Sunday, January 15, 2006

ΓιατροΣόφι Ζανίνου

Παίρνεις μία μπουκιά ψίχα ψωμιού...

τη μασάς.... (να ψιλογίνει ζυμάρι, μην το υπερβάλλεις όμως)

τη βάζεις στο κέντρο της παλάμης σου και αφού την "πλάσεις" λίγο με το δάχτυλο σου

ρίχνεις δύο σταγονίτσες λάδι

και ζάχαρη


μετά, βάζεις αυτό που έφτιαξες πάνω σε "κακό σπυρί" (σαν να λέμε σε οτιδήποτε εκτός από ακμή... σε ότι έχει πύο για παράδειγμα σε οποιδήποτε σημείο του σώματός σου)

και περιμένεις να γίνει το θαύμα

(κάντο αν χρειαστεί και θα με θυμηθείς...)

4 comments:

vasvoe said...

να σου πω...

το ψωμί νά΄ναι ολικής ή κάνει και άσπρο;

Provato said...

καλά, καλά κορόιδευε εσύ... σου εύχομαι μόνο να μην χρειαστεί ποτέ να το δοκιμάσεις το γιατροσόφι...


στο υπόσχομαι, δεν θα το πιστεύεις πόσο αποδοτικό είναι...


μπε μπεε

:-))

Anonymous said...

Καλά πουλάκι μου, σε στείλαμε διακοπές και έβγαλες "καλόγηρους"; (έτσι λέει η μητέρα μου τα μεγάλα σπυριά)

Provato said...

αμάν ρε πουλί μου 100 φορές στο έχω πει... δεν μου συμβαίνει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για το οποίο γράφωωωΩΩΩΩΩΩ.

δεν έβγαλα καλόγηρο (το μόνο που θα ήθελα τώρα να βγάλω είναι ένα δικηγόρο, σου βρίσκεται κανένας;) απλά τώρα μου το είπε το γιατροσόφι η αδελφή μου και τώρα το έγραψαααΑΑΑΑΑΑΑ...