Monday, June 21, 2010

Το πρωινό χέσιμο μιας μεγαλοφυίας

Υπάρχει ένας άντρας εκεί έξω... ένας άντρας που αυτή τη στιγμή που μιλάμε αισθάνεται πάρα πολύ υπερήφανος κ σημαντικός.

Ένας άντρας που έχει την εσωτερική ηρεμία κ ησυχία να ξέρει πως έκανε κάτι σπουδαίο για την πατρίδα του.

Αυτό ο άντρας είναι εξέχων κοινωνικός παράγοντας. Συγκεκριμένα είναι ο γραμματέας ενός πράγματος/οντότητας που ονομάζεται Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ (ναι, ναι, σέξη βγιούερ, το ΠΑΣΟΚ έχει κ Τομέα Απόδημου Ελληνισμού, χουάη νατ, δεν καταλαβαίνω γιατί αντιρράς; δεν πιστεύω να είσαι κακοπροαίρετος!). Κ μία μέρα, ο άντρας αυτός είχε μία Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΗ ιδέα.

Ας παρακολουθήσουμε, όμως, την σκηνή, σαν να είμαστε εκεί, χάρη στην μαγική κάμερα του http://www.provato.gr/:

φύγαμε:

Ο γραμματέας του Τομέα Απόδημου Πολιτισμού του Πασόκ, μόλις έχει ξυπνήσει. Περνά, για να ξεμαχμουρλίσει, μερικά λεπτά στο κρεβάτι, τεντώνεται στα σεντόνια που απεικονίζουν συστάδες βούρλων δίπλα σε μία κινέζικη λίμνη, κ μετά πετάγεται, όλος ενέργεια κ όρεξη, να ξεκινήσει την μέρα του.

Φορά μόνο ένα σούπερ κουλ εν τρέντη σωβρακάκι, πάρα πολύ μοντέρνο, μέχρι επιληψίας, που του έφερε η ανηψιά του που είχε κερδίσει ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη όταν είχε παίξει σε ένα διαγωνισμό Afrosso-anasana!. Μποξεράκι, πες γεια στον σέξη βγιούερ:

Βγαίνει από το κρεβάτι, φοράει τις κοτλέ καφέ παντόφλες του με φούντα πορφυρή κ χωρίς να ρίξει τίποτε επάνω του πηγαίνει προς το καθρέφτη του. Θαυμάζει την αντανάκλασή του, τακτοποιεί την Άκουα Βέλβα πάνω στο έπιπλο κ αρχίζει να μετρά, από μέσα του, αντίστροφα...

10
9
8
7
6
5
4
3
2

...ακριβώς όπως το περίμενε, πριν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση, τον πιάνει το πρωινό του χέσιμο. Χαμογελά ικανοποιημένος. Αισθάνεται ασφάλεια κ ήρεμία που κ σήμερα το έντερό του λειτουργεί τόσο καλά - τόσα χρόνια τώρα, ξέρει ότι αυτό το έντερο δεν θα τον προδώσει ποτέ: Πριν περάσουν μερικά δευτερόλεπτα από την ώρα που θα βγει από το κρεβάτι, θα του έλθει να χέσει, στανταράκι. Γιου γκο συνεπές bowel!!! γιου γκό ηντήντ.

Ο ήρωάς μας μπαίνει στην τουαλέτα. Σηκώνει το κάλλυμα της χέστρας που είναι επηρεασμένο από Βερσέης (Versace) κ κάθεται.
Κλάνει μία πορδή, κ θαυμάζει την κουρτίνα στο μπάνιο του που είναι ό,τι πιο καρακατρέντη έχει υπάρξει έβα. Την διάλεξε μόνος του, αυτός ξέρει από αισθητική κ πχιότητα, σε ένα ταξίδι στο Ντουμπάη:
Κλάνει ακόμα μία φορά κ αισθάνεται την κουράδα να κατεβαίνει.... εκείνη την στιγμή, όμως, συμβαίνει κάτι πράγματικά μαγικό! Όπως σε κάθε πραγματική μεγαλοφυία, που τις καλλίτερες ιδέες τις έχει την ώρα του χεσίματος, ο άνθρωπός μας τρώει μία φλασιά κ σκέφεται κάτι που θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας του τόπου για πάντα.

καθώς σκουπίζει τον κώλο του με, κλασικά, ντηζαηνάτο κ φάνιε χαρτί υγείας (διότι, όπως είναι αναμενόμενο έχΟμε κ αίσθηση του χούμορ - χωρίς ι, παρακαλώ) ο άθρωπας αναρωτιέται πως κ δεν είχε νωρίτερα αυτήν την ιδέα, πως δεν το είχε σκεφτεί όλο αυτό κάποιες βδομάδες πριν. Τι σκέφτηκε; Nα φτιάξει μία αφίσα που θα απευθύνεται στους Έλληνες του εξωτερικού κ θα τους προτρέπει να έλθουν στον τόπο καταγωγής τους για διακοπές. Στόχος; Nα καταλάβουν ότι έτσι μπορούν να στηρίξουν την Ελλάδα στις προσπάθειές της για οικονομική ανάκαμψη.

Καθώς ετοιμάζεται να μπει στο ντους, ο άθρωπας παίρνει κ μία ακόμα απόφαση. Να πάνε να πηδηχτούν οι ειδικοί, να πάνε να χεστούν οι συνεργάτες. Αυτός, που ξέρει τόσο πολύ από αισθητική θα σχεδιάσει μόνος του την αφίσα, μόνος! Για να είναι πραγματικά αποδοτική κ να πετύχει τον στόχο της.

ναι, κάποιες διάνοιες μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι, χωρίς να έχουν την ανάγκη μετριοτήτων.

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...


αντιγράφω από δελτίου τύπου (κατά πάσα πιθανότητα):

Στους Έλληνες του εξωτερικού απευθύνεται η αφίσα που κυκλοφόρησε ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ, με τίτλο «Οι Έλληνες του Κόσμου κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα».

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των Ελλήνων του Κόσμου να κάνουν οι ίδιοι και οι ξένοι φίλοι τους τις φετινές τους διακοπές στην Ελλάδα, στηρίζοντας τη χώρα στον αγώνα της για οικονομική ανάκαμψη.

Η έκδοση της αφίσας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που έχει αναλάβει ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ, στοχεύοντας στην άμβλυνση της αρνητικής εικόνας της χώρας μας το εξωτερικό, τη συσπείρωση των Ελλήνων της Διασποράς και την ανάπτυξη της αλληλεγγύης μεταξύ Ελλήνων και υπόλοιπων πολιτών στις χώρες υποδοχής.

Ο Τομέας Απόδημου Ελληνισμού του ΠΑΣΟΚ, με γραμματέα τον Κωνσταντίνο Τάτση, από το Μόναχο, επιδιώκει να πετύχει το στόχο του μέσα από τέσσερεις δράσεις. Εκτός από την καμπάνια «Φέτος πάμε όλοι διακοπές στην Ελλάδα», προγραμματίζονται εκδηλώσεις, σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, τα μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, το ΣΑΕ, αλλά και με κόμματα άλλων χωρών, με στόχο την ενίσχυση του φιλελληνισμού.

Τέλος, αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες ενίσχυσης του ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, αναπτύσσοντας συνεργασίες με ομογενειακούς φορείς και φιλέλληνες.


κ τώρα, είναι ώρα να δεις κ την αφίσα αγαπημένε αναγνώστη.

κοίτα, είναι επιπέδου ΜΟΜΑ, μην σε ξενίσει, ναι; μου το υπόσχεσαι; δηλαδή αν σου έλθει κάτι να ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι λόγω που δεν μπορείς να καταλάβεις την μεγάλη τέχνη, Ok;

α, επίσης με την ευκαιρία, επειδή η αφίσα που θα δεις θα προκαλέσει καταιγίδα, μιλούνια τουριστών ομογενών, έχε λίγο υπομονή με το Ελ.Βεν. κ τις άλλες υπόδομές τις χώρας που θα πήξουν από την απίστευτη κοσμοσυρροή, τώρα το καλοκαίρι, ναι;

εγώ πάντως μόλις τελειώσω το ποστ θα τηλεφωνήσω στον ταξιδιωτικό μου πράκτορα να του πω ότι αν είχα λεφτά κ ζούσα στο εξωτερικό θα πήγαινα Ελλάδα φέτος.

Λοιπόν, φύγαμε να δεις αφίσα... κ φυσικά, θα σε βασανίσω (λίγο) χεχεχεχε.

κατέβα.




κατέβα



κι άλλο



μην βιάζεσαι




μην κλέβεις


μαλακισμένο μη κλέβεις είπα - γμτ


σκρολ σκρολ εντατίκ όλοι μαζί.


εσεί εκεί πίσω μην χαλαρώνεις, κάνε σκρόλ, σε βλέπω θα το πω στην Τζέην Φόντα, ότι λουφάρεις


κι άλλο


κατέβα



πιο χαμηλά



κ άλλο


"δεν αργούμε παπαστρούμφ"


λίγο ακόμα, να κατέβουμε λίγο χαμηλότερα


έλα



φτάνουμε σκάσε



σκάσε



κάνε υπομονή


κ ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός



εδώ είσαι, το μεγάλο βραβείο design αφίσας για τον 21ο αιώνα πάει στο....

44 comments:

Dorian_Gray said...

Μετά απο αυτό που είδα, πάω τρέχοντας στην τουαλέτα...

sikia said...

Σε πληροφορώ ότι φέτος δε σκόπευα να έρθω Ελλάδα, είχα κουραστεί πια να μιλάω με τους δικηγόρους μου και να απαντάω στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη σχέση μας. Όμως βλέποντας την αφίσα συγκινήθηκα και αποφάσισα τελικά να έρθω! Ο ταξιδιωτικός μου πράκτορας τυγχάνει να διανυκτερεύει απόψε σπίτι μου, και του είπα να μου κλείσει εισιτήριο πάραυτα!

un (presque) Français à Londres), said...

Καλά, κι εγώ μια από τα ίδια. Θα έχω ισα με σαράντα χρονια να γυρίσω Ελλάδα αλλα τώρα το πήρα απόφαση. Το εισιτήριο κομμάτι ακριβό, γύρο στα 1000€ (αφού όλοι πλακώθηκαν να γυρίσουν τώρα) αλλα το ξενοδοχείο που μου έκλεισαν στην Ομόνοια (με όλες τις παροχές, με επιβεβαίωσαν) θα με αποζημιώσει και με το παραπάνω. Kalimera and live your myth in Greece.

Provato said...

Dorian αγαπημένε να μας δείξεις το αποτέλεσμα του κόπου σου, ναι;

sikia φάνηκες ξανά μετανιωμένη στου δρόμου τη γωνιά να έρθεις να πέσεις γονατιστή μπροστά μου να μου κάνεις μία υπέροχη συγγνώμη. ένα έχω να πω, δεν σε συγχωρώ. (αυτό το σχόλιό σου θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου για να ξέρει ο κόσμος με τι ευκολία ανοίγεις το σπίτι σου σε κάθε άντρα)

un presque, κάνε υπομονή, είναι για την στήριξη της πατρίδας μας, κάνε υπομονή, κ των ανθρώπων της που είναι τόσο ταλαντούχοι!

Soraya said...

Νομίζω πως η μυωπία μου ανέβηκε 5-6 βαθμούς μετά απ' αυτό!!
Είμαι και απόδημη η ρουφιάνα...

Provato said...

vivi Ομολόγα, δεν σε έπιασε ο τρελός ο νόστος ο ανυπέρβλητος να γυρίσεις πίσω για πάντα; ομολόγα!

amalthia said...

"ω μα ναι θεία Νταίζη,έχει απευθείας πτήση Γιοχάνεσμπουργκ-Ζάκυνθο! έλα,πάρε τον Ταμταμταμ και φέρτον να τον γνωρίσουμε και εγώ θεία μου που σ'αγαπώ θα σας κάνω δώρο ένα ποδήλατο για να πάτε να δείτε την Ακρόπολη"

"μα Αμάλθεια σου είπα θέλω να επισκεφτώ και τα Τουρκοβούνια"

"ε και τι σκας?θα πάμε με την βάρκα του μπαρμπα Στάθη και θα πάρουμε και ψαροντούφεκο μαζί μας για να ψαρέψουμε!"

tina said...

Εκεί ανάμεσα στη Μόσχα και στη Νέα Υόρκη, είναι αλήθεια το παιχνιδιάρικο καθρέφτισμα της υδρογείου, ή απλώς βρωμίτσα στην οθόνη μου?

Provato said...

amalthia ψάρωασα τρελά τώρα, έχεις θεία που την λένε Νταίζη κ είναι Νότια Αφρική, μαλάκα ζηλεύω σε παντρεύομαι ΤΩΡΑ!

tina είμαστε δύο διάνοιες που έχουν την ίδια βρωμίτσα στην οθόνη μας, how cool is that, how utterly cool! :-)

Anorgymous said...

......
να πω και κάτι...ωραίο κείμενο για άλλη μια φορά το προβάτο...εικόνες...και ηχητικές

YO!Reeka's said...

πραγματικά, ειλικρινά, απλά απαράδεκτη!(όπου τάτσης, αν θυμάμαι καλά, πρώην γραμματέας της νεολαίας πασοκ και πρώην επικεφαλής του εθνικού συμβουλείου νέων, αμφότερα δηλαδή οφίτσια του κώλου, aka ανεπάγγελτοι που ζουν στους εσωκομματικούς διαδρόμους και νομίζουν ότι χτιζουν πολιτική σταδιοδρομία)

stassa said...

Διαφάνειες, αντανακλάσεις... κάποιος ανακάλυψε το φωτοσόπ στο ΠΑΣΟΚ, ε;

Εμένα με σκοτώνει η επιλογή των χρωμάτων, μπλε του δημόσιου νοσοκομείου με πράσινο του ΠΑΣΟΚ, άστα να πάνε.

Provato said...

anorgymous ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ μόνο με ένα αριστουργηματικό ποοουστ μπορείς να το τιμήσεις, μόνο! λολ λολ :-)

Υο!Reeka κ λίγα λες, ούτε στις αρχές των 80z τέτοια αισθητική κ τέτοια εκτέλεση - στρατηγική από πίσω μηδέν, μηδέν μηδέν, ερασιτεχνισμός κ μαλακία.... απλά για τα μάτια του κόσμου!!! Όσο για τον τύπο, να σου πω, πως θα αισθανθείς να τον δεις να γίνεται κάποια στιγμή υφυπουργός τύπου ας πούμε; φρικτό; εντελώς φρικτό!

Afrikanos said...

kala, me ipiase mia zali, mia 8oloura, ena "toy gyrise to mati anapoda" pragma...piga na comentarw ki ekleisa to tab, moy pesan ta gyali sto patwma (AN foroysa), exasa ton skylo moy (poy DEN exw) klp...

Jesus Christ imwn twn armatwlwn! (kai kleftwn!):D

Provato said...

stassa άστα αυτά κ παραδέξου ότι κ εσύ θέλεις να γυρίσεις Ελλάδα μόνιμα μετά από τέτοια καμπάνια, όχι;

Provato said...

afrikane μήπως μετά από αυτή την εμπειρία αγάπης προς την πατρίδα να αλλάξεις το όνομά σου σε Ελληκανός; μήπως;

ΗarryTsopanos said...

Εγω λεω τωρα που γυριζουν ολοι οι μεταναστες μας να γινω μεταναστης εγω,και να φυγω.
Και αυτο για να περιμενω την επομενη αφισα του τομεα αποδημου Ελληνισμου του Πασοκ που θα με εκλιπαρει να επιστρεψω,και τοτε θα ξαναρθω.

Afrikanos said...

ma oxi, giati? isa-isa!!! eimai ki egw aponikos...apostolos...apomanos.... a, to 8ymi8ika! apodimos!;)

ΗarryTsopanos said...

Αυτες οι πυλες γιατι μου θυμιζουν γραμμες λεωφωρειων της Αθηνας?
Η Α2 δεν παει Βουλα?
Η Β2 ΚΑΙ Β3 Γλυφαδα?
Κατι κρυβετει πισω απο ολο αυτο,καποια συνομωσια.
Χμ....χμ......τριτο χμ δεν κανω μην με πειτε καχυποπτο.

Provato said...

Χάρη α εσύ το πήγες πάρα πολύ μακριά το όλο πράγμα, δεν ξέρω ανησυχώ, η φαντασία σου καλπάζει. άσε που θα το δει το σχόλιό σου η "γραμματεία" κ θα της δώσεις ιδέες

αφρικανέ, απόδημε ελληνισμέ, γύρνα ξανά! :-)

Hfaistiwnas said...

Για την δεκαετία του '60 καλη είναι βρε παιδιά..

Provato said...

Ούτε καν Ηφ, ούτε καν. το 60 οι αφίσες του ελληνικού τουρισμού ήταν απίστευτα τέλειες, για να πάνω σε μία κατηγορία σχετική με το θέμα μας! :-)

Kος Μηδενικός said...

Eμένα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν την αντίκρισα είναι μια απορία....πλήρωσα τους λογαριασμούς ΔΕΗ, νερού και τηλεφώνου αυτό το μήνα; Χμμμμ!!!

ysterografo said...

Τομέας αποδημήσασας αισθητικής.

An-Lu said...

Ολίγο από δρομολόγια τραίνου μου θυμίζει και φυσικά με κάνει να λατρεύω το Μπακού ακόμα πιο πολύ!

sugababe said...

"είχε κερδίσει ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη όταν είχε παίξει σε ένα διαγωνισμό Afrosso-anasana!"

χαχαχαχαχα! φοβερό! που το θυμηθηκες το αφρόζο!

Όπως και οι προηγούμενοι, ξεκινώ από τώρα! Και μάλιστα θα βγάλω εισητήρια απο 2 διαφορετικά αεροδρόμια, μην τυχόν και δεν κανω 15αυγουστο στην Ομόνοια! Κάντε πέρα να περάσω!

(Χάλια η αφίσα. Μα τελείως χάλια. Πως φαίνεται ότι την έφτιαξε ελληνικό κόμμα!)

aphtha said...

Sheep, ικανό σε είχα εκεί που έλεγες πιο χαμηλά και πιο χαμηλά και πιο χαμηλά, να έβλεπα ξαφνικά τη φράση αχ,εκεί! .

ΥΓ: Μα μια φορά ρε γαμώτο να βρω να σχολιάσω κάτι σχετικό με το ποστ?! :P

Rodia said...

Αγαπητέ πρόβατε, εχω την αίσθηση οτι ειρωνεύεσαι. Γιατί, δλδ, δεν είναι μια σουπερ ντουπερ αφισα; Περιμενες τπτ καλυτερο, ωραιοτερο, αποτελεσματικοτερο;

..για να λεμε αληθειες, μετα απο τη μακρια εισαγωγη, περιμενα μια αφισα με τη προειδοποιηση «ΜΙ ΡΗΧΝΕΤΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΙ ΛΕΚΑΝΙ», σημα κατατεθεν σε ολες τις ελληνικες τουαλετες..

stassa said...

«stassa άστα αυτά κ παραδέξου ότι κ εσύ θέλεις να γυρίσεις Ελλάδα μόνιμα μετά από τέτοια καμπάνια, όχι;»

Θέλω, πώς. Σκέφτομαι αφού έχει πέσει τόσο χαμηλά η στάθμη, μπας και βρω κι εγώ καμμιάν άκρη να κάνω αφίσες του ΠΑΣΟΚ. Μόνο η κουτσή Μαρία δηλαδή;

a female Darcy said...

milame gia aristourgima minimalismou. de xreiazetai tipota o apodimos ellinismos gia na to piasei to iponopumeno
mia idrogeio kai tous proorismous se mia karta. pali kala pou den evalan kai ena velaki apo thn idrogeio stin karta

Anonymous said...

ειναι σαν να σε καλουν σε διακοπες στο γενικο κρατικο νικαιας. προβατο για καλο και για κακο κρατα και σε ενα κυπελακι τα ουρα.

Pink_Fish said...

εμένα μου θυμίζει προεκλογική αφίσα. Χωρίς καθόλου φαντασία, "ξερή" εντελώς...Δηλαδή αυτό τώρα πρέπει να σε παρακινήσει να έλθεις Ελλάδα? Και που φαίνεται η Ελλάδα σε αυτή την αφίσα?

dsquared said...

Γιατι εγω νομιζω πως μπορει να την έχει κανει κανας "επαγγελματίας" γραφίστας μιζαδόρος που έχει τρελλά κοννε?
Ουτως η άλλως σε αυτο το χώρο τις δουλειές τις πάιρνουν όλοι έτσι.
Αμα βρεις καμια άκρη που να θέλει κομματικές αφίσες σφυρα και σε μένα διοτι κατέχω ΚΑΙ αυτη την τέχνη.
Και το λεγα εγω να γίνω κομματόσκυλο. Η μόνη και σίγουρη λύση για έναρξη καρριέρας και για να μη μείνεις ποτέ άνεργος!
DAN

Anonymous said...

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!
Είναι ΟΝΤΩΣ άθλια!!

Απ' το 1985 την είχαν στα συρτάρια;

bernardina said...

Ε;;;

...κι εκεί που νόμιζα ότι χειρότερα από την καμπάνια/αυτοδιαφήμιση του ΜΕΤΑΧΑ δεν γίνεται, έρχονται τα γεγονότα και με διαψεύδουν...

Όμως διαμαρτύρομαι εντόνως για την παράλειψη και την καταγγέλλω: ο προορισμός Τζιμπουτί-Άνω Κάτω Κωλοπετεινίτσα Gate X123 γιατί παραλείφθηκε; Δεν είχε αρκετές συμμετοχές; Ποια άθλια παιχνίδια παίζονται και ποια ύποπτα συμφέροντα κλείνουν τις πόρτες στους συμπατριώτες μας Τζιμπουτιώτες; Ε;;; (για να κλείσω με το ίδιο επιφώνημα)

Αιθεροβάμων said...

"Οι Έλληνες του κόσμου κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν:
- Μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105
- Μια φορολογική ενημερότητα
- Ένα πρόσφατο λογαριασμό του ΟΤΕ
- Το βιβλιάριο ασφάλισής τους

Ετοιμαστείτε για τρελά κέφια."

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...

Anonymous said...

Ποοποο όλοι οι κομπλεξικοί εδώ είναι μαζεμένοι;;

Αλλά έτσι είναι! Όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες που είναι μπροστά από την εποχή τους παρεξηγούνται...

:p

Provato said...

Zero Λολ λολ έχεις τόσο δίκιο, θέ μου, είναι εντελώς αφίσα που θα έβλεπες στην ΔΕΗ κάτω μαγούλας, χεχεχε xxxx

ysterografo, έτσε σε θέλω, αιχμηρό αλλά με τους άλλους όχι με μένα, χεχεχε

An-Lu we love Μπακού, ντόν γουή; xxxxx

sugababe μα είσαι καλά, ΖΩ με το αφρόζο, τι εννοείς "που το θυμήθηκα" χεχεχεχε. κανόνισε να έλθεις ελλάδα κ να μην πιούμε καφέ, θα σε κάνω σπανκ πολπουλίνο! xxxx

aphtha μην ανησυχείς καθόλου, να σχολιάζεις Ο,ΤΙ θέλεις, εγώ το πιάνω το νόημα κ διαβάζω πίσω από τις γραμμές (κ πιο χαμηλά από τις γραμμές επίσης)

Provato said...

rodia καλλίτερα όμως δεν είναι που σου την έκανα την έκπληξη κ σου ήρθε κάτι άλλο, ωραιότερο, στο κεφάλι; χεχεχεχε!

stassa καλά αν έσυ έκανες αφίσες θα έκανες παπάδες, μην το συζητάς, μακάρι να έβρισκες άκρη... xxxxxxxxxx

a female Darcy ααχαχαχαχαχαχααχαχ μου λείπει το βελάκι γμτ, πως δεν το σκέφτηκαν αχαχαχαχ

ανώνυμε γκασπ, αμάν πια πήγε να μου κάτσει το μπουτάκι κοτόπουλο πανέ που κρατσανίζω χιχιχιχιχιχιχιχι

ψαράκι μου... έλα μου ντε.... που φαίνεται; ΦΡΙΚΗ λέμε! xxx

Provato said...

dan μα σίγουρα έτσι έχει γίνει από "επαγγελματία γραφίστα" που τον καθοδήγησε ο μεγάλος οραματιστής... χεχεχεχε (μην τολμήσεις να γίνεις κομματόσκυλο, σε έφαγα)

maestria μην σου πω κ 1885! χεχεχεχε

bernardina μην σπέρνεις σε παρακαλώ, μη, την διχόνοια στον λαό, χεχεχεχε xxxxx :-))

Αιθεροβάμων ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σ' αγαπώ ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμε, μη, μη, μη μας δίνεις έτσι στεγνά. αφού το ξέρεις στην Ελλάδα όποιος ξεχωρίζει πάνε να τον κλαδέψουν (καλή ώρα σαν τον δημιουργό του αριστουργήματος, χεχεχε) xxxx

Anonymous said...

Σημαντική λεπτομέρεια: στο "καθρέφτισμα" της κάρτας φαίνεται τελευταίο (ανάποδα) "Στουτγάρδη - Θεσσαλονίκη" που δεν αντιστοιχεί σε καμία πτήση από τις πάνω! Ποιος θα λύσει αυτό το μυστήριο? Τι θέλει να πει ο ποιητής?
Χιχι προβατάκι thanks για τα γέλια, είχα καιρό να σε διαβάσω και τα χρειαζόμουν! :)

Provato said...

αχαχαχαχαααααχαχαχα ανώνυμε ΣΕ ΑΓΑΠΏ πως το έπιασες ρε θηρίο, ΣΕ ΑΓΑΠΏ λέω, είμαι σίγουρος ότι είναι μήνυμα από εξωγήινους που εγκρίνουν την αφίσα λολ xxxxxx

mADman said...

Τζήσας! Είναι ακόμα χειρότερο και απο τη φετινή καμπάνια του ΕΟΤ! Check it out ...
http://m-ad-ness.blogspot.com/2010/05/vs-turkish-airlines-globally-yours.html

Provato said...

mad ναι, καταφέρνει να είναι χειρότερο κ από αυτά, χεχεχεχεχε