Thursday, June 22, 2006

Ψίθυρος χαράς

σε όλα τα πράγματα που έχω κάνει σε αυτή τη ζωή, από σήμερα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στις αναμνήσεις μου θα έχει το ότι Χαρούλα Αλεξίου βρίσκεται στο εξώφυλλο μιας εφημερίδας στην οποία (εδώ και μερικές εβδομάδες) συνυπογράφω μία σελίδα. εντάξει το ξέρω, είναι μόνο τα ζώδια και σιγά το πράγμα, αλλά και πάλι...

...το όνομα μου στο ίδιο έντυπο που περιλαμβάνει συνέντευξη της Χαρούλας... τι άλλο να ζητήσει κανείς από τη ζωή;

Τέτοια χαρά, μόνο όταν ήμουν πιτσιρικάκι αισθανόμουν για αιτίες του τύπου "Η Χάιντι επιστρέφει από Φραγκφούρτη στα βουνά, στον Παππού και θα ξαναδεί Πέτερ"...

σόρι αν ακούγομαι μαλακισμένος και ψωνάκι, αλλά για κάποιο συμβολικό λόγο αυτή η "σύμπτωση" έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία για μένα.

Σαν ένα μεγάλο φως που λέει ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και δροσερή και πάντα αν την κυνηγάς χαρούμενα, χαρές θα σου δίνει!

...να την διαβάσετε την συνέντευξη της Χαρούλας στη lifo, λέει πολύ σοφά και γλυκά λόγια. Σου αφήνει και μία μικρή στεναχώρια σε ένα δύο σημεία, γιατί είναι αληθινές οι απαντήσεις της.

Και να σου πω και κάτι; δεν ευλογώ γένια, αλλά αυτό το τεύχος της lifo είναι το πιο καλογραμμένο και ολοκληρωμένο που έχει βγει και αν δε το διαβάσεις θα χάσεις.

9 comments:

Anonymous said...

Το πήρα, το πήρα ... αλλά δεν το διάβασα ακόμα, εκτός βέβαια από το ζώδιό μου που μάλλον αυτή τη φορά έχει μείνει ολόκληρο.
Και κάτι άλλο.... επιτέλους ΙΧΘΥΕΣ και όχι ΙΧΘΥΣ!!

Xilaren said...

bravo provataki mou, xairomai poly gia esena! bravo!

(ti 8a ginei me tin online edition? ante, pes tous na paroun ligo ta podia tous ekei sti LifO!)

Provato said...

μπε μπεεεε μπεεεε!!!

:-)))

Provato said...

xilaren ετοιμάζεται!!!! φιλί μεγάλο!

amvro said...

ΧΑΡΟΥΛΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΑΜΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΘΕΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΘΕΑ ΜΑΜΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΠΙΣΤΑ ΧΑΡΟΥΛΑ

Provato said...

σου φυλάω τεύχος! συγκλονιστική συνέντευξη! μπεεεε

Mirandolina said...

Αν κι εγώ τη LiFO την παίρνω για τα ζώδια, ε, το πρόσεξα κι αυτό (γελάω)

Εμ, λαϊκό είναι ουσία και καρδιά κι ιστορία -- όχι βίσσες και λεπάδες γμτ. Είδες που στην αληθινή αξία πάντα συναντιόμαστε όλοι?

Anonymous said...

true

[ :) ]

Provato said...

Μιραντολίνα ΕΣΥ οβ ολ πιπλ παίρνεις τη Lifo για τα ζώδια... χμχμχμχμχ... μάλλον με δουλεύεις... αλλά εντάξει το δέχομαι... μπεεεε.

όσον άφορά στην παρατήρηση σου περί αληθινής αξίας... ε, απόλυτο δίκιο έχεις... μπεεεε

μπεεε anonymous!