Tuesday, April 10, 2007

Αυτό το Πάσχα ήταν γεμάτο εκπλήξεις - 2



Έπαιζε στο αγαπημένο Saved By the Bell...

μετά πρωταγωνίστησε στην πιο αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών (αυτό το 20λεπτο) το ShowGirls

και αν αυτή η ταινία ήταν η "ταφόπλακα" κάθε ελπίδας της να κάνει μεγάλη καριέρα... το καλό το παλληκάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι...
H Elizabeth Berkley, όπως διάβασα στο αγαπημένο μου περιοδικό το People, έχει ιδρύσει ένα workshop, το Ask-Elizabeth που έχει σαν στόχο να ενισχύσει την αυτοεκτίμηση των κοριτσιών ηλικίας από 10 μέχρι 16. Αμερικανιές, τα ξέρεις...
εδώ είναι το site του workshop - είναι ΜΟ ΝΑ ΔΙ ΚΟ! θα χάσεις αν δεν μπεις να το δεις.
[επιπλέον trivial info σχετικά με την Elizabeh: είναι παντρεμένη με τον ανηψιό του Ralph Lauren ο οποίος της έραψε ένα φοβερό νυφικό όταν παντρέυτηκε.
επιπλέον trivial info 2: ένας πρώην γκόμενος της είχε κάνει μήνυση στον Leonardo Di Caprio ισχυριζόμενος ότι αυτός (ο Leonardo) είχε βάλει τους σωματοφύλακές του να τον δείρουν για να του φάει την γκόμενα, την Elizabeth. Η μήνυση απερρίφθη από το δικαστήριο ως αβάσιμη...]

6 comments:

Anonymous said...

Αγαπητέ,
αν και πολλάκις με έχεις εκπλήξει με τις ιδέες σου (θετικά) ομολογώ ότι αδυνατώ να σε κατανοήσω σήμερα. Είναι δυνατόν η πιο "αγαπημένη σου ταινία όλων των εποχών" (έστω και αυτό το 20λεπτο) να είναι το ShowGirls?

Γιατί; Μήπως είναι το aftershock του Πάσχα, η χαρά της Ανάστασης, η επιστροφή στην καθημερινότητα,τ' άπαρτα ψηλά βουνά, κάτι επικολυρικό τελος πάντων, που σε κάνει να έχεις τέτοιες απόψεις; Αν πάντως, εμμένεις στην εκτίμησή σου, πάρε θέση και εξηγήσου τώρα!
Μα το Showgirls, of all the movies?
Πέρασε το 20λεπτο ή ακόμα;

Provato said...

βρε Ν φυσικά και εμμένω στην εκτίμησή μου! το showgirls είναι η αγαπημένη μου ταινία ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΟΛΩΝ ΟΛΩΝ ΟΛΩΝ ΟΛΩΝ.

πιστεύω ότι έχει μία εσωτερικότητα, και αποτυπώνει τον πλούτο του ανθρώπου που αγωνίζεται να καταξιωθεί με μοναδικά επιτυχημένο και ακριβή τρόπο!


μπεεεεε μπεεεε μπεεεεε :-))

Anonymous said...

Geia sou mikro provato!!!
Xronia polla kai kala kai tou xronou!!!!!
Ti oraio site einai afto???? ok, me pianei panta otan vlepo roz kai imerologiakia kai paidika stilo kai tetoia kouklistika alla enthousiastika!!!!
Esy ti kaneis??? Mou'leipses!!

Provato said...

γειά σου Faidra!!! Χρόνια πολλά και καλά! μπεεεεελπίζω να πέρασες όμορφα το Πάσχα! :-))

εγώ είμαι καλά, ξεκούραστος από τις μίνι διακοπές και καλοδιάθετος!

μπεεεε xxxx

(και μένα μου άρεσε το site της Elizabeth... χιχιχι χεχεχε χοχοχο)

Anonymous said...

ax oraia itane, koimithika, ksekourastika kai genika perasa kala! polys kosmos omos, paaara polys!!
tou xronou mikroteri parea sigoura!
poly xairomai pou exeis kefia!! grafe grafe!!!

One Big DJ said...

Αγαπητέ πρόβατε καλησπερίζω!Το site της Elizabeth με έκανε να ψαξω την εταιρεία που το εφτιαξε καθώς στη δουλειά μου έχω κι εγώ παρόμοια αισθητική (κομμένα χαρτιά σχέδια με μολύβι κτλ..ψάξε τις δουλειές και τα site που εχουν κάνει.Θα λατρέψεις!!Κάπου κάτω στο site είναι και το link..Χαιρετώ