Friday, October 27, 2006

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας

στον Nanako!!!

Νανάκο λούζα εν σάκα, όταν γράφτηκα στον πρώτο αλλά και στον δεύτερο κύκλο σεμιναρίων κουλεμανσόν σανσόν πίστευα ότι είχα να κάνω με ένα σοβαρό εκπαιδευτικό ίδρυμα με παράδοση και αρχές όπου επικρατεί η αξιοκρατία.

Φευ, όμως διαπίστωσα ότι η κατάσταση στην σχολή σου είναι μπάτε σκύλοι αλέστε!!!

Απαράδεκτο!

Ενώ έχω ματώσει τα ματάκια μου να διαβάζω και να μελετάω, ενώ βγαίνω συνέχεια ραντεβού με ελληνίδες αδελφές και να κάνω έρευνα στα gay sites για να μαζέψω υλικό βλέπω ότι εσύ δεν αναγνωρίζεις τον καλύτερο μαθητή των σεμιναρίων.

Δηλαδή εμένα!

Αυτό δεν θα περάσει έτσι.

Κρατάω τον Λένυ και ήδη έχω αρχίσει να τον βασανίζω (δες φωτό...). Αν δεν παραδεχτείς δημόσια ότι έχω φυσικό ταλέντο στο κουλεμανσόν σανσόν και ότι είμαι ο καλύτερος μαθητής των σεμιναρίων θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη.

Ο Λένυ στα χέρια μου.


εγώ σε προειδοποίησα. δεν μπορεί η κάθε vasvoe και ο κάθε sikia να με θίγουν και να με μειώνουν επειδή είναι ζηλιάρηδες και τεμπέλες και να μην λες κουβέντα!

είμαι ικανός να φτάσω στα άκρα. το σκυλί σου κινδυνεύει. πάρε θέση.

6 comments:

sikia said...

"ο κάθε sikia" that hurt!!!
Αλλά ας αφήσουμε το γεγονός της προδοσίας του εραστή μου και ας αναφέρω μερικά πράγματα που έχω καθήκον να πω για να διασώσω το φροντιστήριο του κύριου Νανάκου.
Κύριε Νανάκο, είδα τις προάλλες τον συμμαθητή μου Πρόβατο στο διάλειμα να μιλάει με κάτι τύπους ύποπτους μαλλιάδες και να λένε ότι θα κάνουν κατάληψη στο φροντιστήριο. Τη συνέχεια δε πρόλαβα να την κρυφακούσω γιατί με φωνάζανε οι συμμαθητές μου να παίξουμε κουτσό. Και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν εσείς μας εξηγούσατε με κόπο και ιδρώτα την έννοια του παράλογου με σχεδιάγραμμα στον πίνακα, ο συμμαθητής μου Πρόβατος είχε φέρει περιοδικά στην τάξη και αυνανιζόταν! Δεν είμαι κανένα καρφί, αλλά αυτά τα πράγματα έπρεπε να ειπωθούν, γιατό ο συμμαθητής μου Πρόβατος είναι τραμπούκος και απειλή για το φροντιστήριο σας και για το θεσμό της παιδείας γενικότερα.

nonplayer said...

Θα σου δώσω εγώ υποτροφία και θα τους περάσεις όλους!

Anonymous said...

Δώρακι για σένα.
...ξέρω ότι σου αρέσει πολύ το τραγούδι που ακούγεται δώθε πέρα

http://www.gayarttreasures.blogspot.com/

enteka said...

XAXAAX!

nanakos said...

Αγαπημένο μου Προβατάκι, μια χαμηλή απόδοση δεν σημαίνει τίποτε. Είμαι σίγουρος πως με την επιμέλεια που σε διακρίνει θα καταφέρεις να υποσκελίσεις το τμήμα σου. Ο πόλεμος ενάντια στο κουλεμανσόν δεν κρίνεται από μια ήττα - που δεν θα λάβω και τόσο σοβαρά υπ όψην μου. Ένας κακός μαθητής μπορεί να γίνει καλός από τη μια μέρα στην άλλη. Όχι το αντίστροφο.
Συκιά θα πρέπει να σου τονίσω πως ο χαφιεδισμός είναι ένα σπορ που δεν συμμερίζομαι. Μην καρφώνεις τους συμμαθητές σου γιατί θα σε βρούμε μια μέρα στο μπάνιο καρφωμένη με το διαβήτη. Επέτρεψε μου να γνωρίζω καλύτερα τη δράση του κάθε μαθητή εντός κι εκτός φροντιστηρίου.

Και επί Γης ειρήνη!

Provato said...

sikia μου δεν φταίω εγώ αν εσύ φοράς αυτά τα καυτά μποξεράκια και με καυλώνεις!!! πως να μην την παίξω μετά μέσα στην τάξη... ΠΩΣ;;; όταν είσαι δίπλα μου μόνο μερικά μέτρα μακριά είμαι συνέχεια horny!!! ...και σαν δεν ντρέπεσαι που με κάρφωσες!!! μπεεεε ρε!!!

maiandre Μου ο λόγος σου με χόρτασε!!! φιλιά πολλά κουκλί μου! σε πεθύμησα ρε μπεεεεε!


Κουλεγκαρσόν σε ευχαριστώ πολύ για το Link. και ναι αυτό το τραγούδι το ΛΑΤΡΕΥΩ!!! εσύ; (τέλειο ψευδώνυμο!!! χεχεχε)

φιλί enteka Μου!!!μπεεε

Αγαπημένε Δάσκαλε Nanako. Δεν ξέρω τι να πω πια... ΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ;;;; ΠΟΤΕ;;;; ΠΟΤΕ;;;;;

μπεεεεε λέμε!!!