Sunday, September 18, 2011

Την ωρά που εσύ καταστρεφόσουν η Sarah έκανε ακόμα μία αποτυχία

...είναι όμως και αυτή μοναχοφαγού και πλεονέχτρα φρικτή.

Βρε αγάπη Σαράκι, αφού με το Σεξεδεσέρε έχεις:

α - βγάλει τόσα πολλά λεφτά που μπορείς να σώσεις την Ελλάδα από την χρεοκοπία και θα σου μείνουν να κληροδοτήσεις και στα εγγόνια σου.

βου - γίνει τόσο διάσημη που συγκρίνεσαι πια απευθείας με τις αψίδες των McD's, την μυτόγκα της Lady MytoGaga, το λογότυπο της Coca Cola (επίσημο πιοτί της ανθρωπότητας και σαμπάνια του φτωχού...) σε αναγνωρισιμότητα...

τι, ρωτώ, τι τις θες τις ταινίες που το μόνο που κάνουν είναι να αποτυγχάνουν παταγωδώς και με εκκωφαντικό θόρυβο;

Δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις. ειλίκρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις και ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι ταινίες σου εκτός Σεξεδεσέρε είναι τεράστιες, υπέροχες, πελώριες φλόπες...

η τελευταία, το I Don't Know How She Does It άνοιξε σε 2500 αίθουσες (στην Αμερική αυτά, όχι εδώ) και μάζεψε ελάχιστα λεφτά. Λιγότερα από όσο στοίχισαν τα κοστούμια του Σεξεδεσέρε 1 κ 2.

κρίμα. να και το trailer. δεν το λες κακό:

αλλά ούτε και καλό το λες. παρά το ότι παίζει ο Frazier. και ο μηδέν μηδέν εφτά.

Δεν πειράζει όμως ρε Σαράκι. έχεις γράψει τόσο πολύ ως Κάρη που πραγματικά δεν μας πειράζει κάμία αποτυχία σου. Και φυσικά, εννοείται, πως όταν το έργο έρθει στην δοκιμασμένη Ελλάδα, θα τρέξουμε να σε δούμε. for old times' sake.

8 comments:

Hfaistiwnas said...

Τέρμα! Είναι γεννημένη εργένισσα!!!!

Flonsavardu said...

τίποτα πιο ευχάριστο για μένα να θάψω τη σάρα, αλλά να πω και του στραβού το δίκιο, αυτή η ταινία πιάνει ένα πολύ ωραίο θέμα, ε, και στο κάτω κάτω ποια θα έπαιζε; η μέριλ στριπ; :)

Dorian_ said...

Χμ...Μήπως σκόπιμα επιλέγει να παίζει σε πατάτες, ώστε να μήν παρεμβάλεται κάτι "σημαντικό" μεταξύ των σεξεδεσέρε ταινιών?

Anonymous said...

ε συνηθως ετσι γινεται με αστερες που καναν τρομερη επιτυχια με μια σειρα στην τηλεοραση,δν τα καταφερνουν καλα σε αλλα πραγματα.αλλα τι τη νοιαζει τη Σαρα,αφου πληρωνεται για τις αποτυχιες της,χεστηκε.

"σεξεδεσερε"...χαχα,καλο...

Anonymous said...

ναι συμφωνώ πως οι ταινίες της είναι μάπες αλλά εκτός από το σεξεδεσερρες (συμπτωματικά είμαι από εκεί κι'όλας) μην ξεχνάμε το καλτ χόκους πόκους όπου και έπαιζε ένα διαολεμένο μαγισοπορνίδιο

http://www.youtube.com/watch?v=1c09gR7M6vI

Provato said...

ηφαιστίωνα χαχαχαχαχα μα στην αληθινή ζωή είναι παντρεμένη ρε συ! :-)

flo πάς στοίχημα ότι η Meryl θα το έκανε να σπάσει ταμεία; ακόμα και με ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σενάριο; xxxxx

dorian είσαι πάρα πολύ δαιμόνιος, τέλος με άφησες άφωνο!

the_man δεν έχεις άδικο, τώρα που το λες υπάρχει ένα πάτερν, χμφ χμφ χμφ :-)

Σερραίε με πέθανες, να το ξέρεις :-))

Hfaistiwnas said...

Γράψε λάθος!

Anonymous said...

(o Σερραιος) Προβατάκι μου καλό, σε πεθαίνω δεν σε πεθαίνω... έχεις πει τόσες πολλές φορές πως δεν γνωρίζεις κόσμο μέσω του μπλογκ οπότε περιορίζομαι στην ανάγνωση και σε περιοδικούς αναστεναγμούς