Wednesday, May 01, 2013

Ηλεκτροπόπ απντέη

Μετά την σχετική απογοήτευση του προηγούμενου άλμπου, του Elysium, το οποίο πρέπει να πούλησε λιγότερα και από την τελευταία Χαρούλα (η οποία όμως δεν έχει διεθνές κοινό, άρα εδώ υπάρχει ένα μικρόοοοοοοο πρόβλημα για τα αγόρια) οι Pet Shop Boys μάνι μάνι πήραν αποφάσεις.

Έφυγαν από την εταιρία με την οποία ήταν μαζί από την αρχή της καριέρας τους, και συναντήθηκαν με τον Stuart Price, γνωστό γκομενάκι παραγωγό και έβαλα μπρος καινούργιο δίσκο.

τι πρέπει να ξέρεις για να μπορούμε να συζητήσουμε όταν κάποτε συναντηθούμε. εγώ και εσύ.

τα αγόρια έκαναν νέα εταιρία, δικιά τους, που λέγεται x2 (τάημζ του). εδώ ο λογότυπός της

το νέο τους σίνγκολ είναι φοβερά γαμάτο, ηλεκτροποπιά από τις λίγες, και λέγεται Axis (πως μας λέγανε οι γιαγιάδες μας μικρά όταν λέγαμε καμία μαλακία "άξις και ξερό σου μαλακισμένο";). Εδώ το υπεργαμάτο βίντεο:
πρόσεξε σε παρακαλώ την επιρροή από αρχαία Ελλάδα και έτσι... Μινώταυρος!!! ουάου! 

το άλμπουμ θα λέγεται Ηλέχτρικ (πως λέμε Ηλέκτρα; τραγωδία; ...ακριβώς! ξανά μανά επιρροή από Ελλάδα) και εδώ είναι το εξώφυλλο: 
μου αρέσει πολύ!! αν και ζαλιστικό να το έχεις στον τοίχο του δωματίου σου.

Το άλμπουμ θα βγει στις 15 Γιούλη.... δηλαδή μία μέρα πριν τα αγόρια παίξουν στην Αθήνα, στο Eject Festival. ναι, καλά διάβασες. τα παλληκάrια ξανάρχονται Αθήνα. ουρέη!!!!! χιπ χιπ ουρέη!!!! Ελπίζω να τους ξαναπετύχω στο Φίλιον, όπως την προηγούμενη φορά που ήρθαν στην χώρα μας.

me happy διότι: το Axis μου αρέσει πολύ, το video του είναι πολύ τωρινό, όχι τύπου τωρινό, το εξώφυλλο με ζαλίζει αλλά με την καλή έννοια, και ο Stuart Price είναι πολύ καλός παραγωγός και μπορεί να μας σερβίρει κανένα άλμπουμ από αυτά που λιώνουν παπούτσια! you go boys, you γκο ηντήντ!! 

2 comments:

BLUEPRINTS said...

αι νοου, θα με πεις ξινό πάλι αλλά δεν με τρέλανε αυτό το Axis (το άκουσα λίγο νωρίτερα σήμερα), ελπίζω τα λοιπά άσματα του νέου cd να είναι καλύτερα, άντε καλό Πάσχα να έχεις βρε, φιλιά

SK said...

Available for pre-order:
http://www.petshopboysshop.co.uk/petshopboys/Electric/