Saturday, September 22, 2007

τό 'κανε η μάνα σου, τό 'κανε η θεια σου, κάν' το και 'σύ από μικρή να μη χαθεί η γενιά σου

Σήμερα έλαβα ένα πακέτο από τον δικηγόρο μου τον Harry Hamlinο οποίος συνεχίζει την έρευνα για την συγκέντρωση στοιχείων που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον του πρώην εραστή μου Sikia στην μεγάλη δίκη που θα γίνει ανήμερα τα φώτα.

Για όσους δεν ξέρουν την ιστορία υπενθυμίζω. Με τον Sikia κάποτε ήμασταν ζευγάρι. Εγώ δούλευα υπεύθυνος βάρδιας στο εργοστάσιο κατασκευής μεγάλων tankers στην Ελευσίνα ενώ εκείνος κρατούσε το σπίτι μας που ήταν στην Κοκκινιά.

Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Τον Sikia τον αγαπούσα τόσο πολύ που είχα καταπιεί το ότι μου είχε αποκρύψει το γεγονός πως δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και έπρεπε να υιοθετήσουμε.

Δούλευα σαν το σκυλί για να τα έχει όλα. Για να καταλάβεις πως τον είχα στα ώπα ώπα θα σου πω μόνο ότι έκανα τόση κατανάλωση σε κοσμήματα Tiffany’s και σε καλλυντικά La Prairie για να του κάνω δώρα που και οι δύο εταιρείες ανοίξανε καταστήματα στην Κοκκινιά. Κάθε μέρα του αγόραζα και κάτι.

Φυσικά φρόντιζα να καλύπτω και με το παραπάνω και τις ανάγκες του σε πρόστυχο, βαρβάτο, ταντρικό sex. Παρά το γεγονός ότι δούλευα στο εργοστάσιο σαν το σκυλί διπλοβάρδια δεν υπήρχε περίπτωση να μην του χαρίσω και 4 με 5 οργασμούς κάθε βράδυ. Τέτοιον άντρα τέτοιον άντρα, τύφλα να έχει η κάμα σούτρα και η τάντρα.

Ένη γουέη, αυτό που δεν ήξερα τότε ήταν ότι όσο ο ιδρώτας έλουζε το τριχωτό stocky κορμί μου στο εργοστάσιο ο Sikia, το «στεφάνι» μου, ο άθρωπας με τον οποίο είχαμε δώσει αιώνιους όρκους αγάπης και πίστης πηδιότανε με τον ένα και με τον άλλο… μάλιστα είχε πάει μέχρι και με όλους τους υφιστάμενούς μου… δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι υπεύθυνος βάρδιας, manager και οι από κάτω σου να έχουν πηδηχτεί με τον άθρωπά σου.

Που να σου δείξουν μετά σεβασμό;

Όμως ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη. Έτσι με τον Sikia χωρίσαμε. Εκείνος για να ξεπλύνει το στίγμα έριξε μαύρη πέτρα και πήγε στην Αμερική που δεν ήξεραν τις πομπές του (η Ευρώπη είχε ενημερωθεί από εκπομπή της Ράνιας Θρασκιάς) και εγώ προσπάθησα να μαζέψω τα κομμάτια μου και να συνεχίσω την ζωή μου.

Πριν από μερικούς μήνες όμως αποφάσισε να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του. Αποφάσισε να μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση γιατί και καλά τον συκοφαντούσα που έλεγα ότι πηδιέται hither and thither.

Εγώ προσέλαβα δικηγόρο τον Harry Hamlin, από τους γνωστότερους δικηγόρους του Los Angeles ο οποίος εχτές μου έστειλε επιπλέον στοιχεία κατά του Sikia που μετά από αυτό έχει ξοφλήσει.

Ο φάκελος ήρθε εχτές: Περιλαμβάνει μία σειρά από σκανδαλιστικές φωτογραφίες… φαίνεται ότι ο Sikia είχε το συνήθειο όταν πήγαινε με κάποιον να τον βγάζει μία φωτογραφία (λογικό, που να τους θυμάται όλους, ήταν χιλιάδες…) στο πίσω μέρος της οποίας σημείωνε και κάποιο σχόλιο για την απόδοσή του στο κρεβάτι!!! How cool is that?

Ο Harry Hamlin μου είπε ότι έχει εκατοντάδες τέτοιες φωτογραφίες. Μου έστειλε καμία πενηνταριά από τις οποίες παραθέτω περίπου δέκα (μην κάψω και όλα τα μυστικά μας όπλα…) μαζί με τα σχόλια που ο ίδιος ο Sikia έχει γράψει στο πίσω μέρος τους. Φύγαμε λοιπόν:
Μετά που κάναμε σεξάκι
Μου κράτησε το κυλοτάκι
Δεν θέλω να τον ξαναδώ
Τα βρακιά μου τα αγαπώ.

Σαν χύνει κάνει σαματά
Ουρλιάζει, χτυπιέται και πονά
Μα όταν έπαθε λουμπάγκο
Μόνιμα μπήκε, πια, στον πάγκο

Το πέος του σαν ριγκατόνι
Πετάχτηκε απ΄το πανταλόνη
Μα το sex μαζί του ήταν σάλτσα
Απαίσιο σαν βιοχλαπάλτσα.

Με είδε με το νεγκλιζέ
Και μου είπε "σε ποθώ χαζέ"
Αργούσε όμως να τελειώσει
Και η μέση μου έχει ξεβιδώσει

Φορούσε eyeliner και lip gloss
Μαζί του, ένας φίλος του παλιός
Τι ανόητος που ήμουν να ελπίσω
Πως ένα σάντουητς θα ζήσω

«Στα χέρια μου άμα σε πιάσω»
μου είπε «θα σε αλαλλιάσω»
ήταν φρούδες υποσχέσεις
το πέος του ούτε που να το χέσεις.

επειδή του θύμιζα λέει εκείνη
Με έβαζε να φορώ μπικίνι
και ψιλοτάκουνες γαλότσες
και είχε και καρώ καπότες


«Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας»
είπε, «κ' είμαι το δώρο σου εγώ»
Που να το ξέρω ότι η γυναίκα
Σε αυτό τον ντούο δεν θα είμαι εγώ

Ψεύτικο το φεγγαράκι,
χάρτινη η ακρογιαλιά
Είχε ένα σπαστικό σκυλάκι
Και τσουτσούνα μαλακιά

Όταν ο μπαμπάς σου είν΄ ψαράς
Οφείλεις να είσαι ψωλαράς
Μα αυτουνού η μικροφίφα
Δεν ήταν ντούρα, δεν είχε γλύκα

Στα τέσσερα καθώς βρισκόμουν
και να τελειώσω ετοιμαζόμουν
μου είπε με ψιλή φωνούλα
να του δανείσω νύχτας κρεμούλα...

παρακαλώ να σημειώθεί ότι όλοι αυτοί οι εραστές άφησαν ΒΑΘΥΤΑΤΑ ανικανοποίητο τον Sikia, όπως φαίνεται από τις σημειώσεις του στο πίσω μέρος των φωτό. Λογικό, φυσικό και επόμενο. Όταν ένας άθρωπας έχει πάει μαζί μου (41cm είναι αυτά και άψογη τεχνική και αντοχή και όλα) τα standards του είναι τόσο ψηλά πια που τίποτα δεν μπορεί να του χαρίσει στιγμές ηδονής.

Θέλω να δω τώρα, μετά και αυτήν την αποκάλυψη, οι "υποστηρικτές" του Sikia πως θα έχουν μάτια και θράσσος να συνεχίσουν να τον στηρίζουν. αν μετανοήσουν και μου ζητήσουν συγγνώμη θα τους δεχτώ: ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΩ!

14 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Απαπά, μου θύμισες τον συνωνόματό σου τον Βενιζέλο. Τον βρήκες σε στιγμή αδυναμίας και τον πατάς. Δεν φέρονται έτσι οι ηγέτες. Εγώ ψηφίζω μετά από αυτό, ΠΑΣΟΚ με Γ.Παπανδρέου και οι συνηρμοί δικοί σου.

oni said...

Δε μας είπες όμως γιατί χωρίσατε. Πώς το έμαθες ότι "σε απατούσε". Θέλω να δω ακράδαντα στοιχεία! Ο Συκιά είναι τόσο γλυκός που θεωρώ αδιανόητο να έχει κάνει όλες αυτές τις πομπές! Αλλά και να τις έχει κάνει, ίσως ήταν επειδή ψευδώς τον κατηγόρησες και είπε να βγει από την κατάθλιψη που τον έριξες όταν τον παράτησες και να ξαναγραπωθεί απ' τη ζωή!

BLUEPRINTS said...

κι εγώ μάλλον θα σε στεναχωρήσω, αλλά ο Harry κι εσύ κάτι μας κρύβετε μου φαίνεται, ο sikia δείχνει σαφή μεταμέλεια και σε θέλει πίσω, άσε που να φανταστείς πόσο πολύ έχει πέσει ψυχολογικά απ' όλη αυτή τη δικαστική διαμάχη που το τελευταίο που μου ζήτησε δεν ήταν σεξ αλλά να ιδρύσουμε μοναστήρι !!! - how desperate is he?

Anonymous said...

Μπράβω Συκιά μπράβω. MΠOPEI NA ΜΗΝ ΣE ικανοποιούσαν AΛΛA ΔEN MΠOPEIΣ NA πεις EINAI άντρες ΓIA NA TOYΣ κυκλοφορείς. ΩPAIO γούστο μπράβο. EΓΩ πάντως πρόβατο ΘEΛΩ NA ΔΩ χειρόγραφα TA σχόλια ΠIΣΩ AΠO ΦΩTOΓPAΦIEΣ. KAI πάλι μπράβο Συκιά. Respectia trela.

Neverlandean said...

Τουλάχιστον έχει ωραίο γούστο ο Sikia.

ΑΛΛΑ θα παραμείνω στο πλευρό του μελλοντικού ηγέτη (για το ρουσφέτι θα τα πούμε άλλη φορά)

g for george said...

Α ρε Πρόβατε!!!!

(Και να σκεφτείς ότι ήθελα να κάνω ένα ποστ με τέτοιο φινάλε μελλοντικού ηγέτη, χαχαχα! Χαίρομαι που κάποιος έκανε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο!!!)

Πολύ καλό, επιτέλους αρχίζουν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά.

Περιμένουμε την δίκη αν και ενδόμυχα πιστεύω πως όλοι επιθυμούμε να ξανα-αγαπηθείτε.

Alex A. said...

Αυτό δεν είναι ποστ, κυρίες και κύριοι, είναι ΠΟΥΣΤ! Αίσχος! Κίναιδοι! Να κλείσουν εδώ και τώρα τα αισχρά μπλογκς και οι οπαδοί τους να φυλακιστούν με... με... δεσμοφύλακες αυτούς τους άγριους των φωτογραφιών! Αμ πως.

nikisot said...

xaxxaxaax
de mporw na ta balw me ton iznogkount( dhl.esena)

Provato said...

pavlo μετά από τόσο πόνο που μου προκάλεσε όταν τον έπιασα επ' αυτοφώρο με τον καλύτερο μου φίλο και λίγα του κάνω. έπεται και συνέχεια... χιχιχιχι! :-)

oni όλη η blogόσφαιτα ξέρει ότι παράτησα τον Siki ΑΦΟΥ τον έπιασα να με απατά... δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Drop on him. δηλαδή ντροπή του.

blueprints αν η διαμάχη τον ρίχνει μπορεί να αποσύρει την μήνυση, είναι πολύ απλό. Αυτός συνεχίζει να πηγαινοέρχεται στον δικηγόρο του και να με διαβάλλει. όσο για το γιατί θέλει να πάει σε μοναστήρι... χμ χμ χμ, ας μην ανοίξω το στόμα μου άγιες μέρες Χριστούγεννα έρχονται.

xipaki δεν περίμενα από σένα τέτοια προδοσία. τι να πω. ώστε δεν με πιστεύεις; και θες αποδείξεις... χμ χμ χμ... δεν ξέρω, δεν ξέρω...

never ήξερα ότι μπορώ πάντα να βασίζομαι σε σένα. ήξερα. ματς μουτς. :-)

Provato said...

g for george, τι μου λες τώρα, εδώ σουλέω έχω αδιάσειστα στοιχεία, τι να τα ξαναβρούμε. (λίγο σεξάκη βέβαια μαζί του θα με έκανε να το ξανασκεφτώ αμέσως και να το δεχτώ...). :-)

alex a η φαντασία σου είναι αντάξια ενός αναγνώστη του πρόβατο.τζηαρ! χεχεχε, ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω... :-)

moody δεν μπορείς να τα βάλεις με εμένα γιατί είναι σαν να τα βάζεις με το δίκιο... γιαυτό! :-))

oni said...

Πρόβατε, εννοούσα, δηλαδή, τον είδες να σε απατά με τα ίδια σου τα μάτια;;; Αυτό ήταν η αφορμή που χωρίσατε; Πώς έγινε; Πού; Πότε; Τι δικαιολογία έδωσε αν έγινε έτσι;

Να ξέρω, γιατί εγώ είμαι με το μέρος της δικαιοσύνης! :Ρ

Είδωλο said...

Aυτα τα στοιχεια ειναι πλαστα, το ξερω εγω, μου το εχει πει ο Νωντας, Η συκια ειναι τοσο στενη που ουτε τσιγαλο δεν μπορει να βγαλει οπως βγαζουν ολα τα αλλα τα συκαλακια...
Εχουμε χαρτια ντοκουμεντα απο την Μονη Εσφιγμενου στα Ιωαννινα που πιστοποιουν οτι ακομα ειναι παρθενα και το κραταει για τον γαμο
και με πιστοποιηση ISO 9002.
Για οποιεδηποτε διαμαρτυριες βασει νομοθεσιας σας παραπεμπω στο τμημα ποιοτητας της εταιρειας που μας εκπροσωπει ως "Συκια S.A. - Vibrators and Kitchenware"

sikia said...

Μόλις τώρα γύρισα από το Σαββατοκύριακο που είχα πάει για περισυλλογή σε βουδιστικό παραθεριστικό μοναστήρι. Και ενώ είμαι μέσα στην ηρεμία, διαβάζω τις λάσπες σου και κλαίω. Δεν έχει όρο η συκο-φαντία σου!!! Είσαι ποταπός, πουτανάκος, πρόβατος, τα τρία πι δηλαδή. Θα δεις τι έχετε να πάθετε και εσύ και ο δικηγόρος σου ο ξωφλημένος ο Χάμλιν!

sikia said...

Να'μαι πάλι. Έχω βγει από τα ρούχα μου με το ποστ σου. Κυριολεκτικά έχω βγει από τα ρούχα μου, είμαι μόνο με το στρινγκάκι. Καλά δε ντρέπεσαι να λες τέτοιες ψευτιές? Αν σε πιάσω στα χέρια μου κακομοίρη, ......