Wednesday, January 03, 2007

Whitney Houston Update

τι είπες; ...Κρέμασαν τον Σαντάμ; ...Η μέση θερμοκρασία της Γης ανεβαίνει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο;

ΑΑΑΑΑ! Άσε με χριστιανέ μου εδώ υπάρχουν εξελίξεις στην ζωή της Whitney Houston, μην με απασχολείς με ασήμαντα...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Το Γουιτνάκι ετοιμάζει σιγά σιγά την επιστροφή του, μετά από το διαζύγιο από τον σκατοαράπη που παραλίγο να την καταστρέψει.

Αυτές τις ημέρες διέρρευσε στο Internet το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησε μετά την ιστορία με τα ναρκωτικά. Το τραγουδά μαζί με την Dionne Warwick, την θείτσα της, και την μαμά της την Cissy Houston. Εδώ μπορείς να το ακούσεις... μελοκορπόρι είναι, κάτι σαν το Toy Soldier της Martika (μπα σε καλό μου, που την θυμήθηκα...) αλλά επειδή είναι αποτοξινωμένη Whitney αγαπώ (τι να λέμε τώρα - εδώ έχω 12ιντσο Bros και New Kids On the Block στην δισκοθήκη μου, εδώ θα κολλούσα...).

Βέβαια, μην φανταστείς ότι έχουν τελειώσει τα προβλήματα για το κορίτσι μας (αχ, πότενες ήταν που ονειρευόμουν, εφηβάκι ακόμα, ότι κάποια μέρα θα μου έκανε support στις συναυλίες μου στην Αμερική... σαν χτες μου φαίνεται...).

Σε λίγες μέρες γίνεται στο New Jersey δημοπρασία διαφόρων προσωπικών αντικειμένων του (του κοριτσιού μας that is...) . Όλα αυτά τα βγάζει στο σφυρί η εταιρία αποθήκευσης που τα φύλαγε στις αποθήκες της διότι το Γουτνάκι μας έχει να τους πληρώσει πάρα πολύ καιρό και τους χρωστά καμία 200αριά χιλιάρικα.

Μέσα στα αντικείμενα περιλαμάνονται πράγματα που χρησιμοποιούσε ή φορούσε σε συναυλίες such as φορέματα, ένα minimal σχεδιασμένο πιάνο, χρυσό διάφανο με ροζ μπορντούρα, εσώρουχα,κοστούμια κ.λπ. κ.λπ.

Ο προβατάκος σου, λαγωνικό της ουσιαστικής ενημέρωσης κατάφερε να σου βρει υπέροχη ιστοσελίδα της εταιρίας δημοπρασιών που χειρίζεται το όλο θέμα και η οποία περιλαμβάνει υπέροχες τεράστιες και πελώριες φωτογραφίες με τα αντικείμενα που δημοπρατούνται.

το μήνυμα σε όλο αυτό το story; απλό, ξεκάθαρο, μονοσήμαντο:

η ζωή είναι γεμάτη στροφιλίκια. Ποτέ δεν ξέρεις ΤΙ θα σου έρθει, ΑΠΌ που θα σου έρθει και ΠΩΣ θα σου έρθει.

(δευτερεύνον μήνυμα για τους πιο upgrade και καλλιεργημένους από τους, ήδη τρελά μορφωμένους και εστέτ αναγνώστες του www.provato.gr: πρόσεξε τι φοράς όταν δίνεις συναυλίες. Ποτέ δεν ξέρεις που και πως θα γίνεις ρεζίλι.)

13 comments:

enteka said...

:)
για να δούμε...

(καλή χρονιά!)

Anonymous said...

kala arxise i xronia provate! me sinolakia rwsopontiwn pou (poios na to perimene?!) den exw lefta na apoktisw kai ballada me tsirides pou i etairia mou den me afinei na mpw na akousw!!!
gamwto!
thanx anyway
kali mas xronia!

zuper_d

Anonymous said...

Καλή Χρονιά Αφεντικούλι μου σέκσυ!!

Σαν μια σελέμπριτι που είμαι (καθότι δουλέυω για σένα και μου δίνεις λάμψη και κύρος) προσέχω να είμαι πάντα γκλάμους σικ ντυμένη, να μην βρεθεί κανείς να πει κακιά κουβέντα και αν μείνω ταπί και τα βγάλω στο σφυρί να γίνονται ουρές ποιος θα τα πρωτοπάρει!!!αμε!!!

Provato said...

καλή χρονιά enteka! Πολλά φιλιά και ευχές για χαρά και ομορφιά και sex και λεφτά και βέβαια υγεία!!! μπεεεε μπεεε μπεεεε

zuper_d χρόνια πολλά μωρό μου!!! ελπίζω να πέρασες καλά τις γιορτές. Πως σου φάνηκε η ευχετήριά μας κχ; σου άρεσε; (να είσαι σκληρή μαζί μας!!!) μπεεε μπεεε μπεεε

μαράκι μωρό μου αγπαημένη μου employee of the decade χρόνια πολλά και καλά! Χαίρομαι που έχεις αυτή την νοοτροπία, για αυτό είμαστε separated at birth εμείς οι δυο. φιλιά μπεεε μωρό μου!!

Anonymous said...

you cannot say: "σκατοαράπη". It's a term of racism and hatred. It's like a straight person calling you "poustara" please correct it or you loose a fanatic reader.
C.

Provato said...

oh god!!...

ιφ α στρέιτ πέρσον apokalesei me poustara άι γουίλ κώλ χιμ παλιοστρειτούμπα, θα γελάσουμε (hopefully) και μετά θα πάμε για μπύρες.

...φίλε χαλάρωσέ το λίγο...

ή σταμάτα να με διαβάζεις. Δεν χρειάζομαι τον φανατισμό σου... για να πω την αλήθεια κανέναν φανατισμό δεν χρειάζεται κανένας.


Μπεεεε και καλή χρονιά!

:-))


(παρόλα αυτά, αν θες δώσε μου μία λίστα με 4-5 εναλλακτικές του "σκατοαράπη" που θα σε ικανοποιούσαν...)

Anonymous said...

Χρόνια πολλά και καλή χρονία με υγεία και ευτυχία!!! :-)

Provato said...

μπεεεεπίσης φίλε!!! να έχεις όλα τα καλά του Θεού! χαρά, ομορφιά, ωραίες μουσικές, υγεία, πολλά λεφτά!!!


Μπεεεεε :-))

Anonymous said...

Den nomizw oti einai thema fanatismou kai den nomizw oti an kapoios se apokalesei poustara sto dromo tha pate gia mpires. To thema einai oti opws arketoi omofilofiloi pligonwntai kathimerina me tetoious xaraktirismous to idio simvainei kai me tous mavrous. Kai an den eisai idiaitera evaisthitos se themata filetikou ratsismou tote den mporeis na apaiteis na deixoun evaisthisia kai alloi apenanti stin omofilofilia sou (ektos vevaia kai an den se enoxlei, in other words pisteveis oti to kraximo, i omofovia, ta hate crimes, to na min mporeis na kikloforeis xeri me xeri me tin sxesi sou sto dromo einai ok...in that case paso).
I am sure you meant it as a joke but to be honest it can be very offensive and hurtful to some people. Love your blog otherwise
Kali xronia

Anonymous said...

Φίλε laughing¬ sheep

Τι μου θύμισες τώρα... Αρχές δεκαετίας ΄90, παιδί προς έφηβος, και εκστασιάζομαι όταν βλέπω τη Γουίτνεϊ στο mtv να τραγουδά με την υπέροχη φωνή της «I’m your baby tonight”… Ήταν το πρώτο απόλυτο είδωλό μου, μαζί με τη Μαντόνα, εννοείται. Ύστερα ήρθε ο «Σωματοφύλακας» και το «I will always love you» και ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο της (στο τραγούδι, γιατί στην υποκριτική ήθελε δουλεια...). Κι ύστερα, ήρθαν οι μέλισσες...

Η ζωή είναι γεμάτη στροφιλίκια, αλλά ξέρεις τι λένε στο χωριό μου: καθε γίδα απ΄το ποδάρι τς κρέμ'ται. Άλλως ειπείν, θέλει και ταλέντο να έχεις, θέλει και η τύχη να σε βοηθήσει, μα θέλει και μυαλό για να διαχειριστείς την επιτυχία σου.

Δεν μπήκα στο site που γράφεις. Να υποθέσω ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης θα ενδιαφερθεί για την εκποίηση;

(Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με την ένσταση του C.)

Anonymous said...

Δε μας λες και τα νέα του Φλωρινιώτη ρε πρόβατε;
Προσωπικώς δε με πολυενδιαφέρουν τα νέα της Γουίτνει. Είναι λίγο ξενέρωτη για τα γούστα μου και πολυκαιρισμένη, σαν φθαρμένο στριγκάκι.
Μετά που χώρισε, βρήκε άλλη;
Το Γωγουλίνι κάτι άκουσα ότι συμμετέχει στο σχήμα του;
Την πηδάει;

Katerina said...

Καλά, αυτό το τραγουδάκι είναι για πολλά καυλιά! Με την κακή την έννοια, για αυτή την περίσταση. Τι το ήθελαν οι δύσμοιρες!
Η Whitney πρέπει κανονικά να βγάλει σε δημοπρασία τις μπάλες σιλικόνης που πρέπει πάραυτα να βγάλει από το βυζί της, γιατί τις έχει εδώ και μερικά χρονάκια, ε, καιρός είναι να τις βγάλει γιατί, εκτός του ότι είναι κωμικοτραγικές σαν εμφάνιση, άμα μείνουν πολύ καιρό μέσα μπορεί να λήξουν και να δημιουργηθούν άααααλλα τραβήγματα.

Anonymous said...

Έτρεξα κι εγώ για να προλάβω να πάρω από τη δημοπρασία το Grammy της Whitney...αλλά πάπαλα...μόνο κάτι ξενέρωτα βραβεία του Bobby από το 1988. Tres banal.
Τώρα που το σκέφτομαι, κρίμα που δεν είχε εκείνο το μεταλλικό το φόρεμα που φορούσε στο Bodyguard.