Monday, May 15, 2006

ερώτηση σε πραγματικό χρόνο

να φάω αυγά που έχουν λήξει στις 7 μαρτίου;

είναι στο ψυγείο και με περιμένουν τόσο υπομονετικά...

τι λες;

9 comments:

ZissisPap said...

Να φτιάξεις τα κοτόπουλα με πατάτες στο φούρνο, χωρίς τα τσόφλια.

Καλή όρεξη, μπεεεε :)

Provato said...

το έπιασα το υπονοούμενο... θα βρω άλλο τρόπο να κάνω οικονομία... ίσως θα κόψω το σπα στον μπάτλερ!


μπεεεε! μπε μπε!!

ματς μουτς!

bbchris said...

Με τόσα νούμερα που κυκλοφορούν εκεί έξω, γιατί να κάνεις πειράματα με την υγεία σου...

Ο νόμος 4000 παρεπιπτώντως δεν αναφέρει τίποτα για αυγά και ντομάτες... προφανώς θα ήταν πανάκριβα και τότε..

Anonymous said...

Α μπράβο, και γω ήθελα να σε ρωτήσω το ίδιο. Μόνο που τα δικά μου είναι πολύχρωμα!!

Anonymous said...

Είναι ιδέα μου ή έχεις αρχίσει να ξεφεύγεις;;;
Πρώτα με την ιστορία μιας μητέρας (τ'ότι μου γυρίσαν τ'άντερα πρωί-πρωί που-δυστυχώς-έπεσα πάνω του δεν θα το κάνω θέμα συζήτησης, ελευθερία λόγου+γραφής έχουμε. Αλλά έλα που μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις+δεν μπορούσα να ξεκολλήσω πρίν το τέλος!) μετά με το Six Feet Under (μα ανοιξιάτικα;;;)+τώρα με τα κλούβια αυγά+την Ομφαλοσκόπηση (καίρια, επίσης, ερωτήματα είναι: ποιοι είμαστε; που οδεύουμε ως ανθρωπότητα; υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες; το Muppet Show σε ποιο θέτρο παίζει; είναι αλήθεια ότι κοντά στο κέντρο της γης υπάρχει ένα μέρος που ονομάζεται Fraggle Rock+κατοικείται από μια φυλή μικροσκοπικών ανθρώπων που ονομάζονται Fraggles; +άλλα πολλά αναπάντητα ερωτήματα!) ...hellooo... ...ναιαιαι... ...γεια σας...!!!

Υ.Γ. τα αυγά φύλαξε τα, είναι ένας καλός τρόπος για να διώχνεις τους ανεπιθύμητους μουσαφίριδες που κάνουν αρμένικη βίζιτα, σπας ένα+η μυρωδιά κάνει τα υπόλοιπα!!! (δεν εγγυώμαι όμως ότι θα συνεχίσεις να μένεις στο ίδιο σπίτι μετά από αυτό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μαζέψουν οι γείτονες υπογραφές για να σε διώξουν!)

un certain plume said...

Ωχ, μάλλον τα έφαγε...

enteka said...

les?

Provato said...

chris όταν γυρίσεις από το βασίλειο της σουρεάλας θα μου κάνεις μία επίσκεψη να μου εξηγήσεις το σχόλιο; (νούμερα; Νόμος 4000; Που τον θυμήθηκες; και το κυριότερο, τι σχέση έχει με τα αυγάμου; ...εννοώ αυτά που έχω στο ψυγείο... όχι τα άλλα που δεν χαλάνε ποτέ...)

lacerta πολύχρωμα ακούω... μήπως είσαι φιρφίρινξ; οι άντρακλες έχουμε άσπρα... ΜΟΝΟ! Μπεεεε

george σ αγαπώ... για πολλούς λόγους: 1 - σου αρέσει το γράψιμό μου (πάντα έλεγα ότι έχεις υψηλή αισθητική...) 2 - αφήνεις γαμάτα σχόλια που δεν χορταίνω να διαβάζω ξανά και ξανά. 3 - λες φοβερές ατάκες. αυτό το "σε ποιο θέατρο παίζει το Muppet" θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ατάκας... και ναι ενοοείται ότι έχω αρχίσει και ξεφεύγω... μπε μπεεε φίλε! (thanks for the tip με τα αυγά...)

Plume Και enteka Με μεγάλη πίκρα σας λέω ότι κιότεψα και δείλιασα και δεν τα έφαγα τα άυγά... αυτό ΟΜΩΣ δεν σημαίνει και ότι τα πέταξα κιόλας... i ll be back! Μπε μπεε μπεεε

Anonymous said...

Anything 4 a loved friend!