Friday, April 01, 2011

Κουλά - με την καλή έννοια, πάντα

Ντάξει, ομολογώ, δεν έχω φάει ποτέ μου Σκήτλεζ (γαμώ τις προφορές, έτσι;) αλλά τα λατρεύω με πελώρια λατρεία - γιατί; μα για τις τραγικά σουρεαλιστικές διαφημίσεις τους!

Βγάλανε τώρα καινούργια σειρά διαφημίσεων τόσο υπέροχη και ονειρεμένη και με φαντασία που σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν την έχουν σκεφτεί άνθρωποι αλλά σχιζοφρενικά ρομπότ που αφού κάπνισαν μπάφο μετά πλύνανε με μελάσα τα εγκεφαλικά κυκλώματά τους.

δες εδώ τώρα το φοβερό αυτό, που μέσα σε 4 μέρες έχει ενάμισο εκατομμύριο βγιούζ - και κάνε ό,τι σου ζητάνε, άκουσες, βάλε δάχτυλο εγώ το έκανα και είναι υπέροχο.

και δες και αυτό, και μετά πέσε και παίρνε τα ρησπέκτια....


και γενικά, έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται, αλλά με έναν ωραίο τρόπο!

Α και μία και μιλάμε για κουλά γενικότερα, θυμάσαι τη τύπισσα από το Σέξε Δεσέρε που είχε παντρευτεί τον Μπηγκ; Και κάποια μέρα που η Κάρυ πηδιότανε μαζί του στο σπίτι του, εμφανίστηκε αυτή αναπάντεχα και η Κάρυ της έκανε ένα έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με την υπερφυσική πατούσα της και της έσπασε το μπροστινό δόντι; Αν θες να φρεσκάρεις μνήμη δες εδώ χωρίς ήχο όμως.

Λοιπόν, αυτή, έκανε πλαστική στο δόντι της και δεν πέθανε τότε από την κλωτσά της Κάρυ. Ζει! Την είδα χτες το βράδυ στην Παγκόσμια Εισβολή, έχει αλλάξει πάρα πολύ βεβαια, δεν είναι καθόλου ξινή και σακαφιορέτ όπως ήταν στο Σεξ Εντ Δε Σίτι, αντίθετα, ήταν καλόκαρδη και προστάτευε τα ανήψια της από τους εξωγήινους που κάνανε επίθεση στο Λος Άντζελες. (ναι, μετακόμισε από την Νέα Υόρκη και πήγε Ελ Έη, λόγικό, στο Μπηγκ Άπολ όλο θα έπεφτε πάνω στην Κάρυ και το Μπηγκ που είναι καλοπαντρεμένοι και θα της ξύνανε την πληγή).

Όπου βέβαια άγιο είχα που θυμήθηκα σχετικά γρήγορα που την είχα ξαναδεί αυτήν την φάτσα. φαντάζεσαι να μην το θυμόμουν τι φριχτό βασανιστήριο θα πάθαινα και τι φρίκη θα τράβαγα σε όλη την ταινία; "που την ξέρω, που την ξέρω, που την έχω δει, που, που έπαιζε, που την ξέρω, που ρε γαμώτο, που, που, αχ σας παρακαλώ ανύποπτοι θεατές του έργου, σόρυ που έρχομαι στην μέση της προβολής και σας ρωτώ αλλά που την έχουμε δει αυτήν;". Kαι όλο αυτό, δε, με τρελό κλάμα και βάρος στην ψυχή, μην στα περιγράφω, τα έχεις πάθει κ εσύ με φάτσα που ξέρεις ότι την ξέρεις αλλά δεν ξέρεις που την ξέρεις (παρήχηση του ξέρ, άτσα!)

είμαι ο άνθρωπος που αναγνωρίζει τους δεύτερους ρόλους στο Σέξ Εν Δε Σίτη. Eίμαι ο άνθρωπος που δεν έχω δει ούτε έστω ένα έργο του Κιούμπρικ ή του Χιούστον, αλλά έχω δει την Παγκόσμια Εισβολή.
Update: Μήπως άθελά μου ο κερατούκλης έκανα πάλι το απόλυτο τρελοπρωταπριλιάτικο ποστ; χεχεχεχε

14 comments:

Hfaistiwnas said...

χεχε ωραίες οι διαφημίσεις!! Ναι θυμήθηκα ποιά είναι και χωρίς βίντεο! Τα έχω δει όλα τόσες φορές που τα έχουν βάλει! Μάλλον πρέπει να την δω αυτήν την εισβολή!

Hfaistiwnas said...

Καλό μήνα! Καλό ΣΚ!

Provato said...

καλό μήνα ηφαιστιωνάκο! :-)

Mary Ka said...

Βεβαίως, όλοι τη θυμόμαστε, γιατί εκτός από όμορφη (όχι σαν την Κάρυ στραβοχυμένη), ήταν και σικ και δούλευε στου Ραλφ Λώρεν ( όπως η Τζένιφερ Ανιστον)και της άρεσε τόσο το σικ χρώμα της αριστοκρατίας της Αμερικής, το μπεζ, που είχε κάνει όλο το διαμέριμα του Μπιγκ μπεζ κι αυτός έπαθε τέτοια κολούμπρα που μετά το χωρισμό έβαψε τον ένα τοίχο του υπνοδωματίου κόκκινο.
Αλήθεια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έλεγαν ότι το διαμέρισμα της Κάρυ ήταν κομψό, αδιάφορο μου φαινόταν στο σήριαλ, στην ταινία έφτιαξε.

Provato said...

οκ, οκ, δεν είπα ότι ήταν άσχημη, αλλά όχι και στραβοχυμένη η Κάρη, τζήζας!!

επίσης, το διαμέρισμα της Κάρη στην ταινία έφτιαξε γιατί ήταν του Μπηγκ και το ανέλαβε αυτός! χεχε

SK said...

Δεν το περίμενα, πραγματικά με εκπλήσσεις: Αν με ρωτούσαν, "σκέψου δέκα άτομα που δεν έχουν φάει Skittles", ποτέ δεν θα σκεφτόμουν να πω εσένα!

dsquared said...

οκ λοιπον, ρεσπεκτ στον addman των Σκιτλες!

din

Έγραψα πάλι ο πούστης ... said...

Μπέέέέέέέέεεεε


Σιπόπουλε 'σαι Θεός !

'ΣΑΙ ΘΕΟΣ !

Ερμής said...

Κι εγώ αναγνωρίζω τους δεύτερους ρόλους σε σεξ εν δε σερε και στα περισσότερα αμερικάνικα σίριαλζζζ! :)

Mary Ka said...

Οι δεύτεροι ρόλοι είναι πολύ γοητευτικοί, ιδίως μάλιστα αν έχεις βαρεθεί τις μαλακίες που κάνουν ή παθαίνουν οι πρωταγωνιστές.

admin said...

http://karfosetoafentiko.blogspot.com/

Anonymous said...

και τελικα θα ρθουν οι εξωγηινοι το 2012 και θα μας καψουν ολους και γω ακομη δεν θα χω πηδηχτει με τον μπιγκ ή τελος παντων με καποιον που την εχει μπιγκ....

Afrikanos said...

min apelpizesai anonymous, yparxei 8eos...apla kanw oligoimeres diakopes stis Maldives mexri ton Dekemvrio toy 11...gia to 12 vlepoume!;)

sugababe said...

σαν χαζο ειναι ο Νοθ στη φωτο! χοχοχοχοχοχο!
η Μπριτζετ Μόιναχαν ειναι; Ηταν και στο Lord of War με τον Νικολας Κέιτζ. αλλα αν δεν ειναι αυτη μην πεσετε να με φατε!
skittles έτρωγε μερικες φορες μετα μανιας μια πρωην συναδελφος και ελεγε οτι παθαινε sugar high! την πιστευω διοτι οντως γυαλιζε το ματι της! :D