Sunday, July 08, 2007

Ο άντρας με το κόκκινο jockey καπέλο

που σήμερα στις 7 θα είναι έξω από την Βουλή θα είμαι εγώ. άμα θες έλα να μου πεις ένα γειά. ελπίζω να μαζευτούμε πολλοί.

10 comments:

Anonymous said...

Πραγματικά, αν οι 100 σελίδες της Διοίκησης Επιχειρήσεων δε με περίμεναν, βουνό να το ανέβω, σήμερα, σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να έρθω. Ποτέ δε πάω σε διαδηλώσεις, πορείες ή οποιουδήποτε είδους συγκεντρώσεις, κυρίως λόγω βαρεμάρας και ψιλο-απέχθειας προς την πολιτικοποίηση....Όμως μιας και αυτή είναι από της λίγες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που δεν κινητοποιούνται ή και χρηματοδοτούνται από κάποιο κόμμα, αλλά είναι απλή έκφραση της αγανάκτησης και της απελπισίας του κόσμου, θα την τιμούσα με τη συμμετοχή μου :P α, και με το καπελάκι, με τόσο κόσμο που αναμένεται να έχει, αμφιβάλλω αν θα μπορέσει κάποιος να σε εντοπίσει... λολ...Καλά να περάσετε!

Anonymous said...

Νομιζω πως μετα την ανακοινωση για το καπελακι,θα υπαρχουν πολλοι με ιδιο,γιατι ολοι θα θελαν να τους νομιζουν 'το προβατο'.Και ναι! ειναι κομπλιμεντο :-))))

Anonymous said...

Σε έψαξα, αλλά που να σε βρω :ο(((

Anonymous said...

μού τη δίνεις πρόβατε, μού τη δίνεις απίθανα! δε σε βρήκα στη διαδήλωση και σε ψάχνω τόσο καιρό - στο γυμναστήριο όποιον όμορφο στιλάτο βλέπω σκέφτομαι 'αυτός θα ναι, άντε διαίσθησή μου χτύπα μου τα καμπανάκια' και μια φορά το έκανε η ταλαίπωρη, αλλά ντράπηκα να πάω να ρωτήσω τον εκλεκτό εαν είναι εσύ
Βίνα

Anonymous said...

Αυτό έπρεπε να το είχες ανακοινώσει Παρακευή πρωΐ.Που να το δούμε εμείς που έχουμε πισί μόνο στη δουλειά;

ο δείμος του πολίτη said...

Μπα είμαι μακριά... Από Σεπτέμβρη άμα είναι.

Grimdal said...

Ανταπόκριση από το γεγονός θα ανεβάσετε κύριε Πρόβατε; Αναμένουμε!

Provato said...

bill εγώ επιμένω - έπρεπε να έρθεις! θα με πετύχαινες σίγουρα! :-)) Μπεεεε

ανώνυμε 1: ήμουν ο μόνος με κόκκινο καπελάκι. χεχεχε. το τσέκαρα. ...έχασες λοιπόν που δεν ήρθες! μπεεεε :-)))


ανώνυμε 2 don't quit your day job to become a detective! χεχεχε! :-)

Βίνα προς ενημέρωσή σου: αν με ψάχνεις στο πρόσωπο ενός όμορφου στυλάτου.... λυπάμαι έχασες. ποτέ δεν θα με βρεις! μπεεεε σου λέω μπεεε! :-)))

τανίλα μπεεεε. υπάρχουν και τα κινητά και οι φίλοι (βλέπε billzouk). χμ χμ χμ!

δείμο Μην πολυαργήσεις όμως!

grimdal βαριέμαι ρε φίλε να κάνω ανταπόκριση - αλλά δεν νομίζω ότι θα έλεγα κάτι διαφορετικό από ότι λένε όλοι. μπεεεε :-)

Cookie Basher said...

Αχ ρε μπε :)

Anonymous said...

Ποιός είναι αυτός;;;;;
:-P