Saturday, June 17, 2006

Mundial - ΜΟΥΝΤΙΛΑ 2006

εν τω μεταξύ με αυτό το ρημαδιασμένο mundial 2006 βγαίνεις τα βράδια καμία βόλτα στην Αθήνα να χαζέψεις τίποτα όμορφο και τρυφερό και ορεκτικό και έχει αδειάσει η πόλη από ομορφιές...

α στο καλό πια!!

ΜΟΥΝΤΙΛΑ 2006 ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να το λένε, όχι Mundial!

6 comments:

alienlover said...

pes ta re provatako!! pagkosmio fainomeno i mountila tis nuhtes tou mundial !

sikia said...

Εγώ πάντως πάω σε κάτι πάρτυ που γίνονται και επειδή δε πάνε πολλοί Αμερικάνοι, μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω όλα τα Ευρωπαϊκά και Λατινοαμερικανικά τεκνά της περιοχής. Αααχ είναι μεγάλο βάσανο η ξενιτιά.

Provato said...

αχ ρε sikia δεν καταλαβαίνω τι εννοείς... για εξήγησε, τι πάρτι; γιατί δεν πάνε αμερικάνοι; ποιά ξενιτιά; και πως σχετίζονται όλα αυτά με τo mundial μουντίλα; μπεεεεεε :-))

μπεεεεε μεγάλο alienlover!

Παράξενος said...

Έγραψες!

sikia said...

Βρε προβατούκο, ιδού και η εξήγηση. Πάω σε πάρτυ που γίνονται για να δούμε τους αγώνες του Μουντιάλ. Οργανώνονται κυρίως από ξένους γιατί οι Αμερικάνοι δεν ενδιαφέρονται και πολύ για αυτού του είδους το ποδόσφαιρο (soccer). Έτσι το Μουντιάλ μου δίνει την ευκαιρία να πάω σε πάρτυ soccer night και να ξεπερνάω την μουντίλα του Μουντιάλ γνωρίζοντας τεκνά. Αμαν, τέτοια επεξήγηση ούτε ποίημα της Κικής Δημουλά να είχα γράψει για σχόλιο...

Provato said...

εντάξει ρε Γιάννη, τώρα όλα έγιναν πιο σαφή... είχα ελλείψεις που με εμπόδιζαν να παρακολουθήσω το μάθημα. Αλλά τώρα ενημερώθηκα και όλα Ok.

τι ok δηλαδή που γαμήθηκε η πλάτη μου να προσκυνάω με την ατάκα "τέτοια επεξήγηση ούτε ποίημα της Κικής Δημουλά να είχα γράψει για σχόλιο".

να γράφεις πιο συχνά, μπορείς;

μπεεεεεε :-))