Thursday, September 30, 2010

τα καλλίτερα τσιτάτα και συμβουλές για την αγάπη... (και γιατί είναι εντελώς άκυρα)

από συμβουλές κ τσιτάτα για την αγάπη, άλλο τίποτε σε αυτή την ζωή. Όπου και να γυρίσεις να κοιτάξεις, όλο και κάποιος θα σου πει αν αγαπάς αληθινά, αν σε αγαπά αληθινά, πως να αναγνωρίσεις την πραγματική αγάπη, τι να κάνεις για τα κρατήσεις την αγάπη.... όμως, ΕΧΟΥΝ (κεφαλαία έμφασης είναι αυτά, δεν χάλασε το πληκτρολόγιο) στην πράγματική ζωή αξία αυτές οι συμβουλές κ αυτοί οι κανόνες; χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ... Το πρόβατο, έμπειρος καυτός Μεσογειακός Εραστής, όπως έχουν βεβαιώσει τόσες και τόσες γυναίκες, είναι εδώ να σου ανοίξει τα μάτια. Πήραμε μερικά από τα γνωστότερα τσιτάτα περί έρωτος και αγάπης και ελέγξαμε την αλήθεια τους... και σήμερα με μεγάλη περηφάνια παρουσιάζουμε τα συμπεράσματα. Φύγαμε; ναι, φύγαμε!

Τσιτάτο 1: Αν αγαπάς κάποιον αφησέ τον να φύγει, αν γυρίσει τότε θα είναι για πάντα δικός σου, αν όχι δεν τον είχες ποτέ.

Τι λες μαρή; τι λες, και έχεις τελειώσει και το Λύκειο, τρομάρα σου! πάρ' τα να μη στα χρωστάω. Τι είναι ο γκόμενος να τον αφήσεις να φύγει, λαθρομετανάστης που σου ζήτησε βήζα για την Αμερική; ή μήπως εσύ είσαι λουρί σκύλου; δηλαδή έλεος. Τους ανθρώπους δεν τους αφήνουμε να φύγουν γιατί, πολύ απλά, δεν τους έχουμε φυλακισμένους, κ επίσης διότι δεν είναι αντικείμενα. Δηλαδή όχι, σε παρακαλώ, εξήγησέ μου τι θα πει "άφησέ τον να φύγει;" από που, από το κλουβί ή από το ντουλάπι με τους γκόμενους; άστα αυτά τα παιχνιδάκια για τα βιβλία της Βαρβάρας Καρτλάντας!! Στην πραγματική ζωή κανείς δεν ανήκει καμιανού, είμαστε μαζί γιατί είμαστε ερωτευμένοι (ή στην φάση να ερωτευτούμε ή στη φάση να αποερωτευτούμε ή χουοτέβα). Και αν βλέπεις τον άλλο σαν κτήμα, καλά να πάθεις που έχεις να πηδηχτείς από τότε που η Χαρούλα ήταν νέα ελπίδα στο ελληνικό τραγούδι.

Τσιτάτο 2: Κάποιος που σε αγαπά πραγματικά ξέρει πραγματικά, πάντα, τι ακριβώς θέλεις και σου το προσφέρει απλόχερα χωρίς να μιλήσεις

Άκου γλυκιά μου, συγγνώμη που σε ξυπνάω, αλλά σε πήρε τηλέφωνο η Ρηάλητη Τσεκ και άφησε μήνυμα: Eπειδή η μάνα σου δεν είχε άλλη ζωή εκτός από σένα, με αποτέλεσμα να σου σκουπίζει μέχρι και τον κώλο μετά το χέσιμο, δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν στόχο/αποστολή/χρόνο/διάθεση να προσπαθούν να μαντέψουν τι ακριβώς χρειάζεσαι και επιθυμείς κάθε δεδομένη στιγμή. Γι αυτό την έχεις την ρημάδα την γλώσσα, για να λες και τι θέλεις και πως το θέλεις. Ξέρεις, δεν είναι κακό να εξηγήσεις τι γουστάρεις, τι σε χαλάει και γενικότερα πως και τι, τα σέα και τα μέα σου για να γίνει η ζωή σου καλλίτερη. Αυτά τα σιωπηλά "εγώ δεν μιλάω, δεν μπορώ να παρακαλώ" είναι για ανώριμα. Ή για την Μαρία της Σιωπής που και εκεί πάλι, ένα νόημα μπορείς να το κάνεις για να καταλάβει ο Κάλογήρου ότι θα προτιμούσες να μην σε βιάσει αυτή τη στιγμή της ζωής σου.

Τσιτάτο 3: Οι άντρες/γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα. Όσο τα φτύνεις, κολλάνε

Ναι, μωρή, μπράβο, μπράβο, συγχαρητήρια για την ωριμότητα. Δηλαδή, θες τώρα πραγματικά να μου πεις ότι είσαι ικανοποιημένη επειδή ο γκόμενος σε θέλει λόγω γυμνασίων. Ροίλει; Σήριουσλει; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (πάλι για έμφαση είναι το κεφαλαίο, δεν χάλασε το πληκτρολόγιο) θες να ζήσεις σε μία σχέση που καταδικάζεις τον εαυτό σου να είναι μόνιμα στην τσίτα και που δεν θα μπορείς να χαλαρώσεις ποτέ γιατί αν δείξεις στον άλλο ότι τον θες θα φοβάσαι ότι θα "ξεκολλήσει"; Μαζέψουουουουουο! Σεμνάαααααα! Κοίτα να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου και άσε τα σάπια και τα νάζια και τις δυσκολίες, εδώ μιλάμε για την πραγματική ζωή και την ευτυχία σου, όχι για το ΒΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ. Μετά αναρωτιέσαι γιατί παθαίνεις καταθλίψεις.... τισκ τισκ τισκ τισκ εντατίκ, αυτό μόνο έχω να πω.

Τσιτάτο 4: Η αγάπη όλα τα υπομένει, όλα τα αντέχει

ωπερέητηβ χουόρντ μπήην το "όλα" στην συμβουλή. Ναι, η αγάπη υπομένει πολλά και πολύ καλά κάνει - αλλά τι ακριβώς υπομένει; αν σε δέρνει, σε στέλνει να πουλάς μαντήλια Ερμές στο φανάρι Κατεχάκη, θέλει να πηδιέστε με την πρώην του (που δεν είναι πρώην αλλά Μήτσος) και γενικά σε κακομεταχειρίζεται, κάντην, δηλαδή ελεμένταρη! Λέξη κλειδί εδώ είναι η διάκριση! Διάκριση ανάμεσα στο δεν ταιριάζουν τα γούστα μας (που είναι κάτι που φτιάχνεται) και στο ο άλλος είναι τόσο αλλού ντ΄ αλλού που έχω χάσει τον εαυτό και την προσωπικότητά μου - ή είναι τόσο κακός που έχω μόνιμο δωμάτιο στο ΣΚΑΑΓ (Σύλλογο Κακοποιημένης Αδελφής Από Γκόμενο).

Τσιτάτο 5: Όταν αγαπάς πραγματικά μπορείς να κάτσεις ώρες σιωπηλός κ να αισθάνεσαι ότι τα έχεις πει όλα

να σου πω κάτι, κάγκουρα, επειδή εσύ διάβαζες φως των σπορ κρυφά όταν η φιλόλογος αλάλλιαζε να σου εξηγεί Νέα Ελληνικά, κ το ενεργητικό σου λεξιλόγιο είναι 32 λέξεις από τις οποίες οι 30 είναι ποδοσφαιρική ορολογία, δεν πα να πει ότι θα την βγάλουμε στην μούγκα να βλέπουμε Γκρέηζ Ανάτομη ή μπάλα. Είναι ωραίο να κουβεντιάζεις, είναι ωραία να λες πως πέρασες τη μέρα, τι σε εκνεύρισε στην ζωή σου, πως νιώθεις, τι σχέδια έχεις, να πάμε ένα τριήμερο στο Ναύπλιο, αχ σήμερα σε πεθύμησα πολύ στο γραφείο, αυτό το βρακύ σε κάνει τόσο χοοοοοοτ σήκω πάμε στο Δημαρχείο τώραααααα να σε παντρευτώωωωω κλπ κλπ κλπ. Για να μην μιλήσω για την εξαιρετική ικανότητα του λόγου να εκφράσεις τι θέλεις και να καταλάβεις τι θέλει ο άλλος, άρα να χτίσεις την σχέση (δες παραπάνω τσιτάτο 2).

Τσιτάτο 6: "οι άντρες δεν μιλούν πολύ στο νου σου να το γράψεις - γι αυτό και την αγάπη τους την δείχνουνε με πράξεις"...

όπα, μεγάλε, πάρτο αλλιώς, μας πιτσίλισες αρρενωπίλας. Ναι, φυσικά οι πράξεις είναι κάτι σημαντικό, αλλά μην υποτιμάς και την δύναμη του λόγου. Κάτι ξέρει που λέει εν αρχή ην ο λόγος. Ο τρυφερός λόγος, οι λέξεις αγάπης από ένα αγαπημένο πρόσωπο είναι οξυγόνο για την ψυχή. Συμπέρασμα: Σταμάτα να δυσανασχετείς και πες ότι είμαι το σέξηκο τριχωτό χοντροζουζούνι σου ΛΑΗΚ ΝΑΟΥ! ΤΩΡΑ είπα.

Τσιτάτο 7: "Δεν έχουμε σχέση τώρα εμείς, απλά περνάμε καλά - θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον! ας μην δίνουμε όνομα στα πράγματα"

Σέη χουότ; ΣΕΗ ΧΟΥΟΤ; ....όταν λές δεν έχουμε σχέση εννοείς συνολικά τα τελευταία 8 χρόνια που είμαστε όλη μέρα μαζί, όπου, ανάμεσα στα άλλα, με έχεις γνωρίσει στην μάνα σου η οποία έφτασε να μου δώσει συμβουλή να σε τυλίξω και όπου έχουμε και 5 παιδιά; Και όταν λες να μην δώσουμε όνομα στα πράγματα, εννοείς κ τότενες που έκλαιγες και με παρακάλαγες να με δεις με το σωβρακάκι κ από μέρσηφάκνες είπα ναι; ....Άκου κοπελιά! Για να τελειώνουμε: καταρχήν το να πούμε ότι τα έχουμε, δεν πα να πει ότι δεν μπορούμε με χαρακτηριστική ευκολία να πούμε και ότι το διαλύουμε. Επίσης, στην ψυχολογία του ανθρώπου μία αίσθηση βεβαιότητας και σιγουριάς για τα πράγματα που τον ενδιαφέρουν και του δίνουν αρχετυπική χαρά, such as love, λειτουργεί πολύ θετικά και μαλακτικά. Ναι, είναι ψευδαίσθηση να λες "θα σε αγαπώ για πάντα". Αφ' ενός διότι κάποια στιγμή θα πεθάνεις, κατά δεύτερο γιατί ερμ ερμ ερμ τα καινούργια πιτσιφρίκια έχεις δει τι χατ εν γιάμη είναι, σιγά μη κάτσω μαζί σου που μου έχεις φάει τη ζωή μου έχεις φάει, αχάριστε! Παρόλα αυτά το να πεις στον άλλο αυτήν την κουβέντα αποτελεί ένα λευκό (ροζ ερωτί) ψεματάκι που περισσότερο ωφελεί παρά βλάπτει. άντε όλοι πια, μου βγήκατε ακριβολόγες, γαϊδούρες.

Τσιτάτο 8: Η αληθινή αγάπη δεν τελειώνει ποτέ.

Επίσης και η Σοκοφρέτα γίγας δεν τελειώνει ποτέ! ορ νατ! (or not). Σύνελθε!!!! Άκου, οι άνθρωποι είμαστε δυναμικά όντα, αλλάζουμε, εξελισσόμεθα ή γυρίζουμε προς τα πίσω ή προς το πλάι ή οτιδήποτε, το θέμα είναι ότι δεν μένουμε ακίνητοι για πάντα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι αλλάζει το πράγμα που μας τραβά σε έναν άνθρωπο, αλλάζει αυτο που ζητάμε από ένα νταραβέρι (ακόμα και one night stand). Άρα, κάποια στιγμ, ναι η αγάπη που νιώθουμε για κάποιον μπορεί να τελειώσει. Με αυτό δεν θέλω να πω ότι είναι καλό να είσαι η Μαριάνθη και να είσαι από τρελή γενιά. Απλά, ναι, καμμία φορά σταματάμε να αγαπάμε ανθρώπους που κάποτε ήμασταν μέχρι τα μπούνια, και αυτό είναι πάρα πολύ φυσιολογικό! Επίσης, το γεγονός ότι μου πέρασε δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπούσα πραγματικά τότε. Απλά τώρα, το νέο γκομενάκι είναι πιο χοτ, τι να κάνουμε, χεχεχε.

τσιτάτο 9: Η αληθινή αγάπη δεν χάνεται, θα γυρίσει κάποια μέρα σε σένα, και μάλιστα θα είναι διπλάσια/τριπλάσια/πενταπλάσια/με χρυσές λίρες/με bonus δωροεπιταγές Χουντάλα...

ερμ ερμ ερμ, δεν ξέρω πως να στο πω, αλλά, ερμ, αυτό που έχεις στο μυαλό σου ότι δηλαδή το βράδυ την ώρα που κοιμάσαι έρχονται Πελώριοι Νάνοι (μαλάκα, γαμώ τα οξύμωρα) και μαζεύουν σε ξύλινους μασίφ κουβάδες την αγάπη που έχεις δώσει στον βρόντο σε γκόμενο ο οποίος έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον σου... και μετά αυτήν την αγάπη την πάνε στον ουρανό σε ντεπόζιτο σχεδιασμένο από Λώρα 'Ασλεη και εκεί της ρίχνουν λίπασμα ώστε να στην δώσουν "πίσω" κάποια στιγμή με ένα παλικάρι με τεράστιο παπάρι ερμ ερμ ΡΟΤΖΕΡ ΡΟΤΖΕΡ ΔΗΣ ΗΖ ΕΡΘ ΚΩΛΗΓΚ δεν είναι αλήθεια. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΙΑΙΑΙΑΙΑΙ που θα πει ότι κάθε στιγμή που χάνεις να "αγαπάς" κάποιον που όταν σε βλέπει λέει "όχι ρε πούστη, που με βρήκες πάλι ΕΣΥ" είναι χαμένη. Οι Νάνοι έφυγαν, πήγαν αλλού. Πάρτο απόφαση. και ο γκόμενος επίσης.

Τσιτάτο 10: Όταν αγαπάς δεν ζηλεύεις, έχεις εμπιστοσύνη.

Που μωρή τα πουλάς αυτά μη σε πιάσω από το μαλλί κ σε φέρω δύο σβούρες, σουρτούκω, ε σουρτούκω, που όλο το μυαλλί (μυαλό+μαλλί=μυαλλί) το έχεις στους γκόμενους, δεν μπορώ να μπω στο μετρό από το κέρατο!....Άκου δεν ζηλεύω!!! τζήζας! φυσικά και ζηλεύω, ειδικά στην εποχή μας που η κοινωνία δεν το στιγματίζει το παίξιμο του ματιού, άρα όλοι το κάΝΕΤΕ (χοχοχοχοχοχο)... άσε που είναι δείγμα έρωτα να αισθάνεσαι ζούλια! επίσης, με την ευκαιρία, αν σε ξαναδώ να κοιτάς έτσι τον Μανωλιό τον Χασάπη στον καβάλο όταν ψωνίζουμε μπριτζόλες θα κάνεις να με ξαναδείς χωρίς βρακύ 3 βδομάδες, τουλάχιστον.

Τσιτάτο 11: Στην πραγματικό αγάπη αισθάνεσαι ήρεμος με τον άλλο.

ερμ, ναι, αισθάνεσαι, αλλά μόνο αν είσαι παιδί της άσπιλης ένωσης τουυ Δαλάει Λάμα με την Μητέρα Τερέζα και έχεις περάσει 23 χρόνια σε θιβετιανό μοναστήρι να εξασκείς την πανάρχαια τέχνη του οοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜ! διότι, αν είσαι κανονικός άθρωπας, με κάποιον που γουστάρεις πολύ και μέχρι να δέσει το γλυκό, όχι απλά ήρεμος δεν είσαι, αλλά εσωτερικά είναι σαν να έχεις καταπιεί συναυλία των Megadeath! Πανικός και ομίχλη και ουρλιαχτά και αγωνία και ανασφάλεια και άγχος και "μαλάκα αν κάτσω από εδώ φαίνεται το άσχημο προφίλ, πρέπει να αλλάξω θέση ΤΩΡΑ" και "όχι όχι ρε πούστη, δεν ξεκαρδίστηκε με το αστείοοοοοο μου, όοοοοοοοχι" και "φτου ρε γαμώτη είμαι εδώ 2 λεπτά και είναι ακόμα με τα ρούχα δεν με θέλει, δεν με θέλει καταστρέφομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαια" και άλλα τέτοια. Όπου όλα αυτά είναι εντελώς φυσιολογικά και με τον καιρό το συνηθίζεις να μην σε παραλύουν και να τα χειρίζεσαι με μία σχετική εξωτερική ψυχραιμία. επίσης, θα σου πω ένα φοβερό μυστικό, και ο άλλος ακριβώς την ίδια αγωνία έχει με σένα χιχιχιχιχι, οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το!

Τσιτάτο 12: όταν θέλεις έναν γκόμενο πολύ, το σύμπαν συνομωτεί να τον αποκτήσεις...

...άρα εσύ δεν χρειάζεται να προσπαθείς να βρεθείτε, ούτε να παίρνεις κανένα τηλέφωνο χρειάζεται, ούτε να πλένεσαι όταν βρίσκεστε, ούτε να είσαι το καλλίτερο σου όταν συναντιέστε πρέπει, ούτε να καταβάλεις γενικά καμμία προσπάθεια, σωστά; έτσι, έτσι, συνέχισε αυτήν την τακτική, αυτή την τυφλή υποταγή στο καταστροφικό τσιτάτο και όταν θα πεθάνεις, στην κηδεία σου οι φίλοι αντί για "αθάνατη, αθάνατη" θα φωνάζουν "αγάμητη, αγάμητη". Μην απορήσεις, θα έχουν τους λόγους τους. (όχι, αυτό το αστείο ΔΕΝ είναι δικό μου, αν ήταν θα ήμουν μπήληονερ!).

ουφ ουφ ουφ τέλος... δεν ερευνώ άλλο, δεν περιγράφω άλλο, μην ξεχνάς να ερωτεύεσαι, σέξη βγιούερ, είναι ό,τι καλλίτερο για τις εποχές "κρίσης"!

60 comments:

θεία Σοφία said...

Αγαπημένο μου Πρόβατο. Είναι γνωστός ο έρωτας που σου έχω αλλά σήμερα σε έχω ΑΓΑΠΗΣΕΙ μιλάμε!

Θέλω να υπογραμμίσω και να βγάλω σε πλακάτ ειδικά αυτό με την ηρεμία διότι ως γνωστό νευρόσπαστο πλάσμα το έχω αντιμετωπίσει συχνά κι έχεις χίλια δίκια, η παναγιά μαζί σου κλπ.

Σματς

Hfaistiwnas said...

Τσιτάτα 5,12, όλα τα λεφτά!!!!

τσούτσουρος said...

1.sourtoukw???? xaxaxaxa
2. na kanoyme eidikes eisodous sto metro gia na xwras. a kai aitisi sta diodia gia ayxisi sto ipsos pou epitrepoun gia ta fortiga.
3. agamiti?? wow oute tou exthrou sou.
4. pao na sinehiso to vapsimo. tou toixou.

Unknown said...

Εχω φτιαξει κοιλιακους (και τους 10!) απο τα γελια. Μαϊ ρισπεκτς.

Veron said...

Και άλλοι 20 κοιλιακοί στο 4 παρακαλώ!!!!

(Π)σαρωτικό. :)

Provato said...

θεία μου αγαπημένη, μα συγγνώμη, άδικο έχω, μα έχουν γαμήσει με την ηρεμία, πουυουουουουουουουο ηρεμία όταν ποθείς, πουοουουουου; xxx

hfaistiwna και οι άλλες, και οι άλλες! χεχε

τσούτσουρε αγαπημένε, καλό πέηντηνγκ, άσε πολύ κέρατο μιλάμε! και μεγάλο!

agit8ed τι τέλειο νικ και τι τέλεια πικ, θέγκζ θέγκζ (καλά, και τι τέλεια ελληνικά που μιλάω χεχε)

Veron :-) χεχε

Anonymous said...

Αχ πρόβατε παιδί μου, άφησες το καλύτερο για τελευταίο, πεθαίνω μ αυτή τη συνομωσία του Σύμπαντος όταν επιθυμούμε κάτι διακαώς κι ανυπερθέτως, απλά πεθαίνω. Από τότε που το γραψε ο κακό-χρόνο-να-χει ο αμόρφωτος ο Κοέλιος το χουν πάρει καραμέλλα και προσεύχονται οι τσούπρες, εμ αγάπη μου δεν θα σου ρθει ο γκόμενος ουρανοκατέβατος, για ψάξε κι εσύ λίγο (όταν ένας σύγχρονος συγγραφέας πάει αντίθετα με Αρχαίο ελληνικό Ρητό - στην προκειμένη "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" -μάλλον το γραψα ανορθόγραφα- κάτι βρωμάει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Ασχετο αλλά το χω απορία, αυτό το Νησί της Βικτώριας Χίσλοπ γιατί το διαβαζουν ΟΛΟΙ;;;;;;;

Provato said...

σουρικάτε ΜΙΣΩ ΚΟέλιοοοοοοοοοο μισώ, συν αθηνά και χείρα κίνει μία χαρά το έγραψες, το ΝΗΣΙ το έχουν διαβάσει γνωστοί και μου είπα τα καλλιτερότερααααα xxxx

postbabylon said...

πρόβατο, γιο μα λάβ γκουρου μπειμπι

Provato said...

post έτσι είναι, μοιράζω τη γνώση στο πήπαλ εγώ ο έμπειρας άθρωπας

Anonymous said...

Όχι το ρωτώ γιατί εγώ προσπάθησα (και πίστεψέ με μέχρι και όλη τη σειρά Λουλούδια στη Σοφίτα είχα διαβάσει στο στρατό, αυτό για να δεις ότι έχω αντοχές, αλλά με αυτό το βιβλίο έπληξα τόσο παράφορα που το παράτησα στη μέση... πρέπει μήπως να ντρέπομαι για το επίπεδό μου;

Provato said...

σουρ, ωχ με ανησυχείς τώρα πολύ, το είχα στα υπόψην χμφ χμφ χμφ χμφ εν τω μεταξύ Βιρτζίνια Άντριους έχω διαβάσει και εγώ την σειρά, και μου άρεσε κιόλας (βεβαια, ήμουν 10 χρονών, ναι τέτοια διάβαζε στα μικράτα του το παιδί, πως να μην γίνει γκέης...)

φάβα said...

Συγκινουμαι... κλαιω προβατε, αληθεια!! :)))

Provato said...

αχ φαβάκι μου λατρεμένοοοοοοοοοοο xxxxxxxxx

efou said...

έγραψες πάλι προβατούκο! γεια στο στόμα σου και το χέρι σου! σμουτς!

(πέθανα στο γέλιο ειδικά με το νο 9!)

Provato said...

efou xxxxxx χιχιχιχιχι κ εμένα το 9 με τρελαίνει, μου έχει τύχει πολύυυυυυυυ χιχιχιχι xxxx

Άντα Φτυς said...

Πόσα ξέρεις, Πρόβατε! Πόσο θέλω να υποκλιθώ, αλλά φοβάμαι μη με θυμηθεί ένας παλιός λουμπάγκος. (εντάξει, με το 11 ψιλο-διαφωνώ και σου θυμίζω εκείνο το ωραίο ποστ που έγραφες ότι είσαι δίπλα του και νιώθεις ότι αναπαύεσαι. Βεβαίως, αυτό παίρνει καιρό, ναι, στην αρχή ένα άγχος τόχεις).
Συνέχισε έτσι. Πλιιιζ

Provato said...

άντα καλά κάνεις και διαφωνείς, διότι έκανα σημαντική παράλειψη να αναφέρω ότι φυσικά μιλάμε (στο 11) για το πρώτο διάστημα που όλα είναι ρευστά, όλα παίζονται. Τότε είναι που είσαι στην τρελή τσίτα! Αχ αχ εσύ μία ιέρια των σχέσεων το έπιασες όμως xxxxx

lucinta said...

Masterpiece!

Να να αυτά τα ποστς ακριβώς μου είχαν λείψει! Το πρωθώ άμεσα με μέηλ στον κόσμο όλο!

Provato said...

lucinta ουχ ουχ, και μένα με λείπουν τέτοια ποστ, μακάρι να μπορούσα να τα είχα συχνότερα αλλά που ο άχρηστος, χεχεχε

sikia said...

Το να δίνεις εσύ συμβουλές για σχέση και έρωτα, είναι σα να δίνει συμβουλές για τις δυνατότητες της νανοτεχνολογίας η Τζοβάνα Φραγκούλη. Χλευάζεις τις θυμοσοφίες του λαού, αδίστακτε σαδιστή σατράπη!

Provato said...

ε λοιπόν αγαπητή μου ΕΓΩ είμαι ο πλέον κατάλληλος να δώσω συμβουλές για τον έρωτα διότι πολύ απλά εγώ είμαι της σχέσης της μονογαμίας κ της οικογένειας. ενώ εσύ.... ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα τώρα, μας διαβάζουν και παιδιάααααα!

σατράπης ήμουν μαζί σου ναι το ομολογώ γιατί ένα λεπτό γύριζα το βλέμμα αλλού και είχες βρει γκόμενο! άκου λέει!

Θα πω στην Τζοβάνα ότι την είπες αμόρφωτη!

κόκκινο μπαλόνι said...

Η σοφία ξεχειλίζει από ένα ακόμα ποστ του Πρόβατου!
Εχω βαρεθεί να ακούω αυτό το 3...δεν θέλω ρε να φτύνω, τι κακό κι αυτό!
Κι εισηγούμαι την μαζική καταστροφή των βιβλίων του Κοέλιου! Έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του (που λέει και ένα θεατρικό του Ρήγα).

Σμακ

Provato said...

Μπαλόνι, κ εγώ φρικάρω με το τσιτάτο 3 ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑ είναι τόσο άκυρο και παλιακόοοοοοοο! επίσης, συμφωνώ με κέλιο, έλα να κάνουμε φέηζμπουκ γκρούπ! xxxxxxx :-)

Πυρακτωμένος Παρθενοπιπίτσος said...

Επιτέλους!!!

Δώσε μας τα φώτα σου πρόβατε σε αυτά τα φλέγοντα ζητήματα!

tina said...

μπεε μου Σ' ΑΓΑΠΩ .-

stinky raccoon said...

Σ'αγαπώ... Από καιρό σε αγαπούσα αλλά σήμερα είπα ν'αφήσω και κόμμεντ!!! ΡΙΣΠΕΚΤ!!!!

Lina said...
This comment has been removed by the author.
Lina said...

αγαπη αγιατρευτη, συ,φωνω μαζι σου, εκτος απο 2 σημεια:

1) Θεωρω τη ζηλια κυριως προσωπικο χαρακτηριστικο. Εγώ προσωπικά δεν έχω ζηλεψει γκόμενο, σε σημειο δλδ να σκάω, ή να κάνω σκηνή, ή να πω "δεν θελω να κανεις αυτο" και τετοια... Γι αυτο και δεν μπορώ να την ανεχτώ. Δεν κολακευομαι καν... αρρωσταινω.

2) Θεωρω την επικοινωνια ΜΑΣΤ σε μια σχεση. Αλλά όντως, νομιζω ότι η οικειοτητα ενος ζευγαριου φαινεται στη σιωπη τους. Πολλές Κυριακες, βγάινουμε με τον αντίζηλό σου ( =Ρ ) σε κάποιο καφέ, φορτωμένοι με περιοδικά και κυριακατικες εφημερίδες. Πινουμε τον καφέ μας και μιλάμε ελάχιστα μεταξυ μας. αυτη η σιωπη με κανει και νιωθω πολύ όμορφα!

KitsosMitsos said...

Και τα δεκατρία ήσαν υπέροχα. Τι υπέροχα δηλαδή, τιτανοτεράστια. Τι τιτανοτεράστια που ήταν χοντροζουζούνικα! Χαχαχα!
Υποκλίνομαι, έτσι απλά!
Κίσις κίσις!

Drmakspy said...

Προβατούκο μου έβρυ μπέεεε γιου μέηκ ιτς ράιτινγκ χίστορυ... Άθρωπα είσαι ανκόπιμπολ....

Drmakspy said...

Το κορυφαίο όλων;;;;
....είμαι το σέξηκο τριχωτό χοντροζουζούνι σου ..... Πεθαίνωωωωωωωωω ράητ νάου ευτυχισμένος........

alximist said...

Geia soy probate...
to blog kala krata, blepw..
epistrefw eis athinas, mpas kai se ferenei o dromos soy apo to blue train ayrio?

Dorian_Gray said...

Χα χα! Τραγικότερα όλων θεωρώ το 2 και το 12(η χειρότερη ατάκα όλων των εποχών).
Δυστυχώς στο παρελθόν πιστευα κι εγώ το 3. Μέχρι που κάποια στιγμή όλο το φτύσιμο που είχα ρίξει μου επεστράφει σε μια τεραστίων διαστάσεων ροχάλα...

Αιθεροβάμων said...

"... κάθε στιγμή που χάνεις να "αγαπάς" κάποιον που όταν σε βλέπει λέει "όχι ρε πούστη, που με βρήκες πάλι ΕΣΥ" είναι χαμένη."
ΑΥΤΟ το υπογράφω. Αλλά πούντο το ρημάδι το off να το πατήσεις να σου φύγει η "αγάπη";; Γενικά νομίζω αυτό είναι το πρόβλημα: Συχνά του ενός είναι πατημένο το on και του άλλου το off. Άντε μετά να συγχρονιστείς.

Για το 2) έχω να πω ότι ΟΚ προφανώς δε λέει να τα περιμένεις ο άλλος να έχει wifi σύνδεση με τον εγκέφαλο σου και να βλέπει το εγώ, το υπερεγώ και το ασυνείδητο σου και τις ανάγκες τους πριν από σένα για σένα. ΑΛΛΑ αν είναι για να πάρει μπρος να πρέπει να του λες συνεχώς έχω ανάγκη το ένα, θα ήθελα το άλλο, θα με ευχαριστούσε το παράλλο και αυτός από μόνος του να μην παίρνει καμιά πρωτοβουλία ή να δείχνει ενδιαφέρον πέρα από αυτό που του "απαιτείς" ρητά και κατηγορηματικά, ε τότε χέσε μέσα.

Για το 10) επίσης να πω ότι ναι μεν το εντελώς καθόλου ζήλια μου μυρίζει βαρεμάρα, αλλά και το άλλο το πού ήσουν/πού θα πας/με ποιους/σε είδα κοίταζες το γκομενάκι απέναντι/γιατί το κοίταζες/ΑΤΙΙΜΕΕΕ ΜΕ ΑΠΑΤΑΣ ΤΟ ΞΕΡΩΩΩ όοολη την ώρα...χάλια βρε παιδί μου κι αυτό...

Για το 11) θα συμφωνήσω ότι καλοί οι Megadeath στην αρχή, αλλά κάπου στην πορεία καλά είναι να ΄ρθει κι ένας Μπετόβεν βρε παιδί μου, ένας Μότσαρτ, κάτι πχιοτικό και χαλαρό ρε παιδί μου.

Όσο για το 12)...Ως πότε θα πληρώνουμε γι' αυτό τον Κοέλιο;; Εντάξει, αυτός ήθελε φήμη και λεφτά και οι αναγνώστες του συνωμότησαν για να τα αποκτήσει. Εμείς οι άλλοι, τι φταίμε;

Chris said...

Δεν είναι δυνατόν να σταματήσεις μόνο σε αυτά τα 12, εεεε;;
Εεε, προβατούκο μου;;;
Θα συνέχισεις και στα υπόλοιπα πληζ;;;
Το κοινό σου σε καλεί να ξανάβγεις στη σκηνή!

;-)

Won_toLLa said...

1000 ρισπεκτ... για αλλη μια φορα...

ανετα το τυπώνω και το κανω καδρο στο δωμάτιο μου...

:)

Η Αγαπη δεν κανει την γη να γυρίζει... κανει το ταξίδι να αξίζει... απλα και ξεκάθαρα...

(Ελπίζω να μην το σχολιάσεις και αυτό ώς τσιτάτο... χαχαχ)

ProFyLaKtiKo said...

Καλά έχω λιώσει. Φοβερά τα τσιτάτα. Κατοχύρωσέ τα τώρα!

nikisot said...

poso respect pia!!
POSO!!

Provato said...

Πυρακτωμένε, άσε άσε, από την πολύ μοιρασιά γνώσης δεν έχω κρατήσει καθόλου για τα δικά μου γκομενικά χεχεχεχεχε

tina, ΕΓΩ να δεις xxxxxx λαβ λαβ εντατίκ

βρωμερό μου ρακούν, ένα πρόβατο και ένα ρακούν τι καρπό έρωτα θα έχουν αχαχχαχαχαχαααχα xxxxxx

Lina α γεια σου, γκόλντεν μάουθ! συμφωνώ με ότι λες, αυτό που επισημαίνω σε σχέση με την ζήλια είναι ότι ένα τσίμπημα το νιώθεις όταν νιώθεις "κίνδυνο" - αλλά από αυτό το σημείο μέχρι το αρρωστημένο πράγμα είναι χιούτζ απόσταση! Όσον αφορά στο άλλο, ναι ναι ναι και πάλι ναι, η σιωπή είναι θησαυρός εξίσου, όταν πατάει στην άλογη επικοινωνία xxxxx

Provato said...

KitsoMitso xxxxxxx ναι, ναι, ζήτω τα χοντροζουζούνια! :-)

Drmakspy αχαχαχαχαχαχχαααχαχαχα να, κάτι τέτοια μου λες κ γίνομαι όλο και πιο φιλόπατρης, να είσαι καλά για τα αγαπόνιά σου τα λαμβάνω με μεγάλη χαρά!

alximist αγαπημένε, τι ώρα περίπου, λετ μη νόου, μακάρι να βρεθούμεεεεεεε!

αχ αχ Dorian ποιος σε στεναχώρησε να τον κάνω με τα κρεμυδάκια! πως τόλμησε

αιθεροβάμων, αχ αν υπήρχε κουμπί off θα είχε γίνει ζάμπλουτος όποιος το ανακάλυψε. Όσον αφορά τα άλλα, η φράση κλειδί είναι "παν μέτρον άριστον" ακόμα και στην ζούλια... (πάμε να δείρουμε το Κοέλιο στο διάλλειμα;)

Provato said...

chris τι να κάνω, μπορώ να πω όχι, είσαι και γλύκας, ok ok θα υπάρξει συνέχεια, χεχεχε, εξάλλου το θέμα έρωτας έχει πολύ ψωμί! xxxxx

won tolla αχαχαχαχαχαχαχαχα είσαι διαόλου κάλτσα χεχεχε θέγκζ θέγκζ εντατίκ!

προφ τα τσιτάτα δεν είναι δικά μου παιδί μου, είναι αυτά που λέγονται στα κομμωτήρια, εγώ απλά είπα να τα καγκουρέψω xxxxxx

moody αγαπημένη, ρησπέκτ ρησπέκτ ναι, τα γκομενικά μου γιατί πάνε κατά διαόλου μου λες; ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ φιλια λοβ, έχεις ομορφύνει πολύ μπα δεγουέη, γιου γκο γκέρλ

Anonymous said...

Με λεν Μαριάνθη κι είμαι από τρελή γενιά και αγάπησα κι ακόμα υποφέρω η δόλια...
Αχχχχχ, προβατάκι μου καλό ωραία τα λες, δε βοηθάς να ξεκολλήσουμε κι όλας; Μπεεεεε

stinky raccoon said...

Λατρεμένε και πού να δεις ασυμβατότητα ζωδιακή... Φευ...

Lina said...

εσύ ήσουν ένας άλογος
κι ο έρωτας παράλογος

sCaTterBraiN said...

ρησπέκτ!
(πάντως τα τσιτάτα 2, 3 και 4 είναι για πολύ μαλάκες)
;-)
καλημέρα!

ιμερος said...

και πολυ δικιο εχεις !!!!

Αμερικλάνος said...

Τι μας λες βρε πρωί πρωί.?
Πρώτον. Αυτά δεν είναι αποτέλεσμα καμιάς έρευνας, είναι η άποψή σου.
Δεύτερον. Τσιτάτο 4. Οταν οι ανθρώποι λένε αγάπη εννοούν αμοιβαία. Άμα τηνε στέλνει ο άλλος να σπρώχνει χαρτομάντηλα προφανώς δεν μιλάμε για αγάπη. ΟΛΑ τα υπομένει, αρκεί να υπάρχει. Duh?
Τρίτον. Τριτάτο 5. Σα να θυμάμαι να λες και να περιγράφεις πόσο ωραίο είναι να ξέρεις τον άλλο και να κάθεστε με τις ώρες αμίλητοι. Ό,τι να'ναι.

Μέχρι εκεί διάβασα διότι αποφάσισα (μετά από έρευνα στο 98% του πληθυσμού πάντα) ότι ο ΟΘΩΡ ΛΑΚΣ ΙΝΤΕΓΚΡΙΤΙ!!!

Αναμένω καλύτερα. Την καλημέρα μου.

Provato said...

αιωνία ερωμένη, μην ανησυχείς, ο οργανισμός θα κάνει τη δουλειά του και θα ξεκολλήσεις όταν έλθει η ώρα... xxxx

ρακούουουουουον όοοοοοοχι αυτό είναι τραγικό, ΚΑΙ ζωδιακή ασυμβατότητα; σητ!

Lina, Με έχουν ξαναπεί άλογο (δυνατό σαν/όμορφο σαν αραβικό)χεχεχε

Provato said...

scatter συμφωνώ συμφωνώ, xxxx

ιμερε, ναι, αλλά το γκομενικά μου γιατί δεν είναι τέλεια ε; χιχιχιχιχι

Αμερικλάνε, χαλάρωσε χριστιανέ μου πρωινιάτικα και Παρασκευιάτικα, απαπαπαπα έτσι προσεγγίζεις και τα γκομενάκια, στην τσίτα; απαπαπαπα, σκότωσέ τον τον μικρό κοινωνιολόγο μέσα σου, δεν κάνΟμε επιστήμη εδώ, συζήτηση κάνΟμε.

Kwlogria said...

Κλαίω! Κλαίαιαιαιαιωωωωωω! Και είσαι το σέξηκο τριχωτό χοντροζουζούνι μουουουουουουου!!!!

Anonymous said...

φιλε δεν βαζεις και κανενα Like button για facebook στα ποστς ναουμε και ασε τα περι αγαμητης αγαμητης, την κινηση πρεπει να την κανει ο αντρας αν εχει μπαλακια..αλλα ετσι ειναι.. εχουν γινει ολοι Μαριες αντουανετες, μην σκισουν κανα καλσον. μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

g for george said...

Από τα πλέον κορυφαία σου ποστ!

So_Far said...

Πέστα χρυσόστομε ! Γιατί με αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς περί αγάπης σε λίγο θα βλέπω την 'Κορίνα την Αγριόγατα' και θα νομίζω ότι βλέπω Σάρα Κέην

amalthia said...

εγώ ένα έχω να πω (ένα και καλό):

αν γαμιέσαι καλά ο άλλος δεν σου φεύγει εύκολα...αλλά και να σου φύγει,θα έρθει άλλος! αφού είπαμε...αν το χεις...το χεις!

(virgin atlantic "got it",είδες πόσο με επηρεάζεις?)

€lisavet said...

Tαιριααάζουμε! Μωρό μου εκδηλώθηκες επιτέλους! :P

Anonymous said...

άψογος προβατούλη μου,άψογος!!!

για τη ζήλεια δε,καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πείς ;)

(...έτσι...για να ακούνε μερικοί μερικοί....)

veloz said...

to pio agapimeno mou!! :) :) :)

Provato said...

kwlogria, γενικά σε κάνω να κλαις, πότε από ηδονή πότε από διάφορα άλλα, αλλά συνήθως από ηδονή χεχεχε

ανώνυμε συμφωνώωωωωω ο άντρας την κάνει την κίνηση, και η γυναίκα σταματά τα νάζια και τα μωρουδίστικααααα :-) Μπεεε

geergeeeeeeee θέγκζ θέγκζ εντατίκ μαν

So_Far αχαχαχαχαχαχ πολύ γέλασα με το σχόλιό σουοουουουυο χεχεχε!

Provato said...

amalthia μαρή, πως να γαμηθείς όμως καλά άμα ασχολείσαι όλο με νάζια και τακτικές; xxxx

elisavet μετά από τόσα χρόνια τώρα κατάλαβες πόσο ταιριάζουμεεεεεεεε θα σε σφάξωωωωωωωωωωωωω!!!

kihli xxxxxxxx μωρό μου!

veloz xxxx λαβ λαβ εντατίκ