Monday, September 20, 2010

σημάδεψες την ψυχή ενός παιδιού Βάγγο, κ πλήγωσες τόσους ανθρώπους. Όμως ο θεός βλέπει

Όπως έχουν δείξει κατ' επανάληψη διάφορες έρευνες, η κακοποίηση παιδιών προέρχεται κυρίως από άτομα του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος.

Στην τάση αυτή, η Sikia δεν αποτελεί εξαίρεση. Σήμερα, αποφάσισα μετά από μεγάλο εσωτερικό αγώνα κ δίλλημα, να αποκαλύψω το δράμα της, τον προσωπικό της Γολγοθά και να σας αποκαλύψω το πύρινο μυστικό της.

Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία μου μαζί της, να πω απλά ότι με την Sikia είχαμε μακροχρόνιο γάμο, ο οποίος διαλύθηκε λόγω της τιποτένιας συμπεριφοράς της που μοναδικό κίνητρο είχε την αναζήτηση της πρόστυχης ηδονής, της ξεπέτας κ του φτηνού σεξ με όποιο άντρα πέρναγε σε απόσταση 3 χιλιομέτρων κ ήταν πάνω από 16 χρονών. Το διαζύγιό μας ήταν μπήτερ, με πολλά τραγικά επεισόδια. Όπως πρόσφατα έμαθα κάτι που με έκανε να την συγχωρήσω. Τι έμαθα; ότι δεν φταίει εκείνη για το ότι αναζητά την φθηνή ηδονή. Ένα γεγονός τραγικό, από το μικράτα της, είναι που την σημάδεψε κ την έκανε τέτοια που είναι.

Ας μην μακρυγορώ όμως. Ας παραθέσω απλά τα γεγονότα.

Η Sikia έχει γεννηθεί σε ένα Kεφαλοχώρι των Ζαγοροχωριών στην Ήπειρο. Είναι κόρη προύχοντα του χωριού, δημογέροντα με τα όλα του, ο οποίος αφού είδε την (ν)τροπή που πήρε ο χαρακτήρας της κόρης του, πέθανε από τον καϋμό του στην ηλικία των 102 ετών. Όσο για την μάνα της, μεγάλη Βλάχα με τεράστια περιουσία στην Μολδαβία, στο Bios και σε άλλα σημεία της Ανατολικής Ευρώπης, έβγαλε μόνη της τα μάτια της με το πυρέξ, όταν είδε την κόρη της να παίρνεται αβέρτα με τον ένα κ με τον άλλο.

Που όμως οφείλεται η προσωπικότητα της Sikias; Πως είναι δυνατόν ένα κορίτσι που γεννήθηκε μέσα στα πούπουλα κ την παράδοση, με τους δάσκαλούς του, με τα μαθήματα πιάνου, να καταλήγει τόσο ανίκανο να βιώσει την πραγματική αγάπη, κ αντίθετα να ζητά μόνο πέη, πέη κ ακόμα περισσότερα πέη;

....ας πάμε κάποια χρόνια πίσω, σέξη βγιούερ....

Είναι μία υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα κ η μικρή Sikia είναι βέρη βέρη εξάητηντ, ση τζάστ κάν'τ χάηντ ητ. Είναι η μέρα των 16 γενεθλίων της κ κατά πως είναι παράδοση στο χωριό, στην μεγάλη κρεμαστή γέφυρα λίγο έξω από αυτό θα γίνει η τελετή που σηματοδοτεί την είσοδο κάθε χωριατοπούλας στην πρώτη νιότη.

Η τελετή, που λέγεται Βάμκηον Τζάμβηον, έρχεται πάππου προς πάππου κ έχει τις καταβολές της στην Αρχαία Ελλάδα, συγκεκριμένα τα Ελευσίνια Μυστήρια. Αποτελεί μία από τις τελετές που η Ουνέσκο έχει χαρακτηρίσει μνημεία λαϊκής παράδοσης κ παγκόσμια κουλτούρας. Να περί τίνος πρόκειται: Προετοιμάζοντας την χωριατοπούλα να συνηθίζει τα πηδήγματα που θα φάει στην ζωή της, την δένουνε σε ένα τεράστιο ελαστικό σχοινί από μαλλί γηγενούς ηπειρώτικου Πόκεμον κ την πετάνε από το γιοφύρι στην είσοδο του χωριού. Το σχοινί είναι σούπερ με ακρίβεια μελετημένο να φτάνει 5 πόντους από το έδαφος, ώστε ώστε η χωριατοπούλα να μην σαβουρντιστεί κ πεθάνει, πέφτοντας από περίπου 130 μέτρα.

Το νόημα του Βάμκηου Τζάμβηου είναι να δείξει θάρρος η νέα κοπέλα, να πάει ατρόμητη στην άκρη της γέφυρας σαν την Βουγιούκλο στην Υπoλοχαγό Νατάσα, κ να πέσει χωρίς να φανεί η αγωνία της κ κάποιο άγχος. Αφού γίνει ο πήδουκλος, κ με δεδομένο ότι η κοπελούδα δεν έχει πεθάνει από καρδιά, ή επειδή ο τεχνίτης έκανε το σχοινί Πόκεμον πιο μεγάλο από όσο πρέπει, αρχίζει το μεγάλο γλέντι που κρατά 2 μέρες. Στο κέντρο του χωριού στήνονται τραπέζια IKEA κ σφάζουν αρνιά κ πρόβατα. Όλοι είναι καλεσμένοι, όλοι γλεντούν αλλά περισσότερο από όλους η Κοπέλα που έχει κερδίσει τον Σεβασμό της κοινότητας με το θάρρος που έδειξε στον πήδο.

Η Sikia, μεγάλη κωλοπέτσα, περίμενε το δικό της Βάμκηον Τζάμβηον πως κ πως. Ήξερε ότι αυτή θα ήταν η μεγάλη της μέρα, που θα γινόταν κ με την βούλα η αρχηγίνα όλων των κοριτσιών του χωριού. Ήδη λόγο πουτανιάς ήταν η πρώτη στην παρέα, αλλά με το θάρρος που θα έδειχνε θα γινόταν αδιαφιλονίκητη αυτοκράτειρα. Σκόπευε να μη δειλιάσει ούτε στιγμή, να μην κιοτέψει στο ελάχιστο. Ήταν κόρη παινεμένη, κόρη προύχοντα, δεν θα ντρόπιαζε την οικογένειά της με το να δείξει ότι φοβάται τα ύψη κ τα πηδήγματα.

Δυστυχώς όμως, κάποιος άλλος έμελε να ντροπιάσει την οικογένεια. Κ μάλιστα κάποιος από τα μέλη της.

Ο Βάγγος ο Μπήχτουλας, αδελφός του πρώτου άντρα, πεθαμένου πια, της μητέρας της Sikias ήταν γνωστό σε όλους στο χωριό ότι αγαπούσε το κωλομπάρεμα όσο τα διπλά Λάτε με έξτρα σοτ. δηλαδή απίστευτα πολύ. Κ όσο αυτό το εξασκούσε με την γυναίκα του, πάει σταδγιάλα. Κάποια στιγμή όμως ο Βάγγος άρχισε να θέλει να κωλομπαρεύει κ παρθένο έδαφος - προσπάθησε να κρατηθεί κ να το ελέγξει, κ μάλλον το πετύχαινε... μέχρι που ήρθε η εποχή που η μακραανηψιά του η Sikia μπήκε στην εφηβεία!

Κ καθώς οι οικογένειες του Βάγγου κ του πατέρα της Sikias ζούσαν στην ίδια αυλή, έβλεπε ο Βάγγος την ανηψιά του να κυκλοφορεί με τα καυτά σορτσάκια, με τα στριγκάκια κ με τα μπικινάκια κ είχε τρελαθεί ο άθρωπας. Διότι της Sikias πολλά μπορείς να της καραμαρτυρήσεις, αλλά ότι είχε ατέλεια πάνω στο κορμί της, ε όχι, δεν μπορείς να το πεις. Και μένα με αυτό με τρέλανε.

Προσπαθούσε ο Βάγγος να την εστριμώξει την Sikia σε κανένα ανάκλινδρο Neoset, σε κανένα καναπέ Sato Home, αλλά εκείνη ανένδοτη.

- Κάτω τα χέρια σου, Βάγγο! Είμαι ανηψιά σου, μη το ξεχνάς! Το κεφάλι σου θα φας!

Αυτός επέμενε, τι της θύμιζε ότι ήταν εξ αγχιστείας συγγενής, τι της έλεγε ότι δεν ήθελε παρά να της τον ακουμπήσει μόνο.... τίποτε αυτή, ανένδοτη. Όσο κ αν δεν μπορείς να πιστέψεις ότι αρνήθηκε να κάτσει σε άνδρα, ξέροντας τον χαρακτήρα της, κ όμως είναι αλήθεια, αγαπημένε σέξη βγιούερ. Πολλοί βέβαια ισχυρίζονται ότι ο λόγος που ηρνείτο τις προτάσεις του Βάγγου, ήταν ότι ο μεγάλος είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. πως να στο πω..... χμφ χμφ χμφ χμφ.... Ο τσουτσούνης του ήταν 37 πόντους - μετρημένος όχι από χαμηλά αλλά από τη μέση σχεδόν... Ναι, ήταν προικισμένος ο κερατάς, πολύ προικισμένος. Κ αυτό του το προικιό είναι που έφερε την καταστροφή.

Ο τύπος το είχε βάλει σκοπό να μολέψει την Sikia - κ αποφάσισε να το πραγματοποιήσει την ημέρα του Βάνγκηου Τζάμβηου της. το σχέδιό του ήταν άψογο, ιδιοφυιές, μπρήληαντ!

.....



H Sikia στεκόταν στην άκρη της γέφυρας όλο λεβεντιά κ χάρη. Φορούσε τοπ Κοκοσαλάκι, καυτό σόρτς Γιου Μπα Βηκτόρια Μπέκαμ κ παπούτσια Τρύφων Σαμαράς. Τα μαλλιά ήταν επιμελημένα από Βηντάλ Ζαζούν κ το μακιγιάζ είχε γίνει με προϊόντα Lady Gaga. Είχε δεμένο γύρω από τη μέση το σχοινί κ κοιτούσε αγέρωχη το βάραθρο μπροστά της, στο οποίο σε λίγο θα έπεφτε, αμέσως μόλις τελείωνε το dj set η Μάγκη Χαραλαμπήδου.

Φευ όμως, αυτό που δεν είχε δει ήταν ο Βάγγος... που της είχε στύση (χοχοχοχο) καραούλι στο πυθμένα της χαράδρας.

Ο πατέρας της Sikias, περήφανος για την κόρη του, κατά παράδοση, την πλησιάζει, της δίνει την ευχή του κ με μία κίνηση αρχοντική την σπρώχνει από τη γέφυρα... αυτή, αρχίζει την ατέλειωτη πτώση της.... ούτε ένα αχ, ούτε λίγος τρόμος δεν εκούστηκε από το στόμα της, γενναία, γενναία!

Η μάνα δε, ήταν υπερήφανη για το παιδί της. Πόσα κ πόσα κορίτσια δεν έδειχναν πριν το Βάνκηον Τζάμβηον πραγματικές ηρωήδες κ μόλις ανέβαιναν στην γέφυρα έχαναν την ψυχή από το στόμα τους; Πόσα κ πόσα μόλις άρχιζε η πτώση, βάζανε κάτι τσιρίδες που πολλαπλασιάζονταν από τον αντίλαλο κ ρεζίλευαν κ τα ίδια, κ την οικογένειά τους για τις 14 επόμενες γενιές; Αλλά η Sikia δεν ήταν τέτοια, δεν την έσκιαζε το πήδηγμα, ήταν πραγματική λεβέντισσα... κ η μάνα φούσκωνε από την χαρά της! όμως, αχ, πάνω που πήγε να υπερηφανευτεί στην κολλητή της από το μεταλυκειακό για την λεβεντιά της κόρης της, όλα, όλα καταστρέφονται.


από τον πάτο του φαραγγιού, ακούγεται ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΡΑΥΓΗ.....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ!

....κραυγή που έσκισε όλη τη γης, αναταράχτηκαν οι ουρανοί, λυγμό μεγάλο βγάλαν τα βουνά κ τα λαγκάδια!

ναι, ήταν η φωνή της Sikias αυτή, κανένας δεν μπορούσε κ δεν ήθελε να το πιστέψει.... αλλά ήταν αυτή.

Τι είχε συμβεί;

Ο Βάγγος, είχε πληρώσει αδρά τους υπεύθυνους του Βάνκηου Τζάμβηου και είχε κρυφτεί στο πυθμένα της χαράδρας εκεί που θα προσγειωνόταν η Sikia. Είχε πάρει την κατάλληλη στάση, δηλαδή είχε βγάλει την τσουτσού όξω, είχε τεντώσει κ την μέση προς τα μπροστά να πετάγεται ακόμα περισσότερο η μαλαπέρδα του κ απλά.... περίμενε.

τι περίμενε; μα να καρφωθεί πάνω στο ξέρεις-τι του, η Sikia. Κ μάλιστα να καρφωθεί από ύψος 130 μέτρων, με ταχύτητα φόρμουλας 1 στον τελευταίο γύρο πριν τον τερματισμό. Πράγμα που έγινε ακριβώς όπως το σχεδίαζει....

ΤΑΝΓΚ!

η σύγκρουση ήτανε σφοδρή και η κραυγή μεγάλη.
και της sikias απ' την χαρά, τ'ς έφυγε το κεφάλι

λέει το δημώδες που έγραψε ο σοφός λαός με αφορμή το γεγονός

... ... ... ... ... ... ...

πέρασαν τα χρόνια, αλλά το χωριό αλλά κ γενικότερα η Ήπειρος δεν έχει ξεχάσει εκείνη τη μέρα.

Κάποιοι θυμούνται την έκφραση ηδονής του Βάγγου που επιτέλους έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Άλλοι θυμούνται τον χρόνο που πήρε να ξεκολλήσουν την Sikia από πάνω από τον τσούτσουνό του Βάγγου (ούρλιαζε εκείνη "μη, μη με τραβάτε μη, κακούργοι, μη με τραβάτε, i like to move it move it, give it to me baby, aha aha").

Άλλοι θυμούνται τους γονείς της Sikias που τα μαλλιά τους έγιναν άσπρα σε μερικά δευτερόλεπτα, όταν είδαν την κόρη τους να μολεύεται έτσι.

και αν με ρωτάς που τα ξέρω όλα αυτά, μου τα είπε η Sikia η ίδια, όταν, πληγωμένος από την συμπεριφορά της απέναντί μου, την πέτυχα σε ένα διάλλειμα της δίκης στις τουαλέτες. Καθώς το κάναμε τη ρώτησα γιατί δεν κατασταλάζει μαζί μου, που είμαι λεβέντης, παλικάρι τίμιο, προικισμένο (αχεμ αχεμ) κ που την έχω στα όπα όπα, αλλά προτιμούσε να με κερατώνει κάθε ώρα κ κάθε στιγμή.

36 comments:

Just an Ordinary Pontios said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Lina said...

αχ, έτσι είναι....... κάτω από κάθε σπουδαία συκιά, βρίσκεται ένα μεγάλος τσουτσούνης.

όλα σου τα συγχωρώ... αυτό όμως, που διάλεξες τη βλαχάρα και όχι εμένα, πολύ μ έχει πληγώσει.

Provato said...

Just Pontie εγώ κλαίω από την λύπη κ τη στεναχώριααααα

Lina, τολμάς κ έχεις παράπονο ΕΣΥ; ΕΣΥ; που μου υποσχόσουν την άρτα με τα Γιάννενα κ πήρα μία Λαμία κ πολύ είναι; ε όχι! ε όχι!

Hfaistiwnas said...

Πωπω ιστορία για αγρίους!
Η καημένη η Συκιά! Τι τράβηξε!!!

Αθήναιος said...

Κλαιω.



Βάζω στοίχημα ότι απο τα γέλια έχουν μείνει με τα πηρούνια στον αέρα απέναντι, στο Ιταλικο στου Λαιμού.

Provato said...

hfaistiwna έχει πονέσει πολύ η δύσμοιρη, πως να μην της συγχωρέσω το κέρατο που έτρωγα!

Αθήναιε, μη γελάς με το πάθημα της Sikias - συνέχισε όμως το guerilla Πόλεμα κατά των πλουσίωωωωωωων χεχεχεχεεχεχε xxxx

An-Lu said...

Βαϊ-βαϊ-βαϊ...τι δράμα...!!!!

Takis X said...

Το κρίμα στο λαιμό σου για τα φαρμακια που πότισες την ατυχη(?)sykia..

amalthia said...

ηθικό δίδαγμα:
ποτέ μη λες ποτέ ,δεν ξέρεις τι γίνεται.

Jimmy Rose said...

αυτή είναι ιστορία για την Τατιάνα... να την πάρω τηλέφωνο;

KitsosMitsos said...

Φορέας πολιτισμού είσαι. Από τη μία η παραδοσιακή τελετή, από την άλλη το δημώδες.
Να τα γυρίσουμε και σε βίντεο να διασωθούν! Χαχα!

Anonymous said...

Απίστευτο... πως μπορεί μια στιγμή στη ζωή μιας άδολης κοπελούδας να της σημαδεψει όλη της τη ζωή.... πραγματικά θλιβερό. Αμοιρη Συκιά τι τραύματα κουβαλας κι εσύ

Pan said...

Καλησπέρα.

Απαιτώ από εδώ και στο εξής να βάζεις κάποιου είδους προειδοποίηση όταν θα ανεβάζεις τέτοια πόστ.

Δεν θα βγαίνει η πορτοκαλάδα από την μύτη μου όποτε σου κατέβει εσένα να κεντήσεις!!!

Anonymous said...

Άντε βρε πρόβατο να σου κλείσουμε ένα ραντεβού με καμιά εταιρία παραγωγής στο Λ.Α. να αναδείξεις το ταλέντο σου, χαράμι πας μπεεε μπεεε σου λέω!

Τωνί! said...

Μετα απο αυτο το βουκολικο σεντονι το μονο που εχω να πω ειναι οτι πηρα προσφατα ενα βιβλιο της Ζυρανας Ζατελη ,το πρωτο μου ως ταιραστια μικη βλαχαρα, και μ'αρεσε πολυ.Επιρεασμενη βεβαιως βεβαιως απο σενα
θενκ γιου σοου ματς!

Kwlogria said...

Κλαίω. Απλώς κλαίω. Και ταυτόχρονα σκέφτομαι πόσο οδυνηρό είναι για κάποιον να πέσει στο στόμα σου... όλα του τα βγάζεις στη φόρα! Όλα πια!

Πασχαλίτσα Τιμωρός said...

........................
(σπιτσλες)
Μα την αλήθεια σχόλιο ψάχνω και σχόλιο δεν βρίσκω για την ιστορία της πατριώτισσας Συκιάς. Θα γίνει τραγούδι σαν τον Μενούση.
Βάμκηον Τζάμβηον= μπαντζι τζάμπινγκ;;;; Χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ!

Ιφιμέδεια said...

Άχ λατρεία συγγραφική εύχομαι κάποτε να πληρώνω στη ΔΕΗ για σένανε κι όχι για την ΕΡΤ!!!!!
Μόνη μου ένσταση ο τίτλος. Προτείνω "Το Γλυκό Πουλί της Νιότης" (ως γνωστόν οι τίτλοι είναι το φόρτε μου, στο περιεχόμενο πάσχω)

Επί του πρωκτέου τώρα, φρονώ ότι επιβάλλεται να ακούσουμε την άποψη της νεάνιδος. Γλυκιά κι αθώα Συκιά αναμένουμε την δική σου εκδοχή! Τι πραγματικά συνέβη σε αυτό το rite of passage?

(Με βλέπω να ετοιμάζομαι για κατάθεση σε νέες δίκες. Να θυμηθώ να κάνω νύχι και μαλλί)

sikia said...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! Δε ντρέπεσαι λιγάκι ποταπό πρόβατο της διαπλοκής να ψεύεδεσαι ασυστόλως? Να παραποιείς γεγονότα και καταστάσεις, να σπιλώνεις υπολήψεις, να συκοφαντείς χωρίς όρια, να βγάζεις το πέος σου από το βρακί σου! Ντροπή, δεν έχω άλλο να πω. Ή μάλλον έχω να πω πολλά. Και θα απαντήσω. Και η απάντηση μου θα είναι αμείλικτη!

Sisyfina said...

Μα, ηπειρώτικο Πόκεμον βρε θεομπεεέχτη;

Anonymous said...

Γηγενές.

τσούτσουρος said...

Καταραμeνη Ηπeιρος τι σου μeλλe να παθeις!!!

τσούτσουρος said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Γιατι δε γραφεις σεναριο για αισθησιακες ταινιες, βουκολικα δραματα,κλπ.? Να εισαι συγγραφεας, σκηνοθετης ( καλυτερος ειναι ο ΟΜΗΡΟΣ?)κ εννοειται πρωταγωνιστης...
Για το ρολο της συκιας προτεινω Τανια Μπουρα κ στο ρολο του θειου τσελιγκα τον Κ.Τσακωνα.

Dorian_Gray said...

Τι κρίμα να μην υπάρχει πλέον η Φίνος Φίλμς. Μόνο εσυ και ο Τζαβέλλας(Στον αστερισμό της παρθένου) γράφετε τόσο δραματικά σενάρια! Είσαι απίστευτος! Απορώ πως μετά την διαπόμπευση αυτή, η συκιά ακούγεται τόσο ήρεμη στο μηνυμά της.

Anonymous said...

ησουν παντρεμενος με γυναικα; νομιζα πως εισαι γκει.

^elfakos^ said...

Κορίτσι με αρχές η Sikia... I <3 SiKia!

Anonymous said...

Πρόβατε,

για πολλοστή φορά με βάζεις να ξερομπιάζομαι εν μέσω σοβαρής εργασίας! Απλώς όχι με login κανονικό διότι αν με πάρουν πρέφα, την π@#$%ισα και χωρίς Βάγγο δυστυχώς!

Λοιπόν, έχω απορίες:

1. Είχες τέτοιο ταλέντο βρε στο πλευρό σου και το χώρισες επειδή σε είχε κάνει κοπάδι-ταράνδων-σε-ένα-κεφάλι?! Ποιός, πες μου, ΠΟΙΟΣ πιλότος της F1 βρε άχρηστε έκανε ποτέ ανάποδο split-streaming??????????? (μτφ: αυτό είναι ας πούμε ο δεύτερος οδηγός να πηγαίνει σφαίρα πίσω από τον πρώτο, να ευθυγραμμίζεται πίσω από τον "κώλο" του πρώτου, έτσι ώστε να μπαίνει στο "κενό" που αφήνει και να το χρησιμοποιεί π.χ. για να κάνει γρήγορη προσπέραση, δες προτελευταίο σχεδιάγραμμα εδώ).... και μάλιστα κεντράροντας τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ του κώλο, καταρρίπτοντας ΟΛΗ την Επιστήμη της Αεροδυναμικής σε μερικά δευτερόλεπτα?!?!?!??!!!!!!!

2. Τι διάολο είχε φάει γα τελευταίο γεύμα η Sykia ρε συ, που έγινε μια μάζα στην "άκρη", εκεί ακριβώς που χρειαζόταν δλδ, ώστε να αφήσει τόσο χώρο όσο χρειαζόταν ο Βάγγος, αλλά σπιθαμή περισσότερο, ώστε να μην κινδυνέψουν οι αμυγδαλές με την φόρα της πτώσης?!?!?!?!?! Τούβλα? Μούσλι με Durostick? Πατάτες με ψιλοκομμένο πιάνο? Τι να πω...

3. Πώς διάτανο κατάφερε την ευθυγράμμιση μου λες? Που ένας Θεός ξέρει τι parabola θα είχε κάνει πέφτοντας, καθώς ένα teletubby έχει λίγο πειραγμένο κέντρο βάρους? ΠΟΥ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΕΤΑΙ μπορώ να μάθω που επείγομαι για το αμάξι μου?!?!?!?

και (αναστεναγμός)

4. Στο Βάνγειον Τζάμπειον (αν το θυμάμαι σωστά το καθαρευουσιάνικο), με το πολύυυυυ ελαστικό λάστιχο από τα σωβρακοφάνελλα της εποχής εκείνης, που οι τυχεροί προσγειώνονταν με λίγο χέρια και οι άτυχοι με εντελώς κεφάλι, πώς, όχι πες μου, ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ κατάφερε να προσγειωθεί η πρώην σου με τον ΚΩΛΟ?!?!?!?!?!??!?!?

Κάνοντας κοιλιακούς κατά τη διάρκεια της καθόδου ώστε να είναι σε ετοιμοφορέστετην στάση "τουρλοκωλιδέ" και ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ τη στάση παρά την ταχύτητα?????????? Πού γυμνάζεται ρε συ?! Εχει personal trainer τον Μελισσανίδη on LSD?

Πες μου ρε beeehbeeehlicious, γιατί θα κλάψω στο τέλος!!!!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Αφροδίτη (ναι, η Agence Pprov-ato-catrisse σου)

ΥΓ- καλά, οκ, οκ, οκ, μην χλαις, κι ο Βάγγος είχε ταλέντο... ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος... και με τον κατάλληλο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ναι, ΓΑΙΔΟΥΡΟΤΕΡΑΣΤΙΟ εξοπλισμό! :)))))

Anonymous said...

A!

A! λέγω... έχω και υστερόγραφο 2-απορία: μλκ πώς γίνεται και ενώ κάτω από τη γέφυρα είναι ΛΙΜΝΗ, όπως φαίνεται κι απ'την φωτο, ο Βάγγος να καταφέρει να είναι ανάσκελα, ακίνητος και να ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ανάσκελα κι ακίνητος αφ'ότου προσγειώθηκε πάνω του η Sykia???????????? Πώς δεν τον καταβύθισε με το βάρος των 5μισυ τόννων που θα είχε αποκτήσει με την πτώση? ΟΛΟ ΤΟ RITE OF PASSAGE ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ FORMULA-1??????????????????

Καλά έκανε και είναι πλέον η "πρώην". Παραείσαι ούφο για να αξίζεις τέτοιο κορίτσι!!!

(Sykia ελπίζω να μην είσαι παρεξηγησιάρης, με τον Μπεμπεεεε έχω μια σχετική άνεση γι'αυτό παραφέρομαι...) :)))

Αφρω και over and out! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

sikia said...

Αφροδίτη μου, καλά κάνεις και έχεις άπειρα αναπάντητα ερωτήματα! Γιατί η ιστορία του ποταπού είναι ψευδής, έχει ανακρίβειες και ασύστολα ψεύδη που μπάζει από παντού, σα τρύπια σακούλα, σαν ελβετικό τυρί με τρύπες, σαν τρυπητήρι για τα μακαρόνια (you get the picture). Σας ευχαριστώ όλους για την αμέριστη συμπαράσταση σας απέναντι μου! Σας αγαπώ! (Επικοινωνήστε πριβέ παρακαλώ για τηλέφωνο και άλλες λεπτομέρειες.)

Provato said...

An Lu, και που είσαι ακόμα, δεν μπορείς να φανταστείς τι άλλα έχω μάθει!

takis, κ εσύ βρούτε; εγώ βρε την είχα στα όπα όπα, γιατί κρίνεις χωρίς να ξέρεις, αχ άδικε!!! αχ!

amalthia, έλα τό 'χεις (α γκέσ)

jimmy, προτιμώ Ophra, μήπως έχεις το νούμερό της; πληηηηηηζ

Provato said...

KitsosMitsos, η παράδοση διασώζεται από στόμα σε στόμα καλλίτερα, χιντ χιντ εντατίκ.

σουρικάτε, ναι, σιγά μην κλάψουμε κιόλαααααααααααααα, να έκανε ψυχανάλυση να ξεπεράσει το τραύμα, αλλά όχι, αυτή προτίμησε να έχει δικαιολογία να πηδιέται με τον ένα κ με τον άλλο.

Pan, η αλήθεια πονάει (και πνίγει) χεχεχε

Αιωνία, αχ αχ, μη μου τα λες αυτά και είμαι ψώνιοοοοοοοοοοο μπεεεε χεχε

Provato said...

Τωνί! αχ να είσαι καλά, αφού σε ώθησα στην Ζυράνα είμαι πολύ χαρούμενος κ πράουντ!!

κωλόγρια, καλά κάνεις και κλαις, συγγνώμη αλλά δεν είμαι κοτσομπόλης, την αλήθεια λέω!

Πασχαλίτσα Τιμωρέ, ναι ναι να γίνει τραγούδι να το πει η Αγκιλέρα, χε χε, το έπιασες το Βάνκηον Τζάμβηον ε; χοχοχο!

Αδελφούλα, αχ αχ, να, άλλη φορά θα σε κάνω μήνυμα για να με δίνεις τίτλους, είσαι παιδί μου πειρασμός, τέλος! Η Sykia δεν πρόκειται να απαντήσει γιατί φυσικά δεν έχει τι να πει, εφού εγώ ήμουν αντικειμενικός κ είπα όλη την αλήθεια όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε! xxxxxxx

Provato said...

sikia, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!!!!!! έλα για σεξ τώρα να το συζητήσουμε κ να σου θυμήσω πόσο αλήθεια λέω. ΔΕ ΣΕ ΦΟΒΆΜΑΙ επίσης έχω την αλήθεια σύμμαχο!

Mambo tango, μόνο αυτό κάνει καλό λάστιχο για το Βάνκηον Τζάμβηον, το ηπειρώτικο πόκεμον! χεχεχε

anonyme, τι; τι γηγενές;

τσούτσουρεεεεεεεε χαχαχαχαααχαχαχαχαχ τρελέ!

Provato said...

ανώνυμε, γράφω σενάρια για αισθησιακές ταινίες, εσένα περίμενα; την sikia ΜΟΝΟ μία Meryl Streep μπορεί να την παίξει! λίγα τα λόγια σου.

Dorian, ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Η sikia ακούγεται ήρεμη διότι απλά δεν έχει υπόθεση να υποστηρίξει, ξέρει ότι ό,τι γράφω είναι αλήθειααααα!

ανήσυχε, άσε τις βλακείες κ τρώγε όλο τα φαγητό σου, χεχεχε

elfako, βλέπω ότι η αξιολόγηση χαρακτήρων δεν ε΄ναι το φόρτε σου, άκου "αρχές" η Sikiaaaaaa! θα τρελαθώ!

Provato said...

Αφροδίτη, αυτή σε έβαλε να εξαπολύσεις αυτούς τους μύδρους και τις απορίες! Αυτή ε; ε λοιπόν δεν απαντώ, δεν τσιμπάω στο δόλωμα, μάρτυς μου ο θεός πόσο ταλέντο έχει στα τσαλίμια η sikia, ώστε να αψηφά κανόνες της βαρύτητας και της φόρμουλα 1. Όσο για την φωτό, έλεος, είναι από άλλο γιοφύρι, απλά για να στολίσω το ποστ, α πα πα πα πα, μην πέσεις τίποτε κάτω, μην πέσεις τίποτε κάτω!

Sikia, κάτσε φρόνιμη κ μην ψαρέυεις γκόμενους στο ποστ μου, θα πω και τα υπόλοιπα αίσχη σου! πρόσεχε θα είμαι ανελέητος αφού κάνουμε σεξ!