Thursday, April 12, 2007

Η δίκη του αιώνα... καυτές εξελίξεις.

ο δικηγόρος μου ο Harry Hamlin
μου έστειλε σήμερα δέμα απο την Αμερική, από τα κεντρικά του δικηγορικού του γραφείου όπου πια είναι ιδιοκτήτης, με επιπλεόν κασέτες που αποδεικνύουν ότι την εποχή που είμασταν ζευγάρι με τον Sikia αυτός πηδιόταν με όλον τον κόσμο.

Όπως θυμάσαι με τον Sikia έχουμε μπλέξει σε μεγάλη δικαστική διαμάχη διότι αποφάσισε να μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή είπα ότι με κατακεράτωνε.

Από τις άπειρες κασέτες σήμερα απομαγνητο φόνισσα μία μόνο, την πιο ανώδυνη, την οποία παραθέτω χωρίς σχόλια. Αφήνω να μιλήσουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου.

Ακούγεται ήχος κουδουνιού πόρτας (το κουδούνι μας στο σπιτικό μας). Ακούγεται ήχος ανοίγματος πόρτας και στην συνέχεια ο εξής διάλογος:

Sikia: Ορίστε...

Άντρας επισκέπτης: ...γειά σας..

Sikia: καλημέρα...

Άντρας: ...αναρωτιό μουνα αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε. Είμαι από την εθνική ομάδα polo του Καναδά, λέγομαι Tim. Το πούλμαν που μας μεταφέρει στο τοπικό κολυμβητήριο για να παίξουμε φιλικό αγώνα με την ομάδα polo Σοβιετικής Ένωσης έκαψε φλάτζες και αναρωτιό μουνα αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνό σας για να ειδοποιήσουμε την εξπρές σέρβισ...

(ακούγεται ήχος που κάνει ο Sikia ενώ σταυροκοπιέται, ενώ ταυτόχρονα λέει μέσα από το δόντια του... Παναγία μου, δεν είναι δυνατόν να έχω τέτοια τύχη. Μετά ακούγεται ήχος ξεροκαταπιώματος...)

Sikia: πολύ ευχαρίστως να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο μου. Αλλά... υπάρχει ένας όρος... να έρθουν και οι υπόλοιποι παίχτες την ομάδας για να μπορέσω να σας δείξω τις βασικές αρχές της ελληνικής παραδοσιακής φιλοξενίας...

Tim: Πολύ ευχαρίστως. Πάω μία στιγμή να τους φωνάξω...

(ακούγεται ήχος ανθρώπου που φεύγει - μετά ακούγεται ήχος άνθρώπου που αλλάζει ρούχα και φοράει σέξυ αποκαλυπτικό νεγκλιζέ...)

Μετά από λίγη ώρα ακούμε πάλι κουδούνι.Στην συνέχεια ακούγεται ήχος από καμμιά 20αριά παληκάρια με μεσήλικα σέκση προπονητή που περπατάνε με πονηρές προθέσεις μέσα στο ΣΑΛΟΝΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ αγοράστηκε...

Μετά ακολουθεί ένα μπαράζ από ήχους καυτού ομαδικού sex... και κάποια στιγμή ο Sikia λέει κάτι του τύπου (που δεν διακρίνεται πολύ καθαρά όμως...): ααααααχ το να πηγαίνω με 23 παλληκάρια και έναν σέκση προπονητή είναι σχεδόν τόσο τέλειο όσο να κάνω sex με τον προβατούκο μου που έχει 40 πόντους τσουτσούνι, και είναι ανεξάντλητος, όταν είναι κουρασμένος.

εεεεε , σε αυτό το σημείο σταμάτησα την απομαγνητοφώνιση. είναι φριχτό να ακούς το άνθρωπο με τον οποίο έκανες τόσα όνειρα να τα γκρεμίζει επειδή ΠΗΔΙΟΤΑΝΕ με την εθνική ομάδα polo του Καναδά!

φυσικά δεν χρειάζεται να επαναλάβω ποιος θα κερδίσει την δίκη αυτή. όσο και να προσπαθείς παλιά μου αγάπη με ψέματα και ψεύδη να πάρεις ανθρώπους στο πλευρό σου, δε θα καταφέρεις τίποτα. Γιατί ΕΓΩ έχω την αλήθεια στο πλευρό μου. και τον χάρη χάμλην.

4 comments:

BLUEPRINTS said...

παιδιά σιγότερα με τις αποκαλύψεις, δεν προλαβαίνω να αφομοιώσω τις πληροφορίες...
επίσης αγαπητέ προβατούκο πως είναι ο ήχος του "φοράω σέκση αποκαλυπτικό νεκλιζέ";

sikia said...

Θλίβομαι για τα ψέματα σου, καημένε ζικγολό! Το επιτελείο των δικηγόρων μου ετοιμάζεται για την αντεπίθεση. Μόνταρες και παραποίησες τη συνάντηση μου με την ομάδα πόλο στους οποίους δίδασκα Ελληνικά, και το μετέτρεψες σε κάτι πρόστυχο. Αλλά βέβαια, το μυαλό του ζιγκολό.....
Θλίβομαι....

ο δείμος του πολίτη said...

Ρε παιδιά, δε μονοιάζετε λέω εγώ; Καλός ο πούτσος, δε λέω, αλλά δε θέλετε και καμία αγκαλιά;

Provato said...

αγαπημένε blue λυπάμαι αλλά επειδή έχεις δηλώσει την υποστήριξη σου στε μεγάλο αντίπαλό μου αρνούμαι να σου δώσω την παραμικρή πληροφορία και να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση....


sikia Πως τολμάς να εμφανίζεσαι μπροστά στα σχόλια μου; δεν έχεις ιερό και όσιο.... σπίλωσες την οικογένειά μας και τώρα θέλεις να σπιλώσεις περισσότερο. εγώ να δεις πως θλίβομαι.... κλαψ λυγμ!

δείμο να τα βρω με τον sikia; ΠΟΤΕ ΠΟΤΈ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ! (και ναι σωστά τα λες, και ο πούτσος και η αγκαλιά κια ο κώλος και όλα καλά είναι... αν είναι αληθινά...) μπεεεε φίλε μου! :-))