Thursday, June 23, 2011

Τοπ σέβαν με τις καλλίτερες Τίνες του κόσμου

Καιρό έχουμε να κάνουμε ένα ωραίο προβατίσιο τοπ 10, όχι; σκέφτηκα σήμερα να κάνουμε ένα ωραίο, με θέμα τις Τίνες - ένα όνομα γεμάτο μυστήριο, όχι ιδιαίτερα κοινό αλλά με μερικές πολύ τσίλικες και σέξικες εκπροσώπους.

Θυμίζω ότι αυτά τα Top 10 είναι μία προσφορά στον κοινωνιολόγο, μελετητή, ιστορικό του μέλλοντος, ο οποίος άλλη δουλειά δεν θα έχει να κάνει μερικές εκατοντάδες χρόνια από σήμερα από το να διαβάσει τα ποστ στο provato. Οκ, χουότεβα

Πάμε λοιπόν να δούμε το top 7 με τις καλλίτερες Τίνες. Όχι τοπ 10, διότι δεν κατάφερα να βρω 10 - αν μπορείς να βοηθήσεις αγαπημένε αναγνώστη θα το εκτιμήσω απεριόριστα. Εννοείται ότι αν θες συμπληρώνεις, προσθέτεις, αφαιρείς, διαμαρτύρεσαι, φωνάζεις, ό,τι θες, μπημαγκέστ.

το φάκελο παρακαλώ. ευχαριστώ - (ακούγεται ηχητικό εφέ σκισίματος φακέλου και μετά....)

Νούμερο 7 - Τίνα η κρυσταλλική Μεθ
Αυτό τώρα δεν το ξέρεις εσύ που είσαι καλός άθρωπας και προσέχεις τον εαυτό σου και γιου γκο μπόη, γιου γκο ηντήντ, αλλά Τίνα είναι στην πιάτσα στο Μανχάταν της κρυσταλλικής μέθης σε μορφή που να μπορεί να καπνίζεται. Πολύ κακιά και σακαφιόρα Τίνα, είναι στον πάτο της λίστας μας γιατί έχει καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη, να κάνε ένα ωραίο κλικ στην εικόνα να δεις τι προκαλεί στον άθρωπα.

Νούμερο 6 - Tina Fey
Οκ, θα σε σοκάρω, το ξέρω, θες να με χτυπήσεις να με ταπεινώσεις να με βρίσεις αλλά μαλάκα δεν την μπορώ την τύπισσα με τίποτε. Ειδικά αυτό το 30 ροξ είδα μισό επεισόδιο, και τα πληξόνια τρέχαν από τα μπατζάκια μου για μήνες. 30 σαξ έπρεπε να το λένε, Τζήζας! Επίσης, διάβασα και τις απαντήσεις της στο ερωτηματολόγιο του Proust και πήγα να ξεράσω. γενικά, μου κάνει πολύ αμερικανοβλαχάρα. Και επίσης αυτό τώρα που αν και κόρη μεταναστών είναι τόσο Αμερικανίθρα, δεν το μπορώ δεν το μπορώ καθόλου. Τίνα είσαι στον πάτο της λίστας λοιπόν (αν και σε σέβομαι γιατί είσαι τρελή δουλευταρού)

Νούμερο 5 - Tina Karol
Πάνε 6 χρόνια από τότε που η Τίνα Κάρολ μας χάρισε τα ξεροψημένα μπουτάκια της στην Eurovision 2006 αλλά είμαι σίγουρος ότι κ εσύ, όπως και εγώ, την θυμάσαι ολοζώντανη να τραγουδά Show Με Your Love και να σείεται το πανελλήνιο και το πανευρώπειο. Υπέροχη Tina, χαμηλού προφίλ, που άφησε το στίγμα της σε ολόκληρη την Ευρώπη - αν και ήταν φαβορί, δεν κέρδισε, βγήκε 7η, όμως δεν πειράζει διότι ήταν πρώτη στις καρδιές μας (ινσέρτ κάποιο άλλο κλισέ χήαρ). Αυτή η Τίνα δεν κατάφερε να κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, όμως στην Ουκρανία πίνουν βόντκα στο όνομά της - είναι πολύ αγαπητή, άσχετα που δεν πουλά και δεν ακούει τα τραγούδια της ο κόσμος. Και να και κάτι που δεν ξέρεις, το τραγούδι με το οποίο πήγε στην Eurovision αρχικά είχε τίτλο "I am your Queen" και το άλλαξαν σε Show me Your Love. Μπράβο Τίνα για την 5η θέση, γιου γκο γκέρλ!

Νούμερο 4 - Τίνα Σπάθη
Η ερωτική φαντασίωση όλων των εφήβων της δεκαετίας 75 - 85 η Τίνα Σπάθη είναι η ελληνίδα Jenna Jameson, η πρώτη γυναίκα που τόλμησε να παίξει σε τσόντες με ονοματεπώνυμο. Ισάξια συνπρωταγωνίστρια του Γκουσγκούνη αποτελεί χάουζ χόλντ νέημ για κάθε Έλληνα πάνω από 35 ετών χάρη στην ερμηνεία της και στην εργογραφία της. Κάποια στιγμή έκαμε ένα come back με συνεντέυξεις σε περιοδικά, με συμμετοχή σε ντοκιμοντέρ και άλλες ταινίες... αλλά τίποτε τίποτε δεν μπορεί να σβήσει την καυλωτική ενέργεια που έχει "δημιουργήσει" σε εφηβικά δωμάτια, σε στρατώνες, σε οικοδομές, σε γκαράζ, σε συνεργεία, σε ιερατικές σχολές, σε καράβια, σε κουζίνες όπου τηγανίζονται ξεροψημένα μπουτάκια κοτόπουλο, της τελευταίας γενιάς που είχε την χαρά να μην πέσει θύμα της εύκολης πρόσβασης στο πορνό που έφερε το ηντερνέτ! Συγχαρητήρια Αλίκη Βουγιουκλάκη της τσόντας!

Νούμερο 3 - Tina Turner
Μαλάκα και τι δεν έχει ζήσει αυτή η γυναίκα:
την έδερνε ο άντρας της; τσεκ
η ζωή της έγινε ταινία όπου την έπαιξε η ΘΕΑ Άντζελα Μπάσετ; τσεκ!
We do not need another hero? τσεκ!
έγινε βουδίστρια για να αντέξει τις δυσκολίες της ζωής; τσεκ (μπαδεγουέη Τίνα, και τώρα θα το γυρίσω σε αγγλικά για να με καταλάβει η Τίνα αν διαβάζει, που διαβάζει: an ginosoun Orthodoksi na deis ti tha antexes mexri kai sinergasia me Rakintzi)
έχει πουλήσει τα περισσότερα εισιτήρια για συναυλίες από οποιονδήποτε άλλο σόλο καλλιτέχνη; τσεκ
είναι τοξότης; τσεκ
έκανε τεράστιες περιοδείες ακόμα και στα 68 της; τσεκ
είχε τεράστια επιτυχία και μετά χάθηκε για πολλά χρόνια από το προσκήνιο και μετά ξαναεμφανίστηκε με ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία, και μάλιστα σε ηλικία 45 ετών; τσεκ!
Tina i triti thesi sou anikei! You go girl!

Νούμερο 2 - Tina Livanos
εδώ πάμε σε μία "άσχημη" εκδοχή των δυσκολιών της ζωής. Λυγμ. Η Τίνα Λιβανού, μία γλυκιά κυρία που βλέπεις στην πικ με τον πρώτο της σύζυγο και τον γιόκα της, είναι η μαμά της Χριστίνας και του Αλέξανδρου Ωνάση, η γιαγιά δηλαδή της Αθηνάς και πρώτη γυναίκα του Αρίστου Ωνάση. Η ζωή της ήταν γεμάτη πόνο και προβλήματα... έκανε 3 γάμους, και οι 3 με μέλη πλουσίων ή αριστοκρατικών οικογενειών (πράγμα που βρωμάει από μακριά ότι δεν ήταν γάμοι αγάπης αλλά συμφέροντος). Ο δεύτερος της γάμος, μετά τον Ωνάση, ήταν με τον άνθρωπο ο οποίος ήταν παντρεμένος με την αδελφή της. Η οποία αδελφή της ένα χρόνο πριν είχε βρεθεί νεκρή στην Σπετσοπούλα υποτίθεται από υπερβολική χρήση βαρβιτουρικών αλλά ο γιατρός βρήκε και μώλωπες στο σώμα της πράγμα που οδήγησε σε υποψίες ότι την είχε ξυλοφορτώσει ο άντρας της. Τον οποίο ένα χρόνο μετά παντρέυτηκε η Τίνα... γκό φηγκιαρ. Και η ίδια η Τίνα πέθανε πρόωρα, στα 45 της, από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών και εκείνη. Ένα χρόνο πριν είχε χάσει τον γιό της Αλέξανδρο σε αεροπορικό δυστύχημα... ήταν μόλις 25 ετών. Αλλά και η κόρη της Τίνας η Χριστίνα Ωνάση είχε άτυχη κατάληξη... μη στα θυμίζω... Τώρα θα έγραφα τον φοβερό ευφημισμό "πιο τραγική οικογένεια, πεθαίνεις" αλλά επειδή όντως έχουν πεθάνει πολλοί σε αυτήν την οικογένεια, δεν τον γράφω. Πάντως η Τίνα αξίζει την δεύτερη θέση στο τοπ 7 με τις καλλίτερες Τίνες

Νούμερο 1 - Τίνα Μπιρμπίλη
Το ξέρω εκπλήσσεσαι, το ξέρω αναρωτιέσαι τι έπαθα και τι μύγα με τσίμπησε... αλλά αη κέν εξπλέη: εσύ μπορεί να μην το πήρες πρέφα αλλά ο ανασχηματισμός της προηγούμενης βδομάδας ήταν απόδειξη τραγική ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε βυθισμένοι στην κομματοσκυλίλα, στην φαυλότητα και στην λαμογιά. Όταν βλέπεις να βγαίνει από την κυβέρνηση ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που έκαναν δουλειά, είχαν στόχους και ήταν παραγωγικοί, επειδή πρέπει να ικανοποιηθούν τα κομματόσκυλα και η κομματική μπίχλα, καταλαβαίνεις ότι ακόμα δυστυχώς δεν έχουμε πιάσει πάτο δυστυχώς (ξανά μανά το δυστυχώς). Εγώ ξέρω για την Τίνα πάντως τα εξής: Πρώτον ότι έκανε δουλειά δουλειά δουλειά δουλειά... και δεύτερον ότι άνθρωπος που δούλευε πολλά πολλά χρόνια στην Βρυξέλλα και ο οποίος έχει δουλέψει κοντά της μου είπε ότι αν η Τίνα βρισκόταν σε κάποιο άλλο "κέντρο εξουσίας" θα ήταν μέσα στους 10 πιο επιτυχημένους πολιτικούς χάρη στην εργατικότηττά της. Τίνα, συγχαρητήρια λοιπόν. Είσαι στο νούμερο 1 του τοπ 7 με τις καλλίτερες Τίνες του κόσμου. Θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο, σιγά το πράγμα, αλλά κάτι είναι και αυτό. Υπάρχουν κάποιοι σε αυτήν την χώρα που πιστεύουν σε σένα και που είναι σίγουροι ότι θα σκίσεις στο επόμενο βήμα σου!

Αυτά λοιπόν αγαπημένε σέξη βγιούερ! ελπίζω να απόλαυσες αυτό το τοπ 7 όσο απόλαυσα εγώ την δημιουργία του. Να πω απλά ότι η ψηφοφορία έγινε με υπερσύγχρονο σύστημα κουλοβότηνγκ όπου συμμετείχαν εκατομμύρια κοινά και ότι η ακόμα αναρωτιέμαι αν και η Τίνα Ζωγοπούλου θα έπρεπε να είναι σε αυτήν την λίστα.

30 comments:

Ιφιμέδεια said...

Συμφωνώ με την πρωτιά της Μπιρμπίλη. Την έφαγαν τα συμφέροντα, μην ξανακούσω κανέναν να μυξοκλάψει για περιοχές Νατούρα και αυθαίρετα, ας ελπίσουμε ότι η ίδια δεν θα πάει χαμένη.

Κατά τα άλλα δώσε στο 30 ροξ μιά ακόμη ευκαιρία. Αξίζει σεναριακά αν μη τι άλλο.

Επίσης έχω δει Τίνα Τάρνερ στη συναυλία της στην Ελλάδα.

There's my top three Tinas for you!

Hfaistiwnas said...

Ώστε έτσι η Μπιρμπίλη ε; Μπράβο.. και την πέταξε σαν την τρίχα.. μήπως επειδή του χαλούσε τα σχέδια?>??

Αιθεροβάμων said...

Φτου σου παλιοπρόβατο που θα μου πεις την Τίνα Φέι αμερικανόβλαχα. Μα να μου τη βάλεις κάτω από τη δευτεράτζα τη γιουροτραγουδιάρα; Τς τς τς τς τς.

Αλλά για τη Μπιρμπίλη σ' τα συγχωρώ όλα. Διότι μία υπουργό συμπάθησα κι εγώ, επίσης μία υπουργός βρέθηκε στο Περιβάλλοντος να θέλει όντως να κάνει δουλειά, κι αυτή βρήκε να διώξει ο Γιωργάκης.

Αλλά είσαι σίγουρος βρε Πρόβατε; Πάνω από την Τίνα Τέρνερ; :p

Περσέας said...

ξε(κα)τινιαστήκαμε πάλι ;)
πολύ καλή ήταν η μπιρμπίλη αλλά δεν μπορούσε να επιβληθεί στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ (κάπως έτσι δεν την πάτησε και ο Αρσένης?)

Mary Ka said...

Κάλλιστη η Μπιρμπίλη αλλά όπως είπε ήδη άλλος σχολιαστής, δεν αρκεί η πολλή δουλειά. Οι συνδικαλιστές δεν αστειεύονται.
Προσθέτω: Τίνα Τσαρλς, τραγουδίστρια του πάλαι ποτέ πετυχημένου I love to love (πολύ καλύτερη από την Ουκρανόγιουροβιζιόνα την οποία μόνο εσύ ξέρεις και θυμάσαι.
Τίνα Δασκαλαντωνάκη, την ιέρεια των πολυτελών ξενοδοχείων (έστω και μετά την οικογενειακή εμπλοκή), του life style και του...spoiling.

dsquared said...

ναι ρε γμτ, την φαγανε την Μπιρμπίλη οι καριολιδες (ωχ σορυ, βριζουμε σε αυτο το μπλογκ? Αληθεια δεν θυμαμαι..)
Ετσι και πετυχω κοιλαρα συνδικαλιστη θα τον ξεσκισω τον παπαρα (τελικα βριζουμε εδω?)
Αγαπημενη Τινα Ταρνερ all time classic..
Tina Livanos επαγγελμα συζηγος οπως και πααααραααα πολλεεεςςςς άλλλεεεεεςςςς, στα αρχιδια μας καλα να παθει...και οι άλλες παρεπιπτοντως....
Tina Fay...το τιποτις...
Οποτε μενω στην Μπιρμπιλη και ευχομαι ολες οι τωρινες κυβερνησεις και κομματα να ψοφησουν με αργο και βασανιστικο τροπο
DAN

aphtha said...

Ωχου, πολυ με στεναχωρεσε η Ωνασαινα, δεν τη θυμομουν καλα την ιστορια. Οσο για την Τερνερ,προσκυνω!Προσεξε την γαμπα-τσιτα την επομενη φορα που θα την πετυχεις, μα τι σκατα τρωει αυτη η γυναικα και διατηρειται?

Ασχετο ΥΓ: Προβατε, ησουν και συ μπλεγμενος στο σκανδαλο του ποδοσφαιρου; Καπου ειδα οτι ενας Κάτι Προβατιδης εχει να λαβαινει ποινικη διωξη, εσυ εισαι βρε :P ?? http://sports.in.gr/football/article/?aid=1231114879

Τίνα Μπιρμπίλη said...

Αγαπητέ κύριε Σηπόπουλε,
σας ευχαριστώ θερμά για τη θέση που μου δώσατε στη λίστα σας.
Μπορεί ο πρόεδρος να με πέταξε ¨σαν την τρίχα από το ζυμάρι¨ άλλα όσο έχω ακόμα την αποδοχή του λαού τίποτα δε χαλάει την τέλεια, φυσική και ατιμέλητη μπούκλα μου...
Πι Ες: μπορείτε να περάσετε από Δευτέρα από το πολιτικό μου γραφείο για να κανονίσουμε εκείνο το διορισμό που λέγαμε.
Μετα τιμής Τίνα.

DrFinch said...

Ποιά είναι αυτή η Τίνα Κάρολ και που ήμουν εγώ όταν σειόταν το πανελλήνιο ρε παιδιά? Για να ακούσω αυτό το show me your love, να δω γιατί πρέπει να έχει τη θέση νούμερο 5?

DrFinch said...

Μας κάνεις πλάκα, έτσι?

Anonymous said...

Εγω εχω να προσθεσω μια :
Τινα Μεσσαροπουλου η τηλεκριτικος

Anonymous said...

Τωρα εμενα που με λενε Τινα να το παρω προσωπικα που δε συμπεριελαβες στη λιστα??
Ειμαι κ φανατικη αναγνωστρια σου οχι τιποτα αλλο... τεσπα σε συγχωρω κ σου επισημαινω οτι ξεχασες ακομα μια Τινα την Δασκαλαντωνακη... ( που τη θυμηθηκα τωρα ελεοοοςςς)
Σε φιλω σταυρωτα
Τινα Ζ.

tina.p said...

Κάνατε μεγάλο λάθος Κ.πρόβατε που δέν συμπεριλάβατε στη λίστα σας κ εμένα.Μιάς κ το θυμήθηκα...το Τίνα βγαίνει απο το κουρτίνα(για όσους αναρωτιούνται ακόμα)
Προκαλώ εθισμό.ΠΡΟΣΟΧΗ!Μοιάζω καταπληκτικά με το no1 της λίστας σας.
παραθέτω απόσπασμα:
"Πολύ κακιά και σακαφιόρα Τίνα, είναι στον πάτο της λίστας μας γιατί έχει καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη"

Ένα σας λέω ΈΝΑ.Το άρθρο σας έγινε αφορμή διαπληκτισμού!!!!
Κ είχα προειδοποιήσει κιόλας "ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ"

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός said...

Ως Νο 1 αντιπροτείνω μια άλλη γνωστή Τίνα, την γκιλο-Τίνα, η οποία συνδυάζεται άψογα με ορισμένες από τις παρουσιασθείσες Τίνες.

Anonymous said...

Είναι δυνατόν να ξεχάσεις την Σταμα-Τινα Τσιμτσιλή ? Τεράστια προσωπικότητα. (βγάλε σε παρακαλώ τα μπουτάκια μου χαλάνε τη δίαιτα)

Anonymous said...

http://www.imdb.com/name/nm0001869/

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Αυτος ο Γιωργος Καραμιχος που παιζει στην τσοντα ειναι ο γνωστος;

Just an Ordinary Pontios said...

δεν σε πιστεύω! εντάξει, συμφωνώ και έχω να προσθέσω πολλά ακόμα... κρίμα γιατί έφυγε 1,5 χρόνο αργότερα ξεσκισμένη από τα media σαν ναήταν καμιά κότα που καθόταν και διόριζε τους κολλητούς της. και ναι, εννοείται ότι για κάτι τέτοια δεν πρόκειται να σηκώσουμε κεφάλι. ας φάμε τώρα έναν παπακωνσταντίνου στο υπουργείο περιβάλλοντος να ισιώσουμε.

Anonymous said...

Σιγα καλε μην είναι ο γνωστος. Η ταινία αυτη ειναι του 74 και ο γνωστος μόλις είχε γεννηθεί, χαλαρωστε αμεσως βγαλατε τα φτυαρια.

Anonymous said...

Tην Τινα την προστατεψε, δεν την πεταξε. Την μαζεψε ο αγαπημενος της ο Νικολακης. Αξιοκρατικη και αυτη.
Μην τρωτε κουτοχορτο.

Anonymous said...

ναι αυτη η νουμερο 7 μεγαλη καριολα,μακρια.τις αλλες η δν τις ξερω η δε με ενδιαφερουν.τραγικες οι αρχαιες πορνοταινιες,οτι πρεπει για να σου πεσει ειναι...

Provato said...

Αδελφούλα επειδή είσαι εσύ θα κάνω μία απόπειρα με 30 σαξ, τι να πω... πάντως λένε ότι το βιβλίο της είναι κάπως καλό - ευχαριστώ που ψήφισες xxxxxx

Hfaistiwna μάλλον δεν την θέλαν οι παλαιοκομματικοί φαίνεται.... :-)

Αιθεροβάμων, ε όχι και δευτεράτζα η Τίνα Κάρολ, τζήζας, Χαίρομαι που συμφωνούμε για Μπιρμπίλη τουλάχιστον, xxxx

περσέα, όντως ξετινιαστήκαμε χεχε, τι ωραίο! ΔΕΗ εν τω μεταξύ πολύ βαριά ιστορία

Provato said...

Mary Ka απαπαπαπα πως την ξέχασα την Τίνα τσάρλς, θα ήταν τοπ 8 το τοπ 7, είχε σίγουρα θέση στη λίστα. Δεν πειράζει εγώ μπορεί να την ξέχασα αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας! Την άλλη Τίνα που λες ε όχι δεν ψηφίστηκε καθόλου από το κοινό

dan, χώσε ελεύθερα, σάμπως μας έχει μείνει και τίποτε άλλο; χεχε

aphtha και που να διαβάζεις αναλυτικά την ιστορία της Λιβανού... άσε σου λέω. Τίνα Τάρνερ νομίζω ότι είναι η πρώτη θεά του φώτοσοπ πριν καν ακόμα γεννηθεί η Μπρήτνει... από τα μιντ έητηζ ακόμα. όσο για το σκάνδαλο του ποδοσφαίρου, τι να πω.... νο κόμεντο :-)

Τίνα Μπιρμπίλη αφήστε τους διορισμούς και ελάτε να παραλάβε το βραβείο σας σε μία σεμνή τελετή! γρήγορα είπα

Provato said...

DrFinch μετά την διαφωνία για τον Τενεσή Μπόριν Γουήλιαμς τώρα αυτό, λύγμ λύγμ λύγμ

ανήσυχε, από σένα την μαθαίνω, πάντως το κοινό δεν την ψήφισε, ούτε μία φορά - είπε το κουλοβότηνγκ

Τίνα Ζ, δεν έχεις παρά να βάλεις υποψηφιότητα την επόμενη φορά που θα κάνομε τινοκαλλιστεία - την δασκαλαντωνάκη δεν την ξέχασα αλλά μάλλον δεν έχει ρεύμα... :-)

Τινα P αυτό δεν είναι το νούμερο ένα της λίστας είναι το νούμερο εφτά, δεν με διαβάζετε προσεκτικά δεν με διαβάζετε... :-))

Provato said...

Κωνσταντίνε λολ λολ, εσείς ως βασιλική γενιά ξέρετε από γκιλοτίνες ε;

Anonymous χμφ χμφ χμφ, δεν έχεις άδικο, θα μπορούσε να μπει, θα μπορούσε... (τα μπουτάκια σύντομα θα βγουν, να συνέλθω λίγο από την πίεση των ημερών, να δυναμώσω)

ανώνυμουζ 08:07:00 βέρη βέρη ιντερεστήνκγ, θέγκζ α λατ

ανήσυχε, υπάρχει κάποιος γνωστός Γιώργος Καραμίχος; δεν είχα ιδέα....

Provato said...

Πόντιε μου έχεις λείψει πολύ ρε! σωστός για την Τίνα.... πολύ σωστός! xxxxx

anonymous επιμένω.... υπάρχει γνωστός Γιώργος Καραμίχος;

anonymous 01:13:00 χμφ χμφ χμφ χμφ πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή χμφ χμφ χμφ ωραίος!

the-man εμένα με τρελοκαυλώνουν οι αρχαίες πορνοταινίες, χεχεχε, γενικά, αυτόν τον καιρό με τρελοκαυλώνει οτιδήποτε χοχοχοχο φιλιά

αριστερόχειρας said...

http://en.wikipedia.org/wiki/There_is_no_alternative

johndoctor said...

Απο όλες τις Τίνες μου άρεσε η Τίνα Σπάθη...με την μόνη που μεγαλώσαμε και έμαθε τις νέες γενιές του 80 περί ΣΕΞ

Anonymous said...

Τι εννοεις δεν την ψηφισε;
Μα ειναι δυνατον να μην ξερεις τον Γιωργο Καραμιχο; Τηλεοραση δε βλεπεις; Και πως ειναι δυνατον να ξεχασες την Σταματινα που παντρευτηκε κιολας προσφατα;