Tuesday, July 10, 2007

ΑΙΣΧΟΣ. Μεχρι και με τον μπαμπά μου με απάτησε ο αχρείος ο Sikia!

Σήμερα μου συνέβη το πιο φρικτό - ο δικηγόρος μου ο Harry Hamlin μου έστειλε μία κασέτα που ξετρύπωσε στην οποία αποδυκνείεται ότι ο φρικτός sikia που με κεράτωνε ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ όσο καιρό τα είχαμε, είχε φτάσει μέχρι του σημείου να κοιμηθεί μέχρι ...

...


...


...


...

και με τον πατέρα μου

...


....


...


....


....τον Τωμ Χάνγκζ!



Πριν όμως παραθέσω το περιεχόμενο της κασέτας που μου έστειλε ο Harry Hamlin ο δικηγόρος μου, λίγη προ-ιστορία σχετικά με το πως έγινε και είμαι παιδί του Τωμ Χάνγκζ.

Εκείνο το καλοκαίρι του 1972 ο Τωμ είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Ήταν ιγκογκνίτω - στην Σαντορίνη συνάντησε μία Αμερικανίδα την οποία δεν αναγνώρισε. Η Αμερικανίδα ήταν... ποια άλλη από την Sarah Jessica Parker η οποία και εκείνη είχε έρθει ινγκογνήτω.

Οι δυό τους γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν. Έκαναν sex. Όταν η Sarah έμεινε έγκυος σε μένα, ο Τωμ πανικοβλήθηκε. Αποτέλεσμα να χωρίσουν. Η Sarah έμεινε Ελλάδα μέχρι να γεννήσει το παιδί - τον γιωρς τρούλη - και όταν γεννήθηκε με έδωσε στην Μαργιάνα Βραδινογιάννη για να με μεγαλώσει.

Η Μαργιάνα με μεγάλωσε. Όλα καλά και όλα ωραία.

Μετά έπαθα ένα ατύχημα και τυφλώθηκα. Οι γιατροί είπαν στην θετή μου μητέρα ότι για να μπορέσω να ξαναδώ, θα πρέπει να περάσω ένα δυνατό συναισθηματικό σωκ. Οπότε εκείνη διοργάνωσε μία μεγάλη φιλανθρωπική βραδγιά στο Ηρώδειο όπου είχε καλέσει την Sarah Jessica Parker και τον Τωμ Χανγκζ. Στο γεμάτο θέατρο οι δύο super stars ανακοίνωσαν ότι είναι οι γονείς μου. Εγώ από το σωκ κατάφερα να ξαναδώ, ενώ ταυτόχρονα μπόρεσα και να περπατήσω (πηγαίνοντας στο θέατρο με είχε χτυπήσει νταλίκα με lego).

Θέλοντας να γλεντήσω ότι επιτέλους βλέπω βλέπω βλέπω αρχισα να τρέχω χαρωπά στην σκηνή του Ηρωδείου, τραγουδώντας το world in my Eyes των Depeche Mode.

Από την χαρά τρώω μία τρελή σούπα και πέφτω κουτρουβάλα τρελή από την σκηνή του Ηρωδείου στις κερκίδες των επισήμων στις οποίες κάθεται.... ποιος άλλος ο κατοπινός καυτός εραστής μου ο Sikia.

Με το που με είδε και τον είδα, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Εκεί μπροστά στoυς επίσημους αρχίσαμα να make out να γλωσσωφιλιόμαστε και τα λοιπά και τα λοιπά. Μετά τα φτιάξαμε (με αποτέλεσμα η Μαργιάνα να με αποκληρώσει και να κάνει τώρα ότι δεν με ξέρει) και μετά αυτός ο αχρείος που τόν είχα στα ώπα ώπα άρχισε το κέρατο.

Σήμερα λοιπόν ο Harry Hamlin μου έστειλε μία κασέτα (η οποία βεβαίως θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του συκιά στην δίκη που θα αποφασιστεί αν έκανα "συκοφαντική δυσφίμηση" όταν έλεγα πως με απατούσεω ή αν ήμουν πέρα για πέρα αληθινός) όπου είναι καταγεγραμένος ο βιασμός του πατέρα μου Τωμ Χανγκζ από τον Sikia.

Ο πατέρας μου είχε έρθει σπίτι για να μου φέρει λαμπάδα για το Πάσχα - και ο παλιοSikia ντύθηκε με το sexy νεγκληζέ του και την έπεσε στον πατέρα μου ο οποίος άντρας είναι, πως να αντισταθεί στα θέλγητρα του βρωμοsikia!

Μάλιστα το πιο αηδιαστικό είναι πως κατά την διάρκεια του sex που έκαναν χρησιμοποίησαν και την λαμπάδα μουμουμουμουμουμουΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥ! (...την οποία εγώ λίγες μέρες μετά μη ξέροντας σε τι αμαρτωλές στάσεις είχε χρησιμοποιηθεί είχα στην εκκλησγιά μαζί μου). how disguisting is that!

αγαπημένε αανγνώστη. ΤΩΡΑ αμέσως εκδήλωσε την συμπαράστασή σου σε μένα. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!

αν όλα αυτά που διαβάζεις σου φαίνονται κουλά και παράλογα, πάτα εδώ για λεπτομέρειες

14 comments:

APSOY said...

!!!
Εσύ είσαι εκείνο το παλλικαράκι που είχα δει στο Ηρώδειο να τρέχει και να σαβουρώνεται με φόρα-με φόρα στις θέσεις των επισήμων και μετά όλο το κοινό πιαστήκαμε χέρι-χέρι και σου σιγοτραγουδήσαμε το "Θα κεντήσω πάνω στου αλόγου σου τη σέλα, με διαμαντόπετρες σωρό..." και εσύ άρχισες να γλωσσοφιλιέσαι και να μέικ άουτ με κάποιον τύπο, και όλοι μαζί αρχίσαμε να χειροκροτάμε (πρώτος το ξεκίνησα εγώ, αργά και μεθοδικά) και η Μαργιάννα σηκώθηκε και έφυγε και την ακολούθησα και μου είπε όλη την αλήθεια για σένα - τη ζωή σου και τα παθήματα σου, και της είπα "πω, τον καημένο" και μου είπε "όχι θα τον εκδικηθώ" και νόμιζα πως την απέτρεψα, και σχεδόν το πίστεψα, αφού με πήγε σε ένα κατάστημα με πασχαλινά είδη και μου είπε "διάλεξε μια λαμπάδα" και είπα "αυτή είναι ωραία" και χαμογέλασε (σαν το παιδί) και δεν ήξερα πως είχε άλλα σχέδια στο μυαλό της και έγραψε και μια κάρτα που ξεκινούσε κάπως έτσι:"Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα, σου στέλνω αυτή την κάρτα με μια επιταγή για να..." και μετά δεν είδα καλά αφού έβαλε το ραδιόφωνο πάλι Αλίκη Βουγιουκλάκη και συγκινήθηκα...

Αλλά αν μπορώ να βοηθήσω, είμαι διατεθειμένος να καταθέσω στο δικαστήριο!!!
Ναι!Θα είμαι ο αφανής ήρωας που τελευταία στιγμή θα μπουκάρει μέσα με πατερίτσες και θα πει με βροντερή φωνή και τσαλαπατημένη αξιοπρέπεια: "Σταματήστε... είναι αθώος... Θα σας πω εγώ τι συνέβει!!!"

συγκινήθηκα λίγο...
δεν ξέρω τι άλλο να πω!(είπα και λίγα άλλωστε...)!

sikia said...

Έχω φρίξει από τη χυδαία συκοφαντική επίθεση. Αφού η φίλη μου η Τούλα η Κουλουμπή ήρθε για τσάι και αμέσως κατάλαβε την ταραχή μου. Αν θες να ξέρεις, ποταπέ εραστή, ο Τομ με βίασε! Εγώ του αντιστάθηκα αλλά εκείνος ήταν αδίστακτος, τον ικέτεψα να μη ασελγήσει στο θεϊκό μου κορμί και εκείνος μου είπε "Life is like a box of chocolates, you never know which one you are going to get". Όσο για τη λαμπάδα, ήταν Μπιμπι μπο και Τζον Τζον, δε νομίζω ότι θα ήτο πρέπον να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Σε μισώ!!!

Provato said...

δεν ντρέπσαι λίγο; δεν ντρέπσαι λίγο; εμφανίζεσαι εδώ και λες ότι ο πατέρας μου σε βίασε! ...έπεσες στην παγίδα μου ποταπό σκουλήκι. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟ ΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ που τολμάς και λες αυτά για τον πατέρα μου. ...ευτυχώς που ήρθε η φίλη μου ο Δήμητρα Γκουντούνα και θα με παρηγορήσει!

σε μισώ κι εγώ. και σε θέλω!

Anonymous said...

Ε οχι! συγκλονιστικο τουλαχιστον αυτο που διαβασα

Urfurslaag said...

Φτάνει πιά με τη Συκιά! Πάνω που πάει να αγιάσει την συκο φαντείς εκ νέου! Διαβολικά σατανικό πρόβατο... Η Συκιά έχει την αμέριστη συμπαράσταση μας! Και μάλιστα τώρα που η Συκιά μας ετοιμάζεται για σταδιοδρομία Σταρ της Γιουροβίζιον.

Anonymous said...

Κατ' αρχήν αγαπητέ πρόβατε, σ' ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τον Συκιά, μιας και στο μπλογκ του δεν μπορώ να αφήσω μήνυμα, δεν του αρέσουν οι ανώνυμοι. Παρ' όλα αυτά θέλω να του εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου για τα βάσανά του. Κατ' αρχήν ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να φανταστώ να κάνεις σεξ με τον Τομ (γιακ, γιακ, μπλιαχ, γιακ, μπλιαχ, ζζζζζ), ο οποίος είμαι σίγουρη δεν βγάζει και τις κάλτσες του στη διάρκεια της συνουσίας (θεός να την κάνει...) Ανιγουέι και μονο γι' αυτό ο φίλτατος Σικιά θα πρέπει να λάβει αποζημίωση. Γι' αυτό μετά έβγαλε τα απωθημένα του και πήδαγε ό,τι κινείτο. Ο Σίγκμουντ θα'κανε πάρτι με την περίπτωσή του (άκου σεξ με τον Χανγκς, ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω).
Όσο για σένα, λατρεμένε μου, τώρα κατανοώ πόσο σκληρή στάθηκε η ζωή μαζί σου. Να σε μεγαλώνει η Μαργιάννα και να μην ξέρεις από το πολύ μπότοξ, τράβηγμα, σιλικόνη και λίφτινγκ, αν γελά ή αν κλαίει, αν είναι στεναχωρημένη, αν σε μαλώνει ή αν σου εκφράζει τη συμπάθειά της. Τι δράμα και αυτό!!!!! Μικρό μου, νομίζω ότι ήρθε η ώρα to kiss and make up με τον Συκιά. Είστε και τα δύο βασανισμένα παιδγιά του λαού.

BLUEPRINTS said...

όχι, όχι, αυτό αρνούμαι να το πιστέψω , ένας από τους δυό σας έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια (ή κι οι δυό σας;)

Anonymous said...

Διάβασα όλο το χρονικό... ίντριγκα, ίντριγκα.... Ποια δυναστεία, καλημέρα ζωή και μαλακίες... Μπεεεε vs. Σικιά forevaaaaaaaa....

Neverlandean said...

Ααααααα, και τι θα κερδίσουμε εμείς από την υποστήριξη; Να μας πει ο καθείς τι δίνει.

Τι self-centered bitch που είμαι!

Aphrodite said...

Μη στεναχωριέσαι βρε κουτό σέξυ κολυμβητικό αγόρι με το κόκκινο baseball hat στο ένα κεφάλι και το αντίστοιχο bat στο άλλο (πωπω, πώς τα λέω?!), είμαι κι εγώ εδώ και θα σε υποστηρίξω με τη γλυκειά φωνούλα μου!
:))))))

+επροστάτευσον+


ΥΓ- άλλά στα teletubbies δε φωνάζουμε μωρέεεεε, είναι τόσο γλυκά! Αν τα βρίσκατε καλύτερα με λίγο άγριο σεξ? Μετά από μέγκα-τσακωμούς, είναι ό,τι πρέπει! (Λέω εγώ τώρα...)

Anonymous said...

Βρε μαλάκα (με την καλή έννοια) που τα βρίσκεις και τα γράφεις, και εσύ και ο άλλος (sikia)!!! Έχει λυθεί το αφάλι μου (sic) από τα γέλια :-))))

g for george said...

Είναι πραγματικά απαράδεκτο να πρέπει να τσακωθώ με έναν πολύ καλό μου φίλο σε αυτό εδώ το μπλογκ...

Διότι ο καλός μου ο Apsoy καλά θα κάνει να θυμηθεί όλη την ιστορία και πως όταν, αγαπητό Πρόβατο, είδε τον πατέρα σου Τομ, εκτός του ότι γύρισε και μου είπε, "ρε τι μανάρι είναι αυτό", μετά πήγε και το είπε στον Συκιά. Μέχρι εκείνη την στιγμή ο Συκιά δεν είχε ΚΑΝ τέτοιες ιδέες κατά νου, έως ότου του τις έβαλε στο αθώο μυαλό του ο -παρόλα αυτά- πολύ καλός μου φίλος Apsoy... και του είπε επίσης, "καλά, χαζός είσαι και δεν θα του την πέσεις;" και είμαι αναγκασμένος να φανερώσω την αλήθεια διότι είναι κρίμα δύο παιδιά που αγαπιούνται ακόμα να είναι μαλωμένα... Kiss and make up, βρε. Τώρα!

Συγχώρα με Apsoy για την αποκάλυψη...... I had to....

APSOY said...

Ααααααααααααααααα!!! (σοκαρίστηκα!)
Ε, όχι...
Είμαι αθώος κύριοι ένορκοι!
Α-θ-ώ-ο-ς!

Ο George αντιθέτως, ήταν ο πωλητής των πασχαλινών ειδών και -δεν ήθελα να το πω, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή-, ήταν αυτός που έδωσε στη Μαργιάννα τα στοιχεία αποστολής της λαμπάδας!

Λυπάμαι George, αλλά η αλήθεια θα φανερωθεί!

(σιγά μην δεν απαντούσα :Ρ)

g for george said...

Ας μην αρχίσουμε κι εμείς με τους δικηγόρους, κτλ...

Είναι και ξένο μπλογκ εδώ, προτείνω να τσακωθούμε μέσω μέηλ. Αν τολμάς, δηλαδή.