Friday, November 03, 2006

Μην ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ...

να το χάσεις αυτό εδώ το post...

γιατί υπάρχει το blogging,

και υπάρχει και το blogging που κάνει ο Thas - δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα!

4 comments:

Anonymous said...

ναι, δε θα χάσω καμία αντιγραφή δουλειάς αλλονών απο δω και πέρα.

το σχόλιο μου στο vita moderna:

>>σε αντίθεση με σένα thas που αναφέρεις απο που πήρες την ιδέα για το πόστ σου, το πρωτότυπο στην athens voice δεν κάνει καμία αναφορά σε δουλειά κάποιου άλλου. η πιστότητα της αντιγραφής βέβαια του κ. Nίκου Ζαχαριάδη με κάνει να πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά το πρωτότυπο του κ. Λ. Καλοβυρνά 'Πλαθολόγιο λέξεων' εκδ. 'Οξύ', 1999. αν όχι, κάποιος να του το πεί....

Provato said...

μωρό μου μου αρέσεις όταν μου κάνεις ειρωνίες!!! xxxx :-)))

(δεν το ήξερα αυτό για τον Λίο, τελικά αυτός πρέπει να είναι πολύ συμπαθητικός και δημιουργικός άνθρωπος. έχω διαβάσει διάφορα κείμενα του here and there και είναι πολύ αστεία. μπεεεε κουκλί μου όμορφο).

Anonymous said...

o λύο είναι δημιουργικός, οι αντιγραφείς του είναι άχαροι.

[ο thas δεν απάντησε στο σχόλιο, ευθιξία μηδέν]

thas said...

Έστω και καθυστερημένα να σ' ευχαριστήσω μπεε μου για την αναφορά. Δυστυχώς το ποστάκιον έπεσε σε λάθος στιγμή. Αφού το σένιαρα, το χτένισα, το αρωμάτισα και το έστειλα βόλτα, ανοίγω το monitor και το βλέπω ανάμεσα σε οβίδες και κουρνιαχτό. Δεν το χάρηκα καθόλου. Έπεσα κι εγώ με τα μούτρα στα γεγονότα, διάβαζα και ματαδιάβαζα όσα απίστευτα δημοσιεύονταν.

Αυτή ήταν η αιτία Αμβρόσιε που δεν απάντησα αμέσως, αλλά με καθυστέρηση. Συν, φυσικά το γεγονός ότι δεν είχα τι να πω επί του συγκεκριμένου θέματος...Κι εγώ είχα την εντύπωση πως ήταν πρωτότυπο.