αλλά θα καταφέρεις να ξαναδείς την Σαμάνθα, την Κάρει κ τα άλλα παιδιά από την άλλη;

enter provato! που, πάντα στο πλευρό του σύγχρονου άθρωπα, σου προσφέρει μερικές καταπληκτικές δικαιολογίες για να χρησιμοποιήσεις στην ταμία του σινεμά την ώρα που θα κόβεις το εισιτήριο. φύγαμε; ναι, φύγαμε.

1 ιδεά
"Άσε με άσε με. έχασα ένα στοίχημα με τα "παιδιά" ότι θα πάρει κύππελο ο πανσεραϊκός κ η τιμωρία είναι να έλθω να δω ΑΥΤΟ το έργο! Δεν με βάζαν καλλίτερα να πλύνω τα πιάτα; αυτό έπρεπε;"

Σημείο να προσέξεις: Μην αρχίσεις να ουρλιάζεις μέσα στην αίθουσα "γιου γκο γκέρλζ" όταν πρωτοδεις το παρεάκι - κ γενικά προσπάθησε όσο μπορείς να δείχνεις κ καλά ότι βαριέσαι. Κ επ ουδενί, μην βγεις από την αίθουσα με δάκρυα στο βλέμμα.


2
"Η κοπέλα μου έχει την τύφλα στα μάτια της κ με έστειλε να το δω για να της το περιγράψω.... α νο, α νο, η ζωή είναι γεμάτη δράματα, λυγμ λυγμ εντατίκ".

Σημείο να προσέξεις: Πρόσεξε μην τυχόν στην ίδια προβολή είναι κ η κοπέλα σου κ έχουμε ιστορίες.

3
"Είμαι Marketing director στην Εστέ Λώντερ/Μερσέντες/Ρολή/χουότέβα, κ ήρθα να δω πως τοποθέτησαν το προϊόν μας στην ταινία. χεχε"

Σημείο να προσέξεις: Πάρε σημειωματάριο κ κάνε ότι κ καλά γράφεις. Επίσης, καλό είναι να πας στο σινεμά με ντύσιμο εργασίας, κ καλά "δουλεύω εγώ τώρα, να, να, κοίτα"!

4 ιδέα
Αφού δεις την ταινία κ όλα, κ την ώρα που θα περνάς από την ταμία που θα σε κοιτά με βλέμμα "κοίτα, κοίτα, ένα παλληκάρι μέχρι εκεί απάνω κ είναι gay μέχρι το κόκκαλο, μέχρι κ το Σεξεδεσέρε έρχεται να δει" θα πας να κάνεις αντρικό σαματά "καλά τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά, φέρε μου το διευθυντή σου, ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε; Νόμισα ότι θα έβλεπα το Rabo το τέσσερο, α να χαθείτε τέντημπόηδες"

Σημείο να προσέξεις: Για να αγοράσεις εισιτήριο, στείλε την ανηψούλα σου στο σινεμά.

5
"γειά σας είμαι μάρτυρας του Νοχωβά (το αντίθετο του Yeχοβά) κ ήρθα να δω τα ύστερα του κόσμου, τα ύστερα!!! ουουουουουουουουουουουουουο σηξ σηξ σηξ σηξ σηξ σηξ σηξ σηξ ουουοουουουουουουοο ποπ ηζ σάταν ποπ ηζ σάταν ποπ ποπ ουουουουουο"

Σημείο να προσέξεις: Πρόσεξε μην τυχόν κ το παραλλήρημα σου βγει όπως της Λουκά, θα πας να γλυτώσει την ταμπέλα gay κ θα σε που χειρότερα, άντε χαζοβιόλη.

6
Μένεις αξύριστος 5 μέρες. Αφού έρθει κ φουντώσει ο γένης, φοράς 20άποντη γόβα, little black dress κ ξανθιά περούκα κ σκας στο γκισέ του κινηματογράφου. Αφού ξελυποθυμήσει η ταμίας, της λες, κάνοντας κίνηση να βγάλεις το στρινγ από την χαράδρα "είμαι διδάκτωρ κοινωνιολογίας κ κάνω έρευνα για το αν οι transgendered μουστακαλήδες θα αντιμετώπιζαν διακρίσεις σε ένα καθαρά γυναικείο περιβάλλον".

Σημείο να προσέξεις: Βάλε hansaplast στη φτέρνα μη σε χτυπήσει το παπούτσι.

7
Σκας στο γκισέ με κούκλα πλαστική γυναίκα από αυτές που χρησιμοποιούν για τις πορνό στιγμές τους οι απανταχού κάγκουρες κ εργένηδες (ναι, με φώναξε κανείς;). στο γκισέ ζητάς να σου βγάλουν δύο εισιτήρια, ένα για σένα, ένα για την κούκλα σου ενώ λες κάτι του τύπου "είναι φανατική της σειράς, έχει πρότυπο τη Σαμάνθα, έχουν γνωριστεί κιόλας στην Νέα Υόρκη"

Σημείο να προσέξεις: Βλέμμα. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σαν του Βουλγαράκη - έτσι ώστε να πιστέψουν ότι πραγματικά το έχεις χάσει εντελώς.

8
Την ώρα που είσαι στο γκισέ μπροστά κάνει τάχα μου ότι μιλάς στο κινητό.... "ελάτε μητέρα εγώ είμαι ο υιός σας. Να σας κάνω μία ερώτηση, αν μου επιτρέπεται, αυτό το έργο που ζητήσατε να δω, πως λέγεται;" Βασικά, είναι μία άλλη εκδοχή του να τα ρίξεις όλα στην γκόμενα σου - μόνο που εδώ τα ρίχνεις όλα στην μαμά η οποία όμως ούτως ή άλλως φταίει για ότι σου συμβαίνει στην ζωή σου γενικότερα!

Σημείο να προσέξεις: Πρέπει να ακουστείς πολύ, πάρα πολύ σεβαστικός στο τηλεφώνημα. Σχεδόν gay, τόσο πολύ σεβαστικός.

9 ιδέα κ τελευταία
Μπαίνετε στο σινεμά εσύ κ 3 φίλοι σου που παίζετε μαζί ποδόσφαιρο, με το στιλ κ το άτητγιούντ που μπαίνουν οι τέσσερες γκόμενες της ταινίας σε είσοδο ξενοδοχείου 7 αστέρων. Έχετε προαποφασίσει από πριν ποιος θα κάνει την Σαμάνθα, ποιος την Σάρλοτ, ποιος την Μιράντα. Φυσικά, ΕΣΥ θα είσαι η Κάρη, δική σου ιδέα ήταν όλο αυτό θα είσαι πρωταγωνίστρια κ όποιας δεν της αρέσει να φύγει. Προχωράτε με αργό νωχελικό βήμα προς το γκισέ, όπως θα έκανα οι 4, κ όταν φτάσετε λες "μπαίνουμε ο ένας στην θέση του άλλου για να μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες του για επικοινωνία κ ολοκληρωμένη σχέση καλλίτερα. Έτσι, στείλαμε τις γκόμενές μας για μπάλα, κ εμείς ήρθαμε εδώ. Εντάξει μπητσ;"

Σημείο να προσέξεις: Γενικά το στιλ "4 άτομα μπαίνουν με πολύ αέρα κ κουλνες σε δημόσιο χώρο" θέλει εξαντλητική πρόβα. Δεν παίρνεις τα παιδιά κανένα τηλέφωνο να αρχίσετε να προετοιμάζεστε;

τέλειες οι 9 ιδέες μου; ναι τέλειες! αλλά, ουφ κουράστηκα πολύ! λοιπόν, διάλεξε αυτή που πάει στην ιδιοσυγκρασία σου κ άρχισε να εφαρμόζεις το σχέδιο, έτσι;

α κ που 'σαι, καλή διασκέδαση στην προβολή!

33 comments:

Έγραψα πάλι ο πούστης ... said...

Γιου ντου νοτ φάκιν εκζίστ !

Κις κις εντατίκ  :D

ysterografo said...

Όλα είναι μία παρεξήγηση, γιατί αυτός μωρέ όταν του είπαν για σινεμά άκουσε sex IN the city!

(Μου έχεις φορτώσει και το άγχος ότι γράφω κοντά κοντά με τον Dorian)

Dorian_Gray said...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!! Είσαι ο θεός μου προβατίδιο, τέλος!!!!

Για αυτό και μόνο, ΝΑΙ!!!! θα πάω να το δώ το σεξεδεσέρε!!! (κι ότι είπα στάχτη και μπούρμπερη)

Neverlandean said...

Εγώ είμαι μια φτηνή σκύλα και θα το κατεβάσω ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ μαζί με μια τσόντα της Butch Bear για αργότερα.

Hfaistiwnas said...

χαχαχα έγραψες πρόβατε!!!
Ιαχωβά στάση θα κρατήσω εγώ!λολολ!

bernardina said...

DORIAN!!! Κι εσύ τέκνον Φρούτε; Γαμώωωτη μου -ε, λοιπόν ΜΟΝΟ αν με πάρεις μαζί σου!!!
Και μετά θα πάμε σπίτι σου για τον Εξορκιστή. ΜΟΥ ΤΟ ΕΤΑΞΕΕΕΕΕΣ!!!
(Να το, το νιώθω το εγκεφαλικό, έρχεται...)
:-DDDD

Kος Μηδενικός said...

Yπάρχει και πάναπλός τρόπος. Μπαίνεις μέσα...και μόλις αρχίζει...φωνάζεις.."τι η Ντούβλη δεν θα βγει...ποιες είναι αυτές οι ξεϊγκλωτες;". Γιατί η εγχώρια βιομηχανία πορνό, πάντα βοηθάει κόσμο!!

Lina said...

σ'αγαπώ... τι άλλο να πω πιο βαθυ΄, πιο μεγάλο; Σ αγαπώ όπως το χώμα τη βροχή, όπως ο τυφλός το φως του. Σ αγαπώ όπως ηγάπησε ο έηνταν ο παίδαρος την βλαμμένη την Κάρυ(βουρστ).


Ευτυχώ; ο Σουρ δεν ε΄χει τέοτια κομπλεξάκια, και σεξεδεσερε βλέπει, και τη στρόμπερυ κολάντα του απραγγέλνει άνετα.... ένεκα η ανοιχτομυαλιά μας =Ρ

Πάντως την είσοδο 4 ζουπα κουλ άτομα, εμείς την κάναμε 4 κορίτσια , ως έξοδο σαν ζούπ[α κουλ άτομα, αλλά θα σου πω πιο προσωπικά γι αυτό, μην γίνω τελείως ρόμπα.

aphtha said...

Είσαι θεός ρε άνθρωπε, τελεία και παύλα. Σε διαβάζουμε και εγώ και ο φίλος μου για να κάνουμε κοιλιακούς (από τα γέλια) και σαν παρενέργεια οι εκφράσεις στις συζητήσεις μας έχουν πλέον αρχίσει να μυρίζουν έντονα προβατίλα. Αρονό, α ρηλη ρονό που θα πάει αυτή η κατάσταση :P

ΥΓ: Τέλειες οι ιδέες σου, δεν το συζητώ. Η φαντασία σου οργιάζει, απορώ τι σε ταϊζουνε!

DrFinch said...

Η κοπέλα μου έχει την τύφλα στο μάτι.
Δεν παιζεσαι! Έριξα τρελό γέλιο νυχτιάτικα. Πάνω που είχα αρχίσει να γλαρώνω και έλεγα να πάω για ύπνο, με ξύνπησες ρε πρόβατε.
Εν πάσει περιπτώσει, ομολογώ με τον κίνδυνο να φανώ δυσκοίλιος, ότι δεν πρόκειται να το δω. Ούτε το πρώτο έχω δει, αλλά και στην τηλεόραση λίγα επεισόδια έχω καταφέρει να δω. Πρέπει κάποια στιγμή να στρωθώ και να καλύψω το χαμένο έδαφος. Μάλλον τώρα στις διακοπές.
Εγώ αν θέλω να πάω σε έργο με gay ή gay friendly στόρυ, κουβαλάω μαζί μου όλη την καρα-στρέητ παρέα μου, την έγκυο αδελφή μου, τον άντρα της, μία φίλη μου που με γουστάρει και κάτι αποστειρωμένους συνάδελφους. Κάποιοι από αυτούς έρχονται γιατί τους έχω πείσει ότι και καλά θα δούν υψηλή τέχνη, άλλοι επειδή δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν και η φίλη μου γιατί με γοουστάρει (καλά με τόσο Τεννεσύ Ουίλιαμς που έχουμε δει μαζί δεν το εχει πιάσει ακόμα το υπονοούμενο?) Άρα 10ος τρόπος "και καλά με έσυρε η παρέα". Άσε που όλοι θα κοιτούν την έγκυο και εμένα ούτε για φτύσιμο (μήπως τελικά κάνω μαλακία?)

sugababe said...

Βλέμμα. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σαν του Βουλγαράκη - έτσι ώστε να πιστέψουν ότι πραγματικά το έχεις χάσει εντελώς.

----

αχαχαχαχαχ! ρισπεκτ!

Σουσουράδα said...

Προβατάκι μου τι τρέλα κρύβεις μέσα σου...

Θέλουμε ενημέρωση εμείς τα βλαχάκια διότι εδώ που μένουμε δεν έχει σινεμά (μόνο θερινό) και θα πρέπει ή να το "κατεβάσουμε" on line ή να περιμένουμε το Σεπτέμβρη που μπορεί να κάνουμε καμιά βόλτα στη ζούγκλα της Αθήνας.

Τα νέα του Ψαροντούφεκου και η Σουσουράδα σας εύχονται "Πάντα τέοια"!
Τρελές εμπ(ε)νεύεις!

Globetrotter said...

Μα την τύφλα στο μάτι;;;;;;;
Οφείλω να ομολογήσω ότι κι εγώ μετά από τόσο καιρό που σε διαβάζω έχω αρχίσει να προβατίζω (και μάλιστα μου έχει τύχει να μου πουν: διαβάζεις provato ρε γίδι;;;)
Οποίο ξεμπρόστιασμα!!! χαχαχαχα
Luv ya sooooo much !! :)))

YO!Reeka's said...

«Σημείο να προσέξεις: Βλέμμα. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σαν του Βουλγαράκη - έτσι ώστε να πιστέψουν ότι πραγματικά το έχεις χάσει εντελώς»


μπουχαχαχαχαχαχαχα
τελειο :) :) :)

ΠΣ. εβαλα φίλη και μου είπε όλη την υπόθεση και ξενέρωσα μόνο που την άκουσα. πιο βαρετό πεθαίνεις νομίζω.

Anonymous said...

Ναι κι όμως, πέθανα στο γέλιο!
Άψογες ιδέες. Αλλά το καλό είναι ότι είμαι γυναίκα. Μπαίνω να δω όποια ταινία θέλω.. :)

Φιλιά!

amalthia said...

υπάρχει και το άλλο..

μπαίνεις μέσα με σακακιά και σκαρπίνι γυαλιστερό, γιακά πουκαμίσου έξω απ'το σακάκι,γραβάτα με καρτούν,πούρο στο χέρι και χρυσή καδένα στο λαιμό(μπλεγμένη με τη γραβάτα)..το φυσάς λέμε το παραδάκι..και λές στον γκισέ

"αλήθεια είναι ρε κοπελιά ότι εδώ δείχνει συνολάκια πρίμα? ή τσάμπα με έστειλε η Κικίτσα να πάρω ιδέες να της ψωνίσω λέει όταν πάω στις Γαλλίες να πουλήσω την σταφίδα?"

σημείο να προσέξεις: ναέχεις αφήσει το νύχι του μικρού δάχτυλου εξωφρενικά μακρύ για να πείθεις για πλούσιος αγρότης.

amalthia said...

υπάρχει και το άλλο...

..μπαίνεις μέσα ντυμένος με βερμούδα και απλό κοντομάνικο και λες στη κοπελιά στον γκισέ

"παρακαλώ θέλω 2 εισιτήρια για το εργάκι αυτό...θέλω να κάνω έκπληξη στην κοπέλα μου,θα έρθει σε λίγο,της είπα πως θα δούμε τον Ράμπο Νο 154. τρελαίνομαι να την ξαφνιάζω και να της κάνω κάτι τέτοια"

σημείο να προσέξεις: να είναι όμορφη η κοπέλα στα εισιτήρια γιατί στάνταρ θα σου δώσει το τηλέφωνο της να βγείτε.

amalthia said...

υπάρχει και το άλλο..

..δεν έχει άλλο πλάκα κάνω..ότι και να προσπαθήσω να σκεφτώ δεν σε φτάνω...και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σου πω πως τρελάθηκα με την ιδέα του πόστ αυτού!!

πως να το κάνουμε?εσυ είσαι η Κάρυ των μπλόγκς.

Maria said...

this movie just sucks mate!

Anonymous said...

provataki mou! Se eida sto sinema stin idia provoli pou to eida k ego to satc2! Yes yes yes! Alla ntrapika na sou miliso, oh! Pos sou fanike? Eh, eh? Ego so so. Den varethika alla mou fanike ligo. Arono... xxxx

Tanila said...

Τα ρούχα είναι ηλιθιωδώς έως ανηθίκως πανάκριβα.
Το στόρι είναι για τα μπάζα, το διάβασα στο μπλογκ της Φλονσαβαρντου.
Η θεία μου έχει δίκιο, η μούρη της Καρυ είναι σαν καλαπόδι.
Η μούρη της Καρυ είναι σαν καλαπόδι.
Η μούρη της Καρυ είναι σαν καλαπόδι.Η μούρη της Καρυ είναι σαν καλαπόδι.Η μούρη της Καρυ είναι σαν καλαπόδι.

Won_toLLa said...

Provate kai loipoi... to eida to ergaki... GELASA... gelasa POLY.... kai eixes dikio gia thn ataka tis Mirantas...

LOL to ergaki... Alla ws ekei...

Samantha me arabes kai ta profylaktika... TELOS... Eliwsa...

Agaphmeno proswpo sthn tainia... h Giagia Abudabisa me moustakaki... (kai na akouw sxolio apo kyrioula sto pisw kathisma... san thn giagia mou einai ayth... Lol sou lew... gelousa monos mou...)

Ayta... Axrhstes information... telos!

Provato said...

Έγραψες, χεχε, γιου μπετ α φάκην εκζήστ, θέγκζ λαβ - α ρήλη ηντζόη μη μέηκηνγκ γιου λαφ! xxxxx

ysterografo, τι θες να πεις, ότι δεν είσαι ο αλτερ ήγκο του Dorian??? χεχεχε αφού αμέσως με το που φάνηκες να σου τον από κάτω, θα μου πείτε επιτέλους τι γίνεται με εσάς τους ένα; xxxx

Dorian, θα πάμε μαζί να το δούμε, τέλος, λέμε, κανόνισε - φαντάσου εγώ το βλέπω δεύτερη φορά για πάρτη σου!

Neverlandean τι την θες την τσόντα Butch Bear όταν έχεις εμένα; μην χάνεις το χρόνο σου!

Ηφαιστίωνα προσοχή στο τάντρουμ όμως, μη σου βγει χειρότερο! xxxx

Provato said...

bernardina ο Dorian νομίζω μας παίζει, μία μας λέει θα έλθει, μία όχι, τι να πω.... :-)

Zero, πολύ σωστά τα λες το μόνο που με ακυρώνει είναι το απίστευτο οξύμωρο "εγχώρια ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ πορνό" υποφέρουν τα ματάκια μου να διαβάζουν τέτοιες εκφράσεις

Lina Μου, στεφάνι μου παράνομο, τι είναι στρόμπερη κολάντα; κ κυρίως, πότε θα βρεθούμε να μου τα πεις;

aphtha αχ αχ να σου πω πόσο χαίρομαι να σε βλέπω να γελάς κ εσένα κ τον φίλο σου! χάου κουλ ηζ δατ! :-)

Provato said...

DrFinch πρώτον, έχω να σου πω ότι το η κοπέλα μου έχει τη τύφλα στο μάτι, είναι καράκατακλεμένη φράση, νομίζω από κάποιο από τα ελληνικά των Ρέππα Παπαθανασίου, αλλά δεν θυμάμαι ποιο.
Δεύτερον, ελπίζω να ξαναγλάρωσες σύντομα.
Τρίτον - τα έργα σεξεδεσέρε δεν χάνεις τίποτε να μην τα δεις, αλλά το σήριαλ είναι πολύ ωραίο. Ειδικά οι 4 πρώτες σεζόν.
Όσον αφορά το θέμα του πως πας σε gay έργο, ε τι να πω, ε όχι, αν είναι να κάνω ολόκληρο κίνημα για να δω μία βλακεία... χίλιες φορές να ζούσα στο ιράν του σάχη, χεχεχε

sugababe χεχεχε :-) (είδες που τον εκπαραθύρωσαν από την ΝΔ, ε;)

Σουσουράδα μα που στο καλό ζεις, στο Καστελόριζο; δεν μπορώ δεν μπορώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάπου κοντά σου δεν θα έλθει οσωνούπο το έργο! μουτς μουτς!

Globetrotter χεχεχεχε Love ya too, τι να πω ντρεπ ντρεπ εντατίκ με τα καλά λόγια σου, χεχεχε (κ όπως είπαμε το "έχουμε την τύφλα στο μάτι" είναι κλεμμένο, νομίζω, χεχεχε) xxxx

Provato said...

Υο!reeka επ, σε τσάκωσα, να κάνεις σκονάκι στις υποθέσεις των έργων. Να σου πω, βαρετό δεν είναι, απλά είναι "λίγο"

αυτή ή αυτός, ε εντάξει, αν όμως κανένας φίλος θέλει να δει το σεξεδεσίρι, έχεις προτάσεις να τον βοηθήσεις.

amalthia, ρησπέκτ ρησπέκτ εντατίκ. η πρώτη ιδέα είναι όσομ - η δεύτερη είναι αμέηζηγκ - κ σταμάτα να με λες Κάρυ (με κοτόπουλο)

Maria εντάξει, όχι εντελώς, θα μπορούσε απλά να είναι πολύ καλλίτερη!

Provato said...

anonymous α έπρεπε να μου μιλήσεις, έπρεπε, συμφωνώ απολύτως με την γνώμη σου για το έργο, είναι λίγο λίγο λίγο!

τανίλα τα ρούχα είναι άσχημα, αλλά η SJP τα υποστηρίζει ρε πούστη μου. εν τω μεταξύ, ένα από τα φορέματά της κάνει 50 χιλιάδες ντάλαρζ κ έγινε ψιλοχαμός στην Αμερική με αυτό. Η μούρη της Κάρυ έχει τέλεια μάτια! xxxx

Won toLLa έτσι, έτσι, καθόλου άχρηστο Info, συμφωνά απολύτως μαζί σου! :-)

Lina said...

η στρόμπερυ κολάντα είναι η λογική της πίνια κολάντα, αλλά αντί για ανανά έχει φράουλα. Του τη σέρβιραν του Σουρ σε souper gay ποτήρι,, με φρουφρου, ομπρελίτσα, φραουλίτσα, και ό,τι άλλο εξτραβαγκάντζα είχανε.
πότε θα ανταμωθούμε; όντως.....

ysterografo said...

Dorian, θα πεις ή θα πω;

Provato said...

Lina να του βάζουν κ ελιά που να αναβοσβήνει, αρκεί να μην την φάει όμως, ναι; λοιπόν, όταν κατέβεις/ανέβεις/χουοτέβερ αθήνα, να με κάνεις επικοινωνία, ναι;

ysterografo, το να μιλάς στον εαυτό σου είναι δείγμα διάνοιας, το ξέρεις έτσι;

ysterografo said...

Μου δίνεις πολύ κουράγιο. Το είχα εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου.
Παλιογιατροί.

Dorian_Gray said...

TZIΖΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μα τι θέλετε πια όλοι απο μένα???Πρώτα η τρελή που επιμένει να πάμε σινεμά και τώρα απο το πουθενά μου κατσικώνεται και το υστερόγραφο...!?!?!?!

Α!...Πολύ δύσκολο πράγμα να είσαι κρυφός θαυμαστής σε μπλόγκ!

Provato said...

υστερόγραφο, επίσης θα σου δώσω περισσότερο κουράγιο όταν σου πω ότι η επιθυμία να μαθαίνεις κουτσομπολιά κ η υψηλή νοημοσύνη είναι ανάλογα, όσο πιο πολύ το ένα τόσο πιο πολύ κ το άλλο!

dorian ε, τι να κάνουμε, δεν είναι όποιο κ όποιο blog είναι ντα σηπ! :-) χόλντ γιορ χόρσης λοιπόν, ναι;