Saturday, July 01, 2006

Χαρά!

Πριν από μερικές ωρίτσες έμαθα ότι αυτός εδώ ο σούπερ ντούπερ νινής, ο ανηψιός μάλαμα

...θα αποκτήσει αδέλφι!!!! yes!!!!!!

(διακοπή για παραλήρημα:ΑΝΗΨΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΩΡΑ ΜΩΡΑ ΜΩΡΑ ΕΓΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΘΕΙΟΣ ΘΕΙΟΣ ΘΕΙΟΣ ΘΕΙΟΣ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΜΟΥ YES YES YES)

δεν ξέρουμε ακόμη βέβαια αν θα είναι αγόρις ή κορίτσις ο νέος μέλος της οικογένειας αλλά φάση θα είχε να είμαστε, λέει η τυπική νούκλεαρ οικογένεια οπότε προτιμάμε κορίτσι, ελαφρώς!

το οποίο αν είναι κοριτσάκι θα είναι ψαράκι και θα το λένε κατερινάκι!



καλό μήνα σε όλους! τι ωραία αρχή Ιουλίου είναι αυτή!

είμαι πολύ ευχαριστημένος! και χαρούμενος! σας φιλώ πολύ! φτου σκόρδα!!

(ανεπανάληπτη ατάκα της αδελφής μου: την ρωτάω: "είχες σημάδια ότι είσαι έγκυος;"

απάντηση: "όχι - δεν πήρα πρέφα... απλά πριν από καμία 15αριά μέρες ένοιωσα ένα ανεξήγητο φούσκωμα, τις προάλλες με έπιασε στο άουτοβδεμπλού να φάω κόκκινη γλυκιά πιπεριά και σήμερα το πρωί έστειλα το Γιώργο πάλι στο άουτοβδεμπλου να μου φέρει πατάτες τηγανιτές με κέτσαπ"

...δεν σχολιάζω, αλλά σκέφτομαι: ρε αδερφή, αν αυτά συνέβαιναν σε μένα εγώ θα ήξερα ότι είμαι έγκυος... κι εσύ δεν πήρες πρέφα; χαζοοικογένεια... γκασπ)

(ΑΑΑΑΑΑ, μην το ξεχάσω - χρειάζομαι συμβουλές και ραδιουργίες για να καταφέρω τους γονείς του νεοφερμένου να με κάνουν νονό του. σε σένα βασίζομαι να μου πεις ξόρκια ματζούνια τακτικές σχέδια και όλα για να πετύχω το στόχο ν γίνω νονός μωρού πριν τα 35 ...)

15 comments:

Afrikanos said...

Adams family,δεν το συζητώ!!!
Αντε βρε χαζοθείε, με το καλό!!!

Εδώ που τα λέμε όμως (γράφουμε είναι το ακριβέστερο) δεν μου "κάθεται" πολύ καλά το θείος-νονός....δεν ξέρω γιατί αλλά δεν...

Είμαι περισσότερο των ξεκαθαρισμένων ρόλων.Αλλά επειδή σε συμπάθησα (μια που θα μου βγάλεις ολοκληρωμένο ωροσκόπιο,χεχεχε!),άκου:
-κάθε νονός που θα προτείνεται, θα τους αλλάζεις τον αδόξαστο με όλα τ'αρνητικά του! "μένει μακρυά,δεν θα τον βλέπει,δεν είναι καλός,είναι σκατόφατσας,είναι πολύ μεγάλος,είναι καραφλός (το τελευταίο δεν είναι επιχείρημα, αλλά τεσ-πα) κτλ
-μαζί μ'αυτό, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, θα τους λες ότι "τι καλύτερος από μένα,που θα την/τον αγαπάω-λατρεύω-παίζω-προσέχω-νταντεύω-ξεχέζω-νανουρίζω-κοιμάμαι μαζί του/της-babyσιτάρω για να βγαίνεται εσείς κτλ
-στο καπάκι, σου προτείνω και την ξεπατικοτούρα της διαφήμισης "φφφφφφφφανταστικέ τρρρρρρρρρροχονόμε"!

Μετά απ'όλα αυτά είναι δύο τα τινά, από κοινή αρχή: θα τους τα'χεις κάνει ΚΑΡΠΟΥΖΕΣ και ή θα σε διώξουν από την οικογένεια (λέμε τώρα) ή θα δεχτούν με σκημένο το κεφάλι, σαν τους Βραζιλιάνους, την ήττα τους και θα κάνουν αποδεκτό το αίτημά σου!

Άντε, και στ'άλλα βαφτηστήρια με το καλό!!!

Υ.Γ. εγώ να δεις λούκι που τραβάω, που είμαι 32 κι η βαφτηστήρα μου 24!!!!!!! Κι ένας κόμματος......Μαμώ το νονό σου,μαμώ!:-)

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

Ρε παπάρι ξεγάνωτο! Θα βγάλεις ολοκληρωμένο ωροσκόπιο σ'αυτόν και σε μένα τίποτα? Και έχεις μούτρα και ποστάρεις σε ποιον θα γίνεις νονός?
Και μου την λές και για το πατούρι μου????
ΚΑΘΑΡΜΑΑΑΑΑΑΑ
θα έρθω απο'κει και θα σου φορέσω το πλυντήριο πιάτων καπέλο και δεν θα ξαναπιάσεις βυζί ούτε με εντολή του ίδιου του προέδρου της Αμερικής.
Παπάρι, ε παπάρι.

Να δώσεις στην αδερφούλα της ευχές μου, να της πεις να έρθει να τα κάνει εδώ τα μωρά (γιατί έχουμε και υπογεννετικότητα) και άμα το σιγουρέψει τελικά να μας το επιβεβαιώση κι εμάς! Δηλαδή σορρυ αν της έστελνε email η μικρή θα ήταν σιγουρη??? Τρελόσογο .... που έμπλεξα Θεε!!

:ΡΡΡ

πολυβιος said...

με το καλό να γεννηθεί, να είναι κούκλα, να βγει μις κόσμος, να είναι πανέξυπνη, να κάνει αυτό που θέλει στη ζωή της, να μη στεναχωρηθεί ποτέ και να λατρεύει το θείο της. πολύ χάρηκα, μπράβο!

Katerina said...

Ααααα τι ωραία πράγματα! Οργασμός αναπαραγωγής βλέπω, μπράβο μπράβο! Τας ευχάς μου να έχετε!
Και πρέπει να σου πω ότι με συγκίνησες υπερβολικά με την επιλογή του ονόματος. Το ήξερα ότι μου είχες ένα ψιλο-crush εδώ και καιρό. Δε σ'αδικώ, σε νοιώθω. Αλλά δεν είχα καταλάβει σε τι βάθος φθάνει το αίσθημα! Να βγάλεις το ανήψι Κατερίνα... Εύγε. Μου μου μου! Όλα τα ποστ για μένα. Γουστάρω. ΜΟΥ αρέσει η εγωκεντρική σου στάση. Λέω να την υιοθετήσω. Εγώ.
Και είναι και γαμώ τα ονόματα, έτσι; Μη λέμε και ό,τι θέλουμε. Μου.
Το όνομα ΜΟΥ, τα Louboutin ΜΟΥ, τα γκομενάκια ΜΟΥ.

alienlover said...

τι σοβαρό μωρό που είναι το αγοράκι ανηψάκι σου!! κουκλί!! κουκλί και έξυπνο σαν το θείο του να είναι το επόμενο μωράκι της οικογένειάς σας! όσο για το ότι θες να γίνεις νονός του/της , είναι απλό. Απείλησε θεούς και δαίμονες ότι αν δεν γίνεις ΕΣΥ ο ένας και μοναδικός νονός του μωρού θα σταματήσεις να τους λες τα ζώδια ΚΑΙ την καλημέρα! Εγώ πάντως δεν δυσκολεύτηκα να πείσω τη θεία μου να βαφτίσω την κόρη της.. "που θα έχει και γιατρό νονά...:ρ"

Provato said...

afrikanos θενκς καταρχήν για τις φοβερές συμβουλές... επίσης πρέπει να σου πω ότι και εγώ βρίσκω λίγο ασυμβίβαστο το θείος-νονός ατ δε σέιμ πέρσον, αλλά... κάνω την καρδιά πέτρα και προχωρώ!!!
(24 η βαφτιστήρα σου; τισταδγιάλα μαδεφάκα πολιτίκός είσαι και βάφτιζες από τα 5;) Μπεεεεε


μικρή ολλανδέζα ο αφρικάνος σπέρνει τη διχόνοια!!!! ποτέ δεν υποσχέθηκα να του κάνω ωροσκόπιο να μην γυρίσει να με κοιτάξει, έρωτικά, ένστολος και ξέρεις δεν έχω ιερότερο όρκο! σαγαπώ!

Polyvie μπεεεεευχαριστούμε όλοι από το σόι! μπεεε :-))))

Κατερινάκι μετά από αυτό το σχόλιο νομίζω ότι είσαι πια the official halfcrazy person of this blog... τισταδγιάλα μαδαφάκα που λέει κι ένας φίλος!!! μπευχαριστούμε για τις ευχές!!!


alien loveeeeeeer, Μπεεεεεεεεευχαριστώ τα μάλα!...δεν θα ήταν κακή ιδέα να βγάλω κι εγώ μία ιατρική μέχρι να μεγαλώσει η μικρή για να μην μπορούν να μου αντισταθούν...... μπεεε


ΦΙΛΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Afrikanos said...

Μάλλον στα μαθηματικά ήσουν λίγο...αδύνατος να το πω....αδύναμος ένα πράγμα....Τεσπα, οκτώ ήμουνα!
(κι η κουμπάρα μου είναι απίστευτη γυναίκα, δεν μπορώ να πω!).

Πάντως φοβερός όρκος! αλλά ... ένστολος ή ένστολη?...
Γιατί μπερδεύομαι κι έυκολα, ξέρεις!!!

:-ΡΡΡΡΡ

Provato said...

ναι βρε χριστιανέ μου... ούτως ειπείν ήταν το από τα πέντε που έγραψα... έλεος πια!
άσε που αυτό ειδικά δεν είναι ¨μαθηματικά" είναι αριθμητική!!!!


μπεεεεε!


...πι ες! ο έχω μάτια διαβάζει και καταλαβαίνει...

Grimdal said...

Με το καλό να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας, να του πηγαίνουν+να του έρχονται όλα ρόδινα+να το καμαρώσετε όπως ποθείτε.

Katerina said...

ΠΩΩΩΩΩπω μιλάμε όμως ότι το ανήψι νούμερο ούνο σκίζει. Τι μάτι τσακιρικό! Τι χείλι από το Γραμμένο (Ιωαννίνων ντε)! Τον κόβω για σωστό. Άντε να βγάλω την Κατερίνα τζούνιορ, να μου τον κρατήσεις όμως, και να συμπεθεριάσομε. Γουστάρω πολύ ύφος Woody Allen στην κούνια.
Όσο για το σχόλιό σου, θένξ άτιμο, δεξί χαφ εγώ, αριστερό χαφ εσύ, τη φτιάξαμε την επίθεση. Αφού σου λέω το νιώθω!!

Xilaren said...

τέλεια!!! και ναι, ναι κορίτσι!!!

όσο για το άλλο, να το απαιτήσεις!
ρίξτους εκεί λίγο στο φιλότιμο, λίγο απείλησε .. έλα, ξέρεις εσύ, σου έχω εμπιστοσύνη!

Μαρκησία του Ο. said...

Προβατίνι μου, συχαρίκια!!!

μπράβο, χάρηκα πάρα πολύ!

αν είναι και Ιχθείς δε, αλίμονο σε σας!! ;-Ρ

καλή λευτεριά, πολλές ευχές!

ο ανιψιός κουκλί!!
ΧΧΧ

ZissisPap said...

Με το καλό!!!

Να αναλάβεις τα έξοδα του εφ όρου ζωής...
Έτσι αξίζει να γίνεις "πνευματικός" πατέρας :)

Anonymous said...

Να μας ζήσει, να μας ζήσει!!! Είδες; Με τούτα και με κείνα αισθάνομαι και γω μέλος της ενδόξου δυναστείας των ΜΠΕ. Μπε ο θείος - νονός, μπεμπέκια τα ανηψούδια.
Τί τύχη πάντως!! Το νέο μέλος να είναι ιχθύς. ΤΕΛΕΙΟ!!
Φιλιά πολλά μπρρρόβατε

Provato said...

grimdalάκι μου μπεεεευχαριστώ πολύ πολύ... είσαι, μαθαίνω πολύ sexy αγόρι!!! μπεεε

Katerinaki μπεεεεεε! :-))


xilaren αφού έχουμε μέσω πάμελας συγγένεια (ξέρεις εσύ) θα τον βρούμε τον τρόπο μας να τα κάνουμε όλα! Φιλί μεγάλο!

Μαρκησία φιλί μπεεεεγάλο! περιμένω τη συνταγή για φασολάκια Mind you!!!

sigmound Μπευχαριστώ πολύ - όσο για την πρότασή σου... σωστή ιδέα! εξάλλου λίγο παραπάνω χρεός στην κάρτα τι διαφορά κάνει... αν είναι για το κορίτσι μας... μπεεεε


Lacerta φυσικά και αισθάνεσαι μέλος της δυναστείας Μπεεεε! είσαι μέλος! επίτιμο και πολυαγαπημένο! μπεεεεεε! φιλί μπεεεεγάλο! yo!