Monday, June 26, 2006

Παρεξήγηση ρόλεϊ

Ο Μιχάλης ψάχνοντας στα συρτάρια να βρει ένα κατσαβίδι, έπεσε πάνω σε ένα παλιό πλαστικό διάφανο σακουλάκι με τα μεγάλα ρόλεϊ που χρησιμοποιούσε η γυναίκα του για να κάνει τα μαλλιά της α λα Φάρα Φώσετ στις αρχές της δεκαετίας του 80.

Το άνοιξε – τα μπλε σουρεαλιστικά συρμάτινα κυλινδράκια του έφεραν πολλές αναμνήσεις στο μυαλό: Θυμήθηκε μία φάση που είχαν περάσει με τη γυναίκα του, τον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους, που την έβρισκαν να βάζει το καυλωμένο πέος του μέσα σε ένα ρόλει ενώ η Μαρία το φορούσε.

Αυτή καθόταν πειθήνια – τον κοιτούσε με μάτια που γίνονταν όλο και πιο υγρά από την καύλα χωρίς να βγάζει κιχ. Της άρεσαν πολύ αυτές οι «τρέλες». Η ανάσα της γρηγόρευε με κάθε λεπτό που περνούσε με το πέος του Μιχάλη μέσα στο ρόλει στα μαλλιά της. Αυτός της πασπάτευε τα βυζιά, έσκυβε και την δαγκωνοφιλούσε στα χείλη και τα μάγουλα, έπαιζε το πέοςτου... Αφού έπαιζαν κάμποση ώρα έτσι ρίχναν κάτι πήδους από αυτούς που νιώθεις ότι χύνεις εκτός από σπέρμα και μυελό.

Για ένα διάστημα το έκαναν αυτό σχεδόν κάθε φορά που η Μαρία έφτιαχνε τα μαλλιά της. Το αποτέλεσμα; να αργούν να πάνε εκεί που τους είχαν καλέσει – και η Μαρία να έχει μαλλιά χάλια… … …

Το ίδιο βράδυ ο Μιχάλης χάζευε με την Μαρία τηλεόραση, όταν ξαφνικά έβγαλε από το μποξεράκι το καυλί του και άρχιζε να το παίζει… κοιτούσε την Μαρία χαμογελώντας προκλητικά, και ανεβοκατέβαζε το ένα χέρι του ενώ με το άλλο χάιδευε τα αρχίδια του χωρίς να λέει κουβέντα.

Όταν η Μαρία τον είδε γούρλωσε τα μάτια της. Κάτι πήγε να του πει αλλά τελικά έμεινε αμίλητη και τον κοιτούσε. Ο Μιχάλης, όταν φτιάχτηκε για τα καλά, ξετρύπωσε ένα ρόλει και το πέρασε στο πέος του. Σηκώθηκε, πλησίασε τη Μαρία και προσπάθησε να το βάλει ανάμεσα στις τούφες της πάνω από το μέτωπο…

… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …

Την άλλη μέρα το πρωί, η Μαρία έκανε μισή ώρα να σταματήσει να κλαίει καθώς μιλούσε στην αδελφή της και της έλεγε πόσο σίγουρη είναι ότι ο Μιχάλης έχει γκόμενα.

8 comments:

enteka said...

!

Xilaren said...

πολύ καλό

:-)

ZissisPap said...

Έτσι, έτσι είναι!!!

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

λυπηρόν!

eryx-t said...

Ξέρεις ότι μου αρέσουν οι ιστορίες σου. Αυτή εδώ όμως όχι. Η ιδέα σίγουρα έχει ψωμί, αλλά είναι και αρκετά κλισέ. Εδώ πάντως εμένα μου φαίνεται πολύπρόχειρα στημένη. Ειδικά το τελευταίο κομμάτι, το "σύγχρονο".

Provato said...

eryx ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις!!! όπως βλέπεις η ιστορία μου άρεσε σε 4 σχόλια.

Άρα:

είσαι κακόγουστος

είσαι συντηριτικός

είσαι μυαλό συνταξιούχου

απορώ πως με διαβάζεις με τόσο έλλειψη witινεσ που σε διακρίνει... τι να πω πια...

:-PPPPP


παιδιά ευχαριστά για τα καλά λόγια. έχετε δίκιο που πιστεύετε ότι είναι τέλεια ιστορία, όχι σαν τον άλλο τον γρουσούζη!!! μπεεεεεεε

eryx-t said...

Το ότι αρμενίζω διαφορετικά καθόλου δε με εκπλήσσει. Όσο για τα επίθετα που μου εκσφενδονίζεις κάνω στο πλάι να πέσουν στο κενό (στο χορτάρι).
Με κατάλαβες όμως νομίζω.

Provato said...

yes indeed eryx! μπεεεε!