Tuesday, April 25, 2006

Ζώδια Λώρας Μ. 18 Απριλίου - 1 Μάη


(συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη για την καθυστέρηση... μπεεεε. Η Λώρα μου τα έστειλε την προηγούμενη βδομάδα αλλά δεν τα ανέβασα λόγω ημερών. Τα παραθέτω αυτούσια, έχουν πολύ ψωμί έστω και αν είναι σε κάποιο βαθμό αναδρομικά!)

Σας εύχομαι καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή περισυλλογή σε όλες σας τις απόκρυφες και μυστικιστικές αναζητήσεις. Πρωταγωνιστής πλανήτης, αυτής της εβδομάδας, είναι η Αφροδίτη στους Ιχθύες και αυτό μας συντονίζει στα πάθη του Ιησού, μπορούμε να αισθανθούμε σε βάθος όλο το τελετουργικό μέχρι την Ανάσταση και να κάνουμε ο καθένας ξεχωριστά την δική του υπέρβαση όσον αφορά την Αγάπη.

Ποια ωραιότερη εποχή από αυτήν που διανύουμε τώρα, για να κάνουμε τον απολογισμό μας, για να δούμε τα μικρότερα ή μεγαλύτερα σφάλματά μας και να μπούμε σε διορθωτικές πράξεις για χάρη της αγάπης, για χάρη του πλησίον μας και για χάρη του γενικότερου καλού και αρμονίας του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου;

Υπάρχουν και κάποιες όψεις του Άρη αυτήν την εβδομάδα οι οποίες προκαλούν ένταση και οδηγούν σε εκτόνωση ενέργειας καταπιεσμένης, απλά να το έχετε υπ’ όψιν σας, μην σκάτε και δείχνετε προσκόλληση στα πολύ μικρά θέματα της ζωής αλλά, ότι σας καίει και είναι ουσιαστικότερης σημασίας εκφράστε το, θα σας βγει σε καλό. Ο χώρος υπάρχει για να βγει προς τα έξω η ενέργεια αλλά αφού εκτονωθείτε να έχετε μια ευρύτερη ματιά στα πράγματα και να υποχωρήσετε εκεί που χρειάζεται να υπερισχύσει το ανώτερο καλό. Και αυτό είναι το καλό της Αγάπης και της Αρμονίας, όπως είπα και πρωτύτερα, και της αποδέσμευσης του κολλήματος στο Εγώ.

Την άλλη εβδομάδα (Πέμπτη 27), έχουμε μια νέα σελήνη στον Ταύρο, δυνατή στιγμή, όπου καλούμαστε να καλλιεργήσουμε και να ξαναδούμε τις αξίες μας και ότι είναι σημαντικό για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά και να διώξουμε οτιδήποτε συμβολίζει αυτό που δεν είμαστε και μας κρατάει πίσω στην εξέλιξή μας.

Αυτά αγαπητοί μου συνάνθρωποι και μέχρι την πρωτομαγιά που θα τα ξαναπούμε, σας εύχομαι όλα τα καλά, άντε να κάνουμε και κανένα μπάνιο στη θάλασσα και μέσα από τις εξόδους μας, να χαιρετήσουμε και αγκαλιάσουμε την πανέμορφη φύση με τις υπέροχες εικόνες της και μυρωδιές.

Κριοί Έχει μπει ο Άρης στον Καρκίνο και εσείς των πρώτων ημερών (τις επόμενες μέρες ακολουθούν και οι υπόλοιποι σιγά-σιγά) έχετε ήδη αρχίσει να νιώθετε μια ανεξήγητη ένταση, ίσως βγαίνουν στην επιφάνεια υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες του παρελθόντος, ίσως ακόμα ένα συνεχές τρέξιμο ή μια υπερδραστηριοποίηση του νου σας. Είναι όμως, πολύ καλή εποχή να σταθεροποιήσετε σχέδιά σας και να χτίσετε τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορείτε να προχωρείτε από δω και μπρος. Η νέα σελήνη στις 27 σας δείχνει τον δρόμο για βελτίωση των οικονομικών σας και για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ταύροι Στις 20 μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιό σας και σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα με πιο πλατύ βλέμμα. Απ’ την μια ο Κρόνος σας υπενθυμίζει πώς να υπηρετείτε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας, απ’ την άλλη ο Δίας απέναντί σας, σας φέρνει προκλήσεις στις σχέσεις και σας αναγκάζει να ξεθάψετε ταλέντα που είχατε βάλει σε χειμερία νάρκη, η νέα σελήνη στις 27 είναι μέγιστης σημασίας γιατί συμβολίζει μία νέα αρχή όπου γεννώνται ιδέες που θα σας ακολουθήσουν όλη την διάρκεια του χρόνου.

Δίδυμοι Η γλυκιά Αφροδίτη σας φέρνει κάποια απρόσμενα καλά είτε στην καριέρα σας είτε στα προσωπικά σας. Επιστρατεύσετε λοιπόν, την έμπνευσή σας και την δημιουργικότητά σας να ομορφύνετε το περιβάλλον όπου κινείστε. Βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που λέτε και σε αυτά που αισθάνεστε, υπάρχει περίπτωση κάποιες φορές που υπερισχύει ο αυθορμητισμός σας να προκαλούνται ανεπιθύμητες μικροτριβές.

Καρκίνοι Πολύ καλή εποχή στα επαγγελματικά σας, με σύμμαχο την διαίσθησή σας τα πράγματα βελτιώνονται όπως σιγά-σιγά επιθυμείτε. Δραστηριοποιήστε σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον καιρό, προσοχή κρυολογήματα από αμέλεια φροντίδας της υγείας σας και κάποιοι από εσάς μαθαίνετε πράγματα που δεν τα περιμένετε. Μην ξεχνάτε, όσο τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, τόσο φροντίζετε καλύτερα τους αγαπημένους σας και την οικογένειά σας.

Λέοντες Η μεγάλη πίεση των αλλαγών χαλαρώνει αυτόν τον καιρό και σας δίνει τον απαραίτητο χρόνο να χωνέψετε τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στην ζωή σας και να προετοιμαστείτε για αυτό που θα έρθει. Απ’ τις 16 που ο Ερμής μπήκε στον Κριό και κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο σας βοηθάει να χρησιμοποιήσετε την σύνεση και την λογική προς ωφελός σας. Αυτές τις 2-3 μέρες αποφύγετε τριβές χωρίς λόγο ακόμα και αν έχετε δίκιο.

Παρθένοι Επιδιώξτε ανάλαφρες καταστάσεις αυτόν τον καιρό. Αφήστε την καρδιά να κυβερνήσει, μην πολυαναλύετε τα συναισθηματικά σας. Η νέα σελήνη σας ανοίγει τον δρόμο για σεμινάρια, εκπαιδευτικές ευκαιρίες και ταξίδια, δείτε τι είναι το καλύτερο για την ανάπτυξή και την πρόοδό σας.

Ζυγοί Πολύ δραστηριότητα αυτόν τον καιρό, ίσως μικροεκνευρισμοί που σας πάνε πίσω, δεν λείπουν, όμως, και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Η νέα σελήνη σας κάνει να αναθεωρήσετε κάποιες αξίες σας και ανθρώπους που νομίζατε σημαντικούς ως τώρα.

Σκορπιοί Κατ’ αρχάς, αγαπάτε τον εαυτό σας, σεβαστείτε τις ανάγκες σας και μετά θα ελκύσετε όλο το καλό που επιθυμείτε. Τονίζονται οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας αυτόν τον καιρό, να περιμένετε κάποια νέα δεδομένα όσον αφορά αυτούς τους τομείς.

Τοξότες Αυτόν τον καιρό είναι πολύ ευνοημένα τα αισθηματικά σας και οι φιλίες σας. Θα έλεγα, η νέα σελήνη στις 27 θα μπορούσε να σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιο έξτρα στρες στην δουλειά σας όπου θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ την κανονική. Κρατάτε χαμηλούς τόνους και φανείτε προνοητικοί.

Αιγόκεροι Στις τριβές που τυχόν αντιμετωπήσετε να είστε έτοιμοι να υποχωρήσετε δεν είναι επιθυμητή η σύγκρουση αυτόν τον καιρό. Στις 24 μπορεί να νιώσετε κάποιο στρίμωγμα αλλά μην πτοήστε, λίγη υπομονή και από τις 27 σας ανοίγεται ο δρόμος για σοβαρές προυποθέσεις στα εργασιακά σας.

Υδροχόοι Θα πρέπει να νιώθετε ήδη μία σταδιακή βελτίωση σε κάποιους τομείς της ζωής σας. Είστε σε εποχή που λέτε ανοιχτά αυτό που αισθάνεστε, είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε, θα έλεγα κάποιες φορές να σκέφτεστε πριν δράσετε, μην αφήνετε τον παρορμητισμό να έχει συνέχεια το πάνω χέρι. Τις ημέρες γύρω στις 27 ίσως χρειαστεί να κοπιάσετε παραπάνω για να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας και να διατηρήσετε τη θέση σας.

Ιχθύες Νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας αυτόν τον καιρό, είστε γεμάτοι γοητεία και η προσωπική σας ζωή είναι πολύ γλυκιά, θα έλεγα. Απ’ τις 19 ως τις 21 δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στις λεπτομέρειες, ίσως νιώσετε μπερδεμένοι, μην ανησυχείτε όμως, αυτό είναι περαστικό.

2 comments:

Stelios F. said...

Woooow... Pia litsa patera kai prassein aloga! Sheep FTW! Xronia polla. :)

Provato said...

killog η Λώρα, που τα γράφει, είναι η καλύτερη ζωδιατζού!(ίσως ο πανόπουλος στην Athens Voice να την ξεπερνάει λίγο... μπεεεεε)


:-))