Monday, August 28, 2006

Πειρατές Καραϊβικής


Η ταινία "Πειρατές της Καραϊβικής" (τον πρωταγωνιστή της οποίας βλέπεις εδώ να φορά ένα "πειρατικό σκουφί" με ...ταμπελάκι Adidas - τι να κάνει και αυτός ο υπέυθυνος κοστουμιών, έρεψε να ράβει ο άνθρωπος, κάτι του ξέφυγε... )

είναι μία από τις πιο ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ταινίες που έχω δει ποτέ. Ειλικρινά δεν το περίμενα να περάσω τόσο καλά. Και να σκεφτείς ότι δεν έχω καν δει το πρώτο μέρος.

Η Κίρα Νάιτλι είναι γαμάτη και κουκλάρα,

ο Ορλάντο (που όσο πάει μου μοιάζει όλο και περισσότερο στο στυλ και όλα...) είναι κουκλάκι ζωγραφιστό -

όσο για τον Johnny Depp... τι να πω πια! Δεν ξέρω αν ο τρόπος με τον οποίο παίζει τον ρόλο του είναι "δικός του" ή προήλθε από οδηγίες του σκηνοθέτα αλλά δίνει μία ελαφρότητα και έναν τόνο φωνής στην ταινία που την κάνει ακόμα πιο ευχάριστη και διασκεδαστική!

Νομίζω ότι είναι μία αποθέωση της ισορροπίας αυτή η ταινία - τα εφέ είναι πολύ εντυπωσιακά αλλά όχι τόσο ώστε να καπελώνουν, οι ηθοποιοί παίζουν καλά αλλά σε όλους διακρίνεις και μία αίσθηση του στυλ "το ξέρω ότι δεν παίζω στο Κογιανισκάτσι και το χαίρομαι κιόλας", η ιστορία είναι σουρεάλα αλλά με επεισόδια που γίνονται πιστευτά...

να πας, να πας, να πας. Με καλή παρέα (δηλαδή γελαδερό φίλο ή φιλενάδα...)

...α, μην το ξεχάσω: η μαύρη που παίζει την Μάγισσα (θα την προσέξεις, δεν υπάρχει περίπτωση...) είναι ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ. Το διακρίνεις πίσω από το μακιγιάζ και το κουστούμι και τα φρικτά δόντια! ανυπομονώ να την ξαναδώ! (ξέρει κανείς πως λέγεται και τι ξέρουμε για αυτήν;)

ΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩΖΗΛΕΥΩ!!!

4 comments:

Katerina said...

Naomie Harris!
Αγγλίς. Aυτή την εποχή παίζει στο Miami Vice. Πολύ σύμπαθης!

Provato said...

Μπράβο ρε μωρό μου. Ήξευρα ότι μπορώ να βασίζομαι σε σένα!!! μπεεεεε μπεεεε μπεε!

:-))


Μπεεεεευχαριστώ!!!

Attalanti said...

Αγαπημένο προβατάκι, θα λατρέψεις το πρώτο μέρος... Όσο για το δεύτερο, θα το τιμήσουμε! ;)

Provato said...

attalanti μπεεεευχαριστώ! θα το πάρω σε dvd να το δω επιτέλους! και άλλοι μου είπαν ότι είναι καλύτερο από το δεύτερο!

πως πάει το πόδι; μπεεεεελπίζω καλά!


φιλί!

:-)))