Friday, July 22, 2011

Kατσαρίδα, αγάπη μου

Το γνωρίζεις το φοβερό και τρομερό τσιτάτο ότι τα μόνα πλάσματα που θα επιβιώσουν από πυρηνική καταστροφή είναι οι κατσαρίδες.

Φαίνεται ότι ότι οι αξιαγάπητες καφετιές συγκάτοικοι μας, που προκαλούν στις γυναίκες περισσότερα ουρλιαχτά από ότι ο γκομενάκος τους την ώρα του σεξ, εκτός από αντοχή στις βόμβες έχουν και κάτι ακόμα, κάτι που οι επιστήμονες λένε ότι μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά πολύτιμο για τον άνθρωπο.

Βρήκαν λοιπόν στον εγκέφαλό τους μία σειρά από αντιβακτηριδιακά μόρια τόσο αποτελεσματικά εναντίων των ιών, που λέει κάνουν ακόμα και τα ισχυρότερα αντιβιωτικά να μοιάζουν με M&M's.

Αυτά τα μόρια εξολοθρεύουν, εννοείται σε εργαστηριακές συνθήκες, βακτηρίδια που ταλαιπωρούν ή και σκοτώνουν ακόμα τον άνθρωπο, όπως για παράδειγμα τον σταφυλλόκοκο, εκείνον τον τραγικό που κολλά στα νοσοκομεία αλλά και το Ε.coli. Bακτηρίδια που τα ισχυρότερα ανθρωπίσια αντιβιωτικά στέκονται μπροστά τους φοβισμένα και κλαίγοντας και λέγοντας "μην μας δείρεις μη, θα είμαστε καλά παιδάκια και δεν θα σε πειράξουμε καθόλου, να, να, δες, κιχ, κάνε τον άρρωστο ό,τι θες, ό,τι!!".

Εννοείται ότι ακόμα χρειάζεται πολλή έρευνα μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να καταλάβουμε πως ακριβώς τα αντιβακτηριδιοκτόνα στην κεφάλα της κατσαρίδα δουλεύουν, ποιά λειτουργία τους δηλαδή τα κάνει τόσο αποτελεσμaτικά, καθώς και πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας...

αυτό όμως που ακόμα και τώρα μπορούμε να κάνουμε είναι να αναλογιστούμε ότι ακόμα και το πιο "μαύρο", "σκοτεινό", δύσκολο πράγμα έχει την χρησιμότητά του σε αυτήν την φύση. και αυτό περιλαμβάνει και τα μαύρα συναισθήματα (είχε δεν είχε, τον έβγαλε πάλι τον πόνο του το πρόβατο, αμάν πια... χμφ χμφ χμφ)

...και μετά από όλα αυτά η λέξη κατσαριδοκτόνο αποκτά άλλο νόημα....

υγ - μην ανησυχείς, επειδή ξέρω που φρικάρεις τρελά με την κατσαρίδα δεν σου βάζω φωτό της, αν και είχα κάθε δικαίωμα τώρα που ξέρουμε τι καλή μπορεί να είναι... σου βάζω φωτό γκομενακίου να έχεις να ζαχαρώνεις - εξάλλου και ο πόθος είναι το ίδιο αποτελεσματικός εναντίον της αρρώστιας, μη σου πω και περισσότερο χεχεχε

13 comments:

Hfaistiwnas said...

Ώστε έτσι οι κατσαρίδες!!! Θα τις προσέχω άλλη φορά! χεχε
Καλό ΣΚ!

Won_toLLa said...

εχουν οι κατσαριδες εγκέφαλο???

τι λε ρε παιδί μου....

Περσέας said...

για αυτό οι κινέζοι είναι μιλούνια
επειδή τρώνε κατσαρίδες κάτσε να το μάθει ο αμερικλάνος...θα κάνει κάτι χαρές...

nefelokokkugia said...

Δε βάζεις μια φωτογραφία κατσαρίδας, γιατί εμένα αυτό το "γκομενάκι" με κάνει να θέλω να ουρλιάξω από τρόμο. Πολύ τριχωτό και μπρουτάλ...

Anonymous said...

βακτηριοκτόνα, όχι αντι-

the writer said...

Μου την δίνουν οι κατσαρίδες-.-
Σε λίγο θα έρχεται ο άλλος να σου κάνει πρόταση γάμου κι η κατσαρίδα θα σου κάνει χαλάστρα-.-

kstinion said...

κοιτα να δεις...πολυ παρεξηγημενες προσωπικοτητες τελικα οι κατσαριδες...πρωτα τις σκοτωνουμε με οτι μεσο εχουμε και μετα τους παιρνουμε τις χρησιμες ουσιες για την παρτη μας..δεν εχουμε το θεο μας τελικα!

:) said...

προκαλούν στις γυναίκες περισσότερα ουρλιαχτά από ότι ο γκομενάκος τους την ώρα του σεξ --

bad, BAD sense of humour. δεν ξερω αν εσυ μεγαλωσες αναμεσα σε υστερικες γυναικες, και γι αυτο εχεις αυτη την εικονα-στερεοτυπο στο μυαλο σου, εγω ευτυχως οχι.

Dorian_Gray said...

Μακάρι να βγεί κάτι καλό απ΄τις σιχαμένες τις κατσαρίδες, γιατί μου ήρθε μια "αναγουλίασις" που έλεγε κι η Μαντάμ Σουσού...

Provato said...

ηφαιστίωνα, κράτησες την υπόσχεσή σου, τις προσέχεις;

won_tolla να εκπλαγείς όταν μάθεις πως έχουν και καρδιά

περσέα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ είσαι τρελός

nef, κλισέ αλλά θα το πω, δεν θα μαλώσουμε για άνδρα ποτέ :-)

ανώνυμε σόρη, σόρη

Hfaistiwnas said...

Μα ναι!!!

Provato said...

the writer και εμένα μου την δίνουν αλλά είναι χρήσιμες

kstinion πες το ψέματα! :-)

:) αγάπα τους αγαπημένους σου με τα ελλατώματά τους.

Dorian_Gray :-)

Provato said...

ηφαιστίωνα, α μπράβο! πολλά φιλιά αγαπημένε μου