Wednesday, September 19, 2007

Μεσ' την πισίνα η ζωή πολυπλοκεύει, κάθε μου σκέψη πιο πολύ και με μπερδεύει

Χτες είμαι στο κολυμβητήριο.

Είμαι πτώμα. Δεν δουλεύω το τελευταίο διάστημα και χωρίς πρόγραμμα δεν έχω πειθαρχία, οπότε κάθε βράδυ ξενυχτάω να διαβάζω, να γράφω, να βλέπω dvd. Σκληρό gay πορνό, ντοκυμοντέρς για τα νησιά Γκαλαπάγκος (λέω να κάνω μεταδημότευση τόσα που ξέρω πια), αμερικάνικα σήριαλ.

Γενικά το ξενύχτι με κόβει. Δεν το πολυαντέχω και σωματικά και ψυχολογικά.

Είμαι λοιπόν πτώμα εχτές πριν πέσω στην πισινά. Έχω κοιμηθεί στις 4 το βράδυ της Δευτέρας, είμαι και κακοδιάθετος, αγχωμένος και λοιπά και λοιπά.

Για κακή μου τύχη (...όχι που νόμιζες...) πετυχαίνω στο τζημ τον Βασίλη, τον προπονητή που, με έκανε άνθρωπο κολυμβητικά μεν, είναι, δε, αρκετά απαιτητικός και όποτε με πετυχαίνει μου βάζει να κάνω κάτι προγράμματα που μου πέφτουν τα αυτιά από την κούραση.

"κλαψ λυγμ γαμώτο σομπ σομπ" σκέφτομαι ουρλιάζοντας από πανικό μέσα μου. "Ήταν ανάγκη σήμερα να είναι εδώ που είμαι τόσο κουρασμένος; ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ ρε πούστη μου κλαψ λυγμ λυγμ".

Να μην τα πολυλογώ, επειδή ο Βασίλης δεν είναι να του φέρεις αντιρρήσεις όταν σου βγάζει προπόνηση, πέφτω στο νερό εντελώς χωρίς όρεξη, αλλά έχοντας να κάνω ένα πρόγραμμα που δύσκολα θα το έβγαζα ακόμα και μία καλή μέρα.

Παρόλα αυτά ξεκινάω να κολυμπάω. Το πρόγραμμα αποτελείται από 6 400άρια. Το πρώτο, το τρίτο και το τελευταίο είναι απλό ελεύθερο, τα άλλα δύο είναι τύπου ασκήσεις (ξέρεις, μόνο πόδια, ή όλα τα στυλ με σανίδα και τέτοια...).

Τα απλά 400άρια ελεύθερο έχω καταφέρει μετά από ενάμιση χρόνο προπονήσεων να τα κάνω περίπου σε 8 λεπτά. Όταν είμαι πολύ ξεκούραστος και ορεξάτος κάνω 8λεπτο ακριβώς - μία συνηθισμένη μέρα κάνω 8 και κάτι δευτερόλεπτα (ποτέ πάνω από 8 min και 10 secs όμως).

εχτές λοιπόν που ήμουν κομμάτια αρχίζω να κολυμπάω τόσο κουρασμένα που σκέφτομαι ότι θα σπάσω κάθε ρεκόρ σαπιοκοιλίασης και θα κάνω το 400άρι του ζεστάματος σε 10 λεπτά.

και όχι τίποτ' άλλο αλλά ποιος τον ακούει το Βασίλη μετά, ο οποίος σε κοιτάει με ένα βλέμμα λες και είσαι αδερφή, λέγοντας σου με τα μάτια του "τισκ τισκ τισκ... άντρας είσαι εσύ ή η ξαδέλφη της Μαρίας της αδύναμης;". ...ναι το ξέρω ακούγεται υπερβολικό αλλά αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ τα λόγια σου λέει με τα μάτια του και το βλέμμα του.

τελειώνω λοιπόν το πρώτο τετρακοσάρι και κοιτάζω το ρολόι προετοιμασμένος για το χειρότερο, να έχω κάνει δηλαδή κανένα 10λεπτο... και τι να δω; ο χρόνος μου ήταν... 7 και 54!!!! ...δεν το πίστευα. δεν το πίστευα!

το 7 και 54 είναι ίσως προσωπικό ρεκόρ! και σίγουρα είναι τέλειος χρόνος τόσο κουρασμένος που ένοιωθα. πως τον πέτυχα; έλα μου ντε...

Μάλλον λόγω τεχνικής. έχω μάθει να κολυμπάω σωστά πια μετά από ενάμιση χρόνο, το sexy κορμί γλυστρά στο νερό σωστά, το στιβαρό χέρι κάνει μεγάλες απλωτές, το τριχωτό stocky θεληματικό μπούτι και το ερωτικό πέλμα χτυπούν το νερό με δύναμη και κύρος, οπότε έχω ταχύτητα ακόμα και όταν κολυμπάω ανόρεκτα.

Να σου πω το εντυπωσιακό; ακριβώς ίδιο χρόνο έκανα και το δεύτερο 400άρι. ενώ το τρίτο, το έκανα σε 7 και 49 δευτερόλεπτα!!! Δηλαδή ακόμα καλύτερα. Σου θυμίζω ότι το τρίτο το έκανα στο τέλος της προπόνησης, δηλαδή ακόμα πιο κουρασμένος και μπαϊλντισμένος από ότι όταν μπήκα στο νερό...

Γιατί στα λέω όλα αυτά και σε ζαλίζω; τρεις οι λόγοι:

A: για να σου πω έμεσσα ότι έχω γίνει τρελός κολυμβηταράς. πέσε και παίρνε ρησπέκτς. ΤΩΡΑ.

Βου: γιατί δικό μου είναι το blog, ότι θέλω το κάνω, άμα γουστάρω του ρίχνω ιό και το καίω που θα σου δώσω και λογαριασμό.

Γου και σημαντικότερο: ...έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο υποκειμενική είναι τελικά η πραγματικότητα; ...αν εχτές δεν είχα το ρολόι στο χέρι μου και δεν μετρούσα τον χρόνο μου θα μπορούσα να ορκιστώ ότι τα 400άρια ήταν πολύ αργά, πολύ ανόρεκτα, και ότι δεν ήμουν καθόλου αποδοτικός. αν βασιζόμουν στην όρεξη με την οποία κολουμπούσα, και στην κούραση που ένοιωθα ψυχολογικά τε και σωματικά, θα θεωρούσα την χτεσινή μία χαμένη μέρα προπόνησης...

Και όμως, όχι μόνο χαμένη δεν ήταν αλλά έσπασα και 2 φορές το προσωπικό μου ρεκόρ.

και λέω ρε πούστη μου: ούτε τα νιωσίματά μου δεν μπορώ να εμπιστεύομαι; ούτε τη διάθεσή μου; ούτε τις ενδείξεις που έχουν γέννηση στον ίδιο μου τον εαυτό; γμτ, αυτή η ζωή γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη όσο μεγαλώνω.

τελικά ξέρεις τι μένει; να κάνεις κάθε φορά το περισσότερο που μπορείς. χωρίς να αναρωτιέσαι για το μετά. χωρίς να αναρωτιέσαι για το πως και το αν. χωρίς να υπονομεύεις τον εαυτό σου με αμφιβολίες και ανησυχίες.

και πότε πότε να κάνεις ένα τσικ περισσότερο από το περισσότερο που μπορείς ώστε να "εξασκείς", να "τεντώνεις" το "πόσο μπορείς" σου και να γίνεται λίγο περισσότερο.

πω πω ρε πούστη, γράφω φοβερά ακαταλαβίστικα. σόρη αγαπημένε αναγνώστη.

ΛΕΖΑΝΤΑ: πρωταθλητές της κολύμβησης, sexy, καυτά αγόρια κοιτάζουν με ζήλια το πρόβατο καθώς σκίζει τα νερά σαν δελφίνι. Στα ματιά τους ο φθόνος δεν κρύβεται. Φοβούνται, τρέμει το φυλλοκάρδι τους, ότι θα τους φάει την πρωτιά. Ένας από αυτούς είναι τόσο τρομαγμένος πο κοιτάζει κατευθείαν την κάμερα ενώ το βλέμμα του λέει: είναι τόσο καλός. φοβάμαι, τρέμω! θα μου φάει την πρωτιά!

28 comments:

APSOY said...

Γράφτηκα κι εγώ!
ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ!
Τρέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
(ήδη τρέμεις? ακούω ένα βιμπράτο στο βέλασμα σου...)

Φαίη said...

Καθόλου ακαταλαβίστικα δεν γράφεις προβατάκι ;)

Και,αν μου επιτρέπεις,μιας και δεν σε ξέρω κι από χθες....

Πολύ σε χαίρομαι ρε γαμώτο!

nikisot said...

erwthsh
ayta ta agoria pou einai mazemena?????????????????????????????????????

Anonymous said...

zilepsa trella kai arxizo kai ego...tsaba metrousa plakakia se pisines tosa xronia????Provatako eisai sketo inspiration, mats mouts se filo Elena

Wrong Guy said...

Που πας κολυμβητήριο να έρθω και εγώ;

Εκεί πάνε αυτά τα αγόρια;

Neverlandean said...

Wrong Guy και Moody που θα παντρευτείτε κιόλας, φαντάζομαι τι θα γίνεται στην κρεβατοκάμαρα - uberόργιο.

Εμένα πιο πολύ με κόλασε η περιγραφή "το τριχωτό stocky θεληματικό μπούτι". :)

Anonymous said...

Ελεος, εχθροί του αθλητισμού. Δεν είναι απλά κολυμβητές. Η εθνική πόλο είναι: Μάζης, Χατζηθεοδώρου και τα άλλα αγόρια. Η πιο handsome εθνική ομάδα πάντοτε, μεταξύ όλων των σπορ.
Στο σημαντικό θέμα, τώρα, κατανοείς μικρέ μου ότι οι ημέρες κατά τις οποίες αισθανόμαστε πιο χάλια είναι τελικά οι πιο αποδοτικές, οι πιο γόνιμες και αυτές που μας οδηγούν στα ρεκόρ. 'Αρα: σήμερα είμαι καλά, αλλά ελπίζω αύριο να είμαι χώμα...;-)

Anonymous said...

Δεν ξέρω τί λες και κάνεις με τις επιδόσεις σου ..... μπράβο σου .....αλλά μήπως κάποιο βράδυ θα μπορούσες να με καλέσεις για φαγητό με αυτούς τους υπέροχους και σέκσυ συναθλητές σου;

Anonymous said...

Γράφτηκα στο κολυμβητήριο αλλά δεν έχω πατήσει το πόδι μου εκεί ακόμα.Απο αύριο θα είμαι τακτική θαμώνας μετά απο αυτά που διάβασα(και είδα).

xipasmenos said...

"το sexy κορμί γλυστρά στο νερό σωστά, το στιβαρό χέρι κάνει μεγάλες απλωτές, το τριχωτό stocky θεληματικό μπούτι και το ερωτικό πέλμα χτυπούν το νερό με δύναμη και κύρος"
Ok your the most sexy provato ever......
Πάντως μπράβο σου, όσες φορές έχω δοκιμάσει να κάνω κάποια σωματική άσκηση η βαρεμάρα υπερνικάει την θέληση για φυσική κατάσταση. Μόνο γιογκα έχω καταφέρει να κάνω για πανω απο χρόνο και συνεχίζω αλλά η ηθική ικανοποίηση όταν καταφέρνεις κάτι είναι απίστευτο συναίσθημα. Να συνεχίσεις να σκίζεις τα κύματα δελφινοπροβατο.....

BLUEPRINTS said...

το σπάσιμο προσωπικών ρεκόρ είναι από μόνο του έμπνευση για τα καλύτερα που έρχονται, κι αυτό είναι δεδομένο όχι υπόθεση...

Anonymous said...

ξέρω ακριβώς τι εννοείς...και'γω κατάφερα να δέσω τη μαρμελάδα. έκαστος στο είδος του

Audrey said...

me merikous apo autous phgaina sxoleio.ti anegkeefaloi 8ee mou... epomenws DIKAIA se zhleuoun provato mou, giati eisai KAI PANEKSUPNOS KAI KOLUMVHTARAS!

bill g. said...

Μπράβο προβατούκο! Είναι από τα X-Files, όμως, πώς κατάφερες με τόσο κουρασμένο οργανισμό να σπάσεις ρεκόρ που εκάνες σε μέρες που ήσουν φιτ φιτ φιτ; Μήπως σε τρόμαζε το άγριο το συνοφρυωμένο το βλέμμα του προπονητή; (Τό χουμε οι Βασίληδες τούτο)

Ή έβλεπες τους συναθλητές και τσίτωνε το στιβαρό το χέρι και το στόκυ προβατένιο μπούτι και έτσι τα κατάφερες; θέλω ανάλυση....

Anonymous said...

Αξιος προβατε!! οχι μονο για το ρεκορ σου, αλλα για και για τις σκεψεις σου με αφορμη αυτο.

anorymous

nikisot said...

de to syzhtw 8a arxisw na phgainw polo pou eipe O/H apwpanw.to klolymbhthrio htan mia apotyxhmenh prospa8eia gia emena..

etalon said...

Τι κριμα σ αυτη την ερμη χωρα κανεις να μην εχει εσενα προτυπο γιατι οι σκεψεις σου με αφορμη το κολυμβητήριο ειναι οτι πιο ουσιαστικα πολιτικο διαβασα αυτες τις μερες της απουσίας μου!!!

revqueer said...

Τελικά είσαι δελφίνι, μπεεεε!

Anonymous said...

provatako proteinw na gineis by. eisai theos!

g for george said...

Πρόβατε κι εγώ θα περάσω από το Κολυμβητήριο της πόλης μου να δω τι ώρες έχουν για το κοινό (διότι αν περίμενες να έχουμε γυμναστήριο με πισίνα θα πέσω κάτω από τα γέλια.

Πήγαινα πριν λίγα χρόνια κολυμβητήριο και είναι η καλύτερη άσκηση και πάνω απ' όλα, καθόλου βαρετή. Την κατάβρισκα.

Και το κείμενο δεν ήταν καθόλου ακαταλαβίστικο.

Provato said...

apsoy τρέμω, δεν θα πει τίποτα. καλά το ακούς το βιμπράτο. μπεεεε ρε καλή αρχή! χαίρομαι που γράφτηκες, θα σου κάνει πολύ καλό. :-)

φαίη μου γλυκιά, πολύ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. :-))

moodygirl πήρες την απάντησή σου νομίζω και μάλιστα άμεσα! χεχεχε, όπως βλέπεις το προβατό σου φροντίζει για σένα σε όλα τα επίπεδα! μπεεεε :-))

Elena μου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που είμαι inspiration. άντε και καλή αρχή. άμα θες, να κάνουμε κόντρες. χεχεχε!

wrong σιγά μη σου πω. They are mine! MINE MINE MINE! χεχεχε! χοχοχο! χιχιχιχι! μπεεεε :-)

νεβράκο πρέπει να συναντηθούμε εμείς οι δύο. κάτι μου λέει θα ταιριάζουμε. Θα σε αφήσω να μου πιάσεις (να μου πιάνεις) και το τριχωτό μπούτι. χεχεχε :-))

Provato said...

N. καταρχήν το κοινό χειροκροτεί ενθουσιασμένο που μας ενημέρωσες ποιοι είναι αυτοί που με φθονούν τόσο ολοφάνερα. είσαι Θεά! κατά δεύτερον... δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει αναλογία "είμαι χάλια άρα είμαι αποδοτικός..". Όπως νομίζω δεν υπάρχει και το αντίθετο "είμαι καλά άρα είμαι αποδοτικός"... νομίζω ότι όπως σε όλα ισχύει και εδώ το "κατά περίπτωση". xxxxxx

lacerta consider it done!! :-))

annu άντε μακάρι, πολύ χαίρομαι! μπεεε :-)

xipaki μπεεεευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και τις μπεεευχές σου. είσαι τέλειος. Όσον αφορά στο θέμα "βαρεμάρα" μήπως ρε είναι απλά θέμα του να βρεις να κάνεις μία άσκηση που να σε διασκεδάζει όπως ας πούμε εγώ βρήκα το κολύμπι (...σιχαίνομα φρικτά ας πούμε τα βάρη και ποτέ δεν θα μπορούσα να ασκούμαι με αυτά...). Για check this out. Μπεεε φίλε.

blueprints thanx ρε. μεγάλο βάλσαμο τα λόγια σου. xxxxx

μελένια θέλω να δοκιμάσω την μαρμελάδα σου. είμαι σίγουρος θα είανι τέλεια. κανόνισε. :-)

Provato said...

audrey μπεεευχαριστούμε πολύ για τα καυτά κουτσομπολιά! χεχεχε! :-))

ρε billάκο μου, άμα ήξερα τον λόγο που έσπασα το ρεκόρ θα το είχα ξεφτυλίσει. θα ήμουν ήδη έτοιμος για Πεκίνο. μπεε :-))

anorymous ευχαριστώ πολύ. :-))

etalon, ντρέπομαι ρε. καλώς ήρθες! ευχαριστώ.

revqueen :-))

sou sou θεός φυλάξοι!!! χεχεχε! φιλιά! :-))

Provato said...

g for george και εγώ το σουήμηγκ δεν το αλλάζω με τίποτε. μπεεε φίλε! μπεεευχαριστώ. :-)

Aphrodite said...

Βρε συ, δεν κατάλαβες2 το αυτονόητο?

Οτι ο οργανισμός σου το ξέρει πλεόν ότι έχεις ανέβει επίπεδο, ότι μπορείς κάλλιστα να τα καταφέρεις έτσι ακόμη και μια κακή μέρα, γιατί απλούστατα,

ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!

Οπότε δεν το κάνει τόσο big deal!

Smile, ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΜΕ!!!

Αντε τώρα και κουνήσου,
για ΜαρκΣπίτσος προπονήσου...΄
;)))))

xipasmenos said...

βρήκα ρε μπεεεεδοπαιδο λέμε τη γιογκα αν μπορει να θεωρηθει γυμναστικη...Πάντως αυχενικα μεση πλατη πιασμένη γιοκ....και έχω αποκτήσει και καλύτερη ευλιγισια...αντε και καμα σουτρα μου εύχομαι.....

Tanila said...

Αίσχις! Διαμασρτύρομαι κύριε πρόεδρε!
Κύριε Πρόβατε ήθελα να πω.
Δε φτάνει που αυτή η απαισία η Σουσού την πέφτει στην Τίνκ που θέλει εμένα, πάει να μου κλέψει και το πρόβατο! Του οποίου πρόβατου ΕΓΩ είμαι το πρόστυχο κορίτσι εδώ και μήνες.
Πόλεμος λοιπόν!

Provato said...

αχ ρε αφροδίτη πολύ μου αρέσει που πάντα δίνεις την καλύτερη εκδοχή σε όλα. πολύ. xxxx :-))

xipako αυτό το κάμα σούτρα και εγώ σου το εύχομαι πάρα πολύ όμως. χεχεχε χιχιχι χοχοχο. και όταν το πετύχεις να μας ενημερώσεις με αναλυτικά ποστς. δεσμεύσου σε παρακαλώ! :-)

τανίλα, δεν έχεις τίποτε να φοβάσαι. δεν σε προδίδω ποτέ!