Wednesday, October 27, 2010

Αν με δεις με σαλβάρι, ταγάρι, μαλλί τζίβα και να καπνίζω στριφτό υποσχέσου ότι θα με πυροβολήσεις

Μαλάκα έλεος.

Τόσα χρόνια στα Εξάρχεια, ήμουν ένα φρόνιμο παιδί, με τα παντελονάκια του, τα πουκαμισάκια του, τα τακτικά ντουσάκια του, το αποσμητικό του.... και κυρίως με την ηλεκτροπόπ του.

Τώρα ξαφνικά, που ήλθα στο Παγκράτι, μπορείς να μου πεις τι έπαθα και μου αρέσουν κάτι ψιλοροκοραπόπερίεργες μουσικές σαν τις δύο παρακάτω; τζήζας δηλαδή αν υποψιαστώ ότι θα γίνω μεταεξάρχειο θα αυτοκτονήσω να το ξέρεις. ασταδγιάλα πια. αντί να μεγαλώνω και να γίνομαι άθρωπας φρόνιμας εγώ κάνω πάρτι απροβλεψιάς.

τέλος πάντων, να τα δύο τραγούδια που με ανησύχησε που με αρέζουν πολύ! σημείωσε ότι πεθαίνω και για τα βήντηόου και μήπως αυτό να μας πει ότι πια η "κατανάλωση μουσικής" είναι εξίσου οπτική εμπειρία όσο και εμπειρία ακρόασης; ναι, να μας το πει... όχι όπως παλιά που το βήντηόου ήταν το συνοδευτικό, τώρα το βήντηόου είναι εξίσου σημαντικός παράγοντας για το "γουστάρω" που λέμε για μία μουσική.

ενηγουέη, να το πρώτο κομμάτι, αγαπώ τον ρυθμό του τον τσακίρικο, σε κάνει να θες να χορέψεις σαν πιτσιφρίκι πάνω κάτω πάνω κάτω πάνω κάτω.

Radioactive - Kings Of Leon:


και να και το δεύτερο, υπέροχο ρεφραίν, υπέροχοοοοοοοοοοοοοοο, τέλειο βήντεο, τέλειο

Waiting For The End - Linkin Park:


όπου με την ευκαιρία των δύο τραγουδιών να πω και εγώ το λιθαράκι μου ότι το γεγονός πως ένας άρτηστ κάνει το μπρέηκ θρου με ένα είδος μουσικής και ένα στιλ δεν σημαίνει ότι πρέπει να κολλήσει σε αυτά για πάντα, αντίθετα μπορεί να μας κάνει ευχάριστες εκπλήξεις όπως έκαναν οι από πάνω καλλιτέχνες. Που έκαναν την στροφή τους με έναν ήχο αρκετά διαφορετικό από το συνηθισμένο τους, όχι σαν την Ιγκουάννα Βίσση που όταν έκανε στροφή στην καριέρα απλά άλλαξε χρώμα στο μαλλί και μάρκα στην ένεση μπότοξ. γιου γκο γκρούπς, γιου γκο ηντήντ.

17 comments:

Just an Ordinary Pontios said...

πολύ κουραστικό το βίντεο των λίνκινκ παρκ. πρέπει να ανέβηκε έναν βαθμό η μυωπία μου.

Tanila said...

ΠΑΓΚΡΑΤΙΙΙΙ;;;;;;;

Μαλάκα έλεος.
ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Αν σε δω στο φούρνο, στο Βασιλόπουλο, στην πλατεία με το βινύλιο ή στο περίπτερο, σε παρακαλώ, κάνε πως δε με ξέρεις.

Tanila said...

Σοβαρά τώρα. Έχω σοβαρό προφίλ στη γειτονιά.

Anonymous said...

ε, δεν τα λες και περίεργα! μην ανησυχείς δεν θα πάθεις τίποτα!

Hfaistiwnas said...

Μάρκα μπότοξ; Τέλειο! χαχαχα!
Ωραία τραγουδάκια πάντως, καλές επιλογές!!!

Duffyduck said...

αν σε δω με ταγάρι, μαλλί τζίβα και στριφτό θα πεθάνω πρώτος εγώ (από το γέλιο) οπότε νόου τσάνς να σε πυροβολήσω, απευθύνσου αλλού.
ΥΓ προς αυτόν που θ'αναλάβει το πικρό αυτό καθήκον: φίλε εκτελεστή, ρίξε μια ματιά και σ'εμένα να σιγουρευτείς ότι έχω πεθάνει (από το γέλιο). Αν ζω ακόμα, δώσε μου κι εμένα μία. Σ' έναν κόσμο όπου Ντα Σηπ θα κυκλοφορεί άπλυτο, τζιβιασμένο και με στριφτό τσιγάρο εγώ δεν έχω πλέον καμία θέση!

An-Lu said...

@ provata, τανιλα
Μαντέψτε και ποιά αλλη ευρισκεται αυτή την εποχη στο Παγκράτιον!
Φυσικά η γιορς τρουλι γοργονιέρα! Αντε ριξτε κανα μηνυμα για καφε στο Ciao!

stinky raccoon said...

Όλη η βλογόσφαιρα στο Αλσος κόβει βόλτες;! Οποία συγκίνησις!!! Λυγμ!

Anonymous said...

Δεν ειναι και πολυ αστειο να γραφεις αγγλικα με ελληνικους χαρακτηρες.

Chris said...

@Anonymous - τι πράγμα; Δεν είναι αστείο να γράφεις αγγλο-ελληνικά; Ε, όχι και τα ιερά και τα όσια να αμφισβητούνται! Δις ις αουρ σιγκνατσιουρ ραιτινγκ, μιστερ! Η προσφορά του πρόβατου στην ελληνική λογοτεχνία! Ρεσπέκτ παρακαλώ...

(Σημείωση: να διαγραφεί ο επίορκος από τα πρακτικά - χοχοχο)

@provatious magnificus: Αυτό το πράγμα, πάντως, το έχω προσέξει κι εγώ. Είμαστε σχιζοφρενείς όλοι. Όταν ένας καλλιτέχνης δεν τολμά να ξεκολλήσει τον κατηγορούμε ως κολλημένο και ότι δεν έχει τίποτα καινούργιο να προσφέρει! Όταν κάνεις κάποιος καμιά προσπάθεια να αλλάξει τον κατηγορούμε ότι αποξενώνεται από το πιστό του κοινό και ότι προδίδει την προσφορά του! Τι να κάνουν και αυτοί οι έρμοι!!!!

Φιλιά στο Παγκράτιον. Ευκαιρία να αρχίσεις και το άθλημα. χιχοχα!

τσούτσουρος said...

ασε πιτσιφρίκι μια ζωή! ΓΙΕΑ ΦΑΚΙΝ ΓΙΕΑ

Anonymous said...

ANNA ZOUME GIA NA S'AKOUME !!!!

YG - HElloooooooooo? H apolyti exei anevasei apo MALA (pou OUTE sto Broadway de blepeis tetoia parastasi kai paradexou to! Oyte sto west end!), mexri ntoueto me ton Dave Stewart exei kanei! Min eisai arnitikos! Poia alli tha ta ekane ? H Vandiola ? I dont think so !!!!!

YG2-ANNA ZOUME GIA NA s'AKOYME !!!

amalthia said...

ζήσε τη ζωή πρόβατε σα να μην υπάρχει αύριο! άκου ότι γουστάρεις...έτσι..για να γουστάρεις!

BLUEPRINTS said...

παραμένοντας επί της ουσίας να πω ότι ειδικά το δεύτερο μου αρέσει πολύ (και γενικώς αυτοί οι παρκάτοι τύποι κάτι μου κάνουν)

Giannis said...

προβατακο τι εγινε καλε, το εριξες στην διαιτα? γαιτι απο οτι ξερω το Παγκρατι δεν φημηζεται και για το πρασινο του ...

σοβαρα τωρα! εννοειτε οτι απο την στιγμη που πηγες σε ροκ συνοικια να γινεις και εσυ ενας απο εμας, αμα πηγαινες στην εθνικη οδο θα γινουσανα νταλικερης, ισως ...

καλησπερα και ακλοριζικο το μερος ειναι γαματο και κοντα πολυ κοντα στο κεντρο

KitsosMitsos said...

Μεταεξάρχειο! Χαχαχα! Έχω λιώσει!

amalthia said...

ανώνυμε 7:55 ποιος κάνει πλάκα εδω μέσα?

σίγουρα όχι εσύ!