Tuesday, July 06, 2010

Τι ζήτησα ο άθρωπας, να βρέξω λίγο τα διψασμένα μου τα χείλη, να δροσιστώ...

Με την κρίση κ όλα αυτά, που δεν έχουμε λεφτά κ έτσι (σημείωση εσωτερικού έντητορ: μμμμ μμμμμ ωραία ελληνικά, ωραία χρήση της γλώσσας κ των εκφραστικών της δυνατοτήτων, μπράβο, μπράβο, τισκ τισκ τισκ τισκ εντατίκ) έχω δημιουργήσει διάφορες τακτικές επιβίωσης.

Το καλλίτερο κόλπο από όλα είναι αυτό που κάνω στα fast food, όποτε πηγαίνω για λίγο junk food. Ναι, ομολογώ, μου αρέσει το Κηντάκη Φράηντ Τσήκην αλλά κ τα Μεκντένελτζ κ μία στις τόσες την κάνω την γουρουνιά μου. [Προσοχή πολυαγαπημένε σέξυ βγιούερ, δεν γουρουνεύουμε για κανένα λόγο περισσότερο από 1 φορά στις 15 μέρες, έχΟμε κ ένα κορμί να προσέξΟμε, κ ένα σέξηνες φάκτορ να διατηρήσΟμε].

Τι κάνω λοιπόν, τελευταία με την κρίση, κάθε που πάω στα fast foods...

Καθ' οδόν προς το τραπέζι, με τον δίσκο με το φαγητό (αχ αδικοχαμένο μπέηκον μάσχρουμ μέλτ που να είσαι απόψε που μου έχεις λείψει) στα χέρια, ρουφάω μία γερή γερή γουλιά από το αναψυκτικό (κόουκ λάητ, γιούζουαλει). Πάω μέχρι το τραπέζι, κάθομαι, αφήνω να περάσει λίγος χρόνος (κ καλά) κ μετά παίρνω πάλι τον δίσκο κ επιστρέφω στο ταμείο που με έχει εξυπηρετήσει. Εκεί...

...παίρνω αγανακτισμένο ύφος τύπου "σε παρακαλώ να μιλήσω στον διευθυντή σου" κ λέω στη κοπέλα που με σέρβιρε, ενώ της δείχνω το ποτήρι με το αναψυκτικό που μετά την γουλιά είναι γεμάτο μόνο κατά τα 3/4.

- Μπορείτε σας παρακαλώ να μου γεμίσετε ΚΑΝΟΝΙΚΑ την κωκακώλα μου; (έμφαση στο ΚΑΝΟΝΙΚΑ)

Kαθώς το λέω αυτό, για εφέ, κοιτάζω γύρω αγανακτισμένος τους άλλους πελάτες γύρω μου, ξέρεις, για να βρω το δίκιο μου, με ύφος "μα τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά, που είναι το κράτος, ε δεν είμαστε λαός, απαξιωτ απαξιώτ εντατίκ, μα επιτέλους, αυτή η χώρα είναι τριτοκοσμική τελικά!".

Κατά κανόνα η κοπέλα στο ταμείο παίρνει το ποτήρι μου κ το ξαναγεμίζει - κ τι να κάνει η κακομοίρα, ακόμα κ στην περίπτωση που, ας υποθέσουμε, θυμάται 1000% πως μου το είχε γεμίσει τίγκα, άντε να το αποδείξει. Εκτός αυτού, το κόστος να μου ξαναβάλει κώκακώλα είναι 1 λεπτό του ευρώ - το οποίο, συν τοις άλλοις, δεν βγαίνει από την τσέπη της. Άρα δεν έχει κανένα λόγο να κάνει θέμα. Κ έτσι, βγαίνω εγώ να πίνω ενάμιση αναψυκτικό, ενώ έχω πληρώσει ένα! Όσομ; ναι, όσομ!

Μία φορά μόνο μία σακαφιορέτ μου ψιλοέκανε καυγά, ότι κ καλά δεν επιτρέπεται να μου ξαναβάλει στο ποτήρι, κ φυσικά είπα "σέη χουότ;" και ζήτησα να μιλήσω στον διευθυντή της, όπου του είπα το ατράνταχτο επιχείρημα "δεν ξέρω αν επιτρέπεται, εγώ ξέρω ότι η κωκακώλα μου είναι μισογεμάτη... φροντίστε να μου προσφέρετε αυτό που πλήρωσα!". Κ λίγο μετά, άκουσα την κοπέλα να λέει ψιθυριστά στον υπεύθυνο "μα αφού του τη γέμισα τελείως" έσκισα ένα χιτώνα που φορούσα, τυχαία, εκείνη την στιγμή πάνω από τα σύγχρονα ρούχα μου (αρχαία τραγωδία γαρ) κ είπα με φωνή Μινωτή κ ερμηνεία Κατράκη "Ω ΘΕΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ με κατηγορεί η κυρία ότι λέω ψέματα; ΕΓΩΩΩΩΩΩ; ΑΥΤΗ; ΕΜΕΝΑ; Ότι έκανα όλη αυτή τη ραδιουργία για να πιω λίγη κωκακώλα παραπάνω; Μα για πόσο ποταπό με έχετε;". Φυσικά, νίκησα θριαμβευτηκά, το ποτήρι ξαναγέμισε (είναι που δεν επιτρεπόταν, χεχεχε) κ φυσικά λατρεύω τον εαυτό μου που είμαι λίγδας κ σμήγκολ "μα πρέσιους σόφτ ντρήνκ, χεχεχε, μα πρέσηουσ μα πρέσηουσ κόουκ".(φαντάσου αυτή τη φωτό όπου αντί για μικρό πεθαμένο αρούρι, κρατάω τεράστιο ολοζώντανο ποτήρι με Κόουκ).

Τις προάλλες όμως, που πήγα να ξανακάνω το κόλπο, κ ήμουν κ καλά άνετος γιατί πια μετά από τόσες φορές είμαι έμπειρας άθρωπας... ε, την πάτησα - όπως την πατάς πάντα στην ζωή όταν έχεις υπέρβολική σιγουριά. αχ βαχ

Ήταν ένα όμορφο καλοκαιρινό απόβραδο σε μία γωνιά της Μεσογείου. Είχα πάει για απογευματινό μπάνιο στην Βουλιαγμένη - κ επιστρέφοντας, αποφάσισα να σταματήσω στην πατρίδα μου την Γλυφάδα (ναι, είναι όντως! εκτός από Μανχατανιώτης είμαι κ δημότης Γλυφάδας, εκεί ψηφίζω) για να φάω από το Καίει Εφ Συ λατρεμένο συστατικό-που-θα-ήθελε-να-είναι-κοτόπουλο με επικάλυψη μπαχάρια.

Με το μπάνιο κ το κολύμπι, εν τω μεταξύ, είχα αλλαλιάσει, δίψαγα σαν Βεδουίνος με αφυδάτωση στη μέση της Σαχάρα, κ περίμενα πως κ πως να πιω το κλασικό "ενισχυμένο" ενάμιση αναψυκτικό! που να ήξερα ο δύσμοιρας ο άθρωπας. Δίνω την παραγγελία μου (δλδ: ένα εκατομμύριο ξεροψημένα μπουτάκια, παρακαλώ, πατάτες, κωκακώλα) παίρνω το δίσκο κ πηγαίνω προς την έξοδο του καταστήματος για να καθήσω στά έξω τραπέζια.

Πριν φτάσω στο τραπέζι, έχω ήδη πιει από το αναψυκτικό μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ γουλιά. ρουφ ρουφ ρουφ ρουφ ρουφ σούπερ εντατίκ. Ακουμπώ τα πράγματα στο τραπέζι, αφήνω να περάσουν μερικά δευτερόλεπτα κ μετά ξανασηκώνω το δίσκο για να επιστρέψω στο ταμείο να κάνω το γνωστό σκηνικό...

- Συγγνώμη, λέω...
- Ορίστε; απαντά η κοπέλα...

Παίρνω ύφος Έλληνα σε δημόσια υπηρεσία που ετοιμάζεται να διαμαρτυρηθεί, (ξέρω να το κάνω πολύ καλά αυτό το ύφος, από κάποια επεισόδια του ΡΕΤΙΡΕ) κ λέω την κλασική ατάκα:

- Μπορείτε να μου γεμίσετε ΚΑΝΟΝΙΚΑ την Κωκακόλα μου παρακαλώ;

μόνο που.... μόνο που.... μόνο που...

την ώρα που λέω τo κα του "παρακαλώ", μαζί με την συλλαβή, μου φεύγει κ κλασικό ρέψιμο μεγάλης κ βιαστικής γουλιάς Κοκακώλαζ! Μόλις έχω πιει σχεδόν το μισό ποτήρι, κ μου ξεφεύγει ένας μόσχος σιτευτός ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ένα ρέψιμο από αυτά που ακούγονται τριά τετράγωνα μακρυά, από εκείνα τα σπάνια που όταν τα κανείς αισθάνεσαι τέτοια γαλήνη κ αγαλλίαση μετά λες κ, εκτός από τον αέρα στο στομάχι σου, έβγαλες από μέσα σου κ όλα τα τραύματα της παιδικής σου ηλικίας κ ένα γκόμενο που δεν σου έκατσε στο Λύκειο.

Τι να λέμε τώρα, ακούστηκα σε ΟΛΟ το μαγαζί, μη σου πω κ όλη την πλατεία Γλυφάδας, μη σου πω κ όλα τα Νότια Προάστια, μη σου πω κ μέχρι την Κρήτη...

λυγμ :-(

με το που ρεύομαι ακολουθεί μία γρήγορη αλληλουχία γεγονότων...

εγώ παίρνω ύφος "παιδί που το έπιασαν να κάνει μεγάλη μαλακία"

η κοπέλα παίρνει ύφος "γιου αρ ΣΟΟΟΟΟΟΟΟ μπάστηντ" - γιατί φυσικά δεν ήταν εξωγήινη, μπορούσε να καταλάβει ποιος ρεύτηκε το κοκακολίσιο το ρέψιμο επειδή μόλις είχε πιει από το αναψυκτικό που "ηθελε να του το γεμίζουν κανονικά" ο ρόμπολας!!!

κ, ξανά μανά, εγώ, χωρίς κουβέντα, χωρίς ούτε ένα απειροελάχιστο μπληνκ στα μάτια ή οτιδήποτε άλλο, κάνω αυτόματη στροφή 180 μοιρών (νομίζω από την ταχύτητα κάνανε σκούήηηηηηη κ οι σόλες μου) κ εξαφανίζομαι μπουχός προς την έξοδο. Πριν μου πει τίποτε η κοπέλα... κ φυσικά πριν μου ξαναγεμίσει την κωκακώλα.

Τώρα, σε αυτό το σημείο, οι ιστορικοί που εξετάζουν κ αναλύουν το γεγονός χωρίζονται σε δύο σχολές σκέψης:

Η μία σχολή, οι ποστ-ρεαλιστές, λέει πως αν είχα μείνει ψύχραιμος κ χαλαρός κ έπαιζα μέχρι το τέλος την παράσταση δε θα υπήρχε πρόβλημα - η κοπέλα θα καταλάβαινε μεν, αλλά θα το ήξερε μόνο εκείνη κ σιγά το πράγμα. κ θα μου έβαζε κ επιπλέον αναψυκτικό.

Η άλλη όμως σχολή ιστορικών του μέλλοντος, οι μοραλιστές-εντατίκ, λέει πως ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑ να προσπαθήσω να συνεχίσω το θέατρο θα ήμουν καγκούρι από τα λίγα, τρελός ρόμπουλας κ η κοπέλα θα διηγιόταν για το ρομπίλι μου (ρόμπα+ρεζίλι=ρομπίλι) μέχρι κ στα τρισέγγονα της, στα βάθη των αιώνων to come!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ποια από τις δύο ιστορικές σχολές έχουν δίκιο - αυτό που ξέρω είναι ότι ήθελα να σταματήσει αυτό το βλέμμα της απόλυτης απαξίωσης να μου καίει τον εγκέφαλο, πάψε πάψε πάψε πάψε πάψε...

σνηφ σνηφ

κ όχι τίποτε άλλο, αλλά δίψαγα τρελά, κ επειδή είχα πιει την μισή κωκακώλα πριν αρχίσω να τρώω, μετά, όταν σαβούρωσα, δεν είχα όση χρειαζόμουν για να κατέβει ο μπάκουλας που είχα κάνει καταπιώνα... Κ αναγκάστηκα να πάρω κουτάκι από το περίπτερο (σούπερ λεήμ - πόσο λούζερ, όχι πες, πόσο;)

συν που τώρα πρέπει να αγοράσω μουστάκι κ ρεπούμπληκα να τα φοράω όταν θελήσω να ξαναπάω σε αυτό το Καίει Εφ Συ ώστε να μη με αναγνωρίσει η τύπισσα - γμτ γμτ γμτ γμτ γμτ γκρ γκρ γκρ γκρ λυγμ λυγμ λυγμ λυγμ

47 comments:

Dorian_Gray said...

ΟΜΑΓΚΟΝΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soraya said...

eisai dieftharmenos telika!!

un (presque) Français à Londres), said...

Κι όμως έπρεπε να συνεχίσεις ακάθεκτος και να πετάξεις κι ένα "καλά ποιος μαλ... ρεύτηκε, μα χάθηκαν οι τρόποι, πω πω σιχάθηκα, κρατήστε και την βρωμοκωλα σας και φεύγω και μην διανοηθείτε να με σταματήσετε".

Ego mei mihi me (a) me said...

Κηντάκη Φράηντ Τσήκην αλλά κ τα Μεκντένελτζ!!

ΠΌΣΟ ΕΠΙΚΌΣ ΕΊΣΑΙ?????


ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΜΟΥ!!

Ego mei mihi me (a) me said...

ΆΙΜ ΓΙΟΡ ΝΆΜΠΕΡ ΟΥΆΝ ΦΑΝ

Lefteris said...

Αυτοί φταίνε που δεν έχουμε δωρεάν refill όπως σε όλα τα πολιτισμένα κράτη!

(ωραίο κόλπο, θα το κάνω και γω-να αξιοποιήσω και τα σεμινάρια υποκριτικής)

--
(πραγματικά ωραίο κόλπο!!)

{.πavλος.} said...

parakmh sto tetragwno...xaxaxaxaxax...

but....we love you!

beeehugZz & beeekisses

Σουσουράδα said...

Αυτό ήταν που άκουσα από τη φωλίτσα μου στα νότια προάστια και σκιάχτηκα;;; Έλεος βρε παιδί, δε μπορούσες να κρατηθείς λίγο; Ή έστω να τραβήξεις μια γρήγορη φωτογραφία την aposvolomeni υπάλληλο;;;;

Flonsavardu said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, είσαι ο καλύτερος, όμως μακράν! σπάνια γελάω με αληθινό "χαχαχαχα" σε ιστορίες και ξέρεις όχι χαμογελάκια και αηδίες, αλλά εσύ είσαι θεός, με κάνεις πάντα και γελάω και δεν έχω άλλα λόγια να περιγράψω το όσομνες που σε διέπει.

Hfaistiwnas said...

χχαχαχαχχα την πάτησες τελικά.. βασικά και που ρεύτηκες δεν έχει να λέει, ας το αποδείξει!

Jimmy Rose said...

έτσι εξηγείται που είδα δίπλα στα ταμεία του KFC την φωτογραφία σου (i.e. ένα λαχταριστό και sexy πρόβατο) και από κάτω με τεράστια κόκκινα γράμματα: "προσοχή, να υπογράφει κατά την παραλαβή της παραγγελίας του ότι την βρήκε εντάξει"...
Ντροπ ον γιού!!!

Anonymous said...

kala e etsi kai s aresan ta souvlakia eisoun xamenos apo xeri provatation you know that?
lololoololo

aphtha said...

Ήμανε σύσκατα (aka πολύ σκατά) και τώρα, μέσα σε 5 λεπτά με έκανες να κλαίω από τα γέλια. Ρε sheep, παίζει ναρθεις σπίτι να μου κάνεις entertainment κάθε που περνάω το black sabbath το ίδιο? Δόξα τω μονοπάτι που μ'έφερε στο sheepblog. Λειτούργημα, όχι αστεία!
Είσαι τρελή κουφάλα btw!

ΥΓ: Word ΡΟΜΠίΛΙ: ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ

νιαι καλα! said...

αχ αχ!καταρχην οχι μονο ο ηχος του ρεψιματος σου αλλα και η κωκακολομυρουδια εφτασε μεχρι την Κρητη!!
και επισης πες μου οταν ειναι να σκασεις με μουστακακι και ρεπουμπλικα σε φαστφουνταδικο να τρεξω να προλαβω να δω προβατο αντερκοβερ <3

Duffyduck said...

εδώ πάντως αντιλάλησε όλη η Βόρεια ακτή τση Κρήτης ίσαμε τους πρόποδες του Ψηλορείτη ΜΑΣ. Ήσουν και άτυχος, γιατί φυσούσε και βοριαδάκι και μετέφερε τον ήχο, κατάλαβες;;; Και ρωτούσαν όλοι τι είναι αυτός ο περίεργος ήχος, και οι γιαγιάδες σταυροκοπήθηκαν και έτρεξαν να μαζέψουν τα εγγονάκια που έπαιζαν αμέριμνα στους δρόμοι, οι παραλίες ερήμωσαν, άσε σου λέω, φοβηθήκαμε μέχρι και για τσουνάμι! Μόνο εγώ όμως τώρα ξέρω πχια την αιτία, εγώ εγώ ΕΓΩΩΩΩΩ. Πόσα να ζητήσω άραγε από τις τοπικές εφημερίδες;

Πάντως δεν νομίζω ότι σε σώζει μουστάκι και ρεπούμπλικα όμως - άσε που με τη ρεπούμπλικα καλοκαιριάτικο έτσι κι αλλιώς θα γίνεις ρομπίλι. Συνιστώ να μην ξαναεπισκεφθείς το συγκεκριμένο Κει Εφ Σι για λίγο, ξέρεις, μέχρι να ξεχαστούν όλα..πόσο να κάτσει η ρημάδα η υπάλληλος εκεί, αυτά αλλάζουν υπαλληλους κάθε μήνα...

Α πα πα τέτοιο ρεζίλι, πες μου ότι δεν έγινε στ' αληθεια (εγώ θα σ'αγαπάω πάντα πάντως, ακόμα κι αν έγινε)

ProFyLaKtiKo said...

α πα πα!

χειμαρρώδης για άλλη μια φορά!

αυτό θα πει πρόβατο! με κόκα κόλες, με ρεψίματα κτλ

Έγραψα πάλι ο πούστης ... said...

Πρ'ωτα απόλα σου χω πει πολλές φορές ότι ΛΑΤΡΕΥΩ όλες αυτές τις αγγλοελληνικοκουλές φράσεις που χρησιμοποιείς.

Δευρερευόντως , είσαι ένας ζήτουλας , ένα ποταπό μυρικαστικό με κώλα-μέινια και πολύ ρεζίλης που κάνεις ολόκληρη μηχανορραφία για να πάρεις έξτρα ντρίνκ...

Τέλος , είσαι μία βρωμερή σκουληκαντέρα που ερεύτης μποστά στο δύσμοιρο παρ'ολίγον θύμα σου...

Είσαι ξεδιαντρόπως ξετσίπωτος..


Υ.Γ.Thumbs up εντατίκ !:)

homo anisorropus said...

λολ!!!!

Κοίτα, πιστεύω πως το σχέδιο σου για αντιμετώπιση της κρίσης μπάζει. Η κοκακολα λάιτ λειτουργεί χωνευτικά άρα δε συμφέρει να πίνεις, σινς χρειάζεσαι περισσότερο φαγητό!!!!

Efexor said...

Πραγματικά πολύ αστείο να δημιουργείς πρόβλημα σε υπαλλήλους για του κώλου σου το χαβά.
Γενικά είσαι αστείος. Σήμερα όχι.

Pink_Fish said...

δε ξέρω με τι να πρωτογελάσω. Μ' εσένα? Με τα σχόλια των αναγνωστών σου? Χρυσό μου το να είσαι recessionistaς (sic) θέλει κι αυτό το τρόπο του....

Kwlogria said...

Ααααααααααααα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχα κλαίω ρε μαλάκα κλαίω με έχει ακούσει όλο το Αργοστόλι ααααα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχαχαχα δεν υπάρχεις σε αγαπώ αααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα!!!!

YO!Reeka's said...

χαχαχαχαχαχαχα
δεν σε πιστεύω
χαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχ

Tanila said...

Πρόβατε, μόλις γύρισα από τα Κεηεφση ομονοίας. Έχει αναρτηθεί σε όλα τα καταστήματά τους φωτό σου με λεζάντα "καταζητείται- προσοχή ΜΗΝ εξυπηρετείτε αυτόν τον τύπο".

Afrikanos said...

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

KALA ME EFTIAKSES TRELA LEMEEEEEE!!!!!!!!!!!

Eixa tsi mavres moy kai twra ir8a sta isa moy, lemeeeeeeeee!!!!!

me apeiroy entatik kaloys grin gelio!!!

edw isxyei to gnwsto ri8en: o klefti kai o Provatos ton prwto xrono xairontai!:D meta xairomaste emeis!xaxaxaxaxaxaxaxa

Takis X said...

Τσ..τσ.τσ..Μα τι πρόβατο είσαι εσύ..ε
ιχα διαισθανθεί το θράσος σου αλλά αυτό ομολογώ ξεπερνά τα εσκαμένα.κότζαμ πρόβατο και παριστάνει το γυφτάκι στα φανάρια..και να πείς οτι δεν παίρνεις παχουλό {αυτό προφέρεται με εμφαση γιου νόου}μισθό,να πώ αι σταδιαλο,αλλά εσύ τον παιρνεις.Το μισθό.Είναι να τραβάω τις τρίχες, που δεν εχω, μ`αυτή την κατάσταση .

Καταντησες ο εφιαλτης της κάθε φαστφουντους.Να δω τι θα απογίνεις οταν ξενιτευτώ και μπαρκάρω στα καράβια,μόνο αυτό σου λέω.

kstinion said...

αχ βρε προβατακι μου παραδειγμα προς μιμιση εισαι πραγματικα εγω ποτε δε θα μπορουσα να το κανω αυτο το πραγμα απο ντροπη. επρεπε να της πεις το ακραδαντο επιχειριμα οτι σου εβαλε παρα πολυ παγο και σχεδον καθολου κοκα κολα και καλα να διαμαρτηρηθεις για την ποσοτητα καταλαβες;
καλα αυτο με το σμηγκλ με ελιωσε πραγματικα!
και οντως εσυ που ασχολεισαι (επαγγελματικα;) με τις διαφημησεις δεν διερωτασαι ποτε γιατι ποτε μα ποτε μα ποτε μα ποτε το αναπσικτικον στα μακντοναλτσ και στα λοιπα εστιατορια να τα κανει ο θεος δεν φτανει θρουαουτ δε μιαλ;δεν ειναι σκανδαλο αυτο;
σκανταλ σκανταλ εντατικ εγω πιστευω.

υγ.παντως εδω στην πορτογαλια δεν ακουσαμε τιποτα οποτε μαλλον καλο ειναι αυτο!

Anonymous said...

εσυ εισουνα???? εσυ εισουνα που ρευτηκες μπροστα μου? σαν δεν ντρεπεσαι παλιοπροβατο να μου ζητας και αλλη κωκακολα.
στην τελικη επρεπε απλως να μου πεις μπεεε και να μου κλεισεις το ματι και θα σου βαζα.

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

Μην μου ξαναπείς για τομυ χιλφιγκερ, μάρμαρα Διονύσου και τοντς παπουτσάκια ΠΟΤΕ!!!!

Θα στο κοπανάω ΚΑΘΕ φορα που θα μου το παίζεις ιν και τρεντυ, μουχρίτσα!!!

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ είσαι απιθανογλυκούλης :)

amalthia said...

αποχαιρέτα την πατρίδα που χάνεις.

ξεκωκακωλιάστηκα ΚΑΝΟΝΙΚΑ στα γέλια

Drmakspy said...

Αν δεν υπήρχες ήδη θα έπρεπε να σε εφεύρουν.... Αλλά δεν υπάρχεις!!!! Δεν υπάρχεις... Γιου άρεντ ρήαλ.... Γιου κάντ μπη ρήαλ!!! Με ξέσχισες.... Στα γέλια εννοώ... Μέχρι δακρύων... Ευτυχώς δεν πίνω τώρα κόουκ γιατί θα μου έβγαινε από την μύτη και θα έκανα λούτσα και το νιού λαπιτόπι....

Provato said...

Dorian εσύ ΟΜΑΓΚΟΝΤ; ΕΓΏ τι να πω ο δύσμοιρας;

vivi, ουχ, το ίδιο μου λένε κ τα γκομενάκια, χιχιχιχι

un presque μα πόσο θράσσος θα είχα επιτέλους αν έκανα κ αυτό; θα έπεφτε μετά φωτιά να με κάψει για πάντα φορέβα εν έβα!

ego mei mihi (το ξέρεις ότι πρέπει κάποια στιγμή να μου εξηγήσεις το νικ σου έτσι;) ποπο, τι λες τώρα, ντρέπομαι μην μου τα λες αυτά, ευχαριστώ, να στα κάνω εγώ βιβλίο τα ποστ xxxxx

Provato said...

Lefteri θες να κάνουμε το EΚΓΤΔΡ (ελληνικό κίνημα για το δωρεάν ρηφήλ);

παύλο, παρακμή δεν θα πει τίποτε - κ που είσαι ακόμα χεχεχε xxxx

Σουσουράδα ωχ τι λες τώρα, στα νότια είσαι; τι να πω συγγνώμη που σε έσκιαξα, χεχεχε

flo χιχιχιχιχι όσομνες ρούλζ, κ πάρε κ ένα γλυκανάλατο χαμογελάκι :-))))))))) (ίουκ, ξέρασα με τόση γλύκα, χοχοχο)

Provato said...

Hfaistiwna κ αν έχει καταγραφεί στις κάμερες του καταστήματος; το σκέφτηκες το ρεζιλίκι μου;

Jimmy μετά από τόσα χρόνια με βλέπεις ακόμα ως σέξη κ λαχταριστό παρά την ντροπή μου ε; μπα δε γουέη πολύ τα χαίρομαι ακόμα τα μαύρα σωβρακάκια σου, κ άσε τον κόσμο να αναρωτιέται τι εννοώ χεχεχε

eyegraphic ερμ ερμ ερμ δεν ξέρω πως να στο πω με τρόπο, λατρεύω, ΛΑΤΡΕΥΩ κ τα σουβλάκια lol

aphtha μα έημ ηζ το σέρβησ γιου εν μέηκ γιου χάπη! (μη στεναχωριέσαι, το σύσκατο είναι μέρος της ζωής, όχι;)

Provato said...

νιαι καλά, ε όχι κ η μυρωδιά μέχρι την Κρήτη, ελπίζω τουλάχιστον να μην είσαι από την πλευρά του Λυβικού Πελάγου, λυγμ, δεν θα το αντέξω!

Duffy, αχαχαχαχαχαχαχαχα τα σχόλια σου, κόβομαι κάθε φορά... τι να πω! φυσικά ανταποδίδω την αγάπη! :-) xxxxx

prof, όχι ρε συ μη με δουλεύεις έτσι μέσα στην μούρη μου.... χεχε

έγραψες πάλι, τι να πω, μία με καις μία με αλείφεις με λάδι, αυτό δεν είναι σχόλιο είναι ρόλερ κόστερ, χεχεχε! xxxxxx (συγγνώμη ξέρεις πόση λίγο τους στοιχίζει λίγο περισσότερο κόοουκ, κ τι μεγάλη απόλαυση μου χαρίζει εμένα, γιατί να το παραβλέψω, γιατί;)

Provato said...

homo, από την ώρα που διάβασα το σχόλιό σου έφαγα μεγάλη ήττα... μεγάλη σου λέω, είμαι σαν την ξανθιά που προσπαθεί να καταλάβει τι την χτύπησε... λες να είναι έτσι;

efexor, όχι δεν είναι καθόλου αστείο να δημιουργείς προβλήματα σε υπαλλήλους. ευτυχώς εγώ δεν δημιουργώ... γενικά έχεις χιούμορ, σήμερα όχι. (το ξέρεις ότι κανονικά έχεις δύο r έ;)

Pink Fish, γέλα με όλα - επίσης τι υπέροχη λέξη το recessionistac!!! xxxxx

κωλόγρια μη, μη, μη με κάνεις ρεζίλι κ εκεί, ήδη έφτασε μέχρι την κρήτη η χάρη μου, λολ!

Provato said...

Yo!Reeka καλά να με σχολιάζουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι, να με σχολιάζεις κ εσύ ο βασιλιάς της γκάφας ε όχι δεν το δέχομαι να πέσω τόσο χαμηλά!

τανίλα, είμαι σίγουρος ότι έβαλες το χεράκι σου να μάθουν για μένα κάτι περισσότερο, ε;

Αφρικανέ, είσαι πολύ παπάροβιτς που χαίρεσαι με τα ρομπίλια μου, θα τα πούμε από κοντά το πως θα εκδικηθώ, γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ

Τάκης, αμάρτησα για το παιδί μου, τι να πω - αλλά μην το κάνεις χειρότερο, μην με απειλείς ότι θα φύγεις πόσα πια να αντέξω ο άθρωπας; xxxxx

Provato said...

eathil αχαχαχααχαχαχααχ τι να σου πω, πολύ παρήγορο που δεν ακούστηκα στην Πορτογαλία αχαχαχχχαχαχαχαχ ( σου έχω πει πόσο ΖΟΥΛΕΥΩ πoυ ζεις εκεί;)... κ ναι, γενικά υπάρχουν διάφορα σκανδαλώδη στο θέμα φάστ φούντζ, θα κάνω ποστ μου φαίνεται αφιέρωμα! :-)

anonymous, το έχω το κλείσιμο ματιού σε διάφορα ταμεία ανά την επικράτεια της χώρας κ με αρχίζουν στις τσαντιές νομίζουν ότι δίνω κουπόνι για σεξάκοι! λυγμ

Μικρή Ολλανδέζα είσαι τόσο τέκνα Βρούτα, ε όχι κ από σένα! xxxx

amalthia αχαχαχαχαχαχααχαχα "ξεκωκακωλιάστηκα" τέλεια λέξη Οκ το ΄χουμε λέμε!

Drmakspy τι να πω, με τιμά η καλή σου κουβέντα χεχεχε να είσαι καλά (είμαι κ εγώ από τον Βόλο, α ρε πατρίδα!!)

Efexor said...

@provato

Μπα...
http://www.safe-pharmacy.com/without-prescription/Efexor%20XR.html

#@$%&*! said...

Προβατο ελπιζω το εφεξορ να το μαθες απο το google και οχι απο πουθενα αλλου

Provato said...

efexor άκου που σου λέω, άκου...

#@$%&*! κ εγώ αυτό ελπίζω λολ

ναι καλα said...

με δυο f γραφεται

Efexor said...

@ provato

Λες να μην ξέρω τι συνταγογραφώ κάθε μέρα; Δεν μπορώ να σου βάλω και φωτογραφία του από εδώ!

Provato said...

ναι καλά αφού τον βλέπεις δεν ακούει με τίποτε είναι επίμονος/η

efexor με τα λόγια χτίζω ανώγεια με τα λόγια κ κατώγια

Efexor said...

@ provato
Στην προκειμένη περίπτωση η λέξη κλειδί είναι το ψυχίατρος, όχι το επίμονη!
Αντε, καλή συνέχεια.

Provato said...

δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά, υπάρχουν κλειδιά κλειδιά. φιλιάαα xxx

Anonymous said...

Οι λύσεις είναι οι εξής: Μόνο πιτόγυρο από το Πίτα Παν της Αγίας Παρασκευής που έχει δωρεάν ρεφίλ, ή Σουηδικά κεφτεδάκια στα Ικέα όπου επίσης έχει δωρεάν ρεφίλ.

Provato said...

ανώνυμε, ήξερα για Ikea, δεν ήξερα για Πίτα Παν, θέγκζ γιου ροκ! :-)