Wednesday, November 28, 2012

έκτακτη ζωδιακή πρόβλεψη Λώρας

επειδή έχουμε περίεργες μέρες και με αφορμή την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό, και μετά στον Τοξότη (μπρρρρρρ...) η φίλη μου η Λ μου έστειλε μία αστρολογική χαρτογράφηση των ουράνιων τάσεων της εποχής και των επόμενων χρόνων. Για να ξέρουμε το πλαίσιο που θα κινούμαστε ως άτομα, ως κοινωνία και ως ανθρωπότητα τις επόμενες δεκαετίες και να κάνουμε τα κουμάντα μας. οι εικόνες του ποστ είναι από την ταινία Cloud Atlas, ένα film που όπως και το βιβλίο που βασίζεται, αλλά και η Λ. ισχυρίζεται πως όλα... στο σύμπαν είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Λ. βγαίνεις!
Καταρχήν ήθελα πριν προχωρήσω σε ξεχωριστή ανάλυση για το κάθε ζώδιο που θα γίνει την επόμενη φορά, να σας δώσω σήμερα το στίγμα της εποχής. Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του 2012, της περίφημης χρονιάς που απασχόλησε πολλούς λόγω του υποτιθέμενου τέλους μιας εποχής που προφήτευσε το ημερολόγιο των Μάγια. Σύμφωνα με τους αστρολόγους η χρονιά αυτή δεν περιέχει ούτε κινδύνους, ούτε καταστροφές είναι όμως χρονιά καινούργιων και σημαντικών πλανητικών διελεύσεων.

Γι’ αυτό νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μου για το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο καθένας από εμάς, πάντα βέβαια με την ελευθερία βούλησης του, θα έχει την δυνατότητα να κινείται και να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές προκλήσεις που πρόκειται να μας προσφέρει απλόχερα στο επόμενο διάστημα η ζωή...

 ΧΡΟΝΙΕΣ Αναταράξεων και καινούργιων δεδομένων

Οι πιό αξέχαστες μου νύχτες είναι όταν κάθομαι και αγναντεύω τα αστέρια στον ουρανό... Είναι τόσο απέραντος ο ορίζοντας, νιώθω σαν η ζωή μου εδώ στην γη να είναι σε άλλη διάσταση και να είναι εκεί ψηλά ο πραγματικός κόσμος, σαν να είναι αυτός που με μεγάλη μαεστρία κινεί τα νήματα του ορατού, έτσι όπως εμείς τον αντιλαμβανόμαστε. Μόνο αν σταθούμε μόνοι μας με το κεφάλι και την καρδιά μας στραμμένα στον ουρανό, τότε ίσως καταλάβουμε και αισθανθούμε πως η ζωή που ζούμε είναι πολύ ευρύτερη απ’ όσα νομίζουμε, απ’όσα αισθανόμαστε και από όσα προσδοκούμε. Η έννοια του αιώνιου είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι νομίζουμε, και δεν είναι καθόλου τυχαίο που φιλόσοφοι, ποιητές και επιστήμονες αφιερώνουν όλη τους τη ζωή στην μελέτη του άπειρου και της μαγείας του σύμπαντός μας.... Αυτό που παρατηρώ καθώς μελετώ τις αστρολογικές διελεύσεις και συμμετέχω σε έγκυρα αστρολογικά σεμινάρια, είναι πως τα χρόνια που διανύουμε είναι πάρα πολύ σημαντικά ως ιδιαίτερα μεταβατικά. Οι αλλαγές για τις οποίες μιλούσαμε χρόνια τώρα, από το 1989 ακόμα, τότε που είχαμε την τριπλή σύνοδο στον Αιγόκερω, θα συνεχιστούν και έρχεται πιά να επισφραγιστεί η άποψη πως έχουμε μπει σε νέα περίοδο ιστορίας.
Τώρα, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που μπήκε από το 2008, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά και με υπευθυνότητα τις συνέπειες της μη αποτελεσματικής λειτουργίας της ελεύθερης οικονομίας των τελευταίων χρόνων σε ολόκληρο τον Δυτικό Κόσμο. Ειδικά εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε πολύ σκληρά τα τραγικά λάθη που έγιναν από τα οικονομικά επιτελεία και τους πολιτικούς μας, με τα αλλεπάλληλα δάνεια που μας επέβαλλαν, σχεδόν, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και να ισχυροποιήσουν την θέση τους. Δεν γινόταν να μην συμβεί αυτό γιατί ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω δεν συγχωρεί ούτε την κατάχρηση εξουσίας ούτε και την αναποτελεσματική διοίκηση των διάφορων φορέων επιβολής της (και φαίνεται πως έχουμε πολλά να δούμε ακόμα).

Γενικώτερα η Ευρώπη και η Αμερική πληρώνουν λάθη (εσκεμμένα μήπως;) του τρόπου λειτουργίας των τραπεζών και την συνεισφορά τους στην δημιουργία μιας πλασματικής παγκόσμιας οικονομικής ευφορίας. Κατά την διάρκεια του Πλούτωνα στον Αιγόκερω (από το 2008 ως το 2024) θα δούμε διάλυση και αναμόρφωση των θεσμών στους οποίους υπαγόμαστε. Θα δούμε κυβερνητικά συστήματα, ιεραρχίες, σχήματα εξουσίας, οργανισμούς να γκρεμίζονται και να μεταλλάσονται. Ο Πλούτωνας έχει ήδη ρίξει το σκοτάδι του σε τραπεζοοικονομικά συστήματα και έχουμε δει την αποδυνάμωσή τους ή και την ολική κατάρρευσή τους τους με κάθε τρόπο. Θα είμαστε μάρτυρες στην αποσύνθεση και στον κλονισμό συστημάτων που ενώ ο πρωταρχικός τους ρόλος ήταν να μας παρέχουν ασφάλεια και σταθερότητα, τελικά λειτούργησαν υπέρ του συμφέροντως των ισχυρών λίγων που επέδειξαν μεγάλγη επιπολαιότητά στην λήψη αποφάσεων. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω που θα αποχωρήσει το 2024 δεν θα συγχωρεί τα λάθη στα συστήματα ιεραρχίας και θα φέρει μεγάλες αλλαγές και αλλοτρίωση στην βάση των καθεστώτων και στην δομή πολλών θεσμών. Με απλά λόγια ότι δεν λειτουργεί αποτελεσματικά και με επάρκεια θα γκρεμίζεται και θα αποσυντίθεται.
Όμως υπάρχουν και κάποιες άλλες όψεις, θετικότερες και καθόλου αμελητέες που θα επηρεάσουν πολύ το ευρύτερο σκηνικό. Από φέτος τον Φεβρουάριο, ο Ποσειδώνας μπήκε στους Ιχθείς, μετά από 14 χρόνια παραμονής στον Υδροχόο. Η νέα θέση αυτού του Πλανήτη είναι η καλύτερη που θα μπορούσε ποτέ να έχει, και μας προσφέρει όλα τα εφόδια για να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Θα παραμείνει μέχρι το 2026. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα φέρει νέα όνειρα και οράματα στο σύνολο της κοινωνίας. Από δω και μπρός θα υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα να υλοποιηθεί ένας καλύτερος κόσμος. Απ’τη μιά λοιπόν έχουμε την αυστηρότητα και την πειθαρχία του Αιγόκερου και απ’ την άλλη, με την νέα θέση του Ποσειδώνα, έχουμε μεταστροφή σε νέες πεποιθήσεις, νέα πιστεύω έτσι ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι με άλλα κριτήρια να στηριχτούν πάλι στον εαυτό τους και-επιτέλους- πάλι στις εσωτερικές, ψυχικές δυνάμεις τους.

Μέσα στην επόμενη δεκαετία θα αναζητήσουμε περισσότερο την πνευματικότητα, θα στραφούμε στις ψυχικές μας ανάγκες επιδιώκοντας να τις διερευνήσουμε και δεν θα μας αρκεί το απλό γεγονός της αναπνοής για να νιώθουμε ζωντανοί. Θα θέλουμε η ζωή μας να ορίζεται από άλλους νόμους που θα δίνουν νόημα στην καθημερινότητά μας. Δεν θα είναι απλά η συσσώρευση του πλούτου ή της ύλης αυτοσκοποί, αλλά θα διεκδικήσουμε να συμμετέχουμε και να διοικήσουμε με δικαιότερους κανόνες οτιδήποτε βοηθάει το σύνολο της κοινωνία. Επειδή ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο τα τελευταία 14 χρόνια ήταν σε μία κάπως αποδυναμωμένη θέση, η στάση μας προς τις επιστήμες θα μπει σε άλλα πλαίσια.
Ευχή μου είναι γρήγορα οι άνθρωποι να γίνουν πιο συμπονετικοί και να καταλάβουν βαθειά πως όλοι είμαστε αλληλένδετοι και οι πράξεις του ενός έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ζωή των άλλων. Να σας θυμίσω επίσης κάτι πολύ σημαντικό... ότι κρυφή ιδιωτική ζωή δεν θα υφίσταται, ιδιαίτερα μάλιστα σε όσους κατέχουν θέσεις εξουσίας, και η διαφάνεια θα επικρατεί όλο και περισσότερο. Τώρα πιά δεν θα μπορούν τα μυστικά να μένουν κρυφά για πολύ καιρό. Είναι τέτοια σήμερα η τεχνολογία που θα αποκαλύπτονται πολύ πιο εύκολα τα κακώς κείμενα και ό,τι δεν λειτουργεί προς το ώφελος του συνόλου θα απομακρύνεται και θα εξουδετερώνεται.

Του χρόνου, τον Ιούνιο του 2013, ο Δίας θα αποχωρήσει από τους Διδύμους και θα μπει στον Καρκίνο. Αυτή η νέα θέση του Δία θα είναι ακόμα μία ευκαιρία να αλλάξει προς το καλύτερο το σημερινό σύστημα αξιών. Ξαφνικά, πράγματα που στο παρελθόν δεν θεωρούσαμε σημαντικά θα πάρουν άλλη διάσταση στην ζωή μας και θα ανανεωθεί η εμπιστοσύνη μας στο μέλλον, θα αισιοδοξήσουμε και θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη συμπόνοια και κατανόηση για τους άλλους και καλύτερη επαφή με τον εαυτό μας. Η σχέση μας με το θείο και με το μη ορατό όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς, θα είναι καρποφόρα και ότι έχει σχέση με τις τέχνες και με τον πολιτισμό θα ανανεωθεί και οι καλλιτέχνες που είναι αφοσιωμένοι στο έργο τους έχουν να επωφεληθούν απ’ αυτή την όψη.
Κια περνάμε στον τρομακτικό Κρόνο που φέτος τον Οκτώβριο του 2012, μετά από 2 χρόνια στον Ζυγό πήγε στον Σκορπιό. Μεγάλη αλλάγη στον αστρονομικό μας χάρτη και στα αστρολογικά μας δεδομένα. Σκορπιοί φυλαχτείτε!! Όχι όχι αστειεύομαι, μην ανησυχείτε....Ειδικά εσείς που είστε απ΄την φύση σας τόσο δυνατά ζώδια! Ο Κρόνος είναι φίλος αν τα πάτε καλά μαζί του και, όσους έμπειρους και με αστρολογικές γνώσεις ανθρώπους ρωτήσετε θα σας το επιβεβαιώσουν. Να σας θυμίσω ότι ο Σκορπιός κυβερνάει τα έγκατα της ψυχής μας, οτιδήποτε είναι κρυμμένο βαθιά, τη γεννεσιουργή ιδιότητα, ότι έχει σχέση με τα απωθημένα μας και με ότι αυτό που ο καθένας απο εμάς ξεχωριστά ονομάζει ταμπού. Ο Κρόνος φεύγοντας από τον Ζυγό για να πάει στον Σκορπιό θα μας κάνει πιο ευάλωτους ως προς τον βαθιά κρυμμένο φόβο, ως προς ότι έχουμε αφήσει κρυφό και ανεπεξέργαστο από εμπειρίες της παιδικής μας ηλικίας και που ξαφνικά θα βγει στην επιφάνεια, για να αποδιοργανώσει κάποιους επηρεάζοντας την ψυχολογική τους κατάσταση.

Ακόμα ο Κρόνος θα μας αναγκάσει να δούμε πολύ πιο καθαρά εκείνα τα κίνητρα και τις καταστάσεις που συνειδητά ή ασυνείδητα κατευθύνουν την ζωή μας. Και όλο αυτό εξηγείται επειδή όταν ο Κρόνος είναι στον Σκορπιό η δουλειά πρέπει να γίνεται σε βάθος, αν δεν γίνει συστηματικά και σε βάθος τότε υπάρχει το ρίσκο το πρόβλημα όταν εντοπιστεί να μείνει χρόνιο, να εγκατασταθεί και να ριζώσει. Ο Κρόνος στον Σκορπιό ζητάει να δούμε κατάματα τα ευάλωτά μας σημεία και να τα αντιμετωπίσουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Καλούμαστε να γίνουμε μαχητές με εφόδιο το σπαθί μας για να ξεριζώσουμε το κακό. Το σπαθί ως σύμβολο για το μυαλό μας και το θάρρος μας. Θα σας δωσω μία εικόνα που βρίσκω αρκετά αντιπροσωπευτική για τον Κρόνο στον Σκορπιό. Θα παρομοιάζαμε την θέση αυτή με μία θεότητα που έχει και το θετικό και το αρνητικό κρυμμένο μέσα της και με μια σταγόνα αίμα της έχει την δυνατότητα να γιατρέψει και μία άλλη σταγόνα της μπορεί να δηλητηριάσει. Εμείς όταν έχουμε μία διέλευση του Κρόνου σε προσωπικό πλανήτη είναι σαν να μας δίνεται η ευκαιρία ή να αφαιρέσουμε το δηλητήριο με στρατηγική και υπομονή ή αλλιώς αν δεν κάνουμε τίποτα, το ίδιο δηλητήριο παραμένει και μας μολύνει.
Όσοι είναι Σκορπιοί, με το πέρασμα του Κρόνου στον Ήλιο τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με βαθιά κρυμμένους φόβους τους και θα χρειαστεί να δουλέψουν διεξοδικά, με υπομονή και με καρτερικότητα για να ξεπεράσουν τις οποιεσδήποτε δυσκολίες ή τα βάρη που καλούνται να επωμισθούν. Να μην βιάζονται και να επεξεργάζονται τα νέα δεδομένα τους με σύνεση. Έχει μεγάλη σημασία να μην χάνουν την μαχητικότητά τους και να εξασκούν την δυναμή τους με λογιών πρακτικές. Η εκτόνωση μέσα από το σώμα είναι ένα σημαντικό βήμα για να μπορέσουν μετά, με περίσσια αυτογνωσία να βρουν ισορροπία στις διάφορες προκλήσεις.

Πριν πω τι θα κάνει ο Κρόνος σε όσους έχουν ωροσκόπο Σκορπιό θα ήθελα να πω 2 λόγια για τον ωροσκόπο στον Σκορπιό. Όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους εδώ διακατέχονται από μυστικοπάθεια και δεν δείχνουν εύκολα εμπιστοσύνη στους άλλους. Σε πολύ λίγους ανθρώπους δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Ακριβώς επειδή έχουν ένα μυστικό εαυτό αποκτούν εύκολα οικειότητα με το παρασκηνικό της ζωής και με ότι έχει να κάνει με αυτό που δεν φαίνεται. Ο Κρόνος εδώ θα κάνει όσους έχουν αυτή τη θέση πιό ευάλωτους και θα κλονίσει τα τείχη που χτίζουν γύρω από την προσωπικότητά τους για να την καλύψουν ή να την προστατεύσουν. Εκεί δηλαδή όπου ορθώνουν τις άμυνές τους απέναντι στους άλλους, εκεί θα τους αγγίξει το πέρασμα του Κρόνου. Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια παλαιώτερα τραύματα όσον αφορά τον τρόπο που εκφράζονται και καλεστούν έτσι να συμφιλιωθούν μαζί τους ώστε κάποια στιγμή να τα ξεπεράσουν.
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ταύροι είναι δύσκαμπτοι και δεν αλλάζουν πολύ εύκολα. Επίσης να σας θυμίσω ότι ο Ταύρος είναι σημαντικό ζώδιο επειδή αναζητά την ασφάλεια στην ζωή του, γνωρίζει επίσης καλά να χτίζει καταστάσεις όπου η έννοια της ασφάλειας και προστασίας για τον άλλον είναι πρωτεύουσας και ύψιστης σημασίας. Το πέρασμα του Κρόνου στους Ταύρους θα τους φέρει μία δύσκολία ή ένα εχθρικό στοιχείο στην αναζήτησή τους για ασφάλεια και στον τρόπο που προβάλουν τον εαυτό τους. Θα χρειαστεί να δουλέψουν και να ψαχτούν πολύ ώστε τελικά αφού φύγει ο Κρόνος η έννοια των γερών θεμελίων έτσι όπως την εννοούν οι ίδιοι θα έχει ανασυγκροτηθεί κι έτσι αυτό που θα μείνει θα είναι το αληθινό. Παρόλο που όπως είπα πριν, είναι επιφυλακτικοί στις αλλαγές, αυτό που θα μείνει μετά από το πέρασμα του Κρόνου θα είναι αληθινό, αυθεντικό και θα έχουν περάσει ουκ ολίγες διαφοροποιήσεις.

Ο Κρόνος θα κάνει τους Λέοντες να νιώσουν πιο ευάλωτοι όσον αφορά την υπερηφάνειά τους. Ο Κρόνος θα τους κάνει να σμιλέψουν το εγώ τους και να είναι έτοιμοι να πέσουν στα γόνατά τους προκειμένου να παραδεχτούν λάθη και αμέλειες τους.

 Οι Υδροχόοι όλοι ξέρουμε πόσο χαοτικοί μπορούν να γίνονται. Ο Κρόνος λοιπόν θα τους βγάλει από την βολή τους στον τρόπο που βάζουν σε τάξη τα πράγματα και θα τους φέρει περισσότερες ευθύνες και τρέξιμο. Όμως καθώς θα αναγκαστούν να βγουν απο τον δικό τους ιδεατό κόσμο και να πιεστούν για να ασχοληθούν και με άλλα, τετριμμένα της καθημέρινότητας, τελικά οι ίδιοι θα βελτιωθούν και θα αποκτήσουν μεγαλύτερη γνώση ως προς κάποιους τομείς της ζωής τους που άλλοτε δεν θα προσέγγιζαν καν. 
Σήμερα αναφέρθηκα σε αυτά τα ζώδια, γιατί είναι εκείνα που περισσότερο από τα άλλα θα νιώσουν την επήρεια του Κρόνου σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Μην ξεχνάτε ότι επηρεάζεστε και όσοι έχετε σημαντικούς πλανήτες, την σελήνη ή τον ωροσκόπο σας σε κάποιο από αυτά. Την επόμενη φορά θα μιλήσω και για τους άλλους αλλά ήθελα να γνωρίζετε το ουράνιο σκηνικό γιατί όπως πάντα η ζωή μας αλλάζει και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό...

Λ. μας τρομάζεις λίγο ομολογώ αλλά ok, τι να κάνουμε θα την παλέψουμε. Περιμένουμε τώρα και το επόμενο σου έργο , δηλαδή αναλυτική πρόβλεψη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά σχετικά με τον Κρόνο στον Σκορπιό.(παιδιά πείτε ευχαριστώ για να μας τα στείλει τα επόμενα μία ώρα αρχύτερα!!!!)

18 comments:

Afrikanos said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


(τώρα που γέμισα το κόμμεντ {και θα γελάς βλέποντάς το στο κινητό σου, άι νόου γιου} ελπίζω να το μπέψει γρήγορα, γιατί έναν ωροσκόπο Σκορπιό τον έχω δίπλα μου ;) )

Tremens said...

Εγώ με Σκορπιό δεν έχω κάτι, αγνό παρθένο Τοξοτάκι είμαι οπότε αναμένω με αγωνία να ιδώ τι θα πάθουν οι δύσμοιροι Τοξόται!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Α, κι ευχαριστώ!!!!!

sunnefoula said...

Μάλιστα,... σκορπιός με ζυγό παντρεύομαι ζυγό με σκορπιό. Δε μας βλέπω καλά χαχα!
Ευχαριστούμε!
καλησπέρες!

Hfaistiwnas said...

Ευτυχώς δεν με ανέφερες πουθενά! :)
Να σου πω θύμισέ μας το ίδιο ποστ το 2026 να δούμε πως πήγαν τα πράγματα! :)

corleoneri said...

Πολύ καλή η αστρολογική ανάλυση της Λώρας!
περιμένουμε τα επόμενα!
τα φιλικά μπεε μου

Λώρα- Εμιλ said...

.... φίλοι μου πολύ θα χαρώ και εσύ αφρικανέ, και εσύ Υφαιστείωνα και εσύ κορλεονέρι μου να μου πείτε τα ζώδια σας κι έτσι θα είστε από τα τιμώμενα πρόσωπα στις προβλέψεις μου της επόμενης φοράς... χι χι χι...
συννεφούλα μου έχει πολύ πλάκα το πράγμα γιατί αδύνατο να μην επισημοποιόταν η σχέση σου με την διέλευση του κρόνου εφόσον και εσύ και ο αγαπημένος σου έχετε σκορπιό. Η επισημοποίηση αυτή ενδέχεται να έχει πολύ γερά θεμέλια!! αντε με το καλό και βίο ανθόσπαρτο!!!
tremens τοξοτάκι μιά χαρά είσαι... don' t worry be happy! ναι, ναι, ναι!!...

Lacerta said...

Να 'μαι και γω. Τα διάβασα όλα με προσοχή ειδικά το κομμάτι που αφορά στους Υδροχόους .....
Σ ευχαριστούμε Λώρα, σ ευχαριστούμε Πρόβατε
Υ.Γ Ημουν και γω εκεί (όταν η Λώρα συνέτασσε το κείμενο). Είδα με τα μάτια μου την δημιουργό !!!

Anonymous said...

Brava Laraka!Katapliktiko keimeno!

Afrikanos said...

ΩΩΩΩΩΩΩ

τιμώμενο πρόσωπο στις προβλέψεις σου???

Ω, τι τιμή! :)

Λοιπόνε, είμαι Καρκινάκι μ' ωροσκόπο Τοξότη (κι η Μικρή μου Κριαράκι μ' ωροσκόπο Σκορπιό-για τον ωροσκόπο της έγραψες αλλά ότι new δεν πειράζει ;) )

Σ' ευχαριστώ και πάλι! :) :) :)

Λώρα- Εμιλ said...

Lacerta μου εισαι καλά αυτό τον καιρό αν εξαιρέσουμε τους πλανήτες σου στον Υδροχόο.. Ξεγλιστρας όμως από δύσκολες καταστάσεις αν το θες και μάλιστα επιτυχώς...

Africane μου έχει σημασία είσαι Καρκινάκι των πρώτων ημερών ή των τελευταίων? Και η μικρή σου Κριαράκι του πρώτου δεκαημέρου?

Anonymous said...

Lorako mou, megalourgisses kai bravo sou! Poly oraia analyssi kai se vathos! San tavros pou eimai me oroskopo partheno, perimeno, perimeno, perimeno ...narthei!! Eleos pia, varethika na perimeno! Sto epomeno arthro sou, grapse ligo perissotera gia ta aisthimatika ton tavron , an ginetai...!
I am the godess Diana...pou milissame prin ligo...

Afrikanos said...

Ντροπή μου που παρέλειψα τέτοιο πράγμα! :(

:) :) :)

Τρίτου εγώ (13/7), πρώτου η Μικρή μου (4/4)...νομίζω δλδ, εκτός κι αν τόσα χρόνια διαβάζω λάθος δεκαήμερα χιχιχιχι

Λώρα- Εμιλ said...

africane ok.
goddess DIana eisai mesa! efharisto kai ta leme!!!

xxx

Anonymous said...

Αγαπητη Λωρα περιμενω με αγωνια τις προβλεψεις σου για τα τοξοτακια ( ειμαι 13/12) με ωροσκοπο ζυγο...
φιλια!!!
Κωνσταντινα

Anonymous said...

ευχαριστουμε!

Anonymous said...

ευχαριστουμε!

Provato said...

Λώρα ο Κόσμος περιμένει τις προβλέψεις σου ανά ζώδιο. άντε άντε, να προετοιμαστούμε και για την νέα χρονιάαααααααααααα

(θέλω ειδικό treatment στους τοξότες, τους λέοντες, τους καρκίνους, τους διδύμους, τους κριούς, τους παρθένους, τους αιγόκερους, τους ιχθείς, τους ζυγούς, τους σκορπιούς, τους υδροχόους και τους ταύρους!!!! χιχιχιχι)

Anonymous said...

dittoTweet span It also has a quick high score table that comes up so you can quickly see how well you did compared to the other efforts on that deviceIn fact[url=http://www.nikeraidersjersey.com/nike-philip-wheeler-womens-jersey]Philip Wheeler Jersey[/url]
one CNN entertainment producer[url=http://www.nikeredskinsjerseystore.com]Robert Griffin III Elite Jersey[/url]
Todd Leopold[url=http://www.nikedallascowboysshop.com]Jason Witten Authentic Jersey[/url]
was so brash and arrogant[url=http://www.officialnikeravensshop.com/ravens_haloti_ngata_womens_jersey-c-8_9.html]Haloti Ngata Jersey[/url]
choosing to send libelous emails while saying the parties involved were "untrustworthy#5 - Rich Rodriguez - West Virginia - Rodriguez[url=http://www.nikepatriotsjersey.com/nike-brandon-spikes-womens-jersey]Brandon Spikes Jersey[/url]
a former defensive back at WVU[url=http://www.nikesaintsjersey.com/nike-cameron-jordan-womens-jersey]Cameron Jordan Jersey[/url]
took over as West Virginia's head coach in 2001 And they should
ï»?This is especially true if you expect to watch out-of-market competitions of the NFL Whether it's about news[url=http://www.nikeravensshop.com/torrey-smith-nike-jersey]Torrey Smith Jersey[/url]
offers or disses[url=http://www.authenticnikebengalsshop.com/benjarvus-greenellis-jersey-for-sale-c-9_20.html]BenJarvus Green-Ellis Jersey[/url]
you can absolutely pass it on to your network and start up something that will take you to an offbeat side roadYou have been selected as a cheerleader for a local sports team in your neighborhood THE PICK: Kansas City Chiefs (-2However[url=http://www.nikeravensshop.com]Ray Lewis Youth Jersey[/url]
you also have to look at how FSC certified plywoodOakland came close to the playoffs last year[url=http://www.nikepackersjerseystore.com]Aaron Rodgers Authentic Jersey[/url]
and they expect to get there this season