Thursday, August 02, 2007

Ένας ξανθός άγγελος, μία πολύ τρυφερή καθαρίστρια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ;

Η αλήθεια είναι ότι όταν έψαχνα άνθρωπο για να μου καθαρίζει το σπίτι είχα κατά νου κάτι τέτοιo:

...ένα χαρούμενο γκομενάκι, νόστιμο και τσουπωτό με ωραία δόντια που να λυγίζει την μέση, να μοιάζει με ξένο, και που όταν τα γκομενικά μου δεν πηγαίνουν καλά να μην έχει αντίρρηση να του ρίχνω και κάνα σεξάκι, με το αζημίωτο φυσικά...

αλλά τι να περιμένεις από μία χώρα σαν την Ελλάδα που δεν φροντίζει τον gay πολίτη; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ; ...δεν κατάφερα να βρω αυτό που πραγματικά ήθελα (και μετά σου λένε η ανεργία μαστίζει την νεολαία...) και έτσι συμβιβάστηκα με την κυρία Λίντα.

Σου έχω μιλήσει για αυτή στο παρελθόν - Τότε που την είχα κλειδώσει μέσα και ως συνήθως αυτό είχε αφορμή για άλλο ένα post σεντόνι βαρεμάρας και ενδοσκόπησης από αυτά που διαβάζω μετά από καιρό και λέω what the heck get a life sweety!

Ένηγουέη, σήμερα η κυρία Λίντα κατάφερε να με εκπλήξει πάρα πολύ ευχάριστα (or not...).

πήκτσουρ δήσ:

Η ώρα είναι 9 και μισή. Ο αγαπημένος σου προβατίσιους κοιμάται τον ύπνο του ξενυχτισμένου. Ξαφνικά, χτυπά το κάτω κουδούνι της πολυκατοικίας. Δεν περιμένω κανένα, αλλά σηκώνομαι να ανοίξω αφού υποθέτω ότι θα είναι κανένας ταχυδρόμος ή κάποιος που θέλει να αφήσει καινούργιο έντυπο της Πίτσας Χοληστερινόζα.

...και ξαναπέφτω για ύπνο που διαταράσεται από το κουδούνι της εξώπορτας του διαμερίσματος.

Καταλαβαίνω ότι είναι η κυρία Λίντα η οποία, προφανώς επειδή δεν την είχα πάρει να της πω να μην έρθει σήμερα το πρωί, ήρθε (αν και κανονικά δεν είναι η μέρα της και να σημειωθεί παρακαλώ).

Φοράω ένα t shirt, μην με δει πρωί πρωί με το sexy τριχωτό κοιλάκι φόρα παρτίδα, δεν είναι σωστό, και ετοιμάζομαι να ανοίξω!

Στην πόρτα, λίγο πριν ανοίξω, αισθάνομαι μία έντονη μυρωδιά αρώματος, που περνά κάτω από την εξώπορτα λες και ο Hondos έχει ανοίξει υποκατάστημα στο διάδρομο στον όροφό μου. Δεν δίνω σημασία, ανοίγω και βλέπω το εξής θέαμα:

Πρώτο πλάνο η κυρία Λίντα, με ένοχο ύφος και χαμόγελο καταφερτζή.

Δεύτερο πλάνο ξανθιά νεανίς, με μαλλί περμανάντ κομμωτηρίου, κάθε μπούκλα του οποίου παίζει τον ρόλο της σούστας σε εργαστήριο ελαττηρίων, φορεματάκι φλοράλ Λώρα Άσλεη μεν, μέχρι την αρχή του μπουτιού δε, γυαλιά μυωπίας που δίνουν τρελό αλούρ πχιότητας και κουλτούρας και πρόσωπο όμορφο όμορφο όμορφο γλυκό με συνεσταλμένη έκφραση και χαμόγελο.

Η ξανθιά νεανίς, η οποία είναι και η πηγή του αρώματος, δε λέει κουβέντα. Εγώ δεν λέω κουβέντα, έχω πάθει ένα ψιλοσόκ, γιατί όταν ξυπνάω απότομα και ξενυχτισμένος δεν είμαι και το καλύτερο θέαμα για μία νια και σκέφτομαι την εικόνα μου προς τους ξένους ανθρώπους.. Όσο για την κυρία Λίντα, το μόνο που βρίσκει απαραίτητο να μου πει είναι το εξής: "η ξαδέλφη μου είναι εδώ για διακοπές".

Χαμογελάω ευγενικά. Κοιτάζω γύρω το σπίτι και προσπαθώ να διακρίνω τι ακριβώς έχει που θα μπορούσε να το κάνει holiday destination. Δεν βλέπω τίποτα για να είμαι ειλικρινής, αλλά το ευγενικό χαμόγελο εκεί. Μπάζω κυρά Λίντα και ξαδέλφη μέσα, διευκρινίζω με την κυρία Λίντα τι έγινε και ήρθε αναπάντεχα (δίνω με τρόπο και σήμα να μην ξαναγίνει, γιατί φαντάσου όλο αυτό το σκηνικό να είχε εμπλουτισμό, για παράδειγμα, με τον παράγοντα "γυμνός ανθρωπάκος στο κρεβάτι, δίπλα στο sexy κοιλάκι...") και τότε.... τότε... τότε... τότε έρχομαι στα συγκαλά μου και καταλαβαίνω τι έχει συμβεί.

Η κυρία Λίντα φυσικά και θυμόταν ότι σήμερα δεν ήταν η μέρα της, αλλά έπρεπε να έρθει σήμερα γιατί.... πως αλλιώς θα μου έκανε προξενιό με την όμορφη ξαδέλφη της;

Κόπηκες; ναι κόπηκες. ...Η κυρία Λίντα έχει φέρει την ξαδέλφη για να μου κάνει προξενιό. Εξ ου και η κοπέλα έχει ντυθεί 9 παρά 10 το πρωί λες και θα πήγαινε σε Interview!

Συγκινούμαι. Για δύο λόγους. Καταρχήν για το ενδιαφέρον της κυρίας Λίντας. το οποίο αν το συνδυάσεις με το πόσο καλά καθαρίζει το σπίτι, αποδεικνύει πόσο πολύ πολύ πολύ τυχερός είμαι που την έχω.

Και κατά δεύτερον που η κυρία Λίντα με θεωρεί αρκετά προκομένο και λεβέντη και άντρα σωστό και υπέυθυνο ώστε να μου δώσει την ξαδέλφη της. θα έχω άδικο τώρα να σε βάλω να πέσεις και να παίρνεις ρησπέκτς; ...ρητορικό το ερώτημα, όχι δεν θα έχω!

Φυσικά η ιστορία δεν είχε συνέχεια. Μόλις συνειδητοποίησα τι γίνεται, ετοιμάστηκα money money και έξω από την πόρτα. Δεν είμαι τώρα για να περνάω τέτοιες αμηχανίες....

Μου έκανε πάντως εντύπωση (σε ένα ψυχαναλυτικό επίπεδο) το εξής. Το γιατί ενώ είμαι τόσο χύμα γενικά με την φύση μου και δεν με νοιάζει αν γίνομαι προκλητικός και τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα, αισθάνθηκα τόσο μεγάλη αμηχανία μόλις πήρα πρέφα την απόπειρα προξενιού.

Να φανταστείς, αμηχανεύτηκα τόσο πολύ που σκοτώθηκα να ετοιμαστώ για να φύγω από το σπίτι - και, τα 5 λεπτά που ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με την κυρία Λίντα και την ξαδέλφη της, την αντιμετώπιζα σαν να μην υπήρχε (η ξαδέλφη). Μην σου πω κιόλας (ντρέπουμαι ντρέπουμαι ντρέπουμαι) ότι όταν έφευγα που την χαιρέτησα μου έφυγε τρελό κοκκοράκι από το λαρύγγι λόγω κόμπλας...

τι να πω... εγώ που αν η κυρία Λίντα είχε φέρει τον ξάδελφο της δεν θα είχα αντίρρηση να του ζητήσω το τηλέφωνό του, αφού προηγουμένως θα είχα πιάσει μπουτάκι και κολαρίνο για να τσεκάρω ότι αξίζει τον κόπο να κάνω κονέ, και μάλιστα μπροστά στην κυρία Λίντα (η οποία ελπίζω αν το διαβάζει αυτό να κάνει τα κουμάντα της...) να αισθάνομαι τόση αμηχανία απλά και μόνο με την παρουσία ενός ξανθού πειρασμού στο σπίτι μου.

Να πω τελειώνοντας ότι ο ξανθός άγγελος πρέπει να ήταν πολύ της ποιότητας! Ενώ πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού είχα πολλά περιοδικά τύπου people και διάφορα άλλα τέτοια, εκείνη επέλεξε να σηκώσει για να ξεφυλλίσει ένα βιβλίο. respect! :-)

και τέλος αναρωτιέμαι....

καλά ρε παιδί μου, η κυρία Λίντα μπαίνει σε ένα σπίτι το οποίο είναι τίγκα στο βιβλίο και το περιοδικό, δεν έχει αφίσες με γυμνές, έχει άπειρα dvd και είναι σχετικά τακτικό ακόμα και όταν είναι σε χαωτική κατάσταση.... δεν πάει το μυαλό της ότι ο άνθρωπος που το κατοικεί το φουσκώνει το κέηκ; Δηλαδή συγγνώμη, έχει τύχει εσύ ποτέ να συναντήσεις κανέναν str8 που να διαβάζει περιοδικά σαν το People, το Ο Magazine, το Reader's Digest και να έχει φόρα παρτίδα το best της Αλεξίου;

τι να πω. ελπίζω θεούλη μου να μην το ξαναπεράσω αυτό.

37 comments:

Neverlandean said...

Μπαστούνια τα βρήκες με την ξαδέρφη Σβετλάνα που μας το παίζεις και κουλ Αλέξης! Αυτό μας έλειπε τώρα να νοικοκυρευτείς και να παρατήσεις τα "παιδιαρίσματα στο ίντερνετ" (έτσι θα τα χαρακτήριζε η σύζυγος λολ).
Φιλιά στο σέξι κοιλάκι.

ΥΓ: O Magazine από πού παίρνεις;

Παράξενος said...

απολαυστικό

Provato said...

χριστιανέ μου τι κουλ αλέξης το παίζω, μου ήρθε ο ουρανός σφοντίλι σου λέω!!!


O magazine στο σύνταγμα, στα περίπτερα μπροστά στο μακντόναλτζζζζ! είναι ακροβό το γαμήδι όμως.... χμ χμ χμ!


μου άρεσε το φιλί στο sexy κοιλάκι, θέλω κι άλλα πολλά. κανόνισε!

Provato said...

παράξενε!!!! που είσαι γμτ χαθήκαμε. ευχαριστώ ρε φίλε. ελπίζω να είσαι καλά σε πεθύμησα πολύ πολύ. να περάσεις τέλεια την άδεια σου.


ο φίλος σου Β. :-)

ΠΑΥΛΟΣ said...

Αγόρι μου, αν είναι να περνάς τέτοια προβλήματα, να βάλω την ποδίτσα μου και να σου έρθω......

Άσε που λατρεύω sexy τριχωτά κοιλάκια!!!!


ΑΑΑΑ! Θα σου μαγειρεύω κιόλας!

Αθήναιος said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

xryc agripnia said...

Ξανα ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!

Tanila said...

Kαι τελικά πότε κανονίσατε το γάμο; Να ξέρω να ραφτώ.
Καλά στέφανα, καλούς απογόνους, βίον ανθόσπαρτον και να με καλέσεις οπωσδήποτε.
Δε φτάνει που σε παίρνει μέσ'από τα χέρια μου μια κακοντυμένη που ποιος ξερει απο που κρατάει η σκούφια της.
Θέλω κουφέτα και όταν τεκνοποιήσετε να μου κρατήσει ςένα κανελί με βούλες.



Τι; Δε θα γίνει γάμος;
Κι εγώ τσάμπα παραληρώ τόση ώρα;

nikisot said...

a8wa kyria linta:P:P
h alh8eia einai oti an h 8eia mou sou ka8arize to spiti kai eblepe ola ayta, 8a skeftotan: morfwmenos, noikokyrhs, kalostekoumenos aka idanikos gampros pou akouei kai ellhnikh poiotikh mousikh alexiou gar!!
ante kai kala stefana!::P:P:P

Cookie Basher said...

Τα πάντα είναι σχέδιο του Συκιά.

Anonymous said...

Γλυκό μου αγοράκι, θέλω να σου υπενθυμίσω τις (πρόσφατες) πατρικές σου ανησυχίες. Φαντάζεσαι ένα μωράκι με τις ξανθιές μπούκλες της Λιντοξαδέλφης και τριχωτό κοιλάκι που να διαβάζει Ο Magazine και Ντοστογιέφσκι σ' ένα απόλυτα καθαρό σπίτι? Εάν τώρα είναι η ώρα, κάτι θέλει να σου πει η ζωή (όχι μονο με την επίσκεψη αλλά και με τη δική σου αντίδραση). Think it over, μικρέ μου... Είμαι σίγουρη ότι ο ξανθός πειρασμός ήδη σ' έχει ερωτευθεί. Δώσε άλλη μια ευκαιρία (το εννοώ). Αλλιώς ό,τι και να πει στο δικαστηριο ο Συκιά θα έχει δίκιο.......... ;-)

Wrong Guy said...

Η κυρία Λίντα είναι από Αλβανία;
Αν ναι, την ξέρω, καθότι καθαρίζει και το σπίτι της κολλητής μου!
Αλλά δεν έχω γνωρίσει ξαδέρφη.

Μα τόσο μικρός πια ο κόσμος;

:-ΡΡΡ

Anonymous said...

Αντε πάλι, άντε ... σε βλέπω να κάνεις βακάνς παρέα με το τρυλ στην μαγευτική παραλία των Αγίων 40.
Αχ βρε μπε πάλι τα έμπλεξες .....

30aris said...

Να σου πω... Δεν στέλνεις την ξαδέλφη κατά δώθε να μου ξεσκονίσει τα ψηλά;;

Είναι γνωστό άλλωστε πως οι συστημένες είναι πάντα πιο καλές!

APSOY said...

Ήσουν αγενής...!
Και το ξέρω...
Και επίσης, όχι μόνο έκανες κοκοράκι στον αποχαιρετισμό, αλλά ντύθηκες τόσο γοργά (!), που φόρεσες ανάποδα τη μπλούζα σου...

Ναι λοιπόν!

Εγώ ήμουν ο ξανθός άγγελος...
Απλά φορούσα περούκα, ψέυτικο στήθος και μου έπεσε λίγο παραπάνω το δείγμα δωρεάν/Χόντος...

Μα να φύγεις έτσι?
Περιττό να σου πω, ότι μετά με το Λιντάκι σου τελειώσαμε τη μαρμελάδα...
(τσεκαρισμένο)!


ΥΓ(Μα έπρεπε να φορέσω γυαλί για να με γνωρίσεις???)

neutrino said...

lol lol η ιστορια.
αχ εγω να πω την αληθεια μου λιγο στενοχωρεθηκα και για την ξαδερφη που θα ειχε ερθει με hopes up για "διακοπες" με ενα σεξυ προβατο (φαντασου τι τρελες και σεχυ -δηλ. σε πληρη αντιστοιχια με την πραγματικοτητα- περιγραφες θα της ειχε κανει η εξαδερφη πριν ερθει!) και τελικα σε ειδε να φευγεις τρεχοντας αλαφαιασμενος ΚΑΙ με κοκορακι στη φωνη κι εμεινε με το book στο χερι. τρελη απορριψη. αχ βρε προβατενιε heartbreaker.

τεσπα, ας μην ξεφευγω απο το θεμα που ειχα στο μυαλο μου οταν ερχομουνα: βρηκα προσφατα αυτη τη διαφημιση, -δεν ξερω, πιθανον να την εχεις δει ηδη αλλα ειναι τρελο ρησπεκτ (που θαλεγες κι εσυ) και σε θυμηθηκα. μα ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ!

Anonymous said...

Ε, χμ, γκουχ-γκουχ... μπορείς να ζητήσεις τηλέφωνο και φωτογραφία από τη Λίντα για να δούμε αν μπορεί να γίνει κάτι με την ξαδέρφη; (αν και πρέπει να της πέφτω λίγο βόρεια εδώ στας Σαλονίκας)

ο δείμος του πολίτη said...

Κατ' αρχάς, ρε γαμώ το μου, κάθε που τα διαβάζω απολαμβάνω το λόγο σου -τόσο προφορικός, τόσο ζωντανός. Είναι τέλειο κείμενο.

Εκτός από την Αλεξίου τα άλλα τα διαβάζω κι εγώ.

Anonymous said...

Xωρίς να θέλω να φανώ κακιά:

The wrong guy: Το λέει και το όνομά σου. Πώς να μπορούσε να πέσει τόσο έξω στις προσδοκίες της η Κυρία Linda, όταν μάλιστα έχει να σε συγκρίνει με ένα αθώο πρόβατο με σέξι κοιλάκια!!

Gazakas: Μάλλον νότια της πέφτεις (ιφ γιου νόου γουότ αει μιν)

Ζουζουνάκι, αν το αποφασίσεις θα με κάνεις παρανυφάκι;

Μωράκη

Anonymous said...

Α! Ζουζουνάκι, στ'αλήθεια ήθελες έναν άνθρωπο χαριτωμένο μεν με δεκανίκια δε να σου καθαρίζει το σπίτι;

Μπράβο! Πάνω απ'όλα άνθρωπος.

Μωράκη

BLUEPRINTS said...

με προβλημάτισες ποικιλοτρόπως τώρα.... άσε που είχα κι εγώ χθες ένα προξενιό, βρε λες να' ναι εποχική ασθένεια αυτό; (επίσης γιατί λες ότι όποιος διαβάζει People, ακούει Αλεξίου κλπ πρέπει να είναι gay?)

Anonymous said...

Άσχετο..."ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΙΚ"??? ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ τρελό ΛΟΛ (δεν το είχα ξανακούσει...) 12 points κουάααααακ

Aντώνης said...

Για την παραδοσιακή μητέρα - προξενήτρα αυτά είναι ενδεικτικά καλού παιδιού για σπίτι, οπότε να μας ζήσει η κυρία Λίντα. Αν την έλεγαν και Μαίρη, βάλε κι ένα Χιώτης Μάμπο για φινάλε! και πάρτο το κορίτσι!!! Ακατάδεκτε! Αντικοινωνικέ! Όταν λοιπόν φέρει τον ξάδελφο μην το σκεφτείς... Επιβάλλεται!

Alpha said...

τέλειο, τέλειο, τέλειο!

να σαι καλά! το χιούμορ σου και η Ζωή του πόστ(των ποστ σου γενικώς) είναι σπάνια και υπερπολύτιμα.

πέφτω και παίρνω ρησπεκτς. :)

Anonymous said...

Αντε και στα δικα σας οι υπολοιποι

Anonymous said...

Κριμα η ξαδελφη, τετοιο φτυσιμο. Ασε που μπορει να νομιζουν οτι εισαι ρατσιστης και γι αυτο δεν την ηθελες. Και οτι εισαι ενα γαιδουρι που εκμεταλλευεται τις αθωες (;) κορασιδες, τις τρυγιζει και τις πετα σαν στυμμενες λεμονοκουπες, μονες και χαλασμενες κι αυτη την φορα κρατηθηκες, για να μην χασεις την παραδουλευτρα! Ενταξει, επαθα κι εγω παρακρουση!

Anonymous said...

Σκέψεις κ.Λίντας:..προκομένος, λεβέντης, άντρας σωστός και υπεύθυνος, τακτικός, καλλιεργημένος κι επι πλέον..συνετός και μετρημένος-ουτε καμάκια ούτε σαλιαρίσματα- ιδανικός γαμπρός!!
Προβατάκο κουράγιο! :-)

anorymous

vasvoe said...

καημένη κυρία λίντα και ξαδέλφη. ελπίζω να μην αρχίσει να σου σπάει τα κρύσταλλα, επειδή δεν έκατσε το προξενιό, χα!

pixelcitizen said...

Κάτι μου θυμίζει τώρα αυτό...εκείνο όμως που ΔΕΝ καταλαβαίνω: ποιο ήταν το κριτήριο, εσένα να σου προξενέψουν την καρακουκλάρα που διαβάζει βιβλία κι εμένα την άσχημη ξαδέρφη της Μαρίας της άσχημης (την ξένη με το μουστάκι και όχι την greek version);;; Ε; Πες!

Nikos said...

I loved this post.
If my keyboard worked better I would write more.

g for george said...

Αυτό με τα προξενιά πρέπει να σταματήσει άμεσα!

Σούρνεται σαν αρρώστια, μου φαίνεται!

Αυτό με το κοκκοράκι που έγραψες, θα ήθελα να το είχα ακούσει όσο τίποτα στον κόσμο!!

bill g. said...

έχω μια απορία: η εξαδέλφη τόσην ώρα που η μίσεζ Λίντα εκάθαριζεν, τι έκανε; Διάβαζε το βιβλίο σου; Διότι αν είναι έτσι, τέμπελα μου ακούγεται. Να μην την πάρεις προβατάκο, να μην την πάρεις αν είναι ανεπρόκοπη! Α πα πα!

Provato said...

aytos2 kai ta mysthria άσε τις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις... χμ χμ χμ.... μπεεεε ρε συ! :-)

Αθήναιε μπεεεε :-))

Archive ξαναμπέεεεε :-))

τανίλα άσε τις βλακείες. ξέρεις ότι αν ποτέ παντρευόμουν γυναίκα θα έπαιρνα εσένα. με κουμπάρο τον billzouk. Μπεεεεε

moodygirl δεν έχεις και άδικο όπως το θέτεις.... ΕΓΩ τι φταίω όμως γμτ. χιχιχιχι χεχεχεχε χοχοχοχοχο! :-))

cookie θα μπορούσε - για να με βγάλει από το gay χώρο και να μην έχει ανταγωνισμό και να παίρνεται όλη μέρα. :-)

Provato said...

ν. Γιαλόμα είχες δεν είχες το έκανες το ψυχαναλυτικό σου ρεσιτάλ πάλι.... αμάν χριστιανή μου πια ούτε εγώ κοντεύω να μη σε καταλαβαίνω. μπεεεεε! (και σταμάτα να ανακετεύεις τον sikia σε όλα.... γκρ γκρ γκρ... χεχεχεχε).

wrong guy θα λιγοθυμίσω. μου κάνεις πλάκα δεν μπορεί! ναι, είναι από Αλβανία....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! καλά λένε τα μεγάλα πνέυματα συναντιόνται και στις παραδουλέυτρες! χεχεχε!

lacerta οι Άγιοι Σαράντα δεν είναι μαγευτικοί. είναι εξωτικοί. μπεεεεε! :-))

30aris πολύ μπεεεευχαρίστως. αν είναι να γλυτώσω την αμηχανία. μπεεε :-)

apsoy είσαι μεγάλος παλάβρας. ευτυχώς που έφυγες διακοπές για να συνέλθεις λίγο. ΤΙ ΛΕΣ ΩΡΕ ΠΑΛΑΒΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΑΥΡΙΟ ΕΓΩ; ΤΗ ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ!

Provato said...

neutrino τι με λες καρδιοκατακτητή. ΔΕ ΘΕΛΩ. ΦΟΒΑΜΑΙ. ...αχ, είσαι καλόκαρδη εσύ, στεναχωρήθηκες για την μικρή... αλλά έτσι είναι η ζωή σκληρή και άπονη. μπεεεευχαριστώ btw για την διαφήμιση. είσαι κούκλα. μπεεεε

gazakas τη ξαδέλφη την θέλει και ο 30aris. για κανονίστε το μεταξύ σας και κάνε μου ενημέρωση ποιος θα την πάρει τελικά. μπεεεε

δείμο μπεεεευχαριστώ φίλε πάρα πολύ για τα καλά λόγια! μπεεε. (λες ρε συ η Αλεξίου να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο gay και το μη gay; χμ χμ χμ. επίσης, αυτό που δεν σου αρέσει η Αλεξίου είναι ΑΠΑΙΣΙΟ γκρ γκρ γκρ).

μωράκη ο άνθρωπος δεν είναι με πατερίτσα, ηλεκτρική έχει!!! λολ λολ. όσο για το παρανυφάκι, μέσα! μπεεε :-))

blueprints αυτό το "γιατί όποιος διαβάζει people είναι gay;"!!!!! το αφήνω ασχολίαστο γιατί αν το πω πουθενά θα μας μαζέψει όλους η αστυνομία κουλών ερωτήσεων. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ; ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ STR8 ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ PEOPLE! ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΣΥ! :-))

μπεεεε daffy μου.... μπεεελπίζω να είσαι καλά και να έχεις όλα τα καλά νέα του Θεού! μπεεε

αντώνη αυτό το Χιώτης Μάμπο με ΔΙ ΕΛ ΛΥ ΣΕ. είσαι τρελό ρησπεκτ. τρελό πέφτω και παίρνω! χεχεχε! όσο για τις συμβουλές σου, εννοείται ότι θα τις πάρω σοβαρά υπόψη! μπεεε φίλε!

mosaic και εσύ φίλε μου δικτυακέ να είσαι καλά. μπεεεεε μπεεεευχαριστώ πολύ. όλα τα καλά σου εύχομαι! μπεεεε

χαζοχήνα είμαι σίγουρος ότι όλοι οι υπόλοιποι σε μπεεεευχαριστούν. εγώ πάντως.... ΟΧΙ! γκρ γκρ γκρ!

Provato said...

billzouk πρέπει να μιλήσουμε. ή να πάμε για παγωτό. ή και τα δύο! μπεεεε (αυτό με το ρατσιστή μου πέρασε από το μυαλό και με στεναχώρησε πλάκα πλάκα....). γμτ. μπεεεε

anorymous σε λατρεύω! μπεεεευχαριστώ πολύ. χεχεχε χοχοχοχο χιχιχι

vasvoe αυτό δεν το είχα σκεφτεί. μπεεεευτυχώς δεν έχω κρύσταλλα. μπεεεευτυχώς. έχω βέβαια άλλα.... μωρέ λες; γμτ....

Pixel τι να πω ρε φίλε. εν τω μεταξύ εσύ είσαι και αντικειμενικά κούκλος... ενώ εγώ.... γμσέ τα! χεχεχε

mr f. i love you! Μπεεεεε!

g for george σκέφτομαι το κοκοράκι να το βγάλω cd single το φθινόπωρο.! χεχεχε!

bill g. έχεις δίκιο. για αυτό και μόνο ΔΕΝ θα την πάρω. με αρέσει εν τω μεταξύ που με λες προβατάκο. πολύ. σε φιλώ! xxxxx

Anonymous said...

Να μιλησουμε! Γιατι, να μην μιλησουμε; Μαλωμενοι, ειμαστε; λολ.