Monday, April 04, 2011

και μετά μου λες εσύ ότι καριέρα και προσωπική ζωή δεν συνδυάζονται, τεμπέλα ε τεμπέλα

Η κακομοίρα η Χάιφα είναι πολύ προβληματισμένη, αλλά συνάμα και χαρούμενη.

Προβληματισμένη διότι για να μπορέσει να συμπληρώσει το πενιχρό της εισόδημα αναγκάστηκε να δουλέψει... χαρούμενη διότι η αναζήτηση δουλειάς πήγε καλά και σήμερα θα υποδεχτεί τον πρώτο της πελάτη, τον μικρό Σαχίρ. Βλέπεις η Χάιφα αποφάσισε να γίνει αράμπικ μπέιμπι σίτερ.

Το μωρό είναι πάρα πολύ συμπαθητικό και όμορφο και έτσι για την Χάιφα που ούτως ή άλλως είναι αφοσιωμένη στην δουλειά της, ως μπέημπη σίτερ καριέρας, είναι πολύ εύκολο να του δοθεί πλήρως και να του αφιερωθεί. Έτσι, του κάνει καλτσομίμα, ζαρτιεροποδήλατο, ποπ κόρν (βουνά ποπ κόρν για την ακρίβεια) μερέντα, (τόνους μερέντα για την ακρίβεια), αναπαράσταση των μεγαλύτερων παραμυθιών για μωρά, μπανάκι.... και τι δεν του κάνει! Και έρχεται το μωρό και από την κούραση και την καλή διατροφή (ποπ κορν με μερέντα, Λιβανέζικη δίαιτα άρα μεσογειακή άρα την υποστηρίζουν όλοι οι διαιτολόγοι) και πέφτει σε βαθύ ύπνο από τους λίγους.

Έλα όμως που η Χάιφα το ίδιο εκείνο βράδυ εκτός από μπέημπη σίτινγκ έχει και ραντεβού με γκόμενο!!! Τι θα κάνει τώρα, μου λες; Πως θα συνδυάσει και καριέρα και προσωπική ζωή;

Α, μην χολοσκάς. Η Χάιφα είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα και περιβόητη μουλτιτάσκερ, και όλα μπορεί να τα πετύχει. Η λύση είναι απλή, θα πάρει μαζί της το μωρό στο μπαρ, σιγά το δύσκολο, duh! Προηγουμένως όμως, επειδή δεν θέλει να την πούνε βλαχάρα, θα το ντύσει με ένα λουηβουτονάκι.

ε, δεν περιγράφω άλλο, δε στο χαλάω, δες εσύ την συνέχεια και πάρε μαθήματα ζωής:


α, επίσης ήθελα να σου πω ότι γενικά με τις δουλειές η Χάιφα έχει ένα θέμα, τις ζει, τις νιώθει, και παλιά που δούλευε παραδουλεύτρα το έκανε με ανορθόδοξο τρόπο, σου λέω, η γυναίκα είναι πολύ χάι! δες εδώ, σε περιμένει και μία μικρή έκπληξη. Α ρε Φοίβο, όταν εσύ έγραφες Παρθενώνες, στην Μέση Ανατολή ακόμα δεν είχα κατέβει από τα δένδρα

και γενικά μην ξανακούσω κουβέντα για δουλειά σε εταιρία, ότι μόνο αυτό είναι καριέρα, τώρα με την κρίση να μάθουμε όλοι να αγαπούμε τις δουλειές τις ταπεινές παραδουλεύτρα, μπεήμπη σήτερ, ταξί, σερβιτόρος, μανάβεις. είναι αν έχεις το ταλέντο να περνάς καλά, το θέμα.

8 comments:

Hfaistiwnas said...

Το "μου είσαι πλέον περιττός δεν είναι"; χαχαχααχα!
Μα είδες, ποιός της είπε να μπλέκει δουλειά με ασθηματικά;;

stinky raccoon said...

Αγωνιώ αν έχει επισήμανση: "Κανένα γατί δεν κακοποιήθηκε κατά το γύρισμα του παρόντος βίδεο κλιπ". Επίσης οραματίζομαι ήδη το ΛεΠα να το τραγουδά με χαρακτηριστικό κούνημα των ώμων...

IEREMIAS said...

Η χαιφα δεν εχει μια αδερφή που την λένε ashdod ?

ρίτσα said...

καλά μιλούμε γιατί να δυσκολευτεί η κοπέλα; αυτό θα πει δουλειά. που να μπορείς να την παίρνεις και στο μπαρ

Provato said...

hfaistiwna δεν σου έχω πει να μην κάνεις σπόηλερα, αχ αχ τι θα σε κάνω, αχ!

stinky αχαχαχαχαχαχ επίσης "καμία μερέντα δεν κακοποιήθηκε στο γύρισμα αυτού του αριστουργήματος"

Δικτάτωρ, να σου πω την αλήθεια, δεν γνωρίζω, θες να το ψάξω στα υπόγεια εργαστήριά μου;

ρίτσα, αυτά είναι! άλλος παίρνει το λαπ για να δουλέψει έξω, άλλος παίρνει την δουλειά την ίδια χαχαχαχα :-) και μετά λένε ότι οι αραβίδες είναι πίσω

Mary Ka said...

Εχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις.
1. Ολ' αυτά τα ποπ-κορν που πέφτουν βροχή στο σπίτι, η Χάϊφα θα τα καθαρίσει?
2. Ολην αυτή την μερέντα που δίνει στο παιδάκι, δεν πέφτει πάνω του να το λερώσει, δεν έχει πασαλειφτεί, μπράβο, πολύ ανωτέρου το παιδάκι!
3. Ναι, το παιδάκι φορά στολή εξόδου της Louis Vuitton αλλά η ημερήσια του είναι Burberry, αυτή που δεν λερώνεται με τίποτε.
4. Η Χάϊφα, τέτοια κουκλάρα που είναι, είμαστε σίγουροι ότι είναι η μπέϊμπι-σίτερ, μπορεί να είναι η παμπλούτου θεία του παιδιού που το κράτησε λίγες ώρες.

Ερμής said...

Πανέμορφη η ρουφιάνα όμως ε; Και το τεκνό της δενκακό.Γουφ!

Anonymous said...

Ερμή μου, πλάστικ φαντάστικ. Και ολίγον ζώον. Ολίγον..