Thursday, February 02, 2012

Τα πήρε η Microsoft και βρίζει την Google

Η Νίτσα και η Πιπίτσα (Microsoft και Google) έχουν βγει στα μπαλκόνια και βρίζονται.

Την αρχή την έκανε η Νίτσα που έβγαλε αυτήν την διαφήμιση σε όλες τις μεγάλης κυκλοφορίας καθημερινές εφημερίδες στην Αμερική, για να κατηγορήσει την Πιπίτσα η οποία αλλάζει την πολιτική απορρήτου της. Κάνε κλικ να δεις τι της σούρνει
δεν έχει και άδικο η Νίτσα, εδώ που τα λέμε, αλλά από την άλλη δεν την λες και πιο κατάλληλη να κατηγορήσει την Πιπίτσα για "πονηρές τακτικές". Αναμένουμε την επίσημη απάντηση της υβρισθήσης - υποθέτω θα είναι mighty! λασπομαχία με μπικίνι μου μυρίζει, ήδη.

Τέλος πάντων, ας τα βρούνε μεταξύ τους, τα βλέπουμε εμείς όλα αυτά και θυμόμαστε ότι στην πραγματικότητα καμία άπό τις δωρεάν υπηρεσίες δεν είναι δωρεάν. Από παλιά αυτό, πολύ παλιά...

Η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, που υποτίθεται ότι δεν τα πληρώνουμε στην πραγματικότητα μας "αποσπούν" την προσοχή και την πουλάνε, με κέρδος φυσικά, σε όποιον θέλει να την αγοράσει. Δηλαδή τους χαρίζουμε κάτι που το εμπορεύονται για να κερδίσουν. Καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό, ότι δηλαδή όταν βλέπουμε ή ακούμε μία εκπομπή ή διαβάζουμε ένα δωρεάν έντυπο, η επιλογή μας έχει μεγάλο ειδικό βαρός! (Homework: να το σκεφτείς αυτό, έχει ΠΟΛΥ ψωμί...)

Στην εποχή μας, με τα δωρεάν gmail, facebook, twitter και δεν συμμαζεύεται, το συστηματάκι γίνεται από πολλές μπάντες και είναι πιο επιτηδευμένο αλλά και απροκάλυπτο (χμ, τι λες πρόβατο πως είναι δυνατόν κάτι να είναι και απροκάλυπτο αλλά και επιτηδευμένο... εμ αυτά είναι τα παράδοξα/ωραία της εποχής μας!).

Γι' αυτό Νίτσα και Πιπίτσα αφήστε τους καυγάδες για το ποιας η μπουγάδα είναι πιο αδιάκριτη. Άντε γιατί θα φωνάξω την Κίτσα (facebook) και θα σου πω εγώ μετά ΠΟΙΑ από τις 3 είναι πραγματικά σατανικιά και ραδιούργα και βγάζει λεφτά στην πλάτη του χρήστη. Που επειδή είναι και πιο μικρή και καπάτσα μας κάνει την καλή και δεν έχουμε πάρει πρέφα το πόσο μας χειραγωγεί.

Επίσης, μην ξεχνάτε, όλες σας, ότι το μόνο που χρειάζεται για να σας κοπούν τα ήπατα είναι να κοπεί το ρεύμα. ένα διακοπτάκι και... the end

6 comments:

thalassamov said...

και φακέλλωμα και χειραγώγηση.

Να δούμε πού θα φτάσουμε σε λίγα χρόνια...

Tremens said...

Ποιος όμως από μας πατάει το διακόπτη αγαπητέ; Δούναι και λαβείν είναι, βέβαια η Κίτσα και η Πιπίτσα είναι απείρως πιο κερδισμένες από μας! Ο Τσάμπας πέθανε προ χρόνων και δεν ψωνίζει εκεί που όλοι ξέρουμε, τα πάντα έχουν το αντίτιμό τους.

Καλή σου μέρα

phantom said...

bing, hotmail και explorer είναι όλα gtp (gia ton poutso). Κι από τα office τα πιο πρακτικά είναι ακόμα τα 2007. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι πριν κανα χρόνο τα αλάνια της google αποκάλυψαν ότι το bing αντέγραφε τα αποτελέσματα της google, ότι δηλαδή το bing "κατά βάθος" χρησιμοποιούσε το search engine της google. Για του λόγου το αληθές:
http://googleblog.blogspot.com/2011/02/microsofts-bing-uses-google-search.html

Χαμένο Επεισόδιο said...

Η κατάσταση είναι λίγο "ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα ε;" αλλά θα τον βρούμε τον δρόμο μας. :-)

An-Lu said...

Και λιγα λες μπεκι μου!

η silveriana said...

Έχω να δηλώσω μόνο το εξής: Με ένα ποστ έγραψες ιστορία! Ζήτω η ελληνική ονοματοδοσία!! Ζήτω η ελληνική μπουγάδα!!

Πάω στην Κίτσα για κουτσομπολιο... *wink* :D