Tuesday, March 13, 2007

Ακόμα μία ευκαιρία να με θάψεις.... με την καλή έννοια...

αυτό εδώ είναι ένα ραδιοφωνικό που βγάλαμε για την automultifin, ένα site αγοραπωλησίας αυτοκινήτων.

Άμα θες, άκουσέ το και πες μου μία γνώμη. πως σου φαίνεται; είναι κατανοήτό; είναι σωστό; κάνει τη δουλειά του; σ' αρέσει; εεεεε; Μπεεεεε;

Πριν την πεις θυμίσου: είσαι ό,τι πιο sexy, καλλιεργημένο, πανέμορφο, ερωτιάρικο και υπέροχο κυκλοφορεί υπό το φως του ήλιου...

...τώρα, κρίνε αυστηρά (αλλά να θυμάσαι πόσα καλά λόγια είπα για σένα...)

[επίσης, με τον κίνδυνο να μου πεις ότι σου πρήζω τα παπαριά θέλω να δεις και εδώ, και να πεις μία γνώμη... με όλο το θάρρος, ναι;]

18 comments:

Anonymous said...

Τέλειο, καταπληκτικό, μοναδικό, ανεπανάληπτο, δεν έχει ξαναγίνει, πρέπει να πάρει το oscar, αξιομνημόνευτο, κολλητικό ....




(Αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο)

Αθήναιος said...

Μου αρέσει πολύ.

Anonymous said...

Το άκουσα και χθες στο ραδιόφωνο και μου έκανε εντύπωση! Πολύ καλή η ιδέα και πολύ καλό το κείμενο!!! Μπράβο στον copy!

Έχει ένα πρόβλημα μόνο... το όνομα του site είναι τεράστιο! Δεν μπορείς να το συγκρατήσεις με τίποτα. Επειδή με ενδιέφερε δυνάμωσα για να ακούσω το pack-shot αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα γιατί δεν προφέρεται καλά...

Δεν ήθελα στο πρώτο μου post να είμαι αρνητικός αλλά θέλω να βοηθήσω καθώς το λάθος δεν είναι στην διαφήμιση...

advy...

Anonymous said...

εμένα μ' άρεσε πάντως! τη βρήκα απλή και άμεση.

(φοβάμαι όμως ότι ο Jesus, αν δεν τον έχεις καθαρίσει μετά τη τελευταία του κριτική, τώρα θα είναι κόλαφος!!!)

gsus said...

Ρε στο ραδιόφωνο όταν βάζει διαφημίσεις πατάω να παίξει το cd.
Ωραίο είναι ρε πρόβατο.
Αλλά στην άλλη άκρη της γραμμής είναι γιαγιάκα ή παπούκας;
Δυσκολεύτηκα να γράψω αυτό το ποστ.
Okay..

ArisDavarakis said...

Το ραδιοφωνικό της automultifin μια χαρά χαράδρα είναι, οτι πρέπει δηλαδή / λιγάκι πιό σιγά να μιλούσε ο τύπος να τον προλάβαινα κι΄εγω η γριά με το αλτσχάϊμερ θα το προτιμούσα / αλλά ξέρω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤARGET GROUP, όλο αυτό μου λένε για να με ταπεινώσουν και να με εξευτελίσουν και να με βγάλουν εκτός αγοράς, λές κι΄εγω δεν είμαι άνθρωπος επειδή έγινα, 53, δεν έχω γνώμη. Ααααααααααχ! Τέλος πάντων. Οσο για το άλλο, συγγνώμη αλλά είναι χάλια. Τι είναι αυτή η καρδιά στο διάστημα και αυτά τα ΜΙΚΡΟΣΠΟΠΙΚΑ γραμματάκια "αλλά ξέρεις πού θα την ακούσεις"; Και γενικά όλο το concept αλλ΄αντ΄άλλων. (Ζηλεύωζηλεύωζηλεύωζηλεύω!)
Αλλά σ΄αγαπώ Πρόβατέ μου και σ΄έχω επιθυμήσει και αν με κάνεις λίγο περισσότερο παρέα μπορεί ν΄αλλάξω γνώμη και για τό Love Radio.

sikia said...

Πολύ ωραίο προβατούκο μου, μπράβο! Το μόνο ερώτημα είναι αν ο ηθοποιός που κάνει τον παππού ή την γιαγιά επίτηδες δείχνει ότι απλά αλλιώνει τη φωνή του ή πήγαινε για ρεαλισμό και απλά δε του βγήκε! Και λέει λιγουλάκι γρήγορα το URL και είναι δύσκολο να το συγκρατήσει κανείς. Αλλά φαίνεται καθαρά ότι πίσω από αυτό κρύβεται το μπριο και η ευφύϊα ενός σέξυ προβάτου!

Anonymous said...

Μου αρέσει πολύ και σαν accaou που είμαι θα πω ότι έχει και insight.
BRAVO!

Anonymous said...

το ραδιοφωνικό είναι πολύ καλό και πολύ αμεσο.
το λάβ ρεηντιο ομολογάωμεταφόβουκαρδιάςότιδεμεενθουσίασε-ούτε το κατάλαβα.

un certain plume said...

Έκτακτο, ειδικά το αρχικό "ναιιιιι;".

Anonymous said...

Kala eksigeis tin idea me to "mipws...."
eisai kai creative director tststs.

repeatable said...

Το πρώτο το εχω ακούσει ήδη στο ραδιοφώνο και το πρώτο που μού 'χε έρθει στο μυαλό ήταν: "ποιος πούστης το σκέφτηκε;". Μου άρεσε πάρα πολύ. Όποιος κάθεται και ψάχνει αν ήταν γιαγιά ή παπούς, κατ' εμέ, χάνει την ουσία. Επίσης, ανεξαρτήτως που δε συγκράτησα το όνομα του σάιτ, δε το βρίσκω αποτυχία. Θέλω δε θέλω, θα την ακούσω άλλες 5-6 φορές στο ραδιόφωνο, και θα τη συγρατήσω.
Το δεύτερο δε μου άρεσε. Σαν ιδέα ίσως είναι καλή, αλλά βρίσκω πολύ φτωχά τα γραφικά και γενικότερα την εφαρμογή και την παράσταστη της αρχικής ιδέας.
Αλήθεια, γίναμε και Beta-Tester τώρα;

Provato said...

μαρφίν είσαι πονηρούλης... πονηρούλης πονηρούλης, αλλά θα μπορούσες να είσαι και χειρότερος! μπεεεε :-)))

αθήναιε μπεεεευχαριστώ. χαίρομαι που σου αρέσει. xxxx

advy δεν είσαι αρνητικός καθόλου. έχεις δίκιο σχετικά με το pack shot, ότι δεν ακούγεται αρκετά καθαρά το όνομα, αλλά νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το ίδιο το όνομα. Πάντως στην διαδικασία παραγωγής προσέξαμε πολύ να διαλέξουμε την πιο ξεκάθαρη εκδοχή! μπεεεεε

coperty Μπεεεε. Μπεεεευχαριστώ!
:-))

gsus φτηνά την γλύτωσα από την αυστηρότητά σου. είμαι πολύ υπερήφανος που είπες "ωραίο είναι". Πάρα πολύ υπερήφανος! μπεεεε (γιατί δυσκολέυτηκες να γράψεις αυτό το ποστ; τι δεν καταλαβαίνω;...μπεεεε φίλε :-) )


αγαπημένε μου ProsopιΆρη στοχουργιΆρη! ... μα γιατί το λες χάλια αυτό με την καρδιά; έχει το νόημα ότι "ο έρωτας είναι αναπάντεχος - δεν ξέρει από που θα σου έρθει. Ξέρεις όμως ότι θα τον ακούσεις στον Love Radio..." χμ χμ χμ... στο λέω γιατί μπορεί να μην πήγε το μυαλό σου, όχι, δεν σε θεωρώ χαζοβιόλη! μπεεεε :-))))
[και μην λες ότι έχεις Αλτζχάιμερ,θα γίνει τση πουτάνας!!!]. ...κι εγώ σε έχω πεθυμήσει. τι αγάπη και αυτή... αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα την ξεμπερδέψουμε!

Provato said...

sikia η γνώμη σου δεν πιάνεται γιατί ήμασταν καυτοί εραστές και παράτο ότι με κεράτωνες κατ' επανάληψη με αποτέλεσμα να σε χωρίσω, ακόμα με στηρίζεις και είσαι στο πλάι μου σε ό,τι! (σχετικά με τις παρατηρήσεις περί φωνής - αντιμετωπίσαμε το θέμα να βγει έτσι όπως το άκουσες, λίγο σαν καρικατούρα δηλαδή ή ρεαλιστικό και διαλέξαμε το πρώτο για να είναι λίγο πιο αστείο στο αυτί! μπεεεε καυτό sexy κορμί).

ανώνυμε Μπεεεευχαριστώ - τι πολύτιμο το κοπλιμάν που έρχεται από accaou!!! :-))

vina μπεεεευχαριστώ. για δες λίγο πιο πάνω την εξήγηση για το Love μήπως και ξάφνου make sense! Μπεεεεε :-))

un certain όλο με το βαμβάκι με σφάζεις! αχ κλαψ λύγμ! :-P

ανώνυμε δεν ήξευρα πως είναι απαγορευμένη λέξη το μήπως. Μήπως έπρεπε να με ενημερώσεις. Μήπως μήπως μήπως; εεεε; Μπεεεε;

repeatable μπεεεε! ... ναι γίναμε λίγο beta tester - αλλά αφού η δουλειά έχει βγει στον αέρα - αλλιώς δεν επιτρέπεται! μπεεεευχαριστώ! :-))

Anonymous said...

Καλή είναι. Η φωνή του ηθοποιού που παίρνει για την αγγελία, είναι από τις αγαπημένες μου. Δεν χορταίνω να τον ακούω κάθε φορά που τον πετυχαίνω στο ράδιο. και φυσικά κάθε φορά δεν θυμάμαι το όνομά του..

epipedos said...

Δεν με έπεισε... παππούς που προσπάθησε να πουλήσει αυτοκινητο μέσω ιστοσελίδας? Παράξενο!
To concept των μη ανανεωμένων ιστοσελίδων μου άρεσε.

Anonymous said...

εγώ άλλο πάλι θέλω να τονίσω. και σας παρακαλώ να με προσέξετε, η έκφραση "όταν πήραμε τους Ολυμπιακούς" δεν μου αρέσει καθόλου, πρώτον δίοτι είμαι ακόμη μέλος της μικρής έως ελλάχιστης μειοψηφίας που θεωρεί ότι δεν έπρεπε να τους πάρουμε πόσο μάλλον να τους διεκδικήσουμε και από την άλλη δεν κατάλαβα? από πότε αποτελεί σημαντική ημερομηνία "το πότε πήραμε τους Ολυμπιακούς"? αλλά βεβαια κύριε πρόβατο αν περιμένατε σοβαρη κριτική θα έπρεπε να περιμένετε μέχρι να "πάρουμε ξάνά τους Ολυμπιακούς" τρέχα γύρευε πότε δηλαδή

Provato said...

giorgio Μπεεεευχαριστώ! ο ηθοποιός που παίρνει για την αγγελία είναι ο Γεράσιμος Γενατάς. Πολύ καλός, πολύ γνωστός και πολύ τέλειος!


μπεεε

epipede νομίζω ότι αυτό ήταν περιφερειακό σαν νόημα... το θέμα δηλαδή του παππού που έβαλε αγγελία σε εφημερίδα... το παλιό ήταν το βασικό θέμα... thanx μπεεεε :-))

ανώνυμε οι Ολυμπιακοί αναφέρθηκαν απλά σαν σημείο που όλοι θυμόμαστε χρονικά πότε έγιναν. δεν υπονόήθηε ούτε έγκριση ούτε απόριψη της υποψηφιότητάς μας. Απλά επειδή λίγο πολύ όλοι θυμόμαστε ότι τους πήραμε πολύ παλιά, πριν πολλά χρόνια, για αυτό και το έβαλα. Αυτά και μπεεεευχαριστώ!